Skriv din beskrivning här!

Halsont.



Har haft en mysig kväll med Daniel. Halsontet har dock blivit värre och det bränner lite. Har ätit några halstabletter och blir itvingad varmt vatten med honung nu - BLÄ. Har kollat halv åtta hos mig & top model och ska in i duschen nu.
Blir hårinpackning och sedan varma myskläder. Sweeeeeet! (:

Livet leker just nu.

                                                                                                                       
- Allt kommer lösa sig.                                                                                           - Snö och is är kvar ute
- Våren är påväg lite smått, iaf vårkänslorna.                                                 - Har ont i halsen - påväg att bli sjuk?
- Temavecka = Inga vanliga lektioner = Inga läxor!                                         - Så sjukt trött på mina kläder..
- Träningen går åt rätt håll. :D                                                                         - Kommer frysa tills det blir sommar på riktigt, suck.



   

Studiedag ♥

Vaknade hyffsat tidigt och har packat ner mina saker. Har letat som en idiot efter locket till kameralinsen i två dagar nu. Hittade det precis under en kudde.. Haha. Idag ska jag ut och äta med familjen, sedan hem till mamma och träffa Daniel. :)


Bra start på 2011.

Fick ett bra avslut på den här helgen. Var tvungen att dra lite tidigare då sista bussen gick vid elva, men fick en trevlig promenad med Gustav till centrum.

Detta året har börjat så bra med massa kompiskvällar och träffa nytt folk. Mina vänner betyder så mycket, blir på så bra humör. Blir inte att man säger till sina vänner hur mycket dem betyder, men när man tänker efter hade man inte varit någonting utan dem. Vill tacka alla underbara människor i min närhet för att dem gör mitt liv så bra och för att mina dagar aldrig blir tråkiga med dem.






Alla människor är inte med på bilderna. Finns så otroligt många som betyder så mycket på olika sätt.

It's like an addiction.

Möter Julia i stan och drar hem till William och senare åker vi mot IB lokalen. Super!



Medina – Addiction (Radio Edit)

Hjärtat går dit hjärtat vill gå.






Söndag all day long.

Idag har jag sett Megamind på bio med småsyskonen och the Twins. :D
Den var faktiskt riktigt charmig. När vi kom hem fick vi grillat. Troligtvis är vi dem första som grillat detta året..? Ska nog träffa Julia och hitta på nåt senare, vi får se. Imon är det studiedag och resten av veckan har vi temavecka. Sweeeet!


Dålig mobil bild i bussen hem med lillebror, sött.

PAUS.

Vet inte hur jag ska må.

Lördag.

Gårkvällen blev lyckad i Taberg. Träffade en saknad Dennis och lite annat gulligt folk. Kom hem vid ett och somnade direkt. Drömde oroligt dock och vaknade vid 10 idag. Har suttit vid datorn fram tills nu och lyssnar på musik. Ska snart ta mig upp och äta frukost hade jag tänkt. Blir kanske en fika i stan och senare ska jag till Daniel. Vi får se hur det slutar.

The Game – My Life 

Tjugoåttonde januari.

Vaknade 07.55 idag.. En aning panik när jag upptäckte att lektionen började åtta och jag försovit mig igen! Hann till franskan iallafall. Tog ett bad när jag kom hem och har ätit lite mat. Ska chilla med lite musik och bara va ensam ett tag.

Lite senare ikväll ska jag träffa Julia & Jasmine som är påväg hem. Det blir bra!


Dag 20 - Ett annat ögonblick.

Medans vi har betygsnack så leker klassen på engelskan. Från att inte ha känt varandra alls till att fått ihop en riktigt bra stämning och en go klass på mindre än 5 månader. Tyvärr är det bara ca ett halvår kvar tills vi byter till olika inriktningar till tvåan. Sad but true. SP1B.


37 minuter kvar tills det är fredag.

Sitter i sängen med gosiga strumpor, mjukisbyxor och tjocktröja. Och jag fryser. Har varit hos Daniel ikväll och spenderade en och en halvtimme på buss hem. Inte okej! Ska strax krypa ner i sängen och sova 6 timmar och sen gå i skolan. Imon blir det att träffa tjejerna och åka på äventyr. Godnatt. :)


Söt näsa och söt prick.

Ny kategorie.

En utökning i kategorie-familjen. FOTO.



