Skriv din beskrivning här!

Sommarstugan.

Åker ut till sommarstugan tills imon & tar det lugnt. 
 

2012-06-30



Startade kvällen på Bongo igår där jag träffade min fina klasskompis Daniel! Hade en hyffsat fin kväll som slutade med ett roligt samtal på bussen hem med en kille från Israel. Nu ska jag städa mitt rum som är fullt med glitter. 

No heart tonight.

Tröttaste dagen denna veckan, tog en powernap när jag kom hem och vaknade för ungefär en timme sen. Ska hoppa in i duschen nu och sedan fixa mig. Ska ut ikväll med Julia och fira en kille som fyllt 18 denna veckan! :)
 

Collarbones.



Nyckelben är så fruktansvärt fint. Dessvärre syns inte mina. Så jag slutar med glassen och unnar mig ingenting fram tills 10 augusti. Förhoppningsvis en aning brunare och två synliga nyckelben tills dess. 

Baby Señorita.

Slutade vid två idag och mötte upp Jasmine för lite solning och häng i stan innan jag cyklade hem. Grymt väder och några fräknar rikare, nu ska jag bädda min säng och byta till sommartäcke, börjar bli liite för varmt med duntäcke (:
 

Without your arms around me.

 
The saints can't help me now, the ropes have been unbound
I hunt for you with bloody feet across the hallowed ground

 
http://www.youtube.com/watch?v=JZweDwbJ_Ic

Sommarmat.



Efter sängen så kommer glassen på bästa-uppfinningarna-någonsin-listan. Mums.
 

Feriepraktik.

Vad har du för ferie praktik? jag hade vaktmästeri förra året, målade 10 bänkar i stadsparken på 1 månad..
 
Svar:  Ajdå haha! Jag har feriepraktik på Rosengårdens Äldreboende, chillar runt med 100åringar och hjälper till med lite allt möjligt. Givande faktiskt (:
 


Haha bilderna.. håret flyger på första bilden men såhär snygg är jag varje dag (: 

Ελλάδα // Greece // Grekland



I år hänger jag inte med min familj till Grekland som jag gjort de senaste åren. Och ska jag vara ärlig känns det åt helvete. Visst är det rätt jobbigt att ständigt ha ångest för jag inte blir så brun som jag önskar och bråka med farfar men ändå. Får ont i magen av att tänka på detta väder, kommer regnet fortsätta ösa ner kommer jag gå under. Det känns riktigt jobbigt. 

Håll i hatten.

Började min feriepraktik halv 10 imorse och hade en inte alltför händelserik dag. Slutade halv 2 och fortsatte genom regnet ner till banken. Så nu är min Kos-resa betald och jag kan inte uttrycka med ord hur mycket jag längtar ifrån detta regnland. Om jag nu kommer iväg, kanske hinner drunkna innan dess! :)
 

Söndag.

Varit på ganska tråkigt humör idag. Har myst inomhus och vid sjutiden tog jag mig genom spöregn ner till ett solarie och fick lite färg. Måste ta tag i cykeln också, fick inte ens upp låset innan så jag gav upp och gick därifrån haha.
 

Bellman.



Mobilen är trasig och kommer inte att lagas. Är arg och irriterad. Vädret suger och det enda som är bra är Bella.

Brothers.


Dessa två filurer har många namn men brukar kalla dem för mina bröder. Dem kan driva mig till vansinne, få mig att säga fula ord och smälla i dörrar. Vi kan jävlas ihop och ibland kan jag vara på deras  mognadsnivå. Ibland sitter vi flera timmar med tv-spel och smygäter kakor när ingen vuxen ser. Idag kom dem in på mitt rum med paket för att fira min namnsdag, så söta. Vi har kollat på Tintin och myst i soffan hela dagen. Dem är bäst. Och nej, dem är inte tvillingar, gangstern till vänster är två år yngre. (:

Mobilfri. Eller iaf tvungen till det.

