Skriv din beskrivning här!

NORPAN.

 
Bilder som togs i helgen med min kamera, dyker eventuellt upp fler bilder när jag fått fler bilder från Julia!

SÖNDAG.

 
Har haft en händelserik helg och jag är lagom trött nu. Har dock en satans psykolgiuppsats som snart ska lämnas in så måste skriva lite ikväll. Bilder från helgen kommer upp imorgon! Så länge får ni kika på en fager bild på mig & Bellis.

HELG.

 
För tillfället befinner jag mig i Norrköping hos Jassi. Julia, Elin, Simon, Gustav och jag tog bilen upp igår och var framme vid fem-tiden, åt, fixade oss och drog sedan ut på Norrköpings nattklubb Puls. Där skrek vi oss hesa till De Vet Du och höll igång till klockan fyra inatt då vi kom hem. Idag har vi varit nere på stan och shoppat lite. Nu ska vi strax dra oss ner mot stan igen för att äta någonstans och sedan får vi se om det blir utgång igen eller nåt annat mys! :)
 

FEMTIO GALNA DAGAR KVAR.

 
Det pirrar, kittlas och skräms. 50 galna dagar kvar på gymnasiet kvar och sedan är det över. Har sett schemat för studentdagen och taggar mer än någonsin. Glädjen blandas med ångest men framtiden struntar jag i just nu. 

TORSDAG.

 
Idag har jag tagit mig igenom två redovisningar och orkade inte stanna kvar i skolan för att ha håltimme i tre timmar och sedan se på en film jag redan sett så istället drog jag hem. Ska skriva på min psykologirapport, ut och springa en runda och sedan på dansuppvisning ikväll. :)

En såndär dag.

Har en såndär mental-breakdown-dag. Känns som att jag bara har uppsatser, prov och redovisningar i alla ämnen. Vilket jag har. Men har inte haft en enda dag på länge då jag har kunnat koppla av och bara kunnat chilla. Hela tiden är det saker som ska lämnas in och betygsättas. Är mentalt slut. 

Denna veckan:
Måndag: Redovisning i religion
Tisdag: News assignment i engelska
Onsdag: Samhällsnyhet och svensk debattanalys lämnas in
Torsdag: Rättskunskapsredovisning
Fredag: Skriva på psykologirapporten


SÖNDAG.

Igår var det tänkt att jag skulle ta en fika med Pontus men istället träffades vi på bongo och körde senare på utgång. Jasmine mötte även upp oss efter en spontan resa från Norrköping. Idag har jag chillat med min fina i solen och ätit pizza. Nu är jag hemma hos pappa och ska börja med en svensk analys av en debatt. :)
 
 

2013-04-20.

 

Igår var vi ett litet gäng hos Julia som spelade spel och kollade på Vänner, blev hämtad av Dennis vid elva och sov sedan hos honom. Åkte hem tidigt imorse och då det är galet fint väder så har jag hunnit sola, ätit lunch och kört styrka hemma. Måste såklart plugga lite idag och ikväll ska jag fika med en vän. :)

Hälsningar från min trädgård.


FINALLY.

Efter några veckors slitande med rubriker och innehåll så är den äntligen inlämnad! 18 sidor fick jag ihop och det känns i huvudet kan jag säga haha. Hade tänkt träna idag men ställde in det då jag är så himla trött. Ligger just nu i sängen och tar det lugnt med Bellis. Ska kolla på film och senare ikväll ska jag iväg med fina vänner.
 

ARTONDE APRIL.

 
Idag är det dan före projektarbetsinlämningen. Vi har hållt på med detta sedan i september och nu ska allt arbete sammanfattas i en rapport. Jag är förvirrad och helt slut i hjärnan, har uppsatser andra ämnen samtidigt och vill helst bara sova fram till studenten. Men snart är den klar och imorgon är det helg! 

Idag är det dessutom min och Dennis 8 månaders dag, 57 dagar kvar till studenten & 124 dagar kvar till Zakynthos. KÄMPA!

BÄSTA LÅTEN JUST NU

 

KLICK.

Längtar så mycket tills våren och sommaren kommer igång på riktigt så att roligare bilder kan dyka upp här!
 

If you close your eyes.

Mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud dessa dagar.
Har massa av tankar kring jobb och vidareutbildning så drog till med en spontan ansökning till högskolan två timmar innan stängning haha. Inte för att jag är fullt säker på vad jag vill syssla med än, men vore kul att se om jag kommer in iaf! 

