Skriv din beskrivning här!

Trick or treat.

Av någon anledning känns det som en fredag idag, men det är väl för att det står godispåsar lite här och var till alla utklädda barn som går Bus eller Godis ikväll. Mina syskon klädde ut sig till en vampyr och en döskallemask med en äcklig skruv i armen haha.

Själv håller jag mig med att klä ut mig tills på lördag! :)
 


 

Onsdag.

Har hunnit gå upp, duscha, laga lunch och ska strax börja fixa mig. Ska möta upp mamma på stan om en timma för lite shopping, senare ska jag träffa Dennis en snabbis och sedan jobba ikväll vid 19.00. :)
 


 

2013-10-29.

 
Nu är det här, den jobbiga delen av hösten. Nästan alla färglada löv har trillat av träden och det har regnat i flera dagar. Dessutom ställde man ju om klockan i söndags så att dagarna blir kortare, häärligt. Fördelen är ju att nästan alla dagar blir mys-dagar när man har tända ljus och håller sig inomhus. Bara en månad kvar tills man kan sätta upp alla mysiga julprylar och alla kommer ha fina ljusstakar i fönstren.

Det jobbiga med denna julen är att Dennis sticker iväg till Thailand med ett gäng kompisar i 5 veckor.. 

12:52

Igår bokade jag klipptid så det var bara att gå upp 09:30 när klockan ringde idag. Var i stan vid elva, klippte mig och kollade sedan snabbt på H&M efter ett par skor men måste nog beställa dem från deras hemsida. Nu är jag hemma igen, ska strax äta någon lunch och sedan har jag inte så många planer för denna tisdagen. Men som den rastlösa själ jag är så blir det nog en PW lite senare, Dennis kommer även hit efter jobbet så det blir eventuellt lite bakning i eftermiddag. :)
 
 

saknar.










Åh, hur löjligt bra hade vi det inte då?

We are.

Ibland händer sådana där töntiga skitsaker men som man ändå samlar på sig, som ändå tar lite av ens uppmärksamhet och som gör en upprörd. Men man orkar inte riktigt, man bara låter det passera men man lägger det ändå på minnet. Och så händer något som gör att alla insamlade, irriterade känslor bara sprängs ut, bara inte kan hålla sig inne längre. 

Idag var en sådan dag. Irritationen över att aldrig veta vad man ska svara när någon frågar dig vad du ska göra i framtiden till exempel eller att ständigt vara den personen som alltid hör av sig först till vissa människor när de bara skiter fullständigt i dig - saker som bara gör att du blir irriterad så fort du tänker på det. Då funkar det att lyssna på en jobbig låt, ta en promenad i ösregnet och bara vara arg. 

Svidden – We Are - Original Mix


Halloween pyssel.

Idag startade jag dagen med en PW och åt sedan lunch ihop med min ena bror. Fixade oss och åkte efter en stund upp till A6 i spöregnet. Hittade en tröja till träningen och en vanlig vit t-shirt med tryck, sedan blev vi upphämtade för att besöka Ekohallen och spana in deras Halloween-utbud. Blev faktiskt ägare till en ytterst ful klänning men temat kommer göra hela outfiten kanon. Köpte även en blodig ros, låtsasblod och resten har jag hemma, på lördag visar jag er här på bloggen. :)
 
 

freedom is a lonely road.

 
Min söndag gick fort, blev aldrig någon powerwalk innan utan jag tog en dusch och har sedan pratat i telefon med både Jasmine & Julia.

Beställde precis klänningen i collaget ovanför från Nelly:s rea, 174:- fick jag ge för den. Jackan är jag så sugen på, behöver en vinterjacka iår som gör att jag inte ser ut som en Michelingubbe så ska kika lite mer på den. Och skor behöver jag egentligen inte enligt min familj MEN skor kan man aldrig få för många av, vill ha ett till par höst/vinterskor som har lite högre klack! 

Det eviga packandet.

 
Jag har flyttat fram och tillbaka till mina föräldrar hela livet. Varann helg som liten blev varann vecka när jag fyllde 15, och nu kör jag på 2 veckor hos pappa/ 2 veckor hos mamma. Jag trivs att ha det såhär, att kunna välja lite när jag vill och att både bo i Huskvarna & Hovslätt. Men det är packandet som tar på krafterna, att JÄMT glömma nycklar, laddare, viktiga papper, något klädesplagg eller att ens orka packa ner mitt liv i 4 stora väskor.. 

Idag ska jag iallafall "flytta" hem till pappa, blev en filmkväll hemma hos Dennis igårkväll och för någon timma sedan fick jag skjuts hem till mamma. Ska packa ner mina kläder och sånt nu, äta middag och senare blir det nog en powerwalk när jag landat i Hovslätt. I veckan som kommer nu ska jag försöka röra på mig så mycket som möjligt! :)

Survivor.