Försov mig idag. Kände inte att det var värt att dra in till skolan för att komma försent till matten och äta fisk. Så jag stannar hemma och pluggar franska. Har även fått i uppdrag att städa nerevåningen och kan ju passa på att röja i mitt rum som lyckats bli en katastrof. Nu blir det nudlar!

La lumiére du matin.






What do I say when it's all over?

Afropasset var grymt! Ska locka med Sara eller någon annan söt prick att gå på passet med mig nästa vecka.. Har duschat och ska äta en youghurt nu. Har lite ont i magen och får hoppas att Activia hjälper. Ska strax lägga mig och lyssna på musik. Det är så avslappnande. Dock består hela min låtlista just nu av partymixer.. :D


Yummi!

Du gör min dag.





Du gör min dag, du finns i varje steg, i varje andetag.

Onsdag.

Sitter lagom pigg i min säng och packar ner lite smått, ska in till Friskis på ett afrodans-pass snart. Var jättekul senast jag var på det så ska bli kul att testa igen. Känner mig taggad på att träna och utsätta min kropp för rörelse nu i vår, är så skönt att komma igång smått. Wiie :D

http://www.youtube.com/watch?v=hh39Bv-ZmvI 
(Gick inte att ladda upp klippet här, grym låt!)

Hörs sen!

Darling I want the whole world.

Tänkte ta mig en promenad till Simon i ljungarum, men visade sig att det var 4,8 km långt.. Från Hovslätt till Ljungarum? Shit. Men dissar den planen och får skjuts och möter Gustav och Simon för att kolla Frankrike - Island.
Nu måste jag jag skynda, annars får dem båda tidsoptimisterna ett spel, hehehe. 

 


Sorry seems to be the hardest word.

Idag har jag varit i stan av familjeskäl och sedan köpte vi hem mat. Var bara en timme kvar av skolan så var ingen idé att åka in men alla söta klasskompisar visade sig via datorn istället. Fick sån fotolust, men en aning kallt att fota mycket utan jacka ännu, synd. Men klickade några bilder iaf, ego som vanligt. Är riktigt sugen på att sätta ihop ett tema och ta riktigt fina kort, får se om Elin och company är på. Ikväll blir det handbolls VM i kinnarps, tydligen fick dem biljetter i skolan. Me like. :D


Little ones.

Daniel var lite söt och skickade en mycket charmig bild på sig som liten. Var nästan tvungen att leta upp lite egna fula foton på mig själv. Enjoy!


Hahaha sweeet.

Inte mycket som förändrats.. haha.

Världens flin. Är nog 6 eller 7 år där tror jag, (:

Top model.

Fick med min lillebror på en powerwalk innan(eller jag tjatade,peppade, tvingade honom..). Efter det gjorde jag lite styrka och sen duschade jag. Har ätit varm macka nu och ska sätta mig framför tv & kolla Top Model!

                                             


Long way 2 go.

Sitter vid köksbordet och har slutat för några timmar sen. Har ätit lite och ska sätta igång med franskan, lika bra att börja tidigt huh? Hade dans idag på estet-timman och det var riktigt kul! Imon blir det kanske gym och onsdag är afrodans bokat. Troligtvis träning på torsdag med. På fredag kommer Jasmine hem och då blir det tjejkväll.

Nu ska jag lägga över lite bra musik på mobilen och sen ut och gå. :)

 
Myströjan på!

Dag 19 - Den här månaden.

Den här månaden har varit bra.
Skolan satte igång igen och det är ganska segt att gå upp halv sju på morgonen. Har umgåtts med vänner och familj. Har även börjat träna, både gymnastik & gym. Men blir nog ingen mer gymnastik för min del. Har lyssnat på massa grym musik som gjort mig glad. Har längtat till sommaren. Har gjort upp planer inför "Beach 2011".
Denna månaden ska jag även träffa fina vänner, fortsätta min träning och mysa med min pojkvän.


Mängder med oseriösa bilder det blev idag. Fick nog till en seriös. Resten av bilderna såg ungefär ut såhär.. Som vanligt!


Dagens hårproblem(eller alla dagars..)

