Skriv din beskrivning här!

Vi ändrade oss..

Så vi la oss ute på min tomt och glassade med varsitt glas jordgubbssaft med is!



Sista juni tvåtusenelva.

Har varit så sjukt trött idag. Gick och la mig igen när jag kom hem och sov till ett med Måns. Nu håller vi på att packa ner lite, kanske åker med familjen till Åsasjön och solar en tredje dag. Ha en fin dag!


Visingsö.









I måndags drog vårat lilla gäng över till Visingsö och hade en sjukt underbar dag. Vi hyrde cyklar, hade picknick vid vättern och upptäckte ön. Dagen slutade hemma hos mig med korvgrillning och mys utomhus.

Kommer sakna er i sommar. :(

Never told you.

Har haft en väldigt händelserik morgon. Den startade klockan 06.00, satt på cykeln till stan en halvtimma senare och höll på att få hjärtinfarkt när en stor älg stod mitt på vägen. Jobbade till nio och cyklade hem. Har duschat, ätit och nyss vandrade en katt in i huset, haha. Hade tänkt sätta mig i solen i en stund men tar bussen in till stan och parkerar mig på vätterstranden med alla Jönköpingsbor istället. :D

LAST WEEKEND.

Midsommar firades som vanligt ute i sommarstugan med familjen + familjevänner. Mat, mys och jordgubbstårta.










Tjugonionde juni.

Har haft ytterliggare en otroligt fin dag med ett härligt gäng i stadsparken. Vi firade Måns i efterskott och drog omkring med frisbee's. Sedan cyklade min lille gosepojk ut hit för att pussa mig och hämta sin plånbok, och så slutade det med att han sover här och cyklar med mig till jobbet imorgonbitti. :)



12:30

Sitter i köket och äter frukost/lunch/middag. Var så trött när jag kom hem vid nio imorse så jag la mig och vaknade nu. Ska fixa lite saker och sen ta bussen in till stan och möta Måns. Får se vart kvällen slutar. :)


Trött alice som ska ta tag i sitt liv. Ciaoooo.

Tjugosjunde juni.

Sitter ute med fina vänner och hör klagomål från vänster om dåligt bloggande..

Har massa bilder att visa, haft fullt upp med äventyr både i helgen och idag. Får se om det sker ikväll eller imon, börjar klockan sju varje dag så är lite seg. Nu ska jag chilla galet!

Namnsdag.

Både igår och idag har jag jobbat. Konstigt nog är jag inte sådär supertrött trots att jag gick upp 06.00 imorse. När jag kom hem hann jag äta och sen kom min morbror och så var vi ute och övningskörde på vägen för första gången, gick riktigt bra tillochmed!

Trots mitt flyt idag så har jag tyvärr inte tur i spel. Fick en triss av mamma som en liten present på namnsdagen och det går som det alltid gör. (:



Jobbat.

Är hemma efter 11 timmars jobb på en stor lagerlokal i Skillingaryd. Nu ska jag ut och övningsköra. :)


Bästa idag, livets åk!

00:34

Den här bloggen innehåller massor. Den har gått igenom kärlekar, sorger, glädje, ilska, tankar och en rad bilder på mig. Satt och läste mina första blogginlägg och kan ju med stor glädje säga att jag mognat och utvecklats en hel del på snart två år.

Ibland är jag så trött på den men samtidigt är den en ganska stor del av mitt liv som jag inte vill lägga undan. Just nu har jag tappat stinget lite, har ingen inspiration och får nästan lite ångest över mina tråkiga inlägg. Så jag låter den vara tills känslan är tillbaks. Hörs!






Några bilder som togs idag i sommarstugan.

TISDAG.

Hade en sjuk dröm inatt igen. Gick upp vid ett och ska snart åka med mamma ut till sommarstugan. Ska fixa lite där ute och hoppa bort några kalorier på studsmattan. Ikväll träffar jag förhoppningsvis min babe. Ska jobba både imon och på torsdag och sen ses vi inte förrens nästa vecka. :(


En ananas jag fick av Måns en dag, haha.

Last chance to promise never again.

