Skriv din beskrivning här!

25e januari.

Idag kunde jag sova ut till klockan 11 vilket var välbehövligt. Jag hann städa undan lite i lägenheten innan både mamma & pappa kom på besök samtidigt. Mamma hade bakat paj, pizzabullar och kakor till mig & Dennis så vi fikade lite och gick sedan en liten promenad med Bella. Jag fick även mina kakelplattor uthämtade så det pysslade jag med lite senare på eftermiddagen. Hade tänkt att det bara var att klistra på direkt men fick slita loss både lister, skruvar och skrubba hela väggen så det kommer ta sin tid. Men det kommer bli så fint! 

Vid sju-tiden dök Elin upp och då tog vi bilen bort till Ica där vi mötte Jasmine och handlade massa gott och åkte sedan hem till Julia för att ha filmkväll. Jag kom hem för en timma sedan och har inte varvat ner riktigt än så jag ska gå och lägga mig nu. :)

 Bästa gosen. 

Thailand 2015.

 
 
Den 11 mars drar vi till Thailand & Koh Chang! 
Vi ska boka en vecka på ett hotell på White Sand Beach och den andra veckan ska vi hitta boende på någon ö utanför. Det sista dygnet ska vi spendera i Bangkok! Jag har aldrig känt mig lockad av att åka till Thailand som så många andra gör på vintern men Dennis vart helt tagen efter sin resa förra året så jag ger det en chans. Inte för jag kommer ha något emot värme, hav och semester.. Dessutom firar jag min 21 års dag där, kommer bli super! 

weekend.

 
Äntligen fredag! 
Veckan har bestått av serie-tittande, träning i form av både dansaerobic & bodypump, jobb samt planering inför kommande resa i vår! Imorse hann jag festa till det med en smoothie, att jag spillde ut halva över bordet efter att bilden togs och jag knappt hann dricka någonting innan jag behövde åka är en annan sak.. Efter jobbet åkte jag & Dennis iväg till en resebyrå och betalade våra flygbiljetter samt köpte hem mat. Jag hann vila en stund innan jag stack iväg på nästa jobb! Imorgon ska jag försöka fixa med de nya kakelplattorna som äntligen anlänt samt vara hundvakt åt finaste Bella. :)

Artonde januari.

Igår hade vi Cocktailparty hemma hos Ottilia! Vi blev bjudna på massor av god plockmat och det var klänning som gällde så alla var uppklädda & fina. Dock började jag jobba klockan 6 på morgonen igår så jag var helt slut på kvällen och gick och la mig vid 11 när jag kom hem. 

Imorse hämtade min kusin Angelica mig vid 11-tiden och vi åkte sedan ut till pappa i Hovslätt för att äta mat ihop och mysa med Angelicas söta vovve. Åh hon snarkar som en liten gris och hoppar runt för att undersöka allt hon ser, sötaste lilla valpen haha. ♥
 
 
 
 
 

15onde januari.

 
Torsdag och snart har även denna veckan runnit iväg. Jag går fortfarande i foto-tankar (har spanat in ett 50mm objektiv som snart ska bli mitt!) samt försöker bestämma mig för om jag vill göra högskoleprovet ännu en gång. Håller även på att planera ihop en resa som ska ta mig till solen inom en snar framtid! På lördag är det övertid på jobbet som gäller, kommer att jobba en del på helgerna framöver men det kommer vara värt det! På lördag är det även cocktailparty på schematr så himla kul att vårat tjejgäng kämpar för teman haha. Nu måste jag fixa en matlåda av köttfärsås som blev dagens middag och sedan sova, är dödstrött! :)

Elfte januari.

Söndag igen, usch helgerna går alldeles för fort! I fredags slutade jag halv 5 och började sedan jobba igen vid 8, var bara ett 6-timmars pass men var riktigt trött vid 03 när jag somnade. Igår hade jag tänkt sätta upp mina kakeldekor MEN jag har lyckats beställa fel färg. Jag vill ha mörkgrått men hade beställt hem grå, så jag får skicka tillbaka och köpa nya. På kvällen kom Lisa & Elin hem till mig och vi drog ut och drack drinkar och hamnade till sist på Sliver. Höll på att blåsa bort inatt när jag skulle hem, dock himla mysigt att somna när det är storm ute.

Idag har vi städat undan julen här hemma. Julgranen, pynt och alla röda detaljer åkte bort, känns både sorgligt och färglöst haha. Gick på bio med mamma & mormor och såg Micke & Veronica och därefter åt vi middag på Liban Deli. Vi har hunnit handla ikväll och jag tog en promenad i kylan för en stund sedan och nu väntar en ny Beck film!
 
 

Summerburst 2015.

De senaste dagarna har jag jobbat, även i tisdags då det var röd dag. Helgen gick fort, hade en sån himla mysig lördag då jag först hängde med Elin & Lisa på Småländska och sedan blev upphämtad av Dennis för att äta på Bada Bing & sedan bada badtunna hemma hos hans familj! 

Jag har även hunnit köpa en ny dator i veckan, bytit den samt lämnat tillbaka den haha. Har även fått hem kakeldekor så jag ska göra om i köket i helgen, nu är det vitt men ganska tråkigt kakel så det ska bli mörkgrått. Men det bästa med denna veckan är iaf att vi nu bokat biljetter till Summerburst Göteborg! Förra året bokade vi till Stockholm men fick tag på biljetter till Tomorrowland så det blev aldrig av (vilken himla otur hehe) Åh jag ska få se Avicii igen! 
 
 

ett steg närmare fotodrömmen.

 
 
 
Bilder från min fotopromenad tidigare idag.

De senaste dagarna har jag varit helt insnöad på allt som har med fotokurser och utbildningar att göra. Jag har bestämt mig för att söka en 1årig fotokurs till hösten och till det behöver jag 8 bilder som jag ska skicka in med ansökningen senare i vår. Igårkväll hittade jag Emelie Ohlssons fotoutbildningar så jag bestämde mig för att gå hennes kurs om ljussättning & porträttbilder. Så sedan igårkväll har jag plöjt igenom halva utbildningen som jag läser på internet och har fått en helt ny uppfattning om ISO, slutartider och bländare. Kan väl mest påstå att jag har lärt mig mer det senaste dygnet än på hela fotokursen jag läste i skolan.. 

Jag ska bli bättre på foto helt enkelt, jag ska ha med mig kameran oftare, verkligen lära mig min kamera och komma en liten bit på vägen. :)

2015.


Årets första dag har spenderats i sängen, har även varit en sväng hos pappa tillsammans med min kusin Johanna. Nyåret firades in hos Charlie tillsammans med ett tjugotal uppklädda människor. Vi åt grillbricka från Pallas Athena & tårta, körde lekar och såg fyrverkerier över hela Jönköping från terassen. Vid två-tiden dök Dennis upp så vi åkte hem tillsammans. :)

Haircair.

I veckan beställde jag hem dessa skönheter som ska göra mitt hår lite lättare att leva med. Mitt hår är lent men trasslar sig ganska ofta så denna borsten gör underverk. Hårinpackningen är från Löwengrip Care & Color som jag hört mycket om så nu var det dags att testa, den luktar underbart! (: