Skriv din beskrivning här!

Summerburst 2015


Hemkommen efter en sjukt rolig helg! Vädret imponerade och det var bara ett par droppar regn som föll under fredagskvällen och igår var det till och med sol. Gårdagen var bäst, både Martin Garrix och Avicii vände upp och ner på Ullevi och det var så bra!

Vi kom hem för någon timma sedan och jag ska bara slappa resten av  dagen. Får sån ångest av att komma hem efter en rolig helg och sätta igång vardagen igen..



Regnigt Summerburst väntas

Alltså jag är så besviken och arg på vädret!
I helgen när Summerburst hålls i Göteborg ska det vara 10 grader och regn, alltså va? Det är i slutet på maj och vädret vi har är samma som i oktober. Jag är verkligen en vädermänniska som styr humöret efter väderlek så någon gång ska jag faktiskt ta mig från Sverige permanent och lämna detta äckliga väder. Helgen kommer bli kanon ändå, vi ska bo på samma hotell som sist och träffa massa goa människor! Imorgon ska jag upp och träna med Eva vid 07.00 , sen packa iordning och vid 11 tar vi bilen mot Göteborg. Sedan väntas fest, bra musik och en himla massa hoppande. 
 
Haha ni som följt min blogg några år har sett dessa bilder ett X antal gånger men de tåls att visas igen, vädret var helt underbart och hela helgen var grym!

2015.05.28

I veckan fick jag besked om att jag ska börja plugga till hösten - jag kom nämligen in på fotoskolan!
 
 Mamma ♥

Helgen

Denna veckan har jag proppat full med massa träningspass, har varit på CX, Zumba, kört styrka, sprungit och kört intervaller. En kille på mitt jobb är utbildad PT så vi bestämde att vi skulle köra ett träningspass ihop igår, och jävlar vilken träningsvärk jag har haha. Superkul hur som helst! 

I fredags tog jag en vilodag så jag & Dennis chillade bara hemma på kvällen med film och en liten promenad. Igår startade jag dagen på gymmet som sagt och sedan åkte vi upp till Dennis familj och hängde i solen. På kvällen åkte jag & Jasmine hem till William där vi grillade med ett gäng killkompisar och sedan gick vi ut en sväng. Idag sken solen så runt 11-12 tiden åkt vi ut till min pappa och har solat hela dagen. Vi blev även bjudna på middag och har bara myst & umgåtts hela dagen.

Jag hatar egentligen söndagar men sedan en tid tillbaka så har det blivit lite av en tradition att vara hemma och mysa på söndagkvällar. Vi brukade kolla på Johan Falk när det gick på tv varje söndag förut men som nu har slutat så ikväll ska vi se The Boy Next Door!
Nu väntar bara 4 arbetsdagar och sedan är det Summerburst!

Onsdagssmoothie

 
Direkt efter jobbet drog jag till gymmet med Maja för ett magpass som avslutades med intervaller på löpbandet. Har sedan dess hunnit duscha, äta middag och fixat med tvätten. Jag blev så akut sötsugen innan så jag var tvungen att slänga ihop en smoothie på jordgubbar, ananas, kvarg och lite hallonyoughurt för att stilla behovet haha. Har för övrig haft myskväll hemma själv ikväll då Dennis är iväg och kollar på Hammarby. Det är mysigt och skönt att vara ensam lite då och då men inte lika mysigt att somna själv.. 

Love tags

 
Jag har länge velat ha ett speciellt smycke som jag alltid har på mig. Hittade denna mysiga sidan precis och jag funderar nu på om jag vill ha ett halsband i guld eller silver med två love tags. Dessutom skulle man kunna beställa två armband som ett mor-&-dotter armband med två bokstäver. Så fina smycken!

My love.

Hann verkligen inte blogga så mycket som jag önskat denna veckan, jag har haft fullt upp med jobb, träning och häng med vänner. Jag har äntligen hittat mig en träningskompis och det är min jobbarkompis Maja! Vi körde igång förra veckan lite lätt med gym och imorgon fortsätter vi, så skönt. Imorgon är jag faktiskt ledig från jobbet, för jag har nämligen fått en intervju på fotoskolan! Så jag ska dit imorgon vid halv 11 och sen får vi se hur det går haha. 

