Skriv din beskrivning här!

DIE FOR MY LOVE.

Detta dygnet har varit skumt. Underliga drömmar och underligt humör. Har bowlat med kusinerna, ätit och gått promenader med vovven. Några gossip avsnitt har också hunnits med. Just nu äter jag äppelbitar och ska återgå till gossips värld. Senare får jag nattsällskap/manikyrist. Imon drar fantastic 5 ner till Ullared med en go klasskompis, fint äre.

You know how I feel.

Ibland känns det bara som att musik kan lösa allting.
Michael Bublé – Feeling Good
Maria Mena – My Heart Still Beats
Florence + The Machine – What The Water Gave Me

Trettionde oktober.



Söndag
Igår var vi en sväng på Burgerking och sedan våldgästade vi Simon lite. Måns sov här inatt och just nu händer inte så mycket, allting är lite segt och det är redan vintertid, haha. :( Senare idag tror jag att mina kusiner kommer hit och kanske träffar några klasskompisar ikväll.

Hos julia.

Blev rastlösa efter mat och en lång promenad så just nu befinner vi hos Julia och ska snart iväg på äventyr.


LÖRDAG.



Vaknade med Bella liggandes bredvid mig i sängen, mysigt. Har gosat hela dagen och just nu ligger Måns i min säng. Vet inte vad som händer idag, börjar bli lite rastlös så hör av mig lite senare!

Min lilla bebis.

Slutade skolan idag vid två och gick ut på ett underbart höstlov! Sedan åkte vi ut och hämtade Bella som vi ska ha på prov någon vecka innan vi bestämmer oss. Är helt såld för hon är världens gosigaste, ååh. Nu ska jag gosa vidare med gosingen och kolla på Twilight med mamma.



Haha åh.


Miss you.



Sporten jag älskat så många år, gymnastik. Det hörde till att komma ner skittaggad på träning, utmana sig själv och självklart jämföra sig med alla. Tror nog ingen i gruppen kom undan kroppskomplexen men det hörde till. Alla dessa år man stirrade sig blind på att magen skulle bli platt, shit. Alla tävlingar man åkte på, alla hopp/volter/steg man skulle sätta. Känslan när man satte dem och medaljen hängde runt halsen på en.

Nudå? Varför hoppade jag av i nian? För att hela gruppen slutade och jag ville umgås med min pojkvän. Dumma dumma tonåring. Jag ångrar det. Nu är det nästan för sent, tiden finns inte till och suget är borta. Cheerleading skulle jag kunna tänka mig. Men nästa fråga, finns det i Jönköping? Nej. Suck.

Exalterad.

Kom nyss hem efter att jag övningskört i trafik + motorväg för första gången. Hjärtat bankar fortfarande men jag lever ju iallafall och känner mig riktigt duktig! Ikväll ska jag chilla för jag har inte en enda läxa tills imon. :D

One step closer.



Helgen & höstlovet känns väldigt långt ifrån. Det är bara onsdag idag och segare vecka än denna får man leta efter. Övningskörandet gick riktigt bra idag och även pluggandet. Ska läsa sidorna en sista gång nu och sen hoppa(bokstavligt) i sängen. Nejdå, drygheten tar över, haha. Godnatt alla där ute, tack för alla fina kommentarer!

HÖST 2011.





Stoneface.

ONSDAG.

Igår blev det lite uppehåll i bloggen då jag var ute och åt med pappa och sedan fotade & pluggade. Idag hade vi inställd matte och nu ska vi äta om någon timme och sen ska jag packa till mamma, övningsköra, duscha och plugga till provet i svenska imorgon. Busy busy. Hör av mig senare!


Bloggläsare.

Jag är nyfiken! Vilka är ni där ute som läser om mitt spännande liv? :)
Hur hittade du in till min blogg och vad gör du att du stannar kvar? Skriv en kommentar så blir jag glad!


Monday.

Kall dag med lektioner och fina fantastic four. Har precis ätit varma mackor och ska ta en varm dusch nu, måste plugga lite ikväll också. :)

Måste bara påpeka att mina otroligt fina vänner gör allt så värt just nu. TACK.

-



Söndagar är min största fasa.
Långsamt ta in att helgen är slut och känna pluggandet kväva en. MEN idag så har det inte varit så! Har haft det trevligt med familjen, ätit en massa , varit ute och även umgåtts med Måns familj. Nu är jag trött och tanken på att vi bara har ett prov kvar innan lovet är skön. Godnatt för denna veckan!

Blodapelsin.




