Skriv din beskrivning här!

GRÄNNA.

 

MYSER.


Ikväll åkte jag hem till pappa för att bo här ett tag. Har ätit tacos, kollat på fotboll med pappa & Dennis som åkte hit en stund och la precis på en ansiktsmask. Ska strax lägga upp bilderna från igår och senare kolla på fotbollsmatchen mellan Spanien och Brasilien som börjar klockan 12. :)

ÄVENTYR.

 
Idag har jag varit på äventyr i Gränna. Jasmine bor tillfälligt i en mysig lägenhet med grym utsikt över hamnen & Visingsö så idag hälsade jag på. Vi lagade vegetariskt och åt frukt i chokladfondue, gick ner till hamnen och tog (läs: jag haha) massa bilder innan jag tog bussen hem.

Dagen började med regn men det sprack upp senare med solsken så vi fick en fin kväll :)

Veckans mest spelade låt.

 
 

FRIDAY!

Idag har jag jobbat mitt första arbetspass på det nya stället där jag kommer hoppa in vid behov! Kom hem för en stund sedan och har hunnit äta lite youghurt, ska strax byta om och sedan hämtar Dennis mig. Det blir tacos till middag ikväll och eventuellt någon hyrfilm. Jag är trött som vanligt, har varit det sen studenten, känner mig helt utmattad och alltid redo att krypa ner i sängen. Men det är väl pga av all stress, ångest och allt taggande som var inför studenten, det är jobbigare än man kan tro! :)
 
Med tanke på att det är mysfredag så slänger jag in en mysbild på mig & bästa ♥

 

NYTT.

 
Efter turen igår på A6 fick 3 halsband, en klocka, en body shimmer + 2 t-shirts följa med mig hem. Ingen Michael Kors klocka denna gången men fick min för halva priset på Ur & Penn vilket gjorde mig nöjd! :)
 

14:47

Igårkväll hämtade jag upp Julia för att åka till arbetsplatsen där vi båda ska jobba i sommar och åt mat ihop med personalen. Det blev Pallas Athena-mat igen och jordgubbspaj till efterrätt, smarrigt. Idag har jag hälsat på en släkting och handlat med mamma på Citygross.

Ska om en stund äta middag och sedan ut med Bella på en promenix, senare i eftermiddag ska jag till A6 en stund och kika runt lite med Dennis. Ikväll lutar det åt en promenad runt Munkis eller Rocksjön med Jasmine!
 
 

WANTIES.


RING AROUND MY FINGER.


Ringar är så fina, det är så synd att jag sällan använder dem. Här är iaf en utav mina favvisar!

2013-06-26.

Igår hängde jag hos Dennis på kvällen, vi lagade kyckling-wraps och kollade på Safe Haven. Sov över och blev hämtad av mamma för en stund sedan. Nu ska jag bege mig neråt Huskvarna centrum och betala min resa till Zakynthos hos banken. Ska även hinna med lite fler ärenden så ska ge mig ut i regnet nu, mys!
 

Sommarstugan.


Igår följde jag med mamma ut till sommarstugan. Solade, grillade och chillade mest. :)
 

VILL ALLT.


Det finns så himla mycket jag vill göra och uppleva. Jag sökte in på högskolan lite halvt seriöst så jag räknar inte med någon plats i höst men kommer överväga beslutet om jag nu mot all förmodan skulle komma in ändå. Men jag vill göra så mycket annat också. Jag har googlat runt efter olika arbeten på Rhodos, Cypern, Kreta och andra grekiska öar men har inte hittat något som jag fastnar för. Jag skulle mer än gärna flytta till Grekland ett halvår och sysselsätta mig med något. Eller ja, vilket annat land som helst som har sol & hav. 

Jag vill göra något som får mig att komma bort från Sverige en stund. Tågluffa med vänner, resa runt i Europa, jobba en hel sommar i Grekland, Au-pair i USA, studier utomlands, jobba i storstad, jag vet inte riktigt. Det finns så mycket spännande saker och så himla mycket att fota & göra minnen av. Jag vet bara inte vart eller hur jag ska starta!

SÖNDAG.

Idag på förmiddagen var jag ute och fiskade med mina syskon & Dennis. Det var uppehåll ganska länge men precis när vi hade åkt ut på sjön så var hela himlen tvungen att öppna sig så vi blev dygnsura och åkte hem en halvtimma senare haha. Drog iaf upp en liten gädda men släppte tillbaka stackaren. 

Resten av dagen har jag spenderat med att städa (och fotat) mitt rum, hur skönt som helst att ha det gjort. Just nu ligger jag helt slut i min säng och läser bloggar, har inga planer på att lämna sängen på ett tag hehe.
 
 

IGÅR.


Midsommar.

