Skriv din beskrivning här!

Sista augusti 2011.

Har pluggat lite franska, ätit och varit ute på promenad. Nu ska jag sätta mig i sängen med datorn och kolla på.. Gissa? Imon står skola, städning och övningskörning på schemat. Och för att fira att hösten smyger sig på hade jag nyss på mig halsduk ute, det är ju helt sjukt.. Jag saknar värme. :(



OCH JAG VARNAR DIG JULIA MICU, UPPDATERA.

ONSDAG.


Har en sovande Måns i min säng..

Skolan gick fort och just nu sitter jag och läser bloggar. Tänkte tvinga Måns att kolla på Gossip med mig om en stund, även ut & gå senare. Vi får se!

One day.

Hade en hopplös morgon, var hur trött som helst och lektionerna var dem segaste i veckan. Slutade skolan, gick på stan med Julia och fortsatte hem mot min säng där jag legat och kollat på Gossip avsnitt. Dessutom har jag fixat säsong 2 och kommer vara helt besatt tills jag sett alla fyra säsonger.

Nu har jag precis ätit grillspett och om någon timme ska vi baka pizzabullar. Hittade precis en grym låt också - Gravitonas – One Day


Samhällskunskap.

Är så trött idag så jag kan inte koncentrera mig. Dock har jag bara denna lektionen, lunch och sen matte och slutar 12:45.
Sen ska jag sova hela dagen.

23:00

Det är så mycket jag vill göra & uträtta denna hösten.

- Fixa mina tänder.
- Jobba.
- Spara pengar.
- Skaffa träningskort.
- Träna & komma i form, jogga och faktiskt använda astma-medicinen till hjälp.
- Gå in för skolan, speciellt franskan.
- Resa runt med fantastic five.
- Hitta dem perfekta höstskorna.
- Ta riktigt fina höst bilder, både i studio och ute.


Måndag.

Skola, fika på Bernards och massa Gossip avsnitt. Åker hem till mamma om en stund där Svenska Hollywood Fruar väntar ikväll.


HOW TO LOVE.

Har spenderat hela helgen med min Måns. Idag har vi bara slappat och vi åkte hem till honom för omväxlingens skull, kom hem för någon timme sen, duschat och ska snart sätta igång Gossip Girl säsong 1. Har "sovmorgon" till klockan nio imon och sedan åker jag hem till mamma. Imon börjar även min hälsovecka, efter denna helgen kan jag behöva fasta i några månader, minst haha.


A truth to tell.

Har en tendens att redigera bort varenda prick i mitt ansikte när jag ska lägga upp någon bild på bloggen. Egentligen ser mitt ansikte ut såhär med alla mina prickar & fräknar. Vet inte varför jag tar bort dem, dem sitter ju ändå kvar i verkligheten, haha.



12:34

 

Måns är ett mongo. Har inget att dela med mig av just nu, ville bara visa min fina pojkvän. :)

00:15





Simons udda tacos



Tacos, chips, dipp, läsk, M&Ms.. Jag vill aldrig mera äta mat, haha.

Ska börja morgondagen med en lång fettbrännande promenad med Måns som sover här inatt igen. (:

Tacokväll.

Har 4 personer som invaderar mitt kök med tacostillbehör. Storshopping på Ica Maxi och nu ska vi snart äta ute i värmen. Uppdaterar senare med bilder!

Kaffe försök.

Har Måns hos mig och han stannar här inatt. För en stund sen gjorde jag mitt 5e kaffe-försök(tillochmed med smak av choklad!). Och nej, det är ingenting för mig, vidrigaste någonsin, kommer nog vara fast vid Oboy föralltid..


Emil i Lönneberga.

Sitter i soffan helt utmattad just nu & kollar på lilla Emil & Ida i Lönneberga, var flera år sen jag såg dem filmerna, så mysiga. Planen var att jag, Simon & William skulle gå hem från skolan idag men vi stannade på Ica Maxi och spontan-köpte kladdkaka som vi åt i solen. Gick sedan till Ljungarum och tog bussen hem därifrån. Nu är jag hur trött som helst och ska fortsätta kolla på när Emil leker med sin gris, haha.



Fredag.

Har gått halva vägen hem från skolan och dör av värme. Uppdaterar snart!

Godnatt världen.