För en vecka sen satte Jasmine kniven i sitt finger istället för apelsinen hon skulle dela. Ajjjj. Idag var det min tur, fast på dammsugarn när jag på något sätt lyckades skada mitt finger som dunkar just nu, haha. :(

Like the way you move.



Har chillat runt i tröjan ovan som tillhör.. min ena lillebror. Om det är han som är stor eller jag som är liten? Mysig är den iaf och han snor själv mina BjörnBorg trosor ibland(han säger att dem ser ut som kalsonger, haha) så det är jämnt just nu. Om en stund får skjuts jag till A6 och träffar Måns där. Vidare till hans pappa sen och ikväll måste jag läsa lite svenska. :)

IGÅR.



Vilken bildkvalitet! Skyller på Simon som tog kortet och min pose.. haha, men såhär såg jag ut igår. Nu har jag varit hyper i fyra timmar så jag följer med pappa & handlar på Maxi och sedan ska vi grilla sista gången för iår. (:

08:04

Kom hem vid ett igår och sen somnade jag i soffan tills klockan blev fyra. För en halvtimma sen vaknade jag och kan inte somna om nu. Vad gör man då? Jo, kollar Gossip!

Don't act like you don't know it.



Just nu är jag såhär galen. Har håret åt alla håll för att det varit i en toffs hela dagen. Ska precis hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Om en stund kommer två kompisar hit och sen åker vi tillsammans till en annan vän. (:

LITTLE WHITE SHADOWS.

Coldplay - White shadows.


Partymusik och remixer i all ära, men Coldplay håller alltid. Likaså Kent, men Coldplay är bättre.

Tjugoandra oktober.

Igår var en seg dag, gjorde ett jobbigt matteprov och fick reda på franska reslutat. Efter skolan åkte jag och Måns hem till hans söta farmor. Där åt vi och hade myskväll. Vi sov på ett mysigt loft i hennes ateljé och imorse åt vi frukost innan vi åkte därifrån. Var på besök i tenhult med mamma och hälsade på en möjlig,framtida liten hårig vän. ååh. Nu är jag hemma hos pappa igen och ska strax duscha.



Lilla trötta Måns som aldrig vill gå upp, hihi.


Ologiskt.




Är så arg just nu. Har suttit i min säng sedan klockan åtta och försökt med alla tal vi ska kunna. Regler och PQ formen hit och dit. Den där delen där logik finns fattas i min hjärna. Det går ju bara inte. Hur har dem tänkt sig att alla matteregler, franska verb och resten av skolan ska få plats i mitt huvud? OLOGISKT.

Utesluter Matte C redan nu..

Halv åtta hos mig.

Har legat i mitt badkar i en halvtimme och sedan smörjt in mig osv. Ska städa undan lite i mitt rum och sedan ta tag i matteboken. Sounds like fuuun..

SMARTA TJEJEN.

Jag har bara suttit i min säng och kollat bloggar, facebook och hemsidor i flera timmar. Så jävla waste of time. Har iofs pluggat lite matte och ätit men ändå. Känner mig konstigt nog lugn inför provet men kan nog vara för att alla smarta hjärnceller har raderats av all strålning jag fått i mig. Inte för att jag hade några matematiska celler ändå..

Känner att irionin flödar och att ögonlocken faller, säger godnatt här, byye.

Vinterskor.


Domedagen.

För min mobil. Rest in peace min kära w595. Kommer sakna dig.

Istället har jag en liten minimodell av någon SonyEricsson, funkar helt okej. Istället för att läsa alla bloggar någonsin ska jag nu sätta mig med matteboken. Måste. Men jag hör av mig senare och visar mina nya inköp!


Skolarbeten.

Dem tar nästan över mitt liv för tillfället. Har ett litet franskaprov imorgon, massa småläxor tills på torsdag/fredag och matteB-prov på fredag. Nästa vecka väntar ett svenskaprov och säkerligen läxor på det. Sedan är det LOV. Och efter det praktik!

Har suttit och trixat med en powerpoint om Tyskland som ska visas för någon SP1 klass i skolan snart. Har så otroligt många bilder och kom på att jag inte visat er alla än, hähä..






Fina vän.



Jag har en sån otroligt stark vän.  Jag hoppas att du vet det. ♥

19:11

Har pluggat och försökt hjälpa Måns och mina syskon med läxor. Just nu är jag på matjakt och hittar ingenting ätbart. Är frustrerad och äter snart upp Måns istället. Senare väntar en dusch och Desperate H. Ååh....


NORRIS.