Var bjudna till mormor klockan 3 på middag med släkten och satt och krusade håret i en halvtimme innan. Håller som vanligt i ungefär 10 minuter innan det försvinner för att sedan bli helt platt! Det är så galet tråkigt att det ska vara för lent för att locka./krusa Kan inte heller tuppera håret eller ha det bra uppsatt för det åker ner.. Och hårspray funkar inte på mitt hår. :(




JAG ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ MITT HÅR!


Två grymma människor.

Jag känner två otroligt sköna killar. Båda två gick i min gamla klass. Varenda gång man möter dem har dem stora smile på deras läppar och är alltid så positiva. Ingenting är omöjligt och allt tråkigt kan göras roligt. Även om dem brukar ha konstiga och galna idéer så är det så sjukt härligt att umgås med dem. Även om jag kan vara lite nere så blir mitt humör på topp när jag umgås med dem. Jonatan träffar jag inte så ofta, Martin stöter jag på i korridoren i skolan då och då. Jag måste säga att jag verkligen saknar min gamla klass och alla dessa galna saker. Ni är grymma Martin & Jonatan! :D


The luminary ones.



Åkte till stan med Elin & träffade fyra pojkar som vi fikade med i några timmar på Claras. Nu ska jag strax sminka av mig och hoppa ner i sängen. Imon väntar middag hos mormor och åka hem till pappa. Godnatt världen.

An answer.

Har fått lite frågor om jag använder systemkameran. Svaret är JA :D
Just nu är det lite svårt att ta dem bilder jag vill få till, lär mig fortfarande kameran men det är hur kul som helst. Till våren och sommaren kommer jag ligga på marken, på ängar och lite överallt och fota blommor och himmel, och allt därimellan.
Foto är ett stort intresse även om det är lite segt med bilder på denna blogg ibland. (:


Har fått låna ett smidigt stativ av min snälla morbror, kommer komma väl till användning!


Just nu. Den nakna sanningen.

Tjugoandra Januari.

Kom hem från Daniel för en stund sen. Har duschat och sitter med blött hår som jag strax ska torka. Idag ska jag träffa Elin och sen kanske vi träffar några andra. Nu står fixing och äta på schemat. :)


DET ÄR FREDAG!



Huuuuur efterlängtat som helst, räknat dagarna sen i söndags :D
Håller på att laga tacos med mamma & morbror nu, ska snart packa ner lite saker och sen tar jag bussen till Daniel och sover där. Har laddat upp med godis och har lite dåligt samvete för att jag inte tränade innan..
Men ska köra igång bättre nästa vecka! See U.



Världens godaste juice.

Sitter framför tv:n och kollar på handbolls vm. Till det dricker jag juice som smakar underbart.
Imon har jag en engelska uppsats att skriva och ska nog träna igen efter skolan. På kvällen ska jag till Daniel aka skallepär och mysa. Nu ska jag kolla vidare, ciao!


Tjugonde januari.

Det är lite sjukt, snart har hela Januari redan gått? (och snart är det 2012 och då dör vi.. :( )

Idag har jag haft en slapp skoldag, tränat med Simon, unnat mej en milkshake, ätit, pluggat franska och bäddat min säng första gången denna veckan. Har massa energi och är glad, ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsh!

I don't need a ring around my finger.


Förlovad? Nej, bara en julklapp!

To school for cool.

Kom hem för någon timme sen och ska snart äta. Måste sätta igång med franskan idag och gå igenom verb. Min favorit! Sen väntar lite läsning och halv åtta hos mig ikväll. Min vardag är så galet tråkig. Skolan tar över livet och kraften ur mig.
Det är bara Januari. Suck.


Come fly away with me.

Har duschat, kollat handbollen och ätit vindruvor. Ska ha nyttig vecka igen. Men har inte fått i mig oboy eller nåt annat choklad-aktigt så det går mot rätt håll. Mina två käraste bloggläsare(och alla andra söta oxå) kan ju alltid ta sig tid och lyssna på denna underbara låten nedanför, medans ni läser era efterlängtade inlägg. Ska satsa på att lägga mig tidigt ikväll med musik. Börjar åtta imon, buhu.. Godnatt!

Justin Nozuka - After tonight. ♥


Dag 18 - Det här ångrar jag.

