Westham, Stamford bridge & Notting hill.

På lördagen stack vi iväg en snabb sväng till Oxford Street igen för att senare åka iväg till Westham för att se en fotbollsmatch. Vi hade ju inga biljetter utan hoppades på lite tur att det skulle finnas kvar men såklart inte. Riktigt engelsk område, massa matstånd längs gatorna och en enorm fotbollsarena mitt i en liten förort. 
 
 
 
Vi tog tunnelbanan tillbaka till stan och hoppade av vid London Bridge, blåste iskallt men vi hittade en mysig matmarknad bakom Southwark Cathedral innan vi hoppade på ett tåg till Stamford Bridge för att se om det fanns biljetter till Chelsea. 
 
 
 
 
 
Framme på Stamford Bridge hittade vi en kille som ville sälja 2 biljetter till matchen där Chelsea spelade mot Sunderland så vi köpte dem och såg en inte så spännande match men det var grymt häftigt att uppleva en galen hejarklack och få en skymt av en snygg Fernando Torres iaf. Tyvärr fick man inte ta bilder inne på arenan.
 
 
 
Var kaos på tunnelbanan tillbaka till stan så vi hoppade av vid Notting Hill och åt sen middag på en mexikansk restaurang innan vi åkte hem. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0