Vi gör som Jasmine & hennes kompis Nicklas, förkortar allting och lägger till is. Och så har jag lite bilder som är tagna från i helgen, seriösa och inte seriösa. Som vanligt.



Pigga nyvakna tjejer..

Tacos!



Och där gick det inte att ladda upp fler foton, tar resten imorgon.

Cornflakeskakor!



Ska strax sätta igång och göra cornflakeskakor till min kära klasskompis som visst var en katastrof när det gällde bakning. Självklart ställer jag upp, är ju bagaren själv! :D

Arg.



Löpning är inte riktigt min grej, hatar att springa och det ger lixom ingenting, ingen glädje som i dans typ. Särskilt när det går på tid blir jag stressad. Idag sprang jag på 30 minuter, efter 4 minuter rann min näsa och jag kunde inte andas efter 20 minuter. Astman sätter igång för att visa vem som bestämmer och jag försöker trotsa. Värker gör det i lungorna och jag glömde medicinen. Jag är arg på mig själv och på att min kondition är som bortblåst.

Point of view.

Shoppingen i Norrköping blev underkläder och en jättemysig tröja från JC. Ultimata höstmys-tröjan!



Vecka fyrtiotvå.



Måndag igen. Att det ska vara så långt till fredag.. haha. Har haft två lektioner och sedan sprungit runt Munksjön på idrotten. Besviken tjej. Strax ska jag äta (kör ännu en hälsovecka) och sedan packa och åka hem till pappa. Vill hinna baka och plugga lite matte, har prov denna veckan. :(

Fråga.

Fick en fråga angående skorna och dem är från ellos.se!


Grymt.



Hemma!
Trodde nästan att vi skulle vara kvar en dag till i Norrköping när tåget var inställt. Fick åka ersättningsbuss till Tranås och sedan vänta i 1 & en halv timme på bussen som gick till Jönköping.. Men kul hade vi och onyttiga för den delen också. Har haft en bra helg med fina vänner och mer bilder kommer senare. Ska snart gosa med min Måns som kommer hit strax så uppdaterar mer imon!

Hemväg.

Har vaknat och ätit tacos till frukost. Alla håller på att göra sig klara så vi drar snart ner till stan och kollar lite till innan tåget hem mot Jönköping går.

Hörs sen. :)

Lördag.



Mött upp elin på station, gått på stan och nu ska vi strax börja laga tacos med Jasmines rumskompis Nicklas. (:

Shoooes.




Bilden får skorna att se annorlunda ut än vad dem gör på riktigt, jaja. Mamma köpte för stora skor så jag fick ta dem. Och snart köper jag mina höst/vinterskor som är underbara, ååh.

Norrköping!


Peddo-look..

Nu har jag packat klart och blir snart upphämtad av Julia. Först ska vi ta en buss och sen lyckas hitta rätt tåg i Tranås. Good luck to us. Elin kommer upp imorgon och då blir det riktigt tjejmys med tacos och rundvanding i mysiga Norrköping. För er som inte vet så pluggar min vän Jasmine där uppe. Uppdateringen får vi se hur det blir med, behöver vara lite crazy med mina fina vänner. Ciao! :)

New thinking.

Från min mycket smarta bloggläsare fick jag höra hur negativ denna bloggen blivit. Allt ifrån självkritik till konstiga, negativa tankar man måste skriva av sig. Och det är väl inte riktigt så jag vill att folk ska se det. Så från och med nu tänker jag sluta upp med detta. Mina egna tankar får stanna i mitt huvud. Jag ska för miljonte gången försöka bli positiv.

Jag lever ju ett friskt liv med alla nödvändigheter i livet på plats, varför klaga?

BRAINIAC.

Skola till klockan två, hjälpa till hos en släkting och övningsköra lite igen, det är kul! Nu ska jag fortsätta gosa i min alldeles för mysiga tröja och slå upp min franskabok. Måste packa lite till ikväll för imon vid halv sex åker jag upp till Norrköping!



End of the road.



Fixat lite inför Norrköping, sminkat av mig och suttit med lite läxor. Ska bädda ner mig med Gossip nu. Godnatt. :)

Sp2B.


Här har vi min klass i årets upplaga. Ni hittar mig i rosa tröja och lagom glad nere till höger.

Idag har jag irrat omkring på Solåsen och letat praktik. Tog mig 5 företag innan jag fick min praktik på Brio/Babyproffs, haha. Ska nog trivas bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite till, drömmer snart på franska..


Blä.

