Skriv din beskrivning här!

STOCKHOLM.

 
Har haft 2 lärorika dagar i huvudstaden med klassen och en parallellklass. Besökte en Moské & en Synagoga, såg Fanny & Alexander på Dramaten, åt middag med klasskompisarna och gick runt i staden i flera timmar igår.  Idag har jag haft en lektion och sedan julpyntat och städat lite här hemma. Ska om en stund iväg till Dennis och imon blir det julklappsjakt!

Midnight city.

 
Slutade skolan 15:15 idag & har sedan dess hunnit äta middag, packat, gjort mat tills imon, duschat och kollat på de 2 sista avsnitten av Portkod 1321. Om en stund ska jag blåsa håret, klä på mig & sedan ta mig ner mot stan för att se Breaking Dawn på bio en andra gång. :)

Imorgon drar klassen till Stockholm på massa studiebesök och stannar över natten. På torsdagen hinner vi med fler studiebesök & lite shopping innan vi åker hem, så uppdatering får bli lite seg igen!

37 månader.

 
Idag har jag haft den här bloggen i 3 år och 1 månad. Haft många trogna bloggläsare och får ibland dåligt samvete för att jag bloggar så dåligt nu för tiden. Försöker överleva skolan för tillfället (som ni redan vet, hehe) men kan inte låta bli att sitta här & skriva så fort jag får tid. Kul att kolla igenom bloggen genom åren och se hur mycket jag förändrats. Speciellt utseendemässigt, tack & lov för det! :)

2012-11-26.

Helgen var lugn och lite seg, tog hand om en 8 & en 10åring vilket stundvis slutade i bråk. Som tur var hade jag Dennis hos mig så vi alla 3 överlevde och mår bra idag. Igår var jag och Julia iväg på Model Lab och blev fixade. Bilderna blev väl sådär men kul att testa på! Sitter på samhällslektionen och pysslar med framtidens fordon så måste fortsätta här nu!


FOGGY MORNING.

 
God morgon!
Har varit vaken sedan halv 8 imorse för att jag skjutsade boyfriend till hans bandymatch och sedan dess har vi hållt igång här hemma. Vi har städat hela övervåningen, fixat med diskmaskinen, ätit frukost och just nu håller jag på att fixa en cd som vi ska ha i bilen. Vid ett ska vi hem till min mamma för att äta lunch, mysa med Bella och ikväll har jag lovat syskonen pizza. :)

Mysfredag.


Agerar barnvakt i helgen åt mina syskon och ikväll myser vi till det med mat, godis och Breaking Dawn 1. 

The bro is Back

Tomten kommer ifrån Kaxholmen och där bor han med sina tolv syskon och fyra mormödrar. På fritiden spelar han trumpet och sköter sina fjorton kameler som han drar bilen efter. Han ger endast sina frukter till de vuxna som har varit elaka och uppfört sig som svin. Ju ondare man är desto fler frukter får man av tomten. Julafton firas i mars i samband med midsommar. Då kommer tomten med sina fjorton kameler och kastar frukt på alla vuxna.

När man firar julen så ropar man Hare Krishna och äter kiwibakelser.

ONSDAG.

 
Denna veckan vill aldrig ta slut fast jag bara gått i skolan 2 dagar! Har varit på utvecklingssamtal, pluggat och varit ute på en promenad i mörkret med Paulina. Slutar hyffsat tidigt imorgon och ska fixa lite saker efter skolan, sedan blir det provplugg för hela slanten. Spännande va?

Jag lovar & jag svär.

Känner mig så genomtrist. Händer ingenting nytt i mitt liv - går i skolan, kommer hem, pluggar, sover och går tillbaka till skolan. Jättemysigt att tänka på julen om jag kunde bortse från den fetaste, äckligaste och mest vidrigaste engelskauppsatsen på typ 20 sidor som ska in om 4 veckor. Och prov i massa ämnen på det såklart.

Vill bara åka härifrån som många andra ska och inte sitta hemma och dö pluggdöden. 
 

COME ON?

