Skriv din beskrivning här!

Nagelfix.

 
Älskar att ha fixade naglar, speciellt på sommaren när händerna blir bruna! Men saken är den att jag hatar att fila naglarna, det isar i tänderna och jag ryser i hela kroppen av obehag så brukar undvika detta moment och bara klippa haha.. Måla vänsterhanden går ju men blir alltid smått kaos när det är dags för högerhanden, kladdigt och nagellack överallt. Även om det blev lite utanför idag så är detta långt ifrån vad det brukar vara haha. :) 

LIVRÄDD.

Efter att ha sovit hemma hos Dennis i ett par dagar i rad nu så är jag hemma en stund. För någon timme sedan började det åska & regna så en rädd liten Bella kröp upp i sängen och försökte gömma sig bakom en kudde och ligger fortfarande kvar så haha. Men nu ska vi ut på promenad och sedan är det middag & en dusch som gäller innan jobb klockan 19.00. :)
 
 

21 dagar kvar.

Denna regniga tisdag sitter jag inne och surfar runt på bilder på Zakynthos & efter inspirerande fotobloggar. Är så galet taggad på att fotografera i Grekland och fortsätta utvecklas inom foto. Vill resa runt överallt med kameran i högsta hugg och se världen. För tillfället är jag i ett rastlöst läge i livet, vill sticka iväg så fort som möjligt och inte sitta stilla men måste hålla ut i 21 dagar till. 
 
 

ULLARED.

Igår morse åkte jag med mamma & mormor till Ullared och handlade med alla galna människor där. Man fick kriga sig fram för att nå vissa saker och passa sig för att inte få ett utbrott på alla skrikande barn men annars var det trevligt. :)
 
Dagkräm, solkräm, kroppspeeling, deospray, pormask-stripes och godaste duschcrémen
Sminknecessärer, hårinpackning & skrubbhandskar till Grekland
 Ansiktsmasker, skrubb, mascara & liten puderborste
 Mobilskal och dryga etiketter att sätta på resväskan haha :)

3.

3 saker jag älskar:
• Choklad 
• Åka utomlands
• Ironi
 
 
3 saker jag hatar: 
• Egoistiska människor 
• Maskar 
• Djurplågeri

3 saker som gör mig glad:
• När det är klarblå himmel & sol hela dagen
• Karuseller 
• Människor med bra humor
 
 
3 saker som gör mig förbannad:
• Bli inblandad i drama
• Idioter 
• Äcklig mat när man är döhungrig

3 saker som skulle göra livet bättre:
• Om man kunde äta vad som helst utan att gå upp i vikt 
• En mindre rörig hjärna 
• Om alla människor kunde sköta sitt eget :)
 
 


Am I wrong - Envy.

 Tidigt imorse vaknade jag av att det åskade & spöregnade utanför, det höll i sig i några timmar minst och nu är det total väderomväxling - solsken och värme haha. Dennis är hemma på sin lunch nu och vi har lagat grymmaste kycklingsalladen, han drar snart iväg och jobbar igen och jag ska ut till Hovslätt för att se om det huset står kvar. Andra år när vi har varit i Grekland har vi haft vattenskador hemma i huset och fått lägga om golven 2 gånger så jag hoppas verkligen inte att bottenvåningen flyter just nu... Men det märker vi, stannar nog kvar några timmar och solar lite också. :)
 
Envy – Am I Wrong
 
 
Sociala paret 

Tjugofemte juli.

 
Vädret i Sverige denna sommaren har varit kanon!
Dessvärre är det jobb som gäller för mig och för mina vänner. Lediga dagar har hittills spenderats i solen men mycket häng med vännerna har det inte blivit. Ett antal utgångar har vi hunnit med, varit på en liten roadtrip till Norrköping och mycket shopping för min del. Visserligen blev det mycket träffar med klassen & vännerna veckorna innan studenten och några dagar efteråt men sedan splittrades alla. Simon drog till Gotland för sommaren, Gustav och Jasmine jobbar, William vet jag faktiskt inte riktigt vart han håller hus och Julia jobbar & har varit utomlands med Elin. 

Känns som att alla runt omkring har så mycket tid för sina vänner, grillar, reser iväg, hittar på en massa saker medans jag knappt ser mina. Jag är rastlös, vill åka till Liseberg, åka ut till Öckerö, åka på roadtrip, ha picknick ,komma iväg till Grekland och börja leva ett spännande liv som inte går ut på att vara hemma. 

