Skriv din beskrivning här!

Vanilla.

 
 
 
Jag är inne i en konstig period, känner hunger men inget sug efter mat. Så i onsdags tänkte jag bara äta detta som mellanmål men det blev min middag istället haha. Så himla gott! -> Vaniljyoughurt, varvat med hallon, blåbär och jordgubbar med granola! 

Summerburst.

Så ledsen över att inte vara på årets Summerburst. Vi köpte biljetter i februari till Summerburst Stockholm men fick i samma veva biljetterna till Tomorrowland så vi sålde våra biljetter. Dennis hänger i Göteborg på årets SB och jag är så depp över att vara hemma haha. Jag vet innerst inne att Tomorrowland kommer äga SB både fram & baklänges så det tröstar mig lite iaf. 48 dagar kvar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från förra årets Summerburst.

& we are gonna let it burn.

 
Hallå!
De senaste dagarna har jag haft fullt upp. I torsdags begav vi oss mot ett soligt Göteborg för att spendera ledigheten på Liseberg. Blir alltid 5 år igen när jag stiger in genom dörrarna in dit, haha. Jag ÄLSKAR karuseller. Vi kom hem ganska sent och jag började jobba halv 8 på morgonen dagen efter så igår var jag ganska trött. (Ett tips är att köpa express-pass till Liseberg på internet före besöket, billigare + vi slapp kön till ingången, fick våra åkband och kunde gå före till 3 karuseller, grymt att slippa 1 timmas kö till Helix och bara glida förbi!)

Simon kom hem till mig vid åtta-tiden iaf och så gick vi igenom marknaden som är i stan och satte oss på Seaside med Elin, Jasmine & Julia. Fler kompisar droppade in senare på kvällen och vi köpte biljetter & åkte en  snurrande halvstabil karusell bara för att. Somnade sött ihop med Jasmine & Julia inatt och idag har vi haft picknick i Stadsparken! Ska träffa Sara om en stund och äta på piren och sedan får vi se vart vi hamnar. :)

ett freaking år.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett HELT år har gått sedan vi gick balen. Så himla sorgligt..

Saknar verkligen den sista tiden i skolan. Hade verkligen en toppen-baldag! 

söndagsoutfit.

 
Äntligen tillräckligt varmt för barbent & jeansjacka!
Dock var det mycket kallare idag men jag hoppas på varmare väder snart igen. Jobbar denna + 2 veckor till och sedan tar jag två veckors semester och flyr troligtvis landet ena veckan. Rhodos är mitt mål och den andra veckan ska fyllas med roadtrips och äventyr.

Jag har haft blodsprängda ögon i ett par veckors tid och sett helt sjuk ut så har undvikit att hamna på bild men nu har det blivit mycket bättre! :)

Helgen.


I lördagskväll kom Julia hem till mig och vi stack senare till Piren för att chilla med Jasmine. Blev ett litet gäng till slut och var hemma vid 2-tiden. Igår var jag på stan med Julia en stund innan vi satte oss i Knektarparken ihop med Elins katt och vänner. På kvällen blev det storhandling ihop med Dennis och pizza till middag. :)

nelly trend.

 
 
Beställde tröjan trots mina obefintliga nyckelben hehe.

24 maj.

 
 
Blev väckt vid sju av Dennis som skulle iväg tidigt men lyckades somna om ett par timmar tills klockan ringde vid nio. Jag hann fixa lite med tvätt innan jag stack iväg till Atlantis för ett Bodypump-pass ihop med Terese. När jag kom hem gjorde jag en kassler-omelett till lunch och nu ska jag ta tag i tvätt som behöver strykas och bädda. Heja mig!

alive.

Sara är hemma från sin Jamaica/Mexico-resa så igårkväll köpte vi med oss Liban Deli och satte oss i Hälsoparken. Massa tjejsnack och mys, senare begav vi oss mot piren där vi satte oss på Bryggeriet i någon timma innan vi alla åkte hemåt. Bästa vädret!


triangle.

 
Vet inte vilken jag ska beställa hem, den vänstra är så fin haha. Hade ägt om man kunde beställa hem en bikinikropp också. :)

fotopromenad.

Efter jobbet gick jag direkt ut på en promenad för att kunna njuta det sista av denna varma dag. Vi bor ca 500m från vackra Vättern så fick nog en och en annan fin bild. Visar bilderna på lördag, imon jobbar jag till halv 7 & ska sedan hem till Ottilia för att äta och träffa Sara som kommit tillbaks till Sverige igen! :)
 

ta mig till grekland.

Åh jag sitter & kollar på resor just nu. Kan inte sluta tänka på blåa hav, konstant sol och känslan av att resa iväg. Har kollat igenom mina album från olika resor och dras mest till bilderna som är tagna i Grekland, det är något speciellt med just Grekland, vill åka dit varje år, skulle kännas så himla konstigt annars haha. 
 
Bilade ner till Grekland med familjen. Träffade släktingar, bodde hos farmor i Aten, badade & solade i 2 veckor och reste runt.
 