En hel dag utan att skicka ett enda sms, kolla Instagram eller bilder från igår. Hade kunnat lägga upp dem här om jag inte hade lyckats trilla med mobilen i en vattenpöl. A6 var stängt idag också så får bli en tur dit imorgon istället. Annars då? Börjar jobba på måndag så imorgon packar jag väskorna & bor hos mamma ett tag. Måste kolla så att min cykel fortfarande fungerar och dessutom.. så får jag träffa min efterlängtade Bella!
 
  

ALICE.



Grattis alla som heter Alice idag, vi har namnsdag! 

Kaos.

Vaknar upp och mobilen har fukt i kameran och vägrar starta. Måste upp till A6 med pappa snart. Go midsommar.
 

2012-06-22.

Glad midsommar på er!
Har inte haft någon typisk midsommar då jag inte firar det i min stuga i år. Är ingen sill-färskpotatis-jordgubbstårta-tjej ändå så grillspett blev kanon till middag idag! Håller på att fixa mig och drar sedan hem till en kompis och sedan får vi se vart kvällen avslutas. :D


Situation.

Tillbaka som den glada tjejen igen. Det gäller att hänga med i svängarna, en biltur kan verkligen lätta upp humöret. Det kan Justin Biebers nya låtar också - Justin Bieber – As Long As You Love Me & Justin Bieber – Take You

Känslomonster.



Ena sekunden är jag tjejen på bilden som ler. Nästa sekund är jag hennes motsats, kan slå sönder saker, gråta och skrika. Ilska från ingenstans. Kärlek är vidrigt. 

As long as you love me.

 
Vad vore en sommardag utan att ligga i gräset med ett macro-objektiv och jaga perfekta blommor?

Solning pågår.



Gick upp tidigt idag och placerade mig i solstolen där jag sedan legat fram tills nu. Har precis duschat och smörjt in mig, studerat nya fräknar och nu ska jag låta håret självtorka i solen. Jag älskar vädret! :D

Onsdagkväll.

Hann inte uppdatera bloggen igår. Solade på förmiddagen och hälsade sedan på Julia på hennes jobb några timmar och på kvällen tog vi bilen och hämtade upp Jasmine, Pontus & William och drog till Åsasjön. Åt vattenmelon, grillade och fick sällskap av två killar på moppe haha. Mysig kväll! 
 

Minns att vi var lyckliga igår.

 
Linnea Henriksson – Väldigt kär/Obegripligt ensam

Pursuit of happiness.

Lyckats visa pappa att jag är en sån duktig förare att jag fått låna hans bil några gånger på det senaste. Dock börjar jag jobba nästa vecka och då bilen inte är hemma på förmiddagen och mitt busskort gått ut så kommer jag bli vän med Mr. Cykel i 4 veckor. Men det är bara 4,5 km dit och 4,5 km hem.. Heja mig!
 

Can't get better than this.


 
Lite skum video men låten är sjukt go!

Can't stop, 'cause we're so high.

 
Fick i mig lite mat till slut igår haha. Så mitt sura humör försvann och jag hade en mysig kväll! Ska strax hoppa in i duschen och sedan träffa fina vänner i stan för en fika!

Matvägrar.

Jag må vara lika mogen som en 5åring just nu. Har inte ätit någonting på några timmar och jag känner hur jag blir sådär barnsligt sur. Vi har ingenting som är gott hemma och det gör mig ännu surare och bidrar till att jag inte kommer äta något. Dessutom ska vi äta köttfärssås hemma idag. Och det ligger inte på min topplista direkt. Och den som ska börja tjata om afrikanska barn som är hungriga får gärna hämta mig så kan jag kasta köttfärsås över hela kontinenten Afrika. Tack för mig hej.

 


Inga måsten.

Behöver inte läsa ut någon tråkig svensk bok, inte plugga franska glosor, inte plugga till prov, inte sitta med teoriboken och oroa mig för uppkörning. För jag kan chilla hur mycket jag vill. Jag kan gå runt i mjukisbyxor dagarna i ändå och med håret i en boll på huvet. För att jag är ledig.  


Nails.


 
Den där Julia är grym på naglar. 

LÖRDAG.

 
Är hemma hos Julia och har haft en mysig kväll med henne & Jasmine. Frukt, film och nagelfix, behövdes!

16onde juni.