Jag ångrar att jag lagt ner så mycket tid och dagar på att trycka ner mig själv. Intalat mig att jag är så fruktansvärt ful, inte duger, för tjock, sämst på allt. Jämförde mig alltid med alla andra, gör nog fortfarande det än idag. Men idag är det så mycket bättre. Det var nog första gången i 9an som jag såg på mig själv och tyckte att jag var fin. Innan hade jag alltid saker att klaga på. Jag har insett att man inte kan bli perfekt. Man är så bra som man redan är.

This time, it's for real.

Glömde visst bort att blogga igår. :D
Hade min skallepär till pojkvän här, blir lätt distraherad av hans nya utssende, haha. Men han är fin! Har inte överdrivet mycket läxor denna veckan, ska försöka läsa ut svenskaboken och plugga lite franska iaf. Har ingen ork att gå upp på morgonen längre. Vill ligga kvar och sega, inte gå ut i slask och isgator, slår snart ihjäl mig.

Ska sluta att vara negativ nu, kommer bara för höra att jag är en sån pessimist. Det blir snart ljusare. Dessutom kommer några spännande resor göra både våren & sommaren bra! Nu ska jag ta mig till solariet och slippa "lik-looken" Later aligator.


Denna bilden är årets konstigaste hittills, ser ut som en liten sköldpadda.. Jaja!


Inskaffat.


Supersött linne med rosett. Vero Moda.

Vanliga mjukisbyxor utan tryck. BikBok.

Är lite trött och har fortfarande ganska ont i huvet. Har kommit hem till mamma nu och sitter framför facebook.
Har dock en No läxa att göra.. No läxan vs facebook, vem tror ni vinner?

Mot A6.

Har packat ihop mina saker och fixat i mitt rum. Nu åker jag & Johanna till A6 sen sväng. Hörs sen!

Dag 17 - Min favoritfödelsedag.

Jag kan inte komma ihåg någon speciell födelsedag som varit så himla bra. Alla har varit bra på sitt sätt.
En jag kommer ihåg är iallafall förra året när jag fyllde 16. Fick presenter på morgonen och senare på kvällen bjöd Jasmine mig på bio, Alice i underlandet. Det var mysigt. :)

00.13

Har suttit och trixat massa med bloggarna nu, både min & Johannas. Enda saken jag vill ha nu är någorlunda runda inlägg, får söka vidare på det.. Har dock fortfarande ont i huvet lite så ska gosa ner mig i sängen nu. Godnatt. :)

JOHANNAS BLOGG! :D

Lördag kväll.

Sov till tolv idag och det var skönt!
Vid fyra var det träning i Huskvarna. Så jobbigt att det tar en timme att åka buss emellan, är hemma så sent. Tog ett bad när jag kom hem och hade fruktansvärt ont i huvet. Kokade nyss makaroner till middag och kom på att det var därför jag hade ont i huvet, åt bara en macka innan jag åkte. Så nu är jag ganska pigg igen och ska hjälpa Johanna med sin blogg!


Slickad katt look.


You show the lights.

Har fortfarande inte somnat för har spenderat timmarna med att lyssna på en ny favorit. Ellie Goulding.
Hon är nåt så sjukt grym och varenda låt gör hon suveränt. Vilken röst!

Ellie Goulding <-- En spellista med hennes bra låtar!
                                                                               Alice tipsar: Lights & Starry Eyed = kärlek.

               

Tillfällig design.

Stod inte ut med min text som header, haha. Tänkte ge mig ut på En-ta-bilder-till-bloggen-dag någon dag, så en header ska fixas! Har nyss sett världens konstigaste film med höga människor och ätit godisläppar.
Nu är jag så trött så ska krypa ner under täcket och sooooova. Ciao.

Your song - Ellie Goulding. SUPERFIN!

Dag 16 - Mitt favoritminne.

Det finns såklart hur många minnen som helst, men min favorit är nog på Öckerö.
En underbart vacker ö utanför Göteborg, där min morfar bodde. Det var på sommaren, vi hade tagit oss till ön och träffat morfar. Senare åkte vi ner till Klåvahamn och åt pizza. Gick runt i hamnen och hela känslan att vara vid havet och höra måsar och solsken i ögonen, så himla bra. Vi köpte glass i kiosken där man kan ha upp till 5 kulor glass, och åkte sedan hem. Innan solen gick ner klättrade jag upp på några klippor där man har utsikt över hela ön, troligtvis min favoritplats på Öckerö. Så otroligt fint.