 
"För bara 49kr i månaden* har Du en försäkring mot fortkörningsböter. Du sänder via post eller fax in Din hastighetsböter. Din försäkring mot fortkörningsböter täcker upp till 3 fortkörningstillfällen per år"

Försäkring för fortkörning.
Hur svårt kan det vara att hålla hastigheten som gäller för vägen? Har man begått ett brott ska man väl också få ett straff och inte låta en firma betala haha? Ska man då betala för en försäkring ifall man inte känner att man orkar hålla hastigheten & dessutom utsätta andra människors liv bara för att köra en aning fortare? Detta kan vara det drygaste & lataste jag hört.
Kan man inte anpassa sig efter trafikregler ska man fan inte ha körkort!

So much love.

 
Min studiedag har gått till att sova ut länge, ätit baconsås,kollat på på gamla kort & videos när jag var bebis, varit ute och gått, packat och varit på pluggfika i stan med Julia & Armita. Nu hade jag tänkt börja plugga lite, mmmmh kul. 

Mysdag.

 
Hade en trevlig kväll igår med fina vänner & en rolig utgång på det. Idag har  jag legat i sängen till halv 4 och bara segat. Duschade precis och chillar i soffan för omväxlingsskull. Ska inte göra någonting ikväll utan bara mysa med min myshund. Imorgon har jag studiedag!

Sjuttonde november.

Sov hos Dennis inatt och åkte sedan hem till pappa en stund innan vi åkte för att kolla bandy. Höll på att frysa ihjäl och är fortfarande inte helt upptinad! Håller på att fixa mig och ska hoppa på bussen som går om 10 minuter till Jasmine. Ha en bra kväll! :)
 

GRATTIS JASMINE!


Idag fyller finaste bästavännen 18 år! Från att hon började i min klass i 4an, snodde min pojkvän och att vi ibland var osams så är hon idag min klippa. Alltid finns hon där och lyssnar, alltid kan man dryga sig och bete sig onormalt ihop, dra dåliga skämt som alla andra tycker är tråkiga och säga Oh Honey. Ikväll firar vi bästa bruden, även om hon gillar Håkan & Winnerbäck. Love U. ♥

HEJ FREDAG.

Har varit hos min morbror & firat honom + träffat mina kusiner som jag inte sett på ett tag. Kom hem för en stund sen och ska faktiskt sätta mig med lite plugg haha. Blir en chill hemmakväll och så blir det lite mer fart imorgon istället! 
 
 

TORSDAG.



Äntligen går denna sega veckan mot sitt slut! Imon ska jag iväg och fira min kära morbror som fyllt år och på lördag firar vi Jasmine. Just nu chillar jag med musik och känner mig allmänt off i huvudet. Kikar igenom lite bilder från förra året och hittade mysiga bilder från Liseberg, vill dit i år igen!

2012-11-14.


Sitter för tillfället i soffan med en skål vindruvor. Tog en powernap innan på några timmar och duschade för en stund sen. Njuter av att vara hyffsat pluggfri för en gångs skull. Har verkligen ingen motivation efter denna sjuka höstterminen, har garanterat skrivit 5-6 prov och har ändå 2-3 kvar innan jullovet. Det där med att 3an skulle vara "chill" kan ju ta sig, hoppas på en lugnare vårtermin!

TWINIGHT.

Igår gick vi på premiären av Breaking Dawn del 2, bästa filmen på länge! Känns riktigt konstigt att alla filmer kommit ut nu, vet inte hur jag ska känna faktiskt haha. Kom hem halv 3 inatt så tog en liten sovmorgon idag och sitter på min första lektion nu. 
 

WHITE.

 
Måste egentligen slänga mina gamla & trasiga Converse. Men det går inte än, kan inte. Även om jag kommer ersätta dem med ett par nya i vår så går det inte riktigt att kasta bort mina kära vänner. 

LEDIG.



Är kompledig idag så jag sov till 9, var ute en runda med Bella och somnade om en stund när jag kom hem.  Just nu lagar jag mat med D och ikväll ska jag träffa Julie för lite Twilight-catchup och plugg :)

MTV EMA 2012.

 
Sitter klistrad framför tvn ikväll för att kolla på MTV Europe Music Awards som börjar nu vid 9. Äntligen lite musik istället för alla kassa såpor (måste dock erkänna att jag kollar på 16 & pregnant, Akward och Jersey Shore..) Kollar ni ikväll? :)

HIT THE LIGHTS.

 


 
 

2012-11-10.