Sov länge idag, har städat huset och duschat. Ätit dåligt de senaste dagarna och är just nu på kasst humör. Är dock inte hungrig eller sugen på nåt så kommer hålla på såhär ett tag tills jag blir hungrig. Och ännu surare. Blä.

STUDENT 2012.





Hela stan har varit livlig och skön idag. Blågula ballonger och fina studenter överallt. Blir så sugen på att stämma in och skrika att jag också avslutat skolan men har ett år kvar. Dock är jag riktigt, riktigt glad över det! Ett år att ta vara på fina klasskompisar och fundera på vad jag ska göra resten av livet innan jag går i pension ungefär. Idag har det iaf varit studenternas dag och vi var hos en familjevän och firade sedan på Kock & Bar. Efter det var det fotboll på tvn med Jasmine och sedan var vi ute på stan lite med Johan och träffade trevliga människor! Nu vet ni vad jag har sysslat med idag och nu ska jag lägga mig!

Blogg.se nya utseénde.


 
Vad tycker vi om detta? 
Jag tyckte bara att det blev krångligare, tar väl ett tag att vänja sig kanske! 

We can do anything we like.


 
Funkar inte att lägga upp klipp på bloggen för tillfället så ni får klicka på länken om ni vill höra en grym låt!

Sommarlov.

Igårkväll var det tänkt att vi skulle ta med Simon till Bongo, och från början var det också tänkt att vi skulle vara ett gäng som skulle ut men det blev bara Simon, jag och Julia. Hamnade på Amour och sedan Centrum. Go kväll, mådde kanske inte lika bra idag på skolavslutningen haha. Menmen, nu är det sommarlov! :D

Såhär kreativ var jag idag, sparar mig med klänning till studenten!


Oh happy day!


Sista dagen som tvåa på Per Brahegymnasiet. Även sista sista sista franskalektionen någonsin. Ingen franska, historia eller matte nästa läsår. Det känns helt sjukt BRA. :D Detta ska naturligtvis firas och ikväll drar jag ut med fina vänner och sover hos Julia inatt. Imon är det skolavslutning och sedan sommarlov. Hur sjukt är inte det då.. haha.

En dålig egenskap.

En riktigt dålig egenskap jag har är att jag tjatar ut alla nya låtar jag börjar lyssna på. Kör dem på repeat hela dagarna långa och när jag sedan fått mina vänner att börja lyssna på låtarna så vill jag nästan spy haha. Och när jag väl tjatat ut låtarna kan jag inte lyssna klart på dem om dem spelas, måste byta efter halva. vet ju ändå hur dem slutar lixom. :)

SOMMAR 2012.

Solsken · Värme · 4 veckors feriepraktik · Roadtrips · Sommarstugan · Sena nätter ute · Massa bilder · Kos 10 augusti

TOLFTE JUNI.

Dagen har varit kort och grå. Fått reda på alla betyg och är hyffsat nöjd detta året, mest nöjd är jag nog för mitt G i MatteB haha. Kämpade på i slutet och det gav sina resultat! Just nu skriver min lillebror en inköpslista, imorgon står jag för middagen här hemma och tar strax med mig lillebror till Ica för att handla!


Slår till med ett leénde såhär på kvällskvisten.

This isn't the end, just the end of me & you.


Blågult.



Fotboll är inte min grej. Men när Sverige spelar är det helt okej ändå. Synd bara att alla blåa svenskar står samlade i mitten och chillar. Kom igen då Sverige!

WORLD.


Bara tanken på att alla dessa vackra platser finns på jorden samtidigt som jag befinner mig i ett regnigt Sverige gör mig galen. Jag vill besöka så sjukt många platser, simma med delfiner, hoppa fallskärm från höga berg, uppleva andra länders och städers anda och ta kort på allting. Ingenting är omöjligt, jag riktigt längtar tills jag får uppleva världen. TAGGAD.

Elfte juni.

Besegrade C-klassen i brännboll på idrotten och hade betygsnack på svenskan. Bussen var så seg och hade massa energi så gick hem från skolan idag. Har precis ätit och chillar i sängen just nu, ska sätta igång några How I Met Your Mother avsnitt, var länge sen!



Vamos a la Kos.


Myser till det.