Höst/vinter skorna är funna, en väst är planerad att köpas. Har pluggat franska, övningskört i trafik och sett DH. Känner mig helt mentalt slut och vill bara gräva ner mig i en grop. Hösten ska ju vara mysig, varför känns allt så jobbigt då?

Mot stan.

Filmen var riktigt rolig igår, kom hem vid 12 och somnade som två små grisar. Vaknade sent idag och precis ätit frukost. Nu ska vi ner mot stan och kanske till A6, vill kolla skor och Måns också tror jag. Senare måste jag plugga franska och ikväll ska jag övningsköra!

Ma chérie.

                                              

Imorgon har vi studiedag så ikväll är jag bjuden på bio av Månsis och sover sedan hos honom. Ska strax ta bussen till Mariebo. :)

SÖNDAG.

Åt mat hos finaste mormor innan och packat upp en del i mitt rum. Även bokat bio tills imon och taggar badhuset för sista gången detta året. Tycker att det är sjukt av gymnasiekritierierna att döma en elev på hur snabbt man simmar & springer 5km. Världsrekordet ligger väl runt 12 minuter att springa 5000 meter, vi ska behöva springa det på 17-20 minuter för att få MVG i hela betyget idrott. Blä.

Nu ska jag sminka av mig och fixa lite. Godnatt för denna veckan, imon är det en ny. :)


I don't know if it's worth it anymore.


Ja, vad ska man säga. Går det att förklara hur dum man känner sig och borde man ens lägga ner tid på det? Nä.

Fade into darkness.

Hade en mysig lördag igår hemma hos Love med fint folk. Kollade skräckis och badade tunna med utsikt över hela Huskvarna. Såg även mitt första stjärnfall! Nu håller jag på att packa ner mina saker, ska hem till mamma ikväll. Först ska jag hem till mina kusiner och sedan äta hos mormor med familjen och Måns. Sweeet.


Lördag.


Langar en rått-pose.

Sitter i min säng med min lillebror som frågar hundra saker. Om en kvart går min buss till stan där jag möter upp Måns & Simon. Sedan bär det av mot okända trakter. (:

Hejhallo.

Vaknade vid elva idag och åt sedan frukost/lunch ute med Måns. Är hemma hos pappa nu och segar runt i mjukiskläder. Är otroligt sugen på att klicka hem en Ziperall och gosa i den hela vintern men får se hur det blir med det.. haha. Det är riktigt höstväder ute och riktigt mysigt!

Idag ska jag träffa fina vänner och må bra. Har fått nog av falska idioter. :)


Just nu, haha.


Jag tror jag dör..

Jag vill inget annat än att gosa med en liten katt. Jag blir helt galen.
ÅÅÅÅÅÅÅHH VAD SÖÖÖTA.

Till den bästa.

Blir strax upphämtad av Måns och sover där inatt. Behöver vara med världens finaste människa.




Close my eyes.

Jag vet inte längre. Allt har blivit så grått och trist. Jag har känt mig nere hela veckan och känns som jag tappar bort mig själv i någon slags dimma. Tränar gör jag inte heller och känner mig ännu äckligare för det. Jag hatar alla dessa hjärnspöken som aldrig låter mig vara. Alla dessa krav och elaka tankar gör mig helt förtvivlad.


Springa ner till havet och kasta mig i och flyta runt. Det vill jag göra nu.

FREDAG.



Äntligen helg. Ska strax äta och sen vet jag inte riktigt, får se vad denna regniga fredagen har att erbjuda.

It's you who is keeping me alive.


Today.

Idag har jag gosat runt i denna tröjan som hängde i våran garderob för jackor, konstigt nog aldrig sett den förut. Har pluggat lite, myst med Måns och sen kom Måns pappa hit och fikade med min familj. Nu ska jag mysa vidare, sitter och letar skor som en besatt på internet. (:


Neeeeew.





Allting från Bikbok. Nu fattas höstskor, en svart väst och mysiga tröjor..

Torsdag.



Slutade 10.45 idag och höll på drunkna när regnet öste över mig på busshållplatsen. Har städat hela nedervåningen och även plockat undan i mitt rum. Ska strax sätta mig med franskan och invänta Måns som kommer om någon timme.

Min vecka i Tyskland.

Dag 3.

På onsdagen åkte vi bil till ett färjeläge där vi tog en båt som åkte på floden Rhein. Åkte två sorters linbana med underbara utsikter, funderade på om dem hade satt upp en jesus-staty som fågelskrämma mitt på en åker och åt ute med alla tjejer på en restaurang i en mysig liten stad.






Någon form av bulle?