Jag som skulle lägga mig klockan tio ikväll.. Har suttit och spelat Tiny Wings i några timmar istället. Resten av bilderna lägger jag in imorgon, nu är jag för trött. GODNATT.



21:40

Har precis kopplat in pappas nya iphone till min dator för att hämta hem massa spel-appar. Känns lagom kul att han har en Iphone 3GS till vanlig mobil och en Iphone 4 till jobbmobil. Käre gode gud, jag skulle inte må dåligt om min mobil skulle råka gå sönder just nu..

Nejdå, min lilla mobil är underbar!



GREKLAND PART 1.

Bodde på hotell i 13 nätter, solade, badade i havet, åt souvlaki, åt glass, åkte båt, solade, spelade volleyboll, fick myggbett, hängde med danskar på kvällarna, tog massa kort, längtade hem och solade lite till.












Hahah, ungen somnade i stolen tittandes på tv och foten på väggen.




Charmigaste bilden någonsin och enda bilden på mig & pappa.




Hotellfrukosten för mig varje dag, haha. Croissant med choklad, behöver nog inte ens nämna att frukosten var äcklig..

Här låg jag parkerad i solen.

Har flera bilder kvar, kika in senare för del 2 & 3!

-

                                    

Do it all again.

Började 8.15, slutade runt halv tio och fick våra nya skåp. Inte värd dag. Hade iaf sällskap av ett härligt gäng i solskenet och det var efterlängtat att träffa alla på samma gång. Imorgon sätter alla lektioner igång igen, tur att vi har ett bra schema!

Har inte ätit sen frukost och har ont i huvudet, väntar på Måns just nu och sen ska vi grilla. Hejhopp!


Hej, mitt hår är solblekt & jag har slingor jag inte visste fanns.

Årskurs två.





Bilder från året som gått.

Ny skola, ny klass och nya ansikten gällde förra året i augusti. Var livrädd för att tappa bort mig och inte hitta klassrummen, hatade mitt smala skåp och tröttnade på alla hundra trappor. Hamnade i samma klass som barndomskompisen Julia, internetkompisen Simon och gamla klasskompisarna Gustav & William. Plus typ 30 personer till. Terminerna har varit både roliga och jobbiga, matsedeln har varit en fiende och lärarna tråkiga. Men har lärt känna så många nya människor, blivit bättre vänner med gamla vänner och lyckades även haffa snyggingen i parallelklassen. :)

Ser faktiskt fram emot en mysig höst i Jönköpings egna Hogwarts-liknande skola.

Love you like a love song.

Gårdagen var den mysigaste på länge. Fikade på Fjällstugans sommarcafé med min Måns och tog sedan en lång promenad på landsvägar med ängar, solnedgång och planer inför våren. Kollade på filmen Rio och somnade sent. Imorse vaknade vi klockan ett, åt frukost klockan tre och visste inte om vi börjat skolan eller inte, haha. Men vi hade tur och skolan sätter igång imon för min del.









No one compares, you stand alone to every record I own. Music to my heart, that's what you are. A song that goes on and on.
Jag älskar dig så galet mycket.

Selena Gomez & The Scene – Love You Like A Love Song - Radio Version = Repeat.

MÅNDAG.

Firar sista sommarlovsdagen med att vakna klockan ett. Fortsätter firandet med kladdkaka till frukost, hörs sen!

Söndag.

Igår köpte vi tjejer hem mat från East End och åt ute i min trädgård. Efter flera beslut och missade bussar fick vi skjuts ut till Tenhult där vi hamnade på någons 25års fest. Idag vaknade jag klockan tolv och en timme senare åkte jag runt med mamma & mormor till olika ställen och just nu är jag hos Måns. Strax ska vi ut och fika någonstans och sen sover jag här. (:


Schema 2011/2012.

        

Såhär ser mitt schema ut för hösten. Mattelektionen är förkortad med 20 minuter(!!) och som längst går jag till 14.20. Dessutom valde jag en fotokurs som ska bli intressant, hoppas jag. Bara jag slipper datakunskap så är jag lycklig! :D

Moves lika jagger.