Tänkte ta tag i detta med nyttigheter och träning. Ska inte äta godis förens slutet av sommarlovet och dra ner en hel del på snacks och andra feta saker. Kan ju passa på att äta en och en annan ny grönsak istället. Och istället för att köpa ett busskort tänkte jag att min cykel kunde göra lite nytta, jag har ju ben att trampa och gå med ju! :)

                                                 
                                                               Har en framtid som det här annars, haha. USCH.


Beautiful night.

Träffade Jasmine klockan ett pga av busskrångel(vill inte påstå att det nya bussbolaget i Jönköping är mycket bättre än det gamla..) kollade film och myste med dipp och grönsaker och sen tog jag bussen hem med mer busskrångel och åt tacos. Vid sextiden övningskörde jag någon timme i Tenhult och träffade senare Jasmine igen för en jättelång och mysig promenad i Huskvarna.



Lonely heart - Radio Killer.

Somnade halv fyra inatt för att jag satt uppe med massa bra musik. Nu är jag lagom pigg och ska strax ta bussen och träffa Jasmine!



01:00

Har varit vaken i 12 timmar nu och kan inte påstå att jag är speciellt trött. Är så mycket jag vill få ut av mina sommarlovsdagar men känns som att jag mest spenderar tid hemma. Dock suger vädret för tillfället och några vänner är borta medans några ska iväg snart så man har inte riktigt kommit in i känslan än. Vet inte vad meningen med detta inlägget var..

Kanske få beröm för att jag uppdaterar så mycket av mina två största fans? :D


Efter regn kommer solsken.






Ögon kommer aldrig att sluta fascinera mig. Alla har sina egna olika färger och blandningar. Ögon är så sjukt vackra.

Segast i stan.

Drog oss i sängen tills klockan var ett, bakade scones och sen har vi bara segat vid tvn. Vädret suger men det är lite mysigt att sitta inne och bara kunna sega runt. Följde Måns till bussen för en stund sen och tog lite frisk luft ute. Har inga planer för ikväll så fortstätter nog att sega, hih..



Tillbaka i civilisationen.

Mysigt firande hos Måns farmor igår och sen fick jag skjuts ut till våran sommarstuga. Var hyffsat väder idag så vi tog bilen till Gränna med min morbror och fikade och myste. När vi kom tillbaka grillade vi och sen började det regna så vi åkte hem till stan. Om en stund kommer Måns hit och sover sedan över här. (:



Inte bästa bilderna men glömde kameran hemma.


Det finns människor till allting.

Vilken smart kille. Han känner inte mig och hoppar på mig från ingenstans. Vad är det för fel på folk?

                                                                  
                                                                   


Hipp hurra för Måns idag.



Min fina Måns fyller 17 idag, nu är han lika stor som oss andra. :D
Om en timme ska vi ut till hans farmor och fira honom där. Ikväll tar jag bussen ut till våran sommarstuga och bor där någon dag. Hörs när jag kommer hem!

Snart lättar molnen som du ritat på himlen.

Har haft såna sjuka drömmar de senaste dagarna. Drömt om att mina klasskompisar övergett mig, jag har ridit på en elefant som sedan blev en stor nordsvensk häst och inatt drömde jag om rea på Vila. Även om drömmarna inte är sanna så vaknar med med en sån äcklig känsla. Och på det senaste har jag inte vetat vart jag står. Vilka vänner man har kvar på riktigt. En del tar bort en på facebook helt plötsligt, andra ändrar sina personligheter totalt och slutar sakta men säkert umgås med en.

Jag vet inte riktigt vad som händer. Jag vet inte vad jag vill eller hur jag mår ibland. Just nu känns det så bra att ha en flykt inom kort. En månad borta från allting.

Ingenting har hänt. Allting känns bara så osäkert.


Silly heartbreakers tonight.



Underkläder, bikini och värmeskydd som luktar lovely.

Har länge funderat på hur jag ska klara mig ekonomiskt i sommar. Dock har jag några kronor kvar från påsklovets arbete och det ser ut att bli mer jobb vecka 26. Jag som tänkte vara ledig hela sommarlovet och gå emot strömmen sommarjobbare.. Men två veckors jobb och sen Grekland resten av lovet låter bra det med. :D


Little alice in wonderland.

Är rastlös och vill ut i världen, för idag nöjer jag mig med att åka till stan. Behöver värmeskydd till håret och lite annat. Ciao.


Ser ut såhär idag.

Blir galen.