Helt sjukt vackert.



När jag kom hem till familjen på kvällen blev jag bjuden på någon slags potatiskaka med en inbakad grå korv och till det hade dem äppelmos. Nej, den tyska maten var inte min grej!

Min vecka i Tyskland.

Dag 2.

Var tvungen att gå upp 06.00 varje morgon, tungt. På tisdagen fick vi följa med tyskarna till deras skola. Var på med engelska, geografi & tyska.. haha. Dem åt ingen lunch i skolan och hade 3-5 datorer på skolan. Kände mig verkligen sjukt bortskämd när jag jämförde med PerBrahe och alla andra skolor i Sverige.

När dem slutat tog vi "svenskar" våran hyrbil till ett häftigt gammalt slott och fick en rundvandring där.





Min lunch varje dag bestod av vindruvor, vatten och muffins/choklad. Saknade varm mat!



Hej nya tänder!

Spenderade en timme hos tandläkaren innan. Fyllde igen min glugg och jag måste säga att det blev mycket bättre än jag trodde det skulle bli. Känns som att jag vill gå runt och le hela tiden, detta känns super. :D



LAST TIME.



Hade reflektionseftermiddag så fick sluta 14.00 istället för 14.20, haha. Är hemma hos mamma och ska strax iväg och uträtta en sak. Är lite nervös och ska dit för första gången helt själv. Visar senare i veckan, ska även visa lite shopping och Tysklandsbilder, suger på det, jag vet. C U later.

To school for cool.

Har ett engelska test imon med 100 glosor som jag just började med, great. Har ett prov i veckan fram tills höstlovet, känns ganska tragiskt och hopplöst. Måste hitta en praktikplats också. Och när allt känns sådär tråkigt och lamt så kan jag trösta mig själv med att det bara är 10 dagar kvar tills jag drar upp till mysiga Norrköping med brudarna, till Jasmine!

Nu ska jag ta och läsa lite i en bok från 1700-talet och plugga in lite mer engelska. Säger godnatt för idag. (:

Kaffebönan.

Sitter inne på mysiga Kaffebönan med Måns & Julia. Äter en tacotallrik och har varit på en shoppingrunda som resulterade i ingenting.


Set fire to the rain.



Blev så arg innan så jag tog ut ilskan på "spåret" i hovslätt. Sprang 2,5 km utan att stanna, hade musik i öronen som peppade mig och det var underbart att andas höstluft mitt bland alla gula träd i skogen. Har läst läxor, duschat, bäddat rent och nu väntar jag på Svenska Hollywood Fruar som börjar strax.

Anonym.

"Som om du är tjock.. dina tuttar som är tjocka kanske men det är inget dåligt öht.. du är jävligt snygg ska du veta!!"

Tack för att du kände dig tvungen att kommentera detta. Du träffade mitt i prick. Och du Steffe, BankerydarN eller vad du nu kallar dig, smart drag att kalla sig Anonym i detta inlägget när du har samma ip-nummer på allt.


FOG.









Läskig dimma smög in från Vättern medans vi satt i solskenet på bryggan. Kände oss som två karaktärer i en skräckfilm när vi smög omkring på piren. Såg även Saltkråkan  som låg helt öde som Titanic 2 med smindelnät och trasiga stolar..

Ett halvt år.


Egentligen bild på mina nya jeans men så kom mys-Måns med, hihi.

Idag är det våran 6-månaders dag. Ett halvt år har Måns stått ut med mig. Vi har firat detta med tacopaj och fika på A6, nu ska vi snart ta bussen hem till honom. Hör av mig senare ikväll. / världens lyckligaste tjej.


Yesterday.




Ute på piren mitt i dimman med min nikon och Måns. Fuktigt hår och ledsen hundblick men det funkar ändå. Superfint ljus, visar senare, nu ska jag till A6 igen!

Söndag..

Det är redan söndag, jag förstår inte hur helgen kan försvinna så förbannat snabbt? FAN.

Illamående.

                                       

Åkte in till Bryggan vid fem och sen mötte vi upp några fina vänner i dimman. Hade med mig kameran så har lite bilder från dimm-invaderingen. Satt iaf på Kafé Paus i nästan fyra timmar och just nu sitter jag med en glas samarin och fina Måns bredvid mig. Känner mig illamående och konstig, ska försöka bota det med sömn.

FÖRSTA OKTOBER.

Sms-konversation med pappa för två dagar sen:
Jag - Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?
Pappa- En ferrari, hihi.(:



Grattis pappa, hoppas du blir glad, haha.