Gårkvällen spenderades med Jasmine och filmen Beastly. Senare drog vi ner till stan för att spana in Jönköpings festen där mest fjortisar drog runt och dålig musik spelades. Imorse vaknade jag vid elva och följde med mamma på äventyr i Huskvarna och även en tur till Gränna där vi hälsade på Jasmines jobb. Nu ska jag börja fixa till mitt rum, ikväll ska jag träffa saknade brudar för tjejkväll! (:


Mitt naturella face får ingen färg av solen, buhu.


Inköp del 2.



Örhängen & armband från Italien av Månsis.



Smycken från Aten.

David Tavare - Oh la la.


Svarta shorts från Aten


Navelpiercingar från Bijou Brigette, älska grodan.

Tog även ett andra hål i vänster öra, (:

Bloggmorgon.



Startar min morgon med att gå igenom alla inlägg jag missat på den senaste tiden. Ska snart hoppa in i duschen och sen försöka laga lunch. Lite senare ska jag ge mig ut på vägarna och köra och sen väntar filmkväll med Jasmine. Regnar gör det också, häärligt..

Hey you.

Hemkommen till Sverige och jag fryser som om det var vinter ute. Jag vill inte redan ha jacka och halsduk, jag vill fortsätta trippa runt i shorts och med solen i ögonen. Det gör mig helt deprimerad att det snart blir kallare, usch. Vet inte vart jag vill ta vägen eller vad jag vill göra. Skola om redan 4 dagar och rutinerna börjar snart. Har iaf en resa till Tyskland i September som jag ser fram emot och lite annat smått och gott under hösten.






VIVA LA JUICY.




Köpte en Juicy Couture parfym från båten som går mellan Tyskland & Danmark. Den luktar så obeskrivligt gott!


Artonde augusti.

               

Sitter och kollar på massa trailers för nya filmer med Måns. Han väckte mig klockan 10 med att stå utanför min dörr och le, så söt. Ikväll ska jag fika med vänner och framtills dess står slapp på schemat, kanske slänger in lite fler bilder på shoppingen sen. (:


19:07

Planerna ändrades lite när Måns spontant dök upp hos mig och jag har inte packat upp så mycket, haha. Vid fem-tiden satt jag mig i bilen och övningskörde någon timme och nu har jag 3 minuter på mig tills bussen till stan går. Nedanför är det bilder på shorts jag köpt i Aten och ett par Converse som Julia köpte med sig till mig från Canada!



Sjuttonde augusti.

Gårdagen spenderades hemma hos Gustav med ett antal HP-filmer och bra umgänge. Hann dock inte se alla filmer men ikväll ska vi på bio på den sista Harry Potter filmen. Nu på förmiddagen ska jag packa upp mina saker och även ta kort på det nya, ska även duscha och fixa lite. Har även hittat massa bra låtar som jag tänkte dela med mig av, här är en, :)

Ciprian Robu feat Blanche - Fun (O Eh A)

Måndag.



Hann inte uppdatera så värst mycket idag, har packat upp och ner saker, åkt hem till mamma och varit ute med Måns lite. Just nu ligger han i min säng och väntar på att få lite uppmärksamhet så ska strax avsluta här, imon ska jag träffa klasskompisar för Harry Potter- Marathon. Det är verkligen jätteskönt att vara hemma igen och andas kylig luft.

Har lagt in alla bilder på datorn och en del ligger ute på facebook. Men tar dagarna som dem kommer och visar bilder lite då och då, även på saker jag köpt. (:

HEMMA.

Är hemma efter 40 timmars bilresa genom Europa och just nu sitter jag i soffan med min fina Måns bredvid mig. Miljoner saker står överallt här hemma och vi får packa upp allt imon. Vi har gått från 40 graders värme till 15 grader , gissar på att jag snart blir sjuk, haha. Normal blogging kommer starta imorgon, ska rensa bland 300 bilder som ni kan kika på. Godnatt! :D

Aten.

Hann inte uppdatera innan vi okte fron hotellet i Tolo men nu sitter jag po en dator hos nogon syssling. Har inte hunnit shoppa eller bada so mycket her i Aten, mest treffat slektingar och segat i vermen. Ska stanna tills po fredag och innan dess vill jag spendera massa euro. Min familj har dock inte samma intresse och just nu er jag so trott po allt som har med syskon att gora so jag spricker. Hoppas ni forstod nogonting for nu ska jag lesa lite bloggar och sen setta mig ute po balkongen med de andra. Ciaooo.