Har lyssnat upp mina 10 timmar på Spotify. Skulle man inte få nya 10 timmar varje månad? :(


00:45

Dagen började vid elva och några timmar senare var Måns här och vi åkte till stan. Handlade mat och åkte hem till honom där vi lagade maten, blev bra trots lite kaos i köket. Myste och sedan stack vi upp till Netto och köpte med oss glass och juice och satt ute någon timme innan hans pappa skjutsade hem mig.

Imon ska jag upp hyffsat tidigt och träffa mamma för en runda på stan.



Bilden var inte planerad men Måns fick till en supersöt min, hihi.


Sweat baby, sweat.

Mitt hetsiga humör försvann när jag precis åt ett antal jordgubbar, haha. Här är iaf lite bilder från klassträffen vi hade hos Charlie. Blev rätt lyckat. (:


Jag som går loss på hamburgarna vi grillade när vi kom dit.

Fina tjejer!

Åsa & Julia!

Lilla Gustav och utsikten över vättern.

Sara(haha vad gör du?), Gustav, Simon, Charlie och jag.

Glada Lisa & glada Daniel.




Julia & Charlie får avsluta inlägget med en härlig bild.


Fula ord som inte sägs högt.

Har hållt på och bråka med bloggen ett tag och headern försvann och lite annat skulle krångla. Nu verkar det mesta ha löst sig men bloggsuget är borta med vinden. Ska fixa lite till och försöka få lite ordning på allt. Hör av mig imon innan jag kokar över. Godnatt.

Månsis.

Är hemma hos Måns och vi har lyckats laga mat som tillochmed blev god!

Breaking the habit.




Fått alla bilder från gårdagen nu men orkar faktiskt inte lägga upp dem nu. Bjuder på två bilder från imorse iallafall.

Är helt galet trött och har lite sömn att ta igen, startade min dag klockan 05.00 imorse med att spela Quadrapop, haha. Godnatt alla fina läsare.

Hemma.

Alla vaknade tidigt och vid nio låg vi redan ute vid Charlies pool. Solade i några timmar och det syns nu på mina röda kinder och med de 10 fräknar extra på näsan. Nu ska jag precis iväg till några familjevänner och fira en sen födelsedag.


TISDAG.

Sitter i Charlies kök och tittar på när killarna lagar scrambled eggs &bacon till oss. Har massa bilder på Julias kamera som kommer upp senare. Nu ska vi äta. :)



Klassträff.

Är hos Charlie ute i skogen, eller Bankeryd. Sover här och hör av mig imon!

TIDSFÖRDRIV.

SKULLE DU HELST
Pierca tungan eller läppen?
Hmm, läppen tror jag
Seriös eller oseriös? Haha, skulle nog föredra oseriös
Dricka grön eller röd mjölk? Grön
Brinna upp eller drunkna? Drunkna

OM MIG
Vad heter du?
Alice
Syskon? Två bröder
Vart bor du? Jönköping
Vill du gifta dig? Både ja & nej.
Favorit tid på dagen? 14.52.. nej inte vet jag!
Humör just nu? Övertrött och sprallig! 
Är du nöjd med ditt rum? Ja, :)
Vilken är din riktiga hårfärg? Mörkbrun
Har du någon sjukdom? Astma & allergi
Vad har du för ögonfärg? Grön-bruna
Är du nöjd med dina vänner? Otroligt
Är dina föräldrar skilda? Yes
Hur svarar du i telefonen? Hallå?

GREJER
Har du blivit jagad av polisen någon gång? Nope, inte vad jag vet
Har du en hund? Nää
Är du mörkrädd? En aning
Vad vill du ha just nu? En solstol, en sol, en brun kropp och ett hav framför mig
Har du en Iphone? Nej, min mobil är grym!


KOMPISAR
Har du nån bästa vän?
Ja.
Vem vet mest om dig? Jasmine skulle jag tro.
Vem träffade du senast? Angelica & Johanna
Vem har roligast humor? Troligtvis Gustav, haha.
Är du osams med nån utav dina vänner? Nej
Är du nöjd med dina vänner? Oui


VAD
Åt du senast? En jordgubbe
Drack du senast? Vatten
Har du på fötterna? Tår?
Lyssnar du på just nu? Someone like you - Adele
Tänker du på just nu? Vad som händer när min Spotify tid går ut..
Längtar du efter? Sängen
Vad tänker du göra nu? Stänga av datorn, klä av mig och dra täcket över huvudet :)

00:03

Har segat från morgon till kväll. Lagade mat med Måns, höll på att bränna ner köket med varmt vatten och sen har vi tittat på alla möjliga program på tv, haha. Åt plättar till kvällsmat och för en timme sen gick vi en runda och sen tog han bussen hem. Imon ska jag sova länge och försöka slippa läskiga drömmar.