Midsommaraftonsfirandet iår blev lyckat. Vi var ett brudgäng på 8 personer som drog till en tjej som heter Julia, grillade och körde kortspel. Efter några timmar drog vi vidare till Tokarp där det var ett gäng människor vi kände. Stannade kvar där några timmar innan vi mötte upp Dennis kompisar och fortsatte in till stan med dem. Hamnade tillslut hemma hos Dennis där jag sov över. :)
 
Såhär såg jag ut igår + skavsår efter skorna, fy!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

 

Myskväll.

Igårkväll orkade ingen av oss laga mat och jag var svinsur för att jag inte hade ätit på för många timmar så vi beställde en grillbricka från Pallas Athena. Var länge sen jag åt så himla god mat så vi hamnade lite i matkoma efteråt haha. Vi kollade på en film och somnade vid 11-tiden. Idag drog jag hem till mig rätt tidigt så måste börja fixa mig nu innan jag ska möta upp Julia för att plocka blommor till midsommarkransar och sedan dra oss mot bruden vi ska till!
 
 

Didn't know I was lost.

Idag har jag inte fått så mycket gjort, sovit ut och vid två-tiden cyklade jag bort till Julia där vi solat hela eftermiddagen. Om en stund ska jag träffa Dennis, handla och tillbringa kvällen med honom, imorgon ska vi upp rätt tidigt för att hinna förbereda allt inför midsommar. För min del blir det firande med en massa fina brudar och han ska iväg på sitt håll!
 
 
 
 

BAGS.

I måndags plingade mormor på dörren med dessa två väskor. Fick nämligen ett kort med en bild på resväskorna på studentdagen där det stod att de kan vara bra att ha när man är ute och reser då jag själv inte äger en enda resväska haha. Men nu har jag inte bara en utan två och kan lova er att de kommer komma till användning! 62 dagar kvar till Zakynthos!
 
 

13:27

 
Igår åkte jag in till stan och träffade Julia för en liten shoppingrunda. Hittade tubtoppen och halsbandet på bilderna ovanför, stack senare bort till vätterstranden med varsin sallad och fick sällskap av Dennis en stund. På kvällen kom Jasmine hem till mig efter jobbet och vi 3 försökte planera midsommar lite halvt. 

Idag har jag varit ute på en promenad med Bellan, ätit i vanlig ordning och duschat. Ska iväg till Dennis lägenhet om några timmar men först ska jag sätta igång ett avsnitt av 90210 och om det är något att ha. Efter att ha glott igenom hela Gossip Girl, One Tree Hill och Pretty Little Liars så behöver jag något nytt! :)

TANDIS.

Jag sov hos Dennis inatt och fick gå upp vid 7 imorse för att hinna med bussen till Huskvarna och direkt till tandläkaren. Tog bilder med den äckliga kameragrejen man måste ha munnen, kontrollerade tänderna och var påväg hem på 10 minuter. Gick och la mig när jag kom hem då jag mår lite skumt, är fortfarande hostig och förkyld efter studenten men mådde illa också så sov bort det. Nu har jag precis ätit lunch och ska ta med mig Bella ut i trädgården några timmar så jag får lite färg någon gång! 
 

FRULLE.

 

Nikon D5100.

Efter 3 trogna år ihop med min D3000 så har jag varit sugen på att uppgradera mig till något mer avancerat inom foto. Så jag har varit iväg ett par rundor och kikat på D3100 och D5100 men varit osäker. När jag sedan öppnade mitt första paket på studentfesten hamnade jag lite i chock då jag inte alls var beredd på vad som väntade, nämligen världens bästa kamera. De senaste dagarna har jag fotat allting som varit i min väg, testat olika funktioner, filmat i HD och hittat min favorit - nämligen mat-inställningen haha, som ger grymt ljus till matbilder! 

Kameran är hur grym som helst och jag kommer bomba bloggen med mängder med bilder!

 

Studentmössan.


Här är bilder på min studentmössa igen. På flaket var det en brud i klassen som vaskade en massa cider så jag fick en del rosa prickar på den men som tur var gick de bort med lite tvättmedel. Det var mycket varmare än förväntat med mössan på hela dagen, dessutom såg jag lite ut som en kapten. Men det ägde!

GIFTS.


Jag fick så himla bra presenter!

3 smycken, presentkort, pengar, flytta-hemifrån-grejer såsom skål, tallrikar, glas, muggar, ljushållare osv och en kamera - Nikon D5100. Dessutom fick jag mängder med fina kort och jättemånga blommor, studentgosedjur och visselpipor. Så himla nöjd! :)

STUDENTEN!

Världens bästa mormor!
Tommy, min grymma låtsasmorfar
 Fantastic 3
 Simon & William på flaket 
 Hemma hos mig med gästerna
 Mina väldigt grymma föräldrar!
 Pappa, jag och min låtsasmamma 
 Stefan som öppnar champagne!
 De fina studentpresenterna jag fick!