Jag saknar Öckerö och jag saknar morfar. ♥

             

Somnar snart.

Har datakunskap och det är det sämsta ämnet vi har. Jag är inte så värst intresserad av vilken storlek jag har på texten i word eller hur jag raderar saker utan att klicka på delete.. Är jättetrött för jag kunde inte somna förens klockan ett igår. Imon ska jag sova ut och vakna när jag vaknar. Dock är det träning klockan fyra så får ta mig upp tills dess. Efter skolan ska jag träffa Daniel som tagit sig från landet hit. Sweeet!


Usch och blää.

Har ingen ork att försöka göra den här bloggen bra idag. Blir så tråkiga inlägg, är inte nöjd med designen och är inte på vidare humör. Troligtvis behöver jag enormt med sömn, men måste plugga franska glosor.. Hejdå.


Still awake.

Vad underbart det känns att veta att min ringklockan ringer om 6 timmar.. ;)

50 minuter senare.




Lagom mysigt med alla kläder på golvet, obäddad säng och skolböcker överallt.. Nu väntar franskaböckerna och den feta svenska boken. Tar paus vid nio då Svärdet & Spiran är på tv!

Room makeover!

Nej inte precis..
Men känns som att jag skulle kunna behöva det. Vill ta bort onödiga saker i mitt rum, såsom gamla böcker från högstadiet(?) och töntiga gamla dagböcker. När jag tänker efter borde jag dammsuga och städa ordentligt här inne.. Hörs snart! :D


När vintern är som finast.





Så sjukt trött.

Skolan gick segt idag och slutade 16.10. Hann hem till mamma en kvart och äta och sen direkt ner till gymnastiken. Var hur seg och otränad som helst och känner mig tung som en sten när jag hoppar. Lyckades få till handvolt-volt och flickis åtminstone. Känns inte som att min kropp vill va upp mycket längre, skakar i armar och ben, jag behöver nog sömn!

Vet inte om jag ska fortstätta eller inte.. Om jag slutar kommer jag ångra mig och vilja bli vig och tränad igen men känns lite jobbigt att försöka hinna med både skolan och träningen. Och fortsätter jag inte kanske jag aldrig börjar igen. ÅH.

                                

Det här saknar jag.

En sak jag riktigt saknar är Stöten som var våran klassresa i åttan.
Vi åkte upp med parallel klassen och bodde i mysiga stugor och var där i 5 dagar. Var första gången jag var uppe i fjällen och troligtvis sista gången också. Är inte riktigt min grej men det var grymt kul! Vi fick åka och handla på skidor och åkte ut på utflykter. Åkte skidor med uthålliga kompisar som orkade med mitt eviga klagande(tack!) och klarade svart backe en gång.
Hade riktigt kul i stugorna trots att min grupp fick sova med lärarna sista natten, haha. (:


EVEN BRIGHTER THAN THE MOON.



Idag har jag varit på topp!
Vaknade halv åtta pigg och glad och åkte till skolan för estet-val, håltimma och naturkunskap. Känner dock nu hur trött jag är, sitter och gäspar och är trött i ögonen. Men ska läsa lite i 500-sidors boken och göra klart ett engelska papper. Sitter och lyssnar på underbart bra musik som gör mig hyper så ska hoppa nerför trappan till mitt rum nu. Hejsvejs! :D

Skolan börjar imon..

Jag vaknade klockan ett idag för jag ville sova ut en sista gång. Och så sitter jag här nu superpigg och har inget mer att göra än att läsa lite i boken som snart ska in. Har lite ångest över imon, vill inte komma igång med alla läxor och prov. Nationella prov denna terminen oxå, extra tufft. Men ska lägga ner mer tid för att få mer än g, vet inte vart min energi till skolan försvann. Godnatt!

                                                         


Mitt favoritplagg.

Jag har alltid varit en jeans-tjej som samlar på sig massa jeans. Och ändå använder jag bara 3-4 flitigt. Det jobbigaste är att mina favoritjeans gick sönder för ett tag sen. Och det var verkligen dem perfekta jeansen, som sitter tajt hela vägen.

Nu står alternativen att komma över dem och slänga dem eller att gå ner så pass mycket i vikt att dem passar perfekt igen och sy igen dem.. Jobbigt. :(


Byter hus.