Till dig som undrar varför det ligger oboypulver på tallriken så kan jag berätta att det är gudomligt gott!


Tolfte juni.

Sommalovets första soliga dag ska spenderas med Måns. Matlagning och chilla är planerna.



S-U-C-K.

Jag har tröttnat på min blogg.
Jag vill ha en snygg header. Mycket bilder i bloggen, som bara är tagna utav mig. Jag vill få idéer till roliga inlägg istället för Idag har jag.. Jag vill även ha ljusa och fina färger istället för babyrosa. 

Var det någon där ute som just fick idéen att hjälpa stackars lilla mig? Någon som har några förslag, är duktig på design eller som allmänt bara har lusten att hjälpa till så hör av er!

/ Alice.


Easy A.

Kom hem från Måns för några timmar sen och har hjälpt till att städa i huset här hemma. Borde ta tag i mitt liv och maila min utbytesstudent i Tyskland och sen klä på mig. Min morbror och mina kusiner kommer hit om en timme och grillar med oss ikväll.


Student.








Lyckat att kameran var inställd på någon konstig inställning så allt blev suddigt och trist. Men trevligt var det och en lycklig Martin är fri från skolan. Bara två år kvar för våran del!

Mot Borås!

Blir strax hämtad av pappa för att åka till Borås och fira min halvkusin Martin som tar studenten idag! Kameran följer med och ikväll sover jag hos min Måns.




Bilder från igår.


Min kära klass SP1B, tyvärr splittras klassen en hel del efter sommarn.

Sara, Simon, Karolina, Gustav, Josef och Charlie.

Chokladmjölk på Wiener konditoriet.


En puss efter en rundtur på Måns axlar, haha.

Skolavslutning.

Det var en bra skolavslutning med väldigt vacker musik och finklädda elever. Efteråt samlades vi i ett klassrum och sa hejdå med varsin chokladbit. Senare fick vi veta att andra klasser fått tårta, musik och haft trevligt ihop. Som vanligt med våra lärare, suck. Klassen drog till Wiener konditioriet och fikade i några timmar och senare till Alcamo och åt. Resten av dagen har spenderats hemma hos Julia med film, mat och mys.

Nu ska jag runda av med att sova och lyssna på regnet som tyvärr fallit hela dagen. Godnatt.

-

                                 

Alive.

Fick reda på de sista betygen idag och spelade brännboll på idrotten. Vid fem övningskörde jag och det gick lyckligtvis bra. Har duschat, smörjt in mig och testat kläder inför imon. Ingen big deal egentligen, vi går ju bara ut ettan så det får bli som det blir. (:


Det här hade jag tänkt mig + accesorarer.

LONGING.


Gillar inte att ta bilder från google men denna bilden gjorde sig rättvis. Pilen visar vart vi ska bo!

Resan till Grekland blir av i mitten av juli. Ska bo i Aten den mesta tiden och träffa släkten där. Dessutom sticker vi ner till en kust i två veckor och bor på hotell, solar och chillar som vi brukar göra, tredje gången nu. Det blir awesome! :D

It's gonna rain anyway.

Hyffsat onödig skoldag med betygsnack och äcklig skolmat. Hade inte förvånat mig ett dugg om hela matschemat ändrades till korv varje dag, hade inte varit så stor skillnad iofs.. Och om jag ändå ska prata mat, jag vågade smaka fetaost förra veckan! Har vanlig ost, oliver och lax kvar att smaka på, haha.

Just nu sitter jag och väntar på Måns som är påväg hit. :)


16:33

Har duschat och packat ihop alla mina grejer. Ska hem till mamma idag och lite senare övningsköra för första gången. Familjen är iväg och badar i Åsasjön och jag sitter själv och lyssnar på massa go musik. Inbillar mig att jag hör fotsteg och att hela huset knakar, haha. :( Nu hoppar jag ut i solen igen!