 
Imorgon firar jag och Dennis 33 månader ihop & i augusti har vi varit tillsammans i 3 år. Det är faktiskt helt sjukt vad lycklig denna killen gör mig. Vi har varit sambos i ett år nu i maj och det är fortfarande så himla mysigt. Det är småsaker som att han har städat, diskat & står och lagar mat när man kommer hem dödstrött från jobbet en dag eller när vi bara ligger i sängen en hel förmiddag på helgen och snackar om allt möjligt. Allting blir så mycket bättre med honom i livet. 
Love you. ♥

Simons tårta

 
 
Här är tårtan som vi beställde till Simon! Simba är hans smeknamn av någon anledning vi inte kommer ihåg men det har hängt med i några år så det var ingen tvekan om vad det skulle vara för motiv på tårtan. Han blev glatt överraskad och det blev en bra kväll. :)

2015.05.15.

 
Igår var det tänkt att jag skulle vara ledig men bestämde mig för att hoppa in och jobba mellan 06-12 på jobbet ändå. Träffade Julia vid halv 1 och så drog vi till gymmet och körde armar & mage. Stack hem till mig, duschade och fixade oss för att sedan gå ner till Spirabryggan där Simon och Gustav hängde i solen. Senare anslöt Jasmine och Elin och då gick vi hem till Simon där vi överraskade honom med tårta då han fyller år idag! Det blev Bada Bing till middag och jag hamnade alldeles för sent i sängen så idag är jag tröttare än tröttast. 

Fredagkväll

I fredags efter jobbet så frågade Dennis om vi inte skulle åka och se solnedgången någonstans, dock var det ganska kallt så vi hoppade in i bilen och åkte utåt lerhagen/habo på små vägar istället där vi visste att det finns massa fina ängar. Så vi stannade lite överallt så jag kunde fota haha, hälsade på kossor och bara åkte runt tills solen gick ner, en perfekt fredagskväll!

 
 
 

Basics

 
 
Sköna och enkla ballerina från Åhlens.

Ink

 
Jag är så sugen på att tatuera mig! Älskar små tatueringar som man kan täcka och även framhäva när man vill. Jag vill ha båda mina föräldrars underskifter någonstans på kroppen, antingen långt upp på armen eller precis vid armvecket. Är även lite inne på en världskarta, vet inte varför jag fascineras så mycket av just världskartor men jag bara älskar dem. Och ett citat eller en symbol på grekiska, vet verkligen inte vad det skulle vara & jag har letat länge efter något som känns rätt men har inte hittat det perfekta ännu! 

Söndag

 
 
Jag & Jasmine var en sväng på A6 igår och kikade runt lite, köpte nya handdukar till badrummet och doftljus till vardagsrummet. Dessutom åkte vi till Stadium Outlet för att kolla på träningskläder innan Jasmine skulle börja jobba vid 4. Jag åkte hem, lagade kyckling i citronsås med pasta till middag och träffade sedan Julia & Gustav på en fika. Vi hade tänkt gå på bio men det gick inga bra filmer så vi gick hem till mig med lite gott och kollade på American Horror Story en bra bit in på natten!

Klockan 11 imorse drog jag & Dennis bort till Jordbrovallen då min bror skulle spela fotollsmatch och vi kom hem för en liten stund sedan. Idag ska vi handla inför veckan och mer planer än så har jag inte för idag, känner mig dock lite seg och krasslig igen så jag skippar nog att träna och tar det lugnt istället.. 

Lördagsfrukost

Äntligen känns min kropp någorlunda fungerande igen! Jag kan ha haft den mest stillsamma veckan i mitt liv, pendlat mellan sängen och soffan & bara känt rastlösheten växa. Jag längtar efter att få träna och röra på mig, ska ju springa Vårruset på torsdag och kommer antagligen inte kunna träna inför det så får hoppas på att jag mår bra på torsdag istället och köra 100% då. 

Idag vaknade jag halv 10, låg och drog mig men kan verkligen inte ligga kvar länge när Dennis ligger och sover utan att väcka honom haha så jag gick upp och började fixa frukost. Dagens planer är att träffa Jasmine innan hon börjar jobba och senare ska jag träffa Julia & förhoppningsvis fota!