Skriv din beskrivning här!

Things to do next year.


3 hours to go.

Har ätit mat från Pallas Athena och bakat en chokladpaj. Ska ta och smaka på den nu.
Är allmänt uttråkad och drar mig snart in mot brorsornas xbox för att spela bilspel. Mina nyårslöften för 2011 kommer upp lite senare. Har ni några? :D



Nyårsafton.

Sista dagen på 2010. Blir att vara hemma för mig idag och ikväll.
Vi ska beställa hem mat och fira med familjen. Ska börja fixa mig snart, har precis duschat och ser ut som en dränkt katt. Fryser i vanlig ordning så ska klä på mig nu. Ciao. :)

Sammanfattning av året.

JANUARI
Året började inte bra, bara några minuter efter tolvslaget får min låtsasmamma åka till sjukhuset efter ha fått en liten del av en raket i ögat. Kommer ihåg att det var snö hela januari, testade på blå linser och hade panik över gymnasievalet.


FEBRUARI
Början av februari är suddigt. Gjorde ett dumt val och mitt förhållande med Gabriel tog slut. Har aldrig mått så jäkla dåligt. Vad jag än gjorde orkade jag inte med mig själv, ville inte göra nåt, bara ligga hemma och deppa. Tappade all ork. Trodde att livet var slut där. Kändes så.

MARS
Kommer nästan bara ihåg min 16e födelsedag. Blev bjuden på bio, Alice i Underlandet av Jasmine. Började på balett med Elin. Umgicks med klasskompisarna mycket.


APRIL
Vi var några i klassen som började umgås och träffades nästan alla helger. Hade filmkvällar hos William, fikade och grillade vid Lovsjön. Lyckades även stuka foten för andra gången i fotbolls turnering..


MAJ
Åkte på klassresa till Göteborg. Hade det grymt med klassen, sammanhållningen blev starkare. Blev tillsammans med William. Fick honom att skaffa Facebook!

JUNI
Soliga dagar vid vättern med kompisar, suck-festen med alla nior, slutade på Prolympia och lämna klassen Melbourne. Firade midsommar för första gången på 6-7 år. Tog slut mellan mig och William, mådde inte bra och kunde inte släppa det gamla.
Var på fina Öckerö med mamma och mormor.



JULI
Tillbringade sommaren med pappas familj i Grekland. Mådde bättre, solen och havet och värmen hjälpte. Solade som en galning, åkte båt, träffade farmor & farfar, åt souvlaki och längtade tillochmed efter regnet och kylan ett tag.


AUGUSTI
Kom hem efter en månad i värmen och träffade saknade vänner. Var på vätterfesten och drog fulaste kommentaren framför Daniel. Är glad för det idag. Började på Per Brahe i SP1B. Blev bra vän med Simon som jag bara snackat med innan, går i samma klass nu.

SEPTEMBER
Åkte till Jasmine i Norrköping där hon numera bor. Hade en mysig helg. Var hemma hos Daniel för första gången och vi blev tillsammans efter en fest den 10onde. Allt tog vändning.


OKTOBER
Träffade min kompis Filip efter ett antal månaders uppehåll. Hade höstfotografering med Julia och mina kusiner flyttade in hos oss. Fick låna min kusins systemkamera och blev förälskad. Snart är den min!


NOVEMBER
Snön kom tidigt och stannade. Var på gymnasiefest på halloween, fick min gosiga Peak jacka och fotade en massa. Saknade gymnastiken och var nere och provtränade i HGF igen.


DECEMBER
Umgicks mycket med ett gäng från klassen, hade filmkvällar, var med Daniel, pluggade till en massa prov och gymmade ett par gånger. Firade jul på en kryssning och fick en navelpiercing i julklapp.

Har inte riktigt kommit ur min såkallade "deppiga sida" av Alice. Allt är så mycket bättre men ändå plågar lite utav det mig än.

En bättre bild.

Var lite ömt igårkväll men nu är det bättre. Kunde knappt sova då jag var rädd för att somna på mage och det gör ont att ligga på höger sida då jag trillade i trappan för några dagar sen.. Somnade iaf och var ute och fotade imorse, åt och sen drog jag till Daniel. Mysmys!

Tänkte göra en sammanfattning av 2010, kommer upp senare! :)
 

Vinterbilder.