Idag ställde jag klockan för att gå upp halv 11 men vaknade utav en äcklig dröm halv 10 istället. Hämtade upp Simon och begav oss mot PB för att vara där på öppethus i 20 minuter och sedan drog vi. Men vi får ledigt på måndag för detta så det kan vara värt. Efter det har jag hunnit äta middag och dammsugat i båda bilarna. Nu funderar jag på en löprunda för att skjuta upp plugget en stund till..
 

TRE SAKER.

3 bra saker 2012 som jag inte ångrar

• Tog körkort, absolut bästa jag någonsin lagt pengar på, värt varenda krona!
• Fixade mina tänder och slapp min fula glugg.
• Åkte utomlands med 3 fina vänner i Augusti och hade livets vecka.
 

It's friday!

 
Slutade klockan 12 idag och har bara varit hemma sen dess. Så tråkigt att det blir mörkt så fort, klockan är 3 och det börjar redan mörkna vilket gör att bilderna blir tråkiga. Ska iaf försöka uppdatera mer, nu innan jul har jag bara ett prov i veckan ungefär och några uppsatser hit & dit så hinner uppdatera mer. Tror jag. :D

Helgen blir lugn med mys och lite religionsplugg

TORSDAG.



Relativt kort skoldag och efter det besökte jag A6 en sväng med min babe. Snart dax att inskaffa alla julklappar och även börja kika på & testa balklänningar. Usch vad svårt det är, vilken storlek man ska ha, färg och hitta passande skor, naglarna ska fixas, håruppsättning och smink.. Ouf.

Mår konstigt.



Har badat och smörjt in mig & hela köret. Känner mig skakig och yr just nu, sov dock bara 3-4 timmar inatt(kollade på valvakan) så kanske är trötthet, jag vet inte. Klockan nio visas New Moon på 5an så ska kika lite med mina bröder. 

CHRIS BROWN.

Njuter av att vara nästan läxfri genom att ta ett bad och lyssna på  Chris Brown – Don't Judge Me - Dave Audé LP Remix
 

Studentmössa.



Sitter på geografilektionen och är redan klar med uppgiften så vi sitter och designar våra studentmössor! Ska bort till ett ställe sen och beställa den, känner hur dem 220 dagar som är kvar nu kommer att flyga iväg. 

MÅNDAG.

Skolan har satt igång igen och det har även varit en dag med massa tankar, fakta och intryck som gör att min hjärna nästan skrynklas ihop. Sitter och pluggar natur för tilfället(får be lite om ursäkt för att nästan alla mina inlägg handlar om plugg nuförtiden..) men känner att jag måste ta en liten paus och ta en dusch strax. 

En ny bloggdesign hade ju inte suttit fel, drar samma suck som ni när man klickar upp den väldigt tråkiga headern. Men det ska jag se till att ändra på snart! :D
 

Shine bright like a diamond.

Gav mig ut på en löprunda innan och har sedan dess hunnit äta middag och plugga naturkunskap. Valde samhällslinjen för att jag är riktigt kass på natur och inte bryr mig ett skvatt om ämnet men här sitter jag nu och läser om atomens protoner och istoper i alla dess former. Tur att vi har en go lärare i ämnet dock! 




SKOGSKYRKOGÅRDEN.

 
Något riktigt mysigt på Alla Helgons Dag tycker jag är att besöka Skogskyrkogården. Samtidigt som skogen är kolsvart är det miljoner ljus som lyser upp alla gravar och massa människor som går runt. 

Nail Polish.



Fastnat för det här nagellacket som jag hittade på H&M i Norrköping för några helger sen!

Tränat.

Istället för ett pass på Friskis tog vi oss till Rosenlund för att träna där istället. Kondition, gym och simning hann vi med och vi fick även springa som två idioter till bussen. Sitter för tillfället helt slut i soffan och inväntar träningsvärken, den äger. 

Måste strax ta tag i lite plugg igen och sedan fixa mig en aning, ikväll ska vi ut. :)
 

Shaping up.

Trots att det är höstlov sitter jag med näsan i skolböckerna igen. Har varit en runda på Lager 157 idag men hittade inte ett enda plagg. Imon står iaf träning på schemat, måste komma igång med projektarbetet lite och det ska vi göra genom att antingen köra ett gympass eller kanske Dans Fuego? Eller både och!

Tack förresten till alla som svarade på enkäten, både här och via Facebook. :D