Söndag utan söndagsångest. 3 skoldagar kvar och skolavslutning på torsdag. Kan dock inte känna av sommarlovskänslorna pågrund av vädret, skulle lika väl kunna vara april. Har haft en bra helg med bilåkande, fikande och träffat massa goa människor. Myser till det med doftljus och go musik som avslutning.


@alicekstrom.

Får ni inte nog av dryga inlägg så hittar ni mig mer av mig på @alicekstrom :)

The light we had have burned up.


Before the night is gone.


2012-06-09.

En fin liten hälsning till alla där ute som ska lägga sig i och snacka en massa. Jag klarar mig faktiskt riktigt bra själv, jag behöver inte eran hjälp. Ni har egna liv att ta hand om, TACK.


Some people just aren't worth it.



FREDAG.
Känns som att jag är ledig hela tiden och inte ens behöver ha helg denna veckan. Skönast är ändå att alla prov nu är skrivna och jag har G i matteB. Tänkte fira detta med att göra en brasa av matteboken men får se hur det blir med det!

Att inte vara helsvensk.

Med tanke på nationaldagen och allt.. Nä men det slog mig bara idag. I mellan och högstadiet kändes det som att det var en dålig sak att ha utländsk bakgrund. Skämdes för att min ena släkt inte bor i Sverige och för att det delvis pratas grekiska hemma hos pappa. Ville inte använda mitt grekiska efternamn Syraka, bara Ekström. Varför? Har fått höra hela min tonårstid att det är coolt att jag kan fler språk än svenska och har förmånen att åka utomlands varje sommar. Och nuförtiden kan jag inte göra mer än att hålla med. Det är två kulturer, två språk, två olika länder. Och jag är en blandning. Lite av varje lixom.
 
Jag kan verkligen inte förstå mig på människor som ska särbehandla folk. Svensk eller inte, alla är ju människor. Det är en stor jord och klart alla inte kan prata svenska eller ha blont hår. Skulle 9 miljoner av världens 7 miljarder vara bättre än alla andra? Knappast haha. Nu blev det lite utdraget, är trött och har mycket i huvet, behövde bara dela med mig lite!
 

DATE.



För några dagar sen rensade jag i någon låda och fann dessa. Kommer ihåg hur jag var besatt av att äga alla dofter och hur alla tjejer i klassen också gjorde det. Kommer ni ihåg dessa? :D

Tuesday night.

Igårkväll bestämde vi oss för att dra ut trots att det var sista avsnittet av Desperate Housewives på tv haha. Träffade på otroligt mycket folk och massa finklädda från balen. Skulle hem tidigt men hamnade i min säng runt 3 ändå. Var en helt okej kväll. :)

Rule the world.



Chillat runt såhär idag. Usch håret kan knappast bli slitnare, måste fixa det snaart.

Söndagsmys.

Halvligger i sängen med bästa Bella och myser. Musiken flödar ur datorns fantastiska högtalare och jag borde egentligen läsa ut min svenskabok som ska redovisas imon. Har ett matteprov kvar i skolan och eventuellt ett franskatest. 7 skoldagar kvar nu! :D


It's an endless circle of poison.

Cheryl – Call My Name

Packåsnan Alice.

Såhär ser det varje vecka i min garderob. Drar alla kläder fram och tillbaka i en stor bag som knappt syns på bilden. Och så ska jag ha ork att packa upp & ner allt varje söndag? Knappast. Borde köpa dubbelt av allt, är så vidrigt trött på att packa. Och detta kära vänner, är bara kläderna haha.

ANDRA JUNI.

HEJ.
För att vara ärlig så tänkte jag först ta bort bloggen. Var så trött på att känna mig tvingad att blogga och de senaste bilderna har varit så inspirationslösa. Men det gick inte, det är en del av mig att sitta och uppdatera er om mitt fantastiska liv på internet. Så det får fortsätta vara så. Dock kommer jag nog ändra om lite i designen och inte en enda dålig bild ska komma upp här. Ska kämpa, det är jag duktig på! :)


Såg ut såhär igår, hade en sjukt fin kväll hos Ottilia som fyllde 18år och sedan utgång på det.