Men det verkar ta sig, ikväll ska jag träffa Julia, på lördag är vi ett gäng som drar hem till Charlie och grillar, Simon tar sig hem i augusti och en eventuell tripp till Liseberg beräknas till nästa eller nästnästa vecka! :)

SOMMARSTUGAN.


Studentminnen.

Idag låg student-katalogen i brevlådan! Alla klasser som tog studenten 2013 finns med från alla skolor + en bild på alla par som gick balen. Balbilden på mig & William blev inte alls bra, idén med grekisk gudinna var kul men hade gärna valt en bättre klänning och ändrat lite annat. Menmen! (:
 
 

LAKE.


NELLY.

 
I onsdags klickade jag hem dessa två solkrämer + ett par svarta jeans på Nellys rea. Hawaiian Tropic luktar så underbart!

VECKA 30.

Ny vecka redan och bara 29 dagar kvar till Grekland! Imorse gick jag upp vid halv 7 för att åka hem till mamma i Huskvarna, gick ut med Bella på morgonpromenix och ska om en stund åka ut till sommarstugan. Blir kvar tills imon då jag ska hem och sedan jobba vid 7 så ska bara sola och chilla idag. 
 
Ångrade ihjäl mig igår att jag inte fick med mig kameran ut på sjön så den åker med ner i väskan idag, blir så tråkiga inlägg att bara skriva om shopping och jobb hela tiden. :)
 
 

SJÖN.

 
Fantastiska mobilbilder är det jag har att erbjuda bloggen idag!

Dagen började lite kaotiskt haha, vi hade öppnat balkongen tidigt imorse och jag vaknade vid 7 av ett jobbigt flaxande ljud och tittar upp så har en duva tagit sig in och försöker hacka sig ur fönstret haha, men den lyckades hitta ut iaf! Gick senare upp vid 9 för att komma iväg ut på sjön tidigt och få så mycket sol som möjligt. Vi hade med oss lunch i form av ciabatta med grönsaker och skinka, massa solkräm och fiskespön. Fick en liten firre som vi snällt släppte tillbaka och solade mestadels av dagen ute på vattnet. Årets första dopp blev även avklarat såhär i mitten på juli!

När vi kom hem till Dennis lagade för några timmar sedan så åt vi middag och nu är båda rätt trötta i huvudet av all sol men vi ska strax ge oss ut på en liten kvällspromenad. :)

Vad blir det för mat?

 
De senaste dagarna har jag solat, tränat lite och umgåtts med fagra vänner. Igår höll vi till hos Dennis och var påväg till Tullhuset men kom aldrig så långt utan gick tillbaka hem haha. Nu bläddras det i kokböcker för att få inspiration till middagar, ska strax byta om och sedan åka hem till Dennis pappa för att grilla ikväll. Ha en trevlig lördag!

REA.

 

Onsdag.

Idag har jag cyklat 1,3 mil (aj min rumpa säger jag bara!), sovit, solat i några timmar, gjort kyckling-wrap till lunch och promenixat med hunden. Just nu äter jag äpple och ska strax sätta igång senaste avsnittet av PLL, ska vila lite innan jag åker iväg och jobbar!
 

Hur smidigt som helst -> Fullkornstortillas, kycklingfile i bitar, sallad, gurka, hackad lök och lite lätt crème fraîche! :)

2013-07-16.

Inatt sov jag i sommarstugan, grillade nyttiga hamburgare och frös i blåsten. Idag har vädret varit bättre så kunde ligga och sola några timmar innan vi åkte hem. Varit ute och cyklat idag på eftermiddagen, från min gata i Huskvarna till Dennis uppe på Bymarken. 8 km blev det och värmen var inte nådig men jag överlevde, obviously. 

Imorgon står solning på schemat om vädret tillåter, ska även vara hundvakt på dagen innan jag ska jobba på kvällen. Känns så fruktansvärt drygt att blogga om mitt händeselösa liv just nu faktiskt haha, det tas inte mycket till bilder och uppdateringen blir därför lite dålig. Men håll ut amigos!
 
 

VICTORIA SECRET.