Packade ner mitt liv i 4 väskor och flyttade till pappa för veckan.
Det är så mycket som ska med. Kläder, datorn, smink, sladdar till olika saker, hygienprylar, skor, jackor, skolsaker. Suck. Men det är skönt att bo på två ställen. Här kan jag ta bussen hela 5 minuter senare än i Huskvarna och här är det alltid människor överallt. Men själva packningen och komma på att man glömt nåt.. Det är jobbigt!


Får nästan se till så att jag inte glömmer att ta med mig själv..


Cause whenever you smile, I smile to.



Om jag ska förklara hur mycket du betyder för mig och hur glad jag är för att du finns så skulle orden aldrig ta slut. Det är du som får mig att le och det är du som gör mig levande. Du är så fruktansvärt fin. Jag älskar dig babe. ♥


How wonderful life is when your in my world.

Hann inte med att uppdatera igårkväll då det blev lite stressigt.
Träffade iaf Elin och tog bussen till Taberg där vi träffade Hampus och några. Fortsatte till en annan kille där massa annat folk var. Träffade min bland annat saknade Pontus! Runt tolv tog vi bussen hem och sov hos Krämis. Låg och myste med hennes galet mysiga katt halva natten. Drog hem vid tolv idag och var så fruktansvärt trött så somnade för några timmar sen och vaknade halv fem. Ska strax äta och sen fixa mig igen, ska träffa min pojkvän som övergav mig för fjällen en vecka och kommit hem idag. Ciao!


Mitt nya hälsosamma liv.

Dagen började på gymmet i Huskvarna med Jasmine. Var skönt att röra kroppen och att veta att jag gör den gott. Har gymkort som håller till februari så jag känner att jag vill ta tag i det och träna minst 3 gånger i veckan. Vet inte om jag börjar med gymnastiken igen kanske, hade varit skönt att komma igång igen, saknar det verkligen. Vill verkligen ha kroppen jag strävat efter så länge till sommarn. Och den får jag inte utan att kämpa!

Så nu tänker jag sluta slappa och ge min kropp en chock och faktiskt röra på den.
Godiset går fet bort och även allt annat onyttigt. Kommer jag inte uppnå mina mål kommer jag bli grymt besviken på mig själv. Heja mig! :D


Some people don't believe.

Filmen var sjukt bra!
Kom hem runt nio och hoppade direkt i soffan för att se Svärdet & Spiran som faktiskt är riktigt bra. Dör lite varje gång jag ser denna killen i rutan, han är liiite för snygg. Nu ska jag strax lägga mig och upp ganska tidigt imon för att träna med Jasmine. Godnatt!


Don't know what the future holds.

Idag har jag städat och fixat i huset. Har gjort klart lite av engelskan, måste sätta igång med den feta svenska boken ikväll.. 
Ska börja fixa mig snart och klä på mig. Blir bio ikväll med mamma, Prins Caspian och skeppet gryningen i 3D. Har hört att den ska vara bra så hoppas på det bästa!

Vill bara dela med mig av hur glad jag blir när jag får höra att min blogg är omtyckt. Fått massa bra kritik de senaste dagarna, TACK :D ♥

Mina drömmar.

Ut och resa i världen. Bli känd för någonting, bli ihågkommen som snygg.
Det är väl ungefär det som jag har haft som "drömmar" eller mål med livet. Vara en grymt snygg tjej med den perfekta lilla kroppen i ett varmt land och leva i lyx. Vem drömmer inte om det?
Sedan jag sett alla dessa Top Model program och Victoria Secret modeller växer dessa drömmarna ännu mer. Jag vill göra nåt spännande med mitt liv. Jag vill inte sitta på ett kontor och tugga papper.. Jag vill resa, upptäcka, fota allt häftigt och skapa minnen. Och att bli modell kommer nog alltid att vara en önskan. Om inte en människa upptäcker mig på gatan en vacker dag.. Godnatt nu ska jag sova! :D


Sometimes I miss you.

Jag saknar mina gamla kompisar.
Såna jag umgicks med förra året. Såna som gjorde mig glad och som lovade att ställa upp i vått och torrt. Såna jag slutat umgås med helt. Som ibland inte ens hejar på en när man går förbi. Vad hände?

Alla hittade nya umgängen och nya bästavänner. Ibland känns det som att jag står kvar i mitten och saknar men ingen saknar tillbaka. Vet inte vem jag tillhör längre eller vilka jag umgås med längre. Allt är så blandat nuförtiden.