Ska söka fler sommarjobb i veckan, plugga som vanligt, träna imorgon och skriva skriva skriva på projektrapporten!
 

Bilder från igår.



Mycket fin kväll igår med grymma brudar!

2013-04-14.

Kom hem från Dennis idag igen, fick sådana grymma vårkänslor att jag rotade fram städredskap och dynor till våran altan. Så nu är det tillräckligt rent och varmt för att kunna sitta ute och skriva på projektrapporten. Dessutom har det börjat dyka upp blommor i trädgården, äntligen!
 


LÖRDAG.

 

Igår stod träning och myskväll på schemat. Kom hem från Dennis vid 12-tiden idag och har hunnit duscha, varit en runda på A6 och ska snart äta middag med familjen. Om ett par timmar ska jag iväg till Elin där några andra brudar kommer befinna sig och sedan ska vi ut! :)

HEJ KOMPISAR.

 
Mitt liv består just nu av solsken, projektarbetsrapporten och roliga klasskompisar. Idag efter skolan ska jag träffa Jasmine och plugga på något café. Mer intressanta saker än så händer inte i mitt liv för tillfället, den som påstod att trean på gymnasiet är chill ljög ordentligt. 

2013-04-08.

 
Efter att testat på olika aktiviteter såsom träning, spa, resa, shopping osv i några månader så har vi äntligen sammanställt allt i en bok som vi döpt till 5 Guldkorn i Vardagen. Nu är det bara en projektrapport som ska skrivas & lämnas in nästa fredag. Har även ett svenska tal som ska skrivas, ska läsa ut ännu en engelsk bok, skriva en psykologirapport, muntliga prov och lite annat mysigt framför mig!

Världens bästa helg.

 
Efter 3 dagars konstant mys måste jag säga att det är riktigt tråkigt att komma hem. Igår blev det en liten picknick på sängen efter all shopping och några timmar senare åt vi middag på en inglasad restaurang. Vi hade planer på att upptäcka Göteborgs uteliv men satte oss istället i hotellets egna lounge och chillade. Idag packade vi ihop allting, gick på stan några timmar, åt lunch på en mysig restaurang och åkte sedan hem. NU: Pretty Little Liars.

SHOPPING.

 
Lite nytt, ska kika lite till imorgon också! :)

LÖRDAG.


Igår åt vi på ett ställe som heter El Corazon och var tillbaka på hotellet hyfsat tidigt. Idag ringde klockan vid 8 för att äta av livets frukostbuffé och sedan dra ut på stan för att shoppa när det öppnade vid 10. Vi kom tillbaka från stan för några timmar sedan och jag hann gymma en timma också, så nu ligger jag helt slut i sängen och vilar lite innan vi ska ut & äta vid 8! 

FRAMME!

Befinner mig just nu i Göteborg på Scandic Hotell som var en födelsedagspresent från Dennis. Vi ska stanna här i 2 nätter, shoppa, äta mysigt och bara chilla. Hur mysigt som helst!
 

Femte mars.

Varit ute på morgonpromenad, ätit frukost, packat och ska strax ta bussen in till stan och uträtta några ärenden. Ger mig iväg på äventyr vid 3-4 idag så uppdaterar ikväll! :)
 

ÄNTLIGEN.

Efter några dagars slappande och tränande så tog jag tag i livet och rensade äntligen min garderob! 2 fulla kassar med kläder ska skänkas bort och nu är vårkläder välkomna att flytta in. :) 
 

Best person in the world.


Detta är personen som får mig att bli sådär lyckligt sprallig och töntig, han som får allt att verka mysigt bara det är med honom.  

ANDRA APRIL.

Idag ställde jag klockan för att komma upp hyfsat tidigt och var ute på en grymt härlig morgonpromenad med Bella. Har hunnit laga lunch, pluggat lite, kollat på PLL och om några timmar ska jag iväg och träna!


Norska snubbar.

Troligtvis den enda musiken som spelas på repeat hos mig just nu. Dryga texter med två charmiga killar som är helt underbara. Det värsta är att texterna sätter sig i huvudet och är omöjliga att göra sig av med! 
  


 

DAG ETT.

Hej igen!
Haft fullt upp i helgen och tar idag en efterlängtad slapp-dag med serie-tittande och ska rensa ur kläder i min garderob! Testade även på att bleka tänderna innan för första gången och ska göra samma procedur två gånger om dagen i två veckor så visar eventuella resultat om ett tag. :)

Har påsklov denna veckan så ska träna, chilla och skriva på lite inlämningar. På fredag åker jag iväg på äventyr!