Victoria Secret har öppnat en butik på Landvetter vilket jag knappt kan vänta på att få shoppa i. Med min tur ska ni se att affären är stängd just den dagen vi ska dit... :)
 
 

TRÄNA.

 
Varje gång jag kommer igång med träningen har det alltid varit skolarbete eller allmän lathet som har gjort att jag inte fortsatt. Har alltid hållt igång kroppen men efter att jag hoppade av gymnastiken och när jag började gymnasiet så har det blivit allt mer sällan. Att gymma/springa då och då funkar inte för mig, det är allt eller inget som gäller. 
 
Det är 36 dagar kvar tills jag kommer att spendera hela dagarna i bikini och tunna kläder. Just nu känner jag bara ångest inför det, därför har jag som mål att varje dag röra på mig, antingen springa, powerwalka, gymma, cykla eller simma. Även om tiden blir knapp ibland så kommer jag tvinga mig själv att hitta tid, gå/cykla till jobbet, springa på morgonen eller på kvällen osv. Jag har ju faktiskt en hund som älskar promenader! 

Dessutom, inget:
- Godis
- Sötsaker
- Chips/snacks
- Vitt bröd
- Snabbmat
- Choklad
- Glass
 
KÄMPA!

WEEKEND.

 
Helgen gick fort, jobbade 17-01.00 i fredags och även på lördagen. Var knappt något folk ute så hade alls mycket att göra men tiden gick fort ändå! Idag var jag som sagt ute i sommarstugan med familjen och träffade sedan Dennis en stund. 

Veckan som kommer har jag inga direkta planer mer än att jag ska jobba tisdag, onsdag och söndag. Det ska bli hyfsat fint väder så ska nog hinna med lite häng med vännerna, solning och planering av en liten tripp till Liseberg osv. (:

14:onde juli.

Idag fyller världens bästa mamma år så familjen kom ut till sommarstugan och firade. Jordgubbstårta, kusin-mys och paketöppning gjorde denna söndag till en riktigt mysig en. :)
 

FRIDAY.

Idag har jag hunnit med att gå en powerwalk, laga lunch och har även tillbringat en stund i solen. Ska ta farväl av familjen om några timmar och sedan åka till jobbet klockan 17. Verkligen jättelockande.. 
 
Linnet jag köpte igår, dock är det för stort så ska försöka byta! 

LOCA.

Gick upp klockan 5 imorse vilket har gjort att dagen har känts oändlig. Har snurrat runt i Norrköping, shoppat lite, ätit sallad i en park och umgåtts med Jasmine. Då jag inte fick så mycket sömn inatt så har jag levt på extraenergi hela dagen vilket har gjort mig flummig och väldigt, väldigt trött. Känner mig inte helt hundra ikväll, mår lite skumt i kroppen och tänker alldeles för mycket men antar att nattens sömn kommer att lösa de problemen.

Har iaf tänt några ljus och sitter i sängen med pojkvännens stora tröja och myser innan jag ska sova. Uppdaterar mer imorgon, godnatt bloggen.
 
 

Norrköping!

Idag är jag iväg på en liten roadtrip med Jasmine upp till Norrköping för att umgås, luncha och kanske så är vi två som åker hem med körkort på hemvägen. Får troligtvis tid för lite shopping med! 

Ska bara chilla ikväll och njuta av lite ledighet för hela helgen består nämligen av jobb!
 
 

ONSDAG.

 
Idag på morgonen drog jag iväg till gymmet i det härliga regnet. Från soliga 25 grader igår till dagens iskalla 16 grader så höll jag på att frysa ihjäl ute. Resten av dagen har jag spenderat hemma med mina kära syskon, kollade på Dumma Mig och åt kyckling till middag. Familjen drar till Grekland på fredag så passar på att umgås med dem så mycket som möjligt denna veckan!

RADIO PLAY

 
 
Jag tänkte tipsa om en grym app jag laddade ner igår!

Spotify i all ära men för tillfället diggar jag Radio Play bättre. Man kan välja musik efter humör eller sysselsättning t.ex. om man ska gå en promenad eller om man är lite deppig. Dessutom kan man välja en speciell radiostation efter den musikstil man gillar, hittills har jag hängt mest på Dance/Electronic och körde Tränings-radion innan när jag gymmade. Radio Play blandar alltså all musik från olika radiokanaler så man slipper lyssna på Rix FM som bara spelar samma musik hela tiden. 