Zoooombie.



Gick upp vid nio idag och det känns. Är så trött och hängig så det finns inte. Har ont i hela kroppen efter Williams massage-stol som gav mig blåmärken och hela ryggen värker, haha. Klippte mig och gick runt på A6 en stund men hittade inget mer än ett vitt linne. Funderar på en powernap nu innan jag däckar någonstans. Hörs!

Photoshoot med Julia.





Blä, detta får mig att vilja fixa till min äckliga glugg..




Någon dag ska jag stjäla ditt utseende för du är så fin!

Mysig dag med vänner.

Har varit en mycket lyckad dag. Började på racketcentrum där vi bowlade med William & Simon.
Självklart utklassade jag alla med mina fem strikes.. ;) Senare drog vi oss till stan och åt kebab. Efter det blev det Claras med varm choklad och sommarplanering. Åkte hem till William och var allmänt sega som vanligt och hittade på allt möjligt.
En riktigt skön dag!



På claras!

Samba de Janerio.

Har precis fixat klart mig och ska ta på mig ytterkläderna och träffa Julia i skogen!
Tar senare bussen in till staden och möter två klasskompisar och fikar eller bowlar, får se. Ha en bra tisdag!


Look of today.

Bellini – Samba De Janeiro - Radio Edit

Min pinsammaste händelse.

När jag tänker efter så är det som kommer upp i mitt huvud när jag skulle hem från skolan förra hösten. Var ganska förkyld och ögonen rann och jag var helt täppt och kunde inte andas. Satt på bussen hem och försökte andas, lät som en tjock fågel och det gjorde att jag började skratta. Kunde knappt hålla mig för skratt och var ju tvungen att andas hela tiden så jag gjorde lätet hela tiden. Folk runt omkring på bussen kollade på mig, dem undrade la om jag höll på att dö, såsom jag lät, haha. När jag hoppade av bussen skrattade jag så högt jag kunde och fick ännu mer människor att vända sig om. Samtidigt började jag hosta så jag knappt kunde gå.. Haha, fy, det var pinsamt!

Fortsättning på frågorna..

I min handväska - Oftast har jag ingen handväska utan bara plånboken i handen eller en axelremsväska. Där finns det alltid ett läppsyl(ett måste), mina nycklar och pengar?

Den här veckan.
Denna veckan startade idag. Imon ska jag fika med några vänner i stan. På onsdag ska jag klippa mig.. Och sedan ta en tur på A6. Kanske hinner med en träning där med. Har inget planerat på torsdag eller fredag, men känner en saknad efter en viss Pontus i Barnarp. Kanske blir ett biobesök i veckan med mamma oxå, vi får se! :D


I LIKE THE WAY.

Blir lite smått galen.
Vet inte om jag blev nöjd eller om jag ska sitta här några timmar till och bli knäpp. Headern ska ändras när jag har en bra bild till det och jag vill ha rubriken i mitten..

Min fråga till er ~ Vad fattas och vad skulle passa in? Glad för alla tips! :D


Need a change. A big one.

Näää, nu har jag tröttnat rejält på den här designen.
Vill kunna ha större bilder, vill ha en snygg header och en rejäl ändring på allt känns det som!

Får se om jag får ihop nåt, kanske sätter lösenord ett tag. Just so you know. :)

Alice utan liv.

Vet inte riktigt vad som händer. Gör ingenting, jag bara är. Orkar inte klä på mig, vill inte fixa mig, vill bara ut och gå och tänka, får ont i huvet och måste rensa huvet känns det som. Imon är det måndag och då börjar mitt liv. Tänker inte vandra runt som en livlös mer.


Uppesittarkväll.

Sitter i småsyskonens rum med tvillingarna och kör Need for speed. Är flamsiga och övertrötta men vi ska sitta uppe ett tag till. Kommer vara halvt död imon, men det tar jag då, sleep tight!


GOTT NYTT ÅR!


Gonna love you like I've never been hurt before.

Gick upp klockan ett idag. Är så himla seg och ont i huvet har jag.
Tänker ge mig ut i kylan med Paulina strax och göra av med allt onödigt jag fick i mig igår.


Såhär snygg är jag idag, peace.

Mitt nyår i bilder.