JAG HADE VÄRLDENS BÄSTA DAG!
Jag vill tacka alla fina släktingar som kom på min mottagning, alla grymma klasskompisar, mina snälla föräldrar som ställt upp en himla massa & alla andra som var med och gjorde min dag så himla grym. Jag kan fortfarande inte fatta att gymnasiet är slut för min del, att jag aldrig mer ska läsa tråkig filosofi eller träffa hela min klass. 

Jag är väldigt lyckligt lottad som har så himla fina människor runt om mig, TACK!

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

 

Nervig.

Är i ett mycket ombytligt tillstånd, växlar mellan pirrig, nervös, ångestkänslor ihop med orolig till ren lycka och glädje. Har hängt fram klänningen, fixar naglarna just nu och ska lägga mig om en stund. Den lyckligaste dagen i mitt 19åriga liv väntar imorgon så jag antar att det inte blir mycket till sömn inatt trots att det behövs för att orka vara igång 24 timmar.

Som ni förstår så kommer det inte vara någon uppdatering imorgon, men vill ni uppleva glädjen live istället så tycker jag att ni ska ta er ner till Per Brahegymnasiets stora parkering vid 14:00-tiden imorgon och se oss springa ut och åka flak! :)

GODNATT!
 
 
 

FIX.

 
Nu är papptallrikar, glas, jordgubbar och en himla massa mat inhandlat. Dessutom är hela familjen samlad på baksidan för blåsning av ballonger, träduppsättning och annat pyssel!

Up all night to get lucky.

Igårkväll åkte jag hem till Dennis som skaffat sig en lägenhet över sommaren så vi fixade lite och gjorde egna hamburgare till middag. Sov över och gick till skolan idag då lägenheten ligger på Torpa, dock så hade vi ingen skola utan bara någon seg vandring till Rådhusparken och sedan övade klassen lite på utspringet. Åkte hem till Dennis igen, åt lunch ihop och åkte sedan hem till pappa. Har nu spenderat större delen av dagen med att städa undan på altanen och rensat en massa.

På fredag hålls champagnefrukosten hos mig klockan 6 på morgonen med klassen så idag har vi städat och imorgon är det pyntning och lite shopping som måste fixas. 2 dagar kvar!
 
Sommarklädd idag!

SB 2013


Galen helg kan man säga! Vi hade himla tur med vädret och hotellet vi bodde på låg visserligen 5km ifrån Ullevi men var superbra. Här är en del bilder som jag lagt upp på Facebook men kommer lägga upp fler här när jag rensat lite.

Stämningen på Summerburst var störd, flera tusen House-älskande människor som dansade, sjöng med i alla låtar och hoppade runt som galningar tillsammans med oss. Vi träffade på människor från Jönköping och även min pojkvän & hans vänner hängde vi med en del. Såg dessutom Guetta och Axwell live vilket ägde!

GYMNASIET.


3 år går så himla fort. 
Var inte alls länge sedan jag nojade över vilken linje/skola jag skulle välja till gymnasiet. Kan ju säga nu i efterhand att jag är så galet nöjd över att jag valde Peset. Hamnade i grymma SP3B och har haft 3 roliga år ihop med så fina människor. 

Man ändras så mycket på några år, mognar och utvecklas som människa. I 2:an fyller man 18 år, man pluggar till körkort, börjar gå ut på krogen, åker på festivaler och blir mer fri. Jag fick höra i 2:an att 3:an var det skönaste året, mycket slappande och absolut roligast. Men det där med slapphet var en ren lögn. Har aldrig pluggat så mycket i hela mitt liv som jag gjort det senaste året, uppsatser, inlämningar, prov och förhör vecka efter vecka. Samhällslinjen är visserligen tuff men vissa veckor ville jag bara hoppa av gymnasiet haha. 

Men jag överlevde och går på fredag ut gymnasiet med ett fåtal G, många VG och ett antal MVG. Ångrar att jag inte kämpade på lika bra i 1an i skolan för de poängen hade varit bra nu men överlag så är jag grymt nöjd. Sista året slapp jag den förbannade matematiken och franskan så 3an har varit bäst trots allt plugg. Och från april tills nu har det varit ett ständigt taggande inför studenten och andra roliga resor. Skolandan på min skola är otrolig, igår dansade PBs 3:or bort i ett sambatåg genom halva ED med trummor och sång. Alltihop avslutades i skolans egna matsal där vi bankade i borden och sjöng "Vem vill gå i 1an nu" samt dansade på bord och stolar.

Traditionerna i 3:an äger, man känner verkligen hur bra skolåren har varit och jag vill inte gå ut skolan riktigt än. Är inte redo för att börja arbeta på heltid och inte träffa alla kompisar på måndagmorgon. Men samtidigt måste man växa upp någon gång och de sista dagarna i skolan kommer vara fantastiska, speciellt studentdagen.

För att avsluta detta väldigt långa inlägg (ni som orkade läsa vill säga) så kan ni som är intresserade av att se vårt utspring komma till Per Brahes stora parkering på baksidan med start 14:00. It will be fett.
 
 

Finaste kusinerna.


Tvillingkusinerna gick Sandas bal igår och jag var självklart där & fotade dem. Så himla fina!

TISDAG.

Bilder från Summerburst kommer snart. Igår efter skolan så målade vi lakan, kollade på Sandas bal och var sedan hemma en sväng innan jag drog tillbaka till skolan för att träffa ett gäng från klassen igen. Kubbspel, musik och snack innan ett gäng satte upp sina tält för att sova på skolgården. Har sovmorgon till halv 12 idag så kände att det var mer värt att sova hemma för att verkligen kunna sova haha.
 

Nu måste jag skynda mig till skolan!

SJUKASTE HELGEN.


SUMMERBURST 7-8 JUNI.

 
Efter en hel veckas tagg så är det äntligen dags att packa resväskan för att imorgon åka till Göteborg! House/electromusik med välkända Djs (bara Avicii & Calvin Harris som saknas.. "/ ) kommer att spelas hela dagarna så ni kan ju bara ana vem som är pepp på livet! :)

Tar med mig min lilla kamera så bombar bloggen med massor utav bilder när jag kommer hem på söndag. Tills dess kan ni inte följa mig på Instagram eller nå mig då jag tagit sönder min telefon igen hehe.. Ha en fruktansvärt bra helg för det ska jag ha, ciao!

3 bra produkter.

 
Att skydda sig mot solen är viktigt, jag nojar alltid över att jag ska bränna mig och bli rynkig som en vindruva när jag blir gammal haha. Det finns tusen olika solkrämer men mina favoriter kommer från Hawaiian & Nivea. Efter solningen brukar jag använda en aftersun (den blåa flaskan) som kyler ner huden och återfuktar. Yves Rocher har jag alltid haft en liten crush på, den luktar helt gudomligt gott!

För att brännan ska hålla och för att huden ska förbli len är det bra att använda en bodylotion, i mitt fall en från Dove. Huden blir mjuk och även denna produkt luktar namnam. 

Crazy Kids.

Den senaste veckan har rullat på med betygsnack i skolan och bal-tittande vid Stora Hotellet. Efter en hel dels slit med projektarbetet så lönade det sig, både jag & Julia fick MVG så jag passar på att tacka er som ställde upp på enkäten! :)

Humöret har varit upp & ner i veckan, studenten närmar sig, endast 9 dagar kvar på gymnasiet för min del. Är superglad och lättad samtidigt som jag har jordens ångest och inte vill sluta i min klass. Eller lämna Peset för den delen heller. Har iaf Summerburst att se fram emot i helgen och sedan en vecka kvar full med galenskaper. Tältning, utgångar och själva studentdagen som vi måste förbereda med lakan och flak! :)
 

Ny header.

 
I sommar ska jag uppdatera en header med massor av nya bilder. Tills vidare får denna duga!

En såndär dag.


5 DAGAR KVAR!

 
 
Som jag har väntat på att få se människorna som fått mig dansa, flippa och må bra live! 
Cazzette, David Guetta, Axwell, Alesso, Otto Knows, Albin Myers, Jakob Liedholm m.fl. Så på fredag är vi lediga och åker hyfsat tidigt till Göteborg för att checka in på hotellet och sedan lyssna på grym musik hela helgen! 

Är så galet taggad och peppad så det finns inte! 

Fredagens shopping.

 
Denna svarta skönhet hade jag på mig på efterfesten på balen (lånade Julias klänning) och köpte mig en egen på New Yorker i fredags. Bikini-trosorna kommer från Gina och kostade 99:-
 

WEEKEND.

Hej hallå igen! Efter balen i tisdags har dagarna strömmat förbi så har inte haft tid för bloggen.

I torsdags drog ett stort gäng ifrån klassen ut till en sommarstuga några mil utanför Jönköping där vi chillade, hade 5-kamp och sov över för att på fredagmorgonen åka ihop till dagens lektioner. På fredagen kikade jag in Jönköpings marknad en stund, fick med mig en klänning & bikini och vid 5 började jag jobba. Igår lördag så kom Dennis hit på förmiddagen, vi lagade lunch ihop och på kvällen skjutsade jag honom till hans vänner för att sedan börja jobba igen vid 7. Sov hos Dennis inatt och kom hem till mamma för en stund sedan, idag ska jag bara ta det lugnt. Fixa i mitt rum, kanske baka och ut & gå. Pensionärsvarning haha..
 
Haha, jag kan verkligen inte ta spegel-bilder, putar ut hela magen, snyggt..