Appen är gratis! :)

2013-07-09.

 
Startade dagen med att göra ägg & bacon-frukost med bröderna innan vi drog ut i trädgården för att sola resten av förmiddagen. Vid 3 fick jag nog av att lata mig så drog iväg på en löptur, bra idé tyckte jag först men ångrade mig när jag kom hem och höll på att avlida av värmeslag haha. Men efter en dusch och liten stunds vilande så är allt tipptopp igen! 
 
Ska iväg om en stund och sedan jobba klockan 19 men först ska jag vila en stund till! :)

JULIARESAN 2013.

 
Jag får så ont i hjärtat av att se detta klippet. Det finns så mycket lidande med cancer, så otroligt många människor som berörs och drabbas. Det är iaf 4 grymma tjejer som gjort den här videon för sin vän Julia som gick bort i cancer och de samlar nu in pengar som går direkt till Barncancerfonden. Se och sprid denna videon vidare och få fler att skänka pengar och hjälpa till att bota denna vidriga sjukdom!

KLIPPT.

 
Det känns så kort och oslitet haha.

Vecka 28.

Idag ringde jag för att boka tid hos frisören och fick tid en timma senare så jag fick skjuts ner till stan vid 12 och var klar hos frisören en halvtimma senare. Så nu är 6 månaders slitna toppar borta och fick håret lockat dessutom. Tyvärr är de flesta lockarna redan borta menmen haha. Befinner mig på torpa just nu så ska strax ner i trädgården och sola mig brun i några timmar. I eftermiddag är det presentshopping på A6 som gäller :)
 
 

BRA HELG.

Denna helgen har jag hängt med Dennis en hel del. Har även besökt piren varje dag haha, i fredags åt vi glass på Aqua, igår blev det en spontanutgång med Julia och sedan somnade jag på Dennis soffa. Idag har vi chillat en solen en hel del och vid åtta-tiden träffade jag brudsen för att äta på Bryggeriet. En mumsig hamburgare och liten promenad senare så är jag hemma och ska kolla på film en stund innan jag somnar! :)
 
 

LÖÖRDAG.

 
Igår grillade familjen + Dennis som kom hit på middag. Idag har jag jobbat 11-14.30 och åkte sedan hem till Dennis en sväng .Fick skjuts hem för några timmar sedan och har sedan dess ätit middag och legat i solen. Vad som händer ikväll är oklart, vädret är toppen så det kanske blir en liten träff på piren med Jasmine och Julia som är hemkommen från Magaluf. Men man vet aldrig! :)

GLITTER.


Igår gjorde jag världens kap på denna glittriga festblåsa inne på GinaTricot. 99:- på rean! 

GOD MORGON!

 
Efter gårdagens arbetsdag är jag hur seg som helst. Vaknade vid halv 12 när Dennis kom hem på sin lunch och råkade sedan somna om en stund till så vaknade halv 2 igen hah. Men nu är jag en aning piggare iaf så ska snart fixa mig lite och sedan dra mig ner mot stan där jag ska möta upp mamma & mormor för att besöka matmarknaden som är på plats i city. :)

23:19

Bild från balen, hade gärna gått den 4 gånger till!
 
Idag har jag varit hundvakt, eller bara gosat med Bella hela dagen i stort sett. Jasmine var här en stund på eftermiddagen på middag och för lite snack. Har sedan dess kollat igenom 3 avsnitt av PLL och ska alldeles strax sova. Imorgon väntar jobb från 10-18 och direkt på nästa arbetspass vid 19:00. Cash is king eller hur vare?

FEMTIO DAGAR.

Om 50 dagar befinner jag mig på Zakynthos med världens bästa människa. Innan dess ska jag hinna arbeta några pass, träffa familjen som även de åker till Grekland, hänga med vänner och försöka få lite mer färg + träna! Har sökt runt massor efter bilder på själva ön men allt som kommer upp är bilder på den kända viken med båten, Shipwreck Bay. Jättefint men jag skulle gärna vilja se mer av själva stränderna och staden Laganas, även om vi nu kommer åka dit och ta miljarder bilder. :)

Här är 2 bilder på hotellet vi ska bo på i 2 veckor och en bild från Apollos hemsida.
 
Oså Shipwreck Bay som jag alltid velat se. Kommer ta mig till denna plats + ta en båttur till själva viken för att fota!