 
En riktigt sliskig bild på en väldigt utmattad och sliskig tjej just nu. Har suttit i Huskvarnas folkpark och skrivit 5 högskoleprov, 3 matte och 2 svenska/engelska. Gick väl bättre än förväntat men man får nog göra det ett par gånger. :)

Nu har jag bytt om och strax hämtar Dennis mig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, trots min brist på sömn så är jag pigg och sprallig men däckar väl som en säl senare ikväll haha. 

3 prov kvar!



Mysfredag.

Slutade jobbet kvart över 6 idag och har bara hunnit äta middag sen dess! Har släpat med mig täcket in i soffan för att kunna fredagsmysa deluxe, Idol står på schemat ikväll. Är så himla trött och bara tanken på att gå upp tidigt imorgon för att skriva en massa svåra prov gör mig ännu sömnigare. Menmen, vad gör man inte för sitt fortfarande osäkra framtidsval? (:
 



28onde februari ses vi baby.

 
 Fick precis biljetter till True Tour i Stockholm i februari, väääärt!

Busy busy.

Ibland blir livet som halvt arbetslös lite långtråkigt, det äger med sovmorgon de flesta dagar men själva dagarna(när man är ledig vill säga) får man fylla med aktiviteter själv och det är man inte van vid efter 13 år i skolan haha. Men denna veckan blir inte stillasittande, imon och på fredag jobbar jag 10.00-18.00-pass och på lördag kommer jag spendera hela dagen med att skriva högskoleprovet. 

Idag har jag iaf tagit sovmorgon ihop med Dennis, besökt A6 en kort stund och sedan följt med på en ridlektion som Dennis syster hade. Så mysigt! 
 
I brist på bilder så slår vi till med en bild från i somras!

Halloween.

 
Nästa helg är det Halloween som gäller. Det är rätt tråkigt att det är en sån "tyst" tradition i Sverige om man jämför med hur storslagna USA är men det är kul att så många klär ut sig och min familj brukar alltid gå all in på att skära ut pumpor. Iår vet jag inte riktigt hur planen ligger till, har surfat runt lite efter olika kostymer och efter inspiration men har inte fastnat för något speciellt än, vi får se! :)

Tisdagsträning.

 
Hade planer på att dra till gymmet idag som varje tisdag & torsdag men valde att köra ett cirkelpass hemma istället. Varvade mellan plankan, situps, armhävningar, squats, upphopp och rygglyft för att sedan avsluta med ett par längder med utfall. Körde 15-20 st av varje övning och körde 5 varv så min kropp är en aning seg nu. Dessutom skulle hunden ut efteråt så fick mig en powerwalk också.

Nu sitter jag lagom mör i sängen och läser lite bloggar, ska snart ta mig ner till fotoaffären här i Huskvarna för att lämna in mitt gamla objektiv och kanske även köpa med mig hårfärg hem. Nu ska jag byta om! :)

365 dagar.

Bilder tagna i oktober förra året.

I oktober förra året räknade jag ner dagarna till studenten, hade en massa plugg, den första snön kom, kämpade med projektarbetet, tog en hel del egobilder, besökte Norrköping i vanlig ordning och hängde med mina fina vänner & Dennis. Håret var några nyanser mörkare som varje höst men iår låter jag det förbli solblekt, har planer på att färga håret ombre men det återstår att se!

Söndag.

 
För tillfället ligger jag i sängen med Bella efter en blöt promenad. På förmiddagen åkte jag med mamma & mormor till Jysk och Ikea där vi även fikade. Har ätit middag och nu har jag 2 avsnitt av HIMYM som väntar på mig, senare ikväll åker jag hem till Dennis som jag inte träffat på hela helgen. 

saturday.

 
Fotokursen imorse var lärorik och jag blev så himla sugen på att verkligen kämpa med foto och bli grym på det! Sov som vanligt inte alls många timmar inatt så nu känner jag mig helt utmattad, men ska strax sätta igång det senaste avsnittet av Big Bang Theory och samtidigt följa Dennis bandymatch genom mobilen så däckar väl ganska snart haha. :)

01:27

 
Idag tog jag en riktigt lång sovmorgon(vilket jag ångrar nu hehe), sov till halv 1 och fick sedan stressa för att hinna gå ut med hunden, fixa mig & ta mig till stan. Där mötte jag upp en tjej som köpte mina Palladium-skor och sedan tog jag bussen till gymmet. Körde armar, bröst och mage + kondition och sedan åkte jag hem och chillade. På kvällen blev jag upphämtad av Julia för att åka till Simon & Oliwer där vi kollade Idol och snackade fram till klockan 12 då vi drog hem igen. 

Imorgon(idag) klockan 10.00 är det fotokurs hos Nikon som gäller. Efter det blir det eventuellt en liten fotografering med Jasmine och på kvällen blir vi nog ett litet gäng som hittar på något! Nu måste jag sova för klockan ringer 07.30 imon, såhääär taggad på det. Godnatt!

14 månader.


Trött torsdag.