Johanna

Angelica

Jag.. blev inte bra idag (:

Jag och Johanna.

Blev ingen stor förändring på håret, bara lite mer åt det röda hållet.

Ingen frid här inte!

Våra underbara lärare anser att vi inte har tillräckligt att göra på lovet såsom att sova, så vi har fått två böcker att läsa ut. Två romaner, den ena på engelska. Den andra är bara på sådär 555 sidor och handlar om andra världskriget. WOHO VAD UNDERBART ULLA!



Färgar håret..

Ville ha en aning mörkare nyans i håret och fick ju hårfärg i julklapp så passade på att färga. Även Angelica & Johanna färgade sitt och snart har vi resultaten.. Visar bild imon!



Min sista julklapp.

Efter ett års tjatande och övertalande så fick jag en navelpiercing!
Hade tid klockan tre och det gick fort och ganska smärtfritt. Kan ta bort plåstret imorgon och visa en bättre bild. Blir mjukisbyxor och låga jeans ett tag nu, men det är det värt. :D


Nu är det bara magrutorna som fattas..

My feelings for you.



Sitter vid köksbordet och lyssnar på musik med stora hörlurar som en mupp. Är helt perfekt varm och gosig som alltid, den enda som saknas just nu är min Daniel. Imon ska jag färga håret och in till stan och fixa en sak. Är lite spänd faktiskt men har velat detta jättelänge så det blir bra! På torsdag ska jag ut och fota med tvillingarna, hur sugen som helst på att fota. :D

Tjugoåttonde december.

Sov ut ordentligt idag och följde sedan med Angelica & Johanna till stan. Hittade några tröjor och vi drog även till A6 och hittade lite till där. Var inte lika mycket folk idag och det var skönt.


Tre tröjor och en gosig velour kofta.

Armband

Nagellacket jag köpte igår. Grymt!

Svar på fråga.

Kan du mycket grekiska eller hur ligget det till?
dela gärna med dig av något :D

Svar: Jag har läst grekiska i 5 år men jag hoppade av i åttan. Kan grunderna och lite till ungefär, förstår mer än jag kan prata. På sommaren kommer det till användning då ingen på pappas sida pratar svenska och hela släkten bor i Grekland. :D

Grekisk musik kan man hitta lite överallt. Senast på Friskis spelade dem denna.



Helena Paparizou är stor i Grekland men även i Sverige då hon är född här. Hennes musik är bra både på engelska och grekiska, värt att lyssna på!

Helena Paparizou – Gigolo
Helena Paparizou Duet with Giorgos Sabanis – Thalassa - Duet with Giorgos Sabanis
Helena Paparizou – Pote Xana (Let Me Go) - (Greek Version)

Dålig dag.

Vaknade rätt sur imorse. Vara ute i 10 minus och att inte hitta nåt på stan mer än ett nagellack gjorde det inte bättre. Har ont i huvet och fryser,känner mig äcklig och jobbig idag. Fick inte heller något busskort så är tvungen att åka upp till Arriva för att få ett och använda i 4 dagar. Inte värt. JLT kan ta sig någonstans.

Mot jönköping city.

Möter Jasmine i stan och invaderar alla affärer med hopp om att hitta nya kläder.
Får se vad som händer senare, funderar på xbox-kväll med lillebror, känner för att äga lite..


Filmtajm.

Har varit hos Daniel större delen av dagen och kollat film och myst. Tog bussen hem och lyckades självklart sätta mitt busskort i en trasig busskortsstämpelmaskin så att det fastnade där.. :(

Sitter just nu i soffan med Angelica & Johanna och kollar på Edge of Darkness. Den är bra än så länge! Blir sängen efter detta. Godnatt!



Julklappar!

I år fick jag allt jag önskade mig. Vit jul och massa bra presenter. En bra jul!

- Pengar
- Smycken
- Foundation, mascara
- Hårfärg
- Presentkort på A6
- Läppsyl, läppglans
- Mysig tubhalsduk
- Necessär med mitt namn på
- Bodylotion
- En mysig tröja
+ en julklapp som jag får på onsdag..


Parfymen köpte jag på Taxfree på Cinderella

Halsduken

Hittade världens finaste skapelse och gjorde mig till ägare. ♥

Och snart är kameran min med!

Juldagen.

Kom hem till pappa för några timmar sen. Öppnat resten av mina paket här och ska se film nu. Resan gick bra och det var annorlunda att fira jul med massa andra människor. Dock måste jag fetdissa julmat, blir allt äckligare med åren. Visar vad jag fick och vad jag köpt imon.




Med min vanliga tur är det ett under att båten inte sjönk. :D

'

                       

                                     Hoppas ni får en mysig julafton!

Det är okej att spåra ut.

Har packat klart ungefär hälften, ska till pappa direkt efter på lördagkväll när vi kommer hem. Alla julklappar och kläder och saker ska med, plus sakerna tills imon. Förvirrande.
Blev en mysig kväll med Daniel och mamma med film och julgodis. Fick även en jättefin julklapp av Daniel :D. Visar resten av julklapparna efter jul.


Yesterday.

Invigde jullovet med att baka egna pizzor och kolla äcklig skräckfilm med fina klasskompisar!









Dan före dopparedagen.

Kvällen igår var mysig med egenbakad pizza och skräckfilm, bilder från det kommer!
Nu ska jag strax till solariet och sola min likbleka kropp. Ska fira jul med mamma idag och eventuellt kommer Daniel ner också. Måste packa tills imon och slå in en sista julklapp. Uppdaterar senare, ciao!


I wear this today.



Usch jag måste sola..

Försöker ta en fråga varje dag!

Tjugoförsta december.

Hemma igen och haft en mysig kväll. Ska krypa ner i sängen nu och tagga skolavslutning imon.
EFTERLÄNGTAT!

Imon blir det att fira jul och laga mat med några klasskompisar. Får se hur det slutar.. :)

I wish that you could see.



Sticker iväg ut till Daniels vinterland och myser med paket. Ciao! :D


Min tro.

Är inget större fan av Gud. Tror inte på att han skulle ha skapat jorden och gjort människorna. Att jesus fanns kan säkert vara möjligt, men inget jag vill spendera min tid i kyrkan åt. Dock är jag konfirmerad och det var en kul grej. Vi lärde oss inte alls mycket, lärde bara känna massa goa människor.

Jag vet inte vad jag tror kommer hända efter döden. Att tänka att man kommer ligga i jorden tills man ruttnar bort och aldrig mer kommer finnas är lite sorgligt.. Så får hoppas att jag får en chans att bli nåt annat, på en annan planet kanske? ;)


Ett ögonblick.

Ibland får jag såna uppenbarelser som slår mig rakt i ansiktet.
Jag har så mycket. Jag duger. Jag är bra som jag är.

Fast detta uppskattas inte lika mycket som det borde. Ändå håller jag på och klagar. På min kropp, på mina dåliga hårdagar, på alla dessa fel jag ser hos mig själv, jag är lat, jag tränar inte så mycket som jag borde. Jag försöker och funderar väldigt mycket, hur ska jag bli bättre?
Uppnå perfektion? Detta är så förbannat jobbigt att ha i huvet. För innerst inne vet jag att människor älskar mig för den jag är. För mina speciella små saker som gör mig till JAG.
Även om jag vill förändra så mycket och bli någon annan än mig själv kommer jag aldrig att bli det. Jag är det bästa som jag kan vara. Det finns ingen annan som mig.
Detta får mig verkligen att tänka om och uppskatta det jag har runt omkring mig.

Four days til Christmas.


I år blev det en väldigt liten gran då vi inte kommer fira jul hemma, den är lika lång som mig!

Egentligen är det ganska sjukt att vi drar in en pinne med barr på till jul och hänger massa glitter, ljus och julkulor på den. Dock är det så juligt det kan bli och riktigt mysigt! Just nu är det verkligen jul mys ute, massa snö överallt och en vit jul är mitt ända krav. Så jag ska inte klaga. Dock har jag inte samma jul känsla längre, det är inte samma glädje och förväntningar och det är tråkigt! Brukar gosa ner mig med syskonen och kolla på julfilmer såsom Polarexpressen och Narnia, då är det nästan som att vara ett litet barn igen.


Julpyssel.

Har kollat film i skolan, handlat med mamma, köpt en gran och klätt den. Ska strax slå mig ner på golvet och slå in lite julklappar. Imon ska jag fira jul/ byta klappar med Daniel. :D


Dagens slitna hår och halvsovande ögon. (:

World, hold on.

Sitter vid datan en snabbis och kollar runt. Ska strax sätta på mig nåt vettigt och sen dra till bussen mot skolan. Har en lektion idag och en imon, sen blir det avslutning på onsdag. :D

Sitter och drogar denna just nu, hur bra som helst. OLLE


Min julafton.

Denna julafton blir lite speciell.
Halv fem på julafton kommer våran släkt att dra sig mot huvudstaden för att fira jul på Cinderella ute på havet. Blir roligt faktiskt, inte som andra julaftonar med traditionell julklapps utdelning och Kalle anka osv. Eller Kalle anka kommer iofs visas men man kan ju vandra runt och hitta på äventyr istället. Någon annan som ska göra något liknande? (:



"Hoppas att dem har ketchup annars är middagen förstörd.. "

I'm back!

ÄNTLIGEN INTERNET!
Har känt mig helt rastlös och nästintill handikappad utan internet.. sjukt. Är iallafall tillbaka vid civilisationen igen och bloggen kommer uppdateras mycket bättre. Idag åkte jag hem till mamma och sedan firade vi jul nummer ett hos mammas vänner. På onsdag blir det lite julfirande med vänner, på fredag drar jag till Stockholm och firar jul till havs, på lördag blir det en sen jul i Hovslätt. Låter bra.


Fastnade inte i kameran idag, men systemen är iaf tillbaka! :D

Fick en grymt fin ring, bodylotion, mascara och busskortsficka!


Min bästa vän.

Min bästa vän som känner mig bäst och som jag kan snacka om allt med är Jasmine. Hon läser florist uppe i Norrköping oh vi träffas ganska sällan. Men vi håller kontakt via telefon och vi träffas ibland på helgerna. Vi blev vänner i 6an och har hållt ihop sen dess trots olika skolor. Vi har alltid olika åsikter men funkar grymt bra ihop ändå. Våra resor ut till Barnarp och våran galna tripp till Råslätt är starka minnen. Även när vi spolar tillbaka Offside 200 gånger och skrattar lika mycket varje gång. Riktigt bra humor har vi alltså! Går inte att förklara alla stunder som varit så bra och alla skratt åt ingenting.

I love you babe. ♥

Min dag.

Vaknade halv sju imorse och var riktigt trött. Men tog mig upp och fixade mig, tog bussen och anlände till min skola som liknar Hogwarts. Hade tråkiga lektioner och fick ännu en roman att läsa ut tills efter jullovet. Suck. Ska strax hem, bara ha betyg-snack med svenska läraren. Ska hem och börja läsa historia, vi har prov imon och det har jag inte börjat med än. Ska städa mitt stökiga rum och ta en varm dusch. Måste även trycka i mig några alvedon för jag har galet ont i magen.

När jag tänker efter måste jag nog ringa pappa och åka och köpa en router så vi får igång internet hemma.. Ciao! :D

Vad är kärlek.

Kärlek kan vara massa saker. Kärlek till människor, djur, choklad..
För mig är ordet kärlek när andra människor visar omtanke och bryr sig om en. När man känner sig uppskattad och får höra bra saker om sig själv som gör en glad. Just kärlek till en person man är förälskad i är underbart. Hela kroppen ryser och man ler bara vid tanken på personen.

En person som får mig att må riktigt bra är Daniel. Hela världen blir bra med honom. ♥


Inget internet..

Har inget internet hemma för att vi håller på att byta. Känner mig ganska desperat som lånar Williams dator just nu. TACK WILLIAM. Är tvungen att sitta hemma och plugga, vi har prov imon. Lägger upp ett par tidsinställda inlägg så länge. :)


Taking my breath away.

Efter gymnastiken så drog jag hem igen och hann äta och sen kom min kära Daniel hit och gjorde kvällen fin. Orkade inte packa idag så jag åker hem till pappa imon istället.
Efter No-provet.. Åh har halva boken kvar att läsa. Men bara två prov och en inlämning kvar sen är det jullov! :D


My turn to go.

Ska strax sätta på mig jackan och gå ner till gymnastik uppvisning. Ska möta Melinda där och kolla på våra duktiga vänner. Ciao!


Mina syskon.

Jag hoppar fram lite i frågorna och berättar lite om mina syskon.
Som sagt mina halvsyskon men lika älskade för det. Spirro är 8 år och Thano är 6. Extremt galna och mysiga när dem vill, Thano slåss hellre med mig än gosas. Är riktigt glad för att dem två finns. Dem gör mig alltid glad (eller nä, inte alltid..) och dem frågar massa saker och är två positiva grabbar. I jobbiga stunder är det skönt att hitta till deras nivå och bara glömma allt.

Hittade nyss dessa bilder och dog lite smått. Bilder från 2007 i Grekland.

Thano skrattar, jag ler och Spirro som ligger underst gråter.. Klockrent!

Solning med Thano.



Pepparkakshus.

Har bakat och hållt på i några timmar nu. Blev ganska snett och kantigt men charmigare får man leta efter. Är helt illamående av alla chokladbitar som åkt in i munnen istället. Skönt att jag ska upp och träna tidigt imon med Jasmine som är hemma!



Chokladbitar, M&Ms och jordgubbs strössel.

Never let me down.

Nu är alla mina julklappar inhandlade. Fruktansvärt skönt att det är klart, haha.
Hatar att trängas bland alla och irra omkring. Det enda som är kvar nu är en nyårsklänning..
Beställde denna från Nelly.com för några veckor sen men den var för stor så skickade tillbaka den. :(



Bara att ge mig ut och börja leta!

Elfte december.

Blev lite skräckfilm hemma hos Jonatan och dopp i snön igår. Kom hem ganska sent och somnade direkt. Nu har jag gått upp och fixat lite, ska snart iväg med mamma och uträtta lite och sen julpynta hemma. Pepparkakshus ska inhandlas (y).
Hoppas på att få lite julstämning på köpet, behövs!


Osminkad brud i gosig halsduk, check.

Freeeeedaaaag!

Äntligen!
En vecka har aldrig gått såhär segt. Sitter på sista lektionen nu och äter upp min chokladkalender. Efter det ska jag bränna bort dem på friskis. Ikväll ska jag troligtvis hem till Jonte med några och ha filmkväll. Great. :D



Hinner inte uppdatera.

Vi har So prov och svenska prov imon. Har pluggat i två dagar men känns som att inget fastnar. På fredag är det matteprov och franskaläxor. Nästa vecka har vi No prov och historia prov + uppsats inlämning. Tight.

Får tyvärr lämna bloggen ett litet tag, tar nya tag i helgen! :)

Besöksrekord!

Har haft över 200 besökare på min lilla blogg ikväll!
Inte en aning om vart ni kommer ifrån så skulle vara kul om ni berättade hur ni hittade hit. :D


Det här åt jag idag.

Intressant inlägg på g..
Frukost/lunch: Potatis med sås från igår.
Mellanmål: 2 pizzabullar och en halv clementin.
Middag: Panerad kyckling med pommes och ketchup. Nyttigt och bra!

Nu väntar samhälls plugg och sedan dem underbara måndagsprogramen på tv!


 Felix Ketchup ♥

Let's go.



Ännu större anledning till att börja träna nu!
Upptäckte att vi hade gymredskap hemma, i min källare. Plus att gymkort kanske inskaffas snart och att jag troligtvis börjar med gymnastiken i vår. Nu jävlar :D

Mina föräldrar.

När mamma var runt 20 tågluffade hon ner till Grekland med sina kompisar och där träffade hon min pappa. Efter några år gifte dem sig och han flyttade upp hit till Sverige efter lumpen. 1994 fick dem sin söta lilla flicka och när jag var runt 2-3 månader skilde dem sig. Har bott hos mamma mesta tiden och träffat pappa på helger men för några år sen bestämde jag mig för att bo hos dem båda varann vecka. Är lite jobbigt att flytta hit och dit med alla saker och glömmer alltid nåt och så. Men det är skönt att ha två ställen att bo på iom att det ändå är i samma stad. Hos pappa har jag två halvsyskon och en snäll låtsasmamma. Hos mamma är det bara vi två.

I och med att pappa har sin släkt i Grekland reser vi ner dit varje år på sommaren och hälsar på och har semester en månad. Har läst grekiska i fem år men hoppade av för att det blev för mycket. Kan grunderna för att klara mig iaf!

När jag var mindre skämdes jag för att jag inte var helsvensk. Men det växte bort med tiden och nu är jag glad att jag har två olika bakrunder. Är dock inte ortodox som pappa är och jag är inget stort fan av grekisk mat.. Och pappas bruna pigment ärvde jag inte.


Inte nyaste bilden men vi är lika charmiga nu.
Bilden tagen i sommar.

Är inte speciellt lik någon. Jag blev mittmellan. Men jag älskar er ändå. :)

Summer feeling.

Det är när man hör såna här låtar som jag vill vara utomlands. Gräva ner tårna i varm sand, svalka sig i blått hav och bli stekt av solen i en solstol med megafeta högtalare. Då lever man. 
Då fylls allt med hopp, min energinivå stiger till max. ÅHH.




Skridskoåkning.

Fick ett litet flipp innan och drog med brorsan och hämtade mina skridskor i Huskvarna och åkte tillbaka till Hovslätt. Åkte på en spolad grusplan någon timme innan det blev för kallt och vi gick hem. Blir nog mer åkning imon. Det är kul. :D

 


Julshopping.

Stack iväg till stan med Julia en stund innan och fixade några julklappar. Köpte även en mysig mössa till mig själv så mina stackars öron slipper frysa. Nu ska jag ut i kylan igen med mina syskon och leka lite. Ha en trevlig lördag dudes!


Med en söt liten boll på huvet. (:


Presentera mig själv.

Jag är en 16 årig tjej vid namn Alice. Bor i Jönköping och Huskvarna med mina föräldrar och två halvsyskon. Går första året på Per Brahegymnasiet, inriktning samhäll. Har väldigt bra humor och föredrar att va oseriös och leva livet. Men klart jag är seriös när det behövs! Älskar att ha på musik och gärna högt. Brukar drömma mig bort till sol och hav men gillar snön starkt och tycker att det är mysigt. Choklad har en stor betydelse i mitt liv, min svaga punkt. Mina vänner och min pojkvän betyder självklart också mycket. Det är dem som får mig att vara på topp! :)


Med start imorgon.

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Mina föräldrar.
Dag 3 – Det här åt jag idag.
Dag 4 – Vad är kärlek.
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Min bästa vän.
Dag 7 – Ett ögonblick.
Dag 8 – Min tro.
Dag 9 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 10 – Mina syskon.
Dag 11 – I min handväska.
Dag 12 – Den här veckan.
Dag 13 – Min pinsammaste händelse.
Dag 14 – Mina drömmar.
Dag 15 – Det här saknar jag.
Dag 16 – Mitt favoritminne.
Dag 17 – Min favoritfödelsedag.
Dag 18 – Detta ångrar jag.
Dag 19 – Den här månaden.
Dag 20 – Ett annat ögonblick.
Dag 21 – Det här upprör mig.
Dag 22 – Det här får mig att må bättre.
Dag 23 – Det här får mig att gråta.
Dag 24 – Vad jag vill bli när jag blir stor.
Dag 25 – Mina rädslor.
Dag 26 – Min favoritplats.

Har inte jättemycket att blogga om längre, skolan har tagit över mitt liv.
Har massa att plugga på och måste tänka på betygen. Ska försöka slänga ett inlägg varje dag om de ovanstående ämnena. See U! :D 

Hej hej hemskt mycket hej.

Har datorkunskap just nu.. Alla sitter inne på facebook, spelar spel och bloggar. Som vanligt. Han tjatar om något hemskt ointressant, jag orkar knappt lyssna. Men ska försöka göra det nu.
Ska möta upp daniel på stan om en timme och sen åka hem till mig. Mys. :)



Basical miner på datakunskap..

-

                

Lika a zombie.

Känner mig så himla trött och seg i kroppen. Vad jag än gör så värker det i benen, armarna eller magen så fort jag ska resa mig, haha. Hade gym-pass igår på idrotten men inte trodde jag att jag skulle bli såhär slutkörd. Huvet är segt för den delen oxå, vill helst glömma de 5 proven vi ska ha innan jul. Åh.

Inte på topp.

Var på den nya Harry Potter filmen igår. Den var bra men jag måste säga att jag hellre hade velat se Breaking dawn (Twilight 4) som inte kommer förens ett år..! Suck.
Stannade hemma idag för jag vart jättetrött och seg igår och vaknade med ont i halsen och magen idag. Har även sjukt ont i hela kroppen. Har tagit igen lite sömn och ska strax sätta mig med franska verben lite och varm oboy. :)


Just nu i min säng, slapp och seeeeeg.