DEV – In The Dark - Superhärlig sommarlåt!

Sjätte juni.

Kom hem från Måns för en timme sen, sov där inatt. Nu ligger min frukost/lunch i ugnen i form av varma mackor.. Ska strax ta med dem ut i solstolen och pressa lite till idag. Dock är det ganska molnigt men hur varmt som helst. 

     

En vacker vän.






Glassigt.

Dagen har spenderats med lille Måns, solen och tvn. Just nu sitter vi och kollar på Project Runway och är mätta efter att ha tryckt i oss en hel B&J. Har lite bilder att lägga upp från igår , får se om dem läggs upp här idag eller senare. Peace.


Vi testade en ny smak idag , helt okej, men Chocolate Fudge Brownie är fortfarande favoriten.


Ännu en fin dag.

Vaknade för en halvtimme sen och har bara segat i sängen. Tittade ut och såg solen så nu har jag smörjt in hela kroppen med solkräm så jag inte bränner mig igen. Ska ta med min frukost ut i en solstol. Life's good. :D


Ingen kan fly när idealen bara ekar.

På varannan blogg läser man om självförtroende, självsyn och att vara nöjd med sin kropp. Och det är så galet svårt. Idealen som finns idag är inte i närheten av normalt. Det kan inte vara många som rent ut kan säga att dem är nöjda med precis allt och accepterar sig själva som dem är. Alltid finns det småfel, blir man nöjd med något och accepterar det så skapas ett nytt irriterande objekt som man ständigt går runt och tänker på.

Jag har aldrig varit nöjd med mig själv. Men med tiden har jag börjat acceptera hur jag ser ut. Det finns ingen annan som jag. Det finns ingen annan som ser ut och är som jag. För alla är unika och fina precis som dem är. Även om det finns jättejobbiga dagar och man känner sig värdelös och äcklig så kommer det alltid att bli bättre. Man borde ta vara på alla bra dagar och göra något bra med dem istället för att älta sina dåliga sidor och må dåligt. Det tänker jag göra!


Om sanningen ska fram.

Jasmine dök upp hos mig vid femtiden och lite senare fick vi skjuts in till vätterstranden där vi träffade Elin, Julia och Armita. Efter en evig väntan dök dem kära barnarparna upp för att göra oss sällskap en stund. Gick sedan till stan och tog bussen hem. Nu sitter jag i köket med varm macka & Oboy framför mig.






                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Uttråkad..



Har segat i solen, ätit ute med familjen och nu sitter jag i köket och väntar på att våran hemmagjorda glass ska bli kall nog..

Same but different.


Två fina färger jag köpte med mig i veckan.

Solig lördag.

Vaknade runt 10 och vandrade rakt ut i solen. Låg och pressade där några timmar och nu har jag precis duschat. Hade tänkt äta frukost snart och sen kommer kanske Jasmine hit. Städa mitt rum borde jag också göra när jag tänker efter..


Lite solbränd (:

Dag 20 - Ur mina högtalare.

Just nu går dessa låtar på repeat på min spotify.

Jason Derulo – Don't Wanna Go Home
Lady Gaga – Bloody Mary
Calvin Harris - Bounce feat. Kelis
Lazee – TAG 

Kika in här för fler GRYMMA LÅTAR! :)


Tredje juni.

Har inte haft så mycket tid för uppdatering här. Igår var Måns här hela dagen och sov över. Idag klippte jag mig och var på stan med Måns & Julia. Nu har jag kommit hem för en stund sen och chillar runt i myskläder. Perfekt.



Snygg bild..

Mörkare. Bättre än det solblekta. Dock är det inte lika långt längre för håret var visst ganska slitet och numera ligger halva mitt hår hos frisören.. :(

Första juni.

Har haft en ganska dålig dag med korta lektioner och en sväng på stan. Hittade ingenting vilket gjorde mig ännu surare. Drog hem till Måns och kom hem för några timmar sen, var en sväng på Ica Maxi med pappa också. Nu sitter jag och kollar tv och njuter av att kunna sova ut imon. Att vara ledig 5 dagar är ju inte helt fel.


Mongo bild, går fortfarande och väntar på att en dag bli fotogenisk, suck..