 
Har varit en riktigt seg och trött torsdag idag. Har hälsat på hos min 90-åriga släkting, hämtat ut min tröja som jag beställde i tisdags och nu var tanken att jag skulle iväg på gymnastikträning. Varje gång jag får upp pumpet i träningen och alla endorfiner släpps ut så blir jag alltid så grymt peppad på att ta upp gymnastiken igen. Vill göra volter, kunna sitta i spagat & split, bli vig så in i och åka iväg på tävlingar igen. Men jag vet att knappt några i min gamla grupp är kvar, det är inte lika seriöst längre och jag har inte samma tid som jag hade i 7-8-9:an. 

Det skulle ta flera månader att bygga upp alla muskler igen, bli lika vig är inte lika lätt som när man var yngre även om jag fortfarande har kvar det i mig. Det är tråkigt att träna " sig själv" och själv bestämma när träningar ska ske (för då skjuter jag alltid upp dem), jag vill ha tillbaka rutinerna men att börja med gymnastik bara för det är ingen lösning. Gymnastik kommer alltid vara en stor del av mig men den tiden är nog över för min del. Jag skulle ha fortsatt som 15åring men jag hoppade av.

Så därför ger jag mig nu ut på en löprunda istället, lite självdiseplin har jag ju! 

Badminton.



Idag vid 13.00 bokade vi en badmintonbana på Racketcentrum för en timmes spelande. Badminton är kul, men det blir så enformigt efter ett tag men roligt att hitta på nya träningsformer än att bara gymma. Efteråt lunchade vi på Bonarelli som ligger i närheten där jag testade deras pizza som var riktigt god! 

Nu är jag hemma hos mamma en sväng, ska strax rensa bort massa smink jag har men aldrig använder + tvätta alla sminkborstar. Ikväll är det jobb som gäller vid 19.00 :)

Säljer mina palladium.

 
Jag beställde ju hem mina Palladium i september men har inte kunnat använda dom för att de är en aning för små. Var för tjurskallig för att inse detta så skorna har stått hemma efter att jag fick skoskav och sen har jag väl gått och väntat på att de ska börja passa mig haha..

Men dem är för små, skorna är i storlek 37 men är väldigt små så är mer som ett par 36:or. Har använt skorna 2 gånger och det finns inga tecken på att de är använda, de alltså i nyskick. Så är det någon där ute som är på jakt efter ett par Palladium i storlek 36-37 och som bor i Jönköpings-området så hör av er till mig! :)

SÅLDA!

by H&M

Igår hittade jag ett litet nagellack på H&M som ska göra det andra nagellacket matt. Jag testade bara med några random färger så jag såg resultat direkt men tror att skillnaden blir som bäst på mörka färger som lila och svart!
 
 

2013-10-15.

 
Sovmorgon med Dennis och nu ska jag ut i solen med Bella för en långpromenad med Julia.

Måndagsshopping.


1. Nivea ansiktsmask, 2. Ansiktsmask H&M, 3. Matt nagellack 4.Ögonskugga från H&M

Söndagkväll.

Ska strax sätta igång filmen The Internship och lyxa tilll det med några frusna hallon, banan och päronskivor doppade i smält mjölkchoklad. Har haft en väldigt onyttig helg så mjukstartar den kommande nyttiga veckan med lite frukt. :)
 

Let it burn.

 
Mycket höstbilder nu men jag kan inte låta bli kameran nu när det fortfarande är ljust ute. Skjutsade hem Dennis för några timmar sedan, har ätit middag och startat projektet "Göra om i förrådet så att Alice kan ha sin egna Walk-in-Closet". För tillfället står en träningsmaskin och en massa vinterdäck ivägen för en liten garderob så tänkte att vi kunde rensa lite och måla om väggen i vitt. Ska visa bilder senare, kommer bli kanon! 
 

Weekend.

I fredags var jag som sagt hos Anton och efter det drog vi till stan för att köra en liten utgång. Kom hem vid halv 3 och vaknade sedan klockan 9 på morgonen igår. Var iväg på en liten promenad och spenderade sedan resten av dagen i sängen. På kvällen drog jag iväg till stan för att få skjuts till en fest ihop med Jasmine, Elin & Julia. Var tänkt att det skulle bli en lugn kväll för min del men det slutade med en andra utgång denna helgen.. 

Fick inte mycket sömn inatt heller så kommer nog somna rätt fort ikväll. Dennis sov hos mig inatt och idag har vi bara segat i sängen och nu har vi förflyttat oss till varsin soffa haha. Det är perfekt söndagsväder så kanske tar en långpromenad senare men just nu har jag ingen ork till något. :)
 

We are.

Ditt hår är jätte fint verkligen! Ser väldigt lent ut. :)
 
Svar: Nemen tack så mycket! Mitt hår är väldigt lent och väldigt tjockt men just nu är det så solblekt och slitet att det blir jättetrassligt. Vet inte hur jag ska göra med hårfärgen, låta det vara guld-rödaktigt-vad-det-nu-är-för-färg eller om jag ska färga håret mörkbrunt. Men första prio är klippning! :)
 
 

2013-10-12.

 
 


 
 
 

Fredag.


Min fredag spenderas hemma hos Anton för att kolla på fotboll med Simon & Daniel. Efteråt blir det