Första utomlandsresan själva, åkte på sjukaste resan någonsin. Aldrig skrattat så himla mycket, vi festade, solade till viss del, åkte iväg på en lång båttur och hittade på massa kul!
 
Jag drog till Zakynthos med min kärlek för att äntligen få se den strandsatta båten jag alltid velat se. Synd bara att det var mulet just den dagen så bilderna blev helt gråa.. Vi solade varje dag, gjorde utflykter, testade på utelivet i Laganas och hade 2 underbara veckor. 

studenten igen tack.

Det är snart ett helt år sedan jag tog studenten. Jag får ont i magen av att se all reklam om studentmössor, skyltar och klänningar, vill så återuppleva världens bästa dag igen. 

Kommer dock ihåg ångesten innan vi slutade, jag hade noll koll på framtiden och vad som skulle hända näst. Trodde att alla kompisar skulle försvinna och att jag skulle gå arbetslös för resten av livet ungefär. Men allt löser sig, jag saknar gymnasiet men inte själva pluggandet utan gemenskapen & alla roliga påhitt med klassen. Njuter fortfarande av att komma hem och bara göra exakt vad jag vill!
 
 
 
 
 
 
 
 

vecka 20.

 
Kvarg, hallon& blåbär, färska jordgubbar, mjölk och granola som topping.
 
Veckan som gått har varit bra, har försökt träna så ofta som möjligt och lyckades pricka in 3 tillfällen. Cx + springtur i måndags, 6,5 km powerwalk i torsdags och idag var jag iväg på ett Cx-pass igen. Jag börjar klockan 10 denna veckan så jag hade tänkt sticka ut och springa på morgonen innan jobbet för att få extra energi!

sunset.

 
 
 
 
 
 

sommardag.

 
"Lilla" kusin Jason som blivit så stor!

 
 
 
 
 
 
Alltså krypet!!
 
Min fina mamma! ♥

2014.05.17


Idag gick jag upp klockan 5 på morgonen för att börja jobba klockan 6 ute i Torsvik. Vi jobbade till halv 12 och jag fick sedan avnjuta dagens fantastiska väder på piren & sedan i Rådhusparken där vi kollade in pridetåget. Vid 4-tiden åkte jag & Dennis ut till min sommarstuga för att grilla ihop med min släkt, hade kameran med mig så fick en massa bilder tagna! Visar senare :)

with the finger on the trigger.

Alltså mina vardagar, hinner jobba, äta, träna & sova.. Jag trivs jättebra på mitt jobb men har sånt stort behov att se dagsljus och att inte traska i samma rutiner hela tiden. Men om 32 dagar har jag 2 veckors semester (hoppas på sista-minuten-resa!) och sedan är det 34 dagar kvar till Belgien. Tills dess kan man ju hoppas på att vädret blir bättre så man snart kan kalla denna årstid sommar!

Har 2 arbetsdagar kvar denna veckan, börjar jobba klockan 06.00 på lördag morgon och sedan blir det grillning med familjen i sommarstugan. :)
 
Den högra toppen är så fin men jag har inga nyckelben att visa upp så får nog satsa på klänningen haha.. 

Aloha.

 
 
Efter jobbet idag så hann jag göra baconsås till middag innan jag stack iväg på ett CX-pass på gymmet. Hade massa energi kvar efteråt så jag stack iväg på en joggingtur på 4km efter det. När jag kom hem gjorde jag en smoothie på färska jordgubbar, en halv banan, päronyoughurt, is, exotisk juice & toppade med lite Granola. Ska kolla på La Bamba en stund och sen sova, är dödstrött! :)

sunday.

 
 
Min frukost idag bestod av youghurt med smak av äpple+kanel & granola med färska jordgubbar. Jag ska snart klä på mig och dra med en seg Dennis för att åka och handla mat. Ska även förbi Lager 157 på vägen hem och senare ikväll ska jag se Bad Neighbours på bio med mysiga vänner!
 

funday.

Igår var Dennis & jag iväg en stund på A6 för att hitta en present. Senare kom Dennis kompisar hit en stund innan vi alla gick bort till Dal Baffo för att äta och fira Sara som fyllt 20 år. Vi fortsatte till hennes lägenhet och gick inåt stan vid 12-tiden där vi avslutade kvällen på Karlssons. :)
 
 

spring beauty prep.

 
 
 

Jag har velat beställa hem GlossyBox så länge, äntligen blev jag prenumerant och får hem 5 skönhetsprodukter i månaden som är anpassade efter min hudtyp och mina skönhetsvanor. Har än så länge bara hunnit testa hudkrämen från LDB & ska testa Blur creamen ikväll! Denna månaden fick jag:

- En läppensel från Emite Make Up
- En peelingskräm för läpparna som tar bort döda hudceller från Etre Belle
- Djupt återfuktande kräm för torra partier från ett japansk märke, Yu-be
- Blur cream som ger en jämn och sammetslen hud från Loréal Paris (Nude Magique)
- Body lotion med dofterna mango, söt citrus och mint från LDB

Vårat kök.

Äntligen har vi fått iordning i köket!
Min morbror hjälpte oss i måndags att borra upp tidningsstället och gardinstängerna & fick även ihop vårt nya skåp. Nu ska vi bara hitta en matta, annars är jag supernöjd!
 
 
 
 
 

Vårruset.

 
Igår halv 7 sprang jag, Julia, Jasmine & Bianca Vårruset. Ösregn, lera och fruktansvärt mycket folk, men vi klarade 5km utan att stanna! Fick med oss goodiebags hem, riktigt rolig upplevelse trots vädret. :)

En himla massa mat.

Jobbar mest och hinner äta & sova. Himla tråkigt liv just nu måste jag säga, imorgon slutar jag dock halv 5 och ska sedan springa Vårruset halv 7. Ska försöka göra om lite här i bloggen, är så himla trött på alla fula vardagsinlägg. 
 
 

Söndagkväll.


Vi kom precis hem från En Italienare & En Grek där vi åt middag ihop med Sara och Richard. Har haft en lugn söndag och fått en ny hylla + veckans mat handlat. I veckan som kommer jobbar jag 10-18.30 och på torsdag ska jag springa Vårruset. :)

dinner.

 

youth of the nation.

Igår slutade jag halv 5 och började nästa jobb klockan 8, var dödstrött när jag gick & lade mig på natten haha. Imorse blev det äggröra & bacon-frukost innan jag och mormor stack iväg på torget, stan och sedan IKEA. Fick gardiner köpta, gardinstänger, en bh, en bikinitopp, strumpor, ett omlott linne och ett svart linne med volang. Köpte även lite nödvändiga saker till lägenheten, måste dock upp till IKEA imorgon igen för att köpa en hylla. :)
 
 

On wednesdays we wear pink.

Valborgsmässoafton 2014

Firades även iår hemma hos Charlie med goa brudsen(som hade rosa dagen till ära) & killgänget med grill och spel. Vi spelade kubb i mörkret innan vi tog en taxi in till stan där vi hängde en stund innan jag drog hem. Utelivet har verkligen blivit så himla tråkigt..

1 maj idag och vi bor på samma gata som nazisterna demonstrerar på. Vi var ute hela dagen och kollade på när alla mysiga skinnheads på typ 200 personer försökte demonstrera mot ett par tusen motdemonstranter, pinsamt. Så jävla äckligt att man ha deras tankesätt. Peace människor, nu ska jag sova! :)

sightseeing, big ben & regn.

Av alla våra 4 dagar så lyckades vi pricka in sightseeing på den enda dagen som det regnade på, hela dagen var kall och blöt men vi köpte biljetter till en jump on-jump off buss ändå och envisades med att sitta under bar himmel hela dagen ändå. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
London Eye

 
 
 
 
 
 
 
Jag och mina allergiska ögon

Westham, Stamford bridge & Notting hill.

På lördagen stack vi iväg en snabb sväng till Oxford Street igen för att senare åka iväg till Westham för att se en fotbollsmatch. Vi hade ju inga biljetter utan hoppades på lite tur att det skulle finnas kvar men såklart inte. Riktigt engelsk område, massa matstånd längs gatorna och en enorm fotbollsarena mitt i en liten förort. 
 
 
 
Vi tog tunnelbanan tillbaka till stan och hoppade av vid London Bridge, blåste iskallt men vi hittade en mysig matmarknad bakom Southwark Cathedral innan vi hoppade på ett tåg till Stamford Bridge för att se om det fanns biljetter till Chelsea. 
 
 
 
 
 
Framme på Stamford Bridge hittade vi en kille som ville sälja 2 biljetter till matchen där Chelsea spelade mot Sunderland så vi köpte dem och såg en inte så spännande match men det var grymt häftigt att uppleva en galen hejarklack och få en skymt av en snygg Fernando Torres iaf. Tyvärr fick man inte ta bilder inne på arenan.
 
 
 
Var kaos på tunnelbanan tillbaka till stan så vi hoppade av vid Notting Hill och åt sen middag på en mexikansk restaurang innan vi åkte hem. :)
 

London i bilder.

 
Vi bodde på Comfort Inn Buckingham Palace, vid stationen Victoria så det var hur smidigt som helst att ta tunnelbanan överallt vi skulle. Hotellet var superbra, jättelitet rum men mysigt och vi var ju bara där på kvällarna så det funkade kanon.
 
 
 
Vi valde att inte lägga till frukost på hotellet så nästan varje dag gick vi till ett litet bageri där de hade goda matiga croissanter osv och satte oss i en park innan vi stack iväg på våra små äventyr. 
 
 
 
Första dagen hann vi  besöka Piccadilly Circus och gick omkring i omårdet där vi bodde för att inte senare tappa bort oss haha (dock har jag grymt lokalsinne så det var ingen fara alls) På fredagen gick vi upp tidigt för att spendera heeeela dagen på Oxford Street!
 
 
 
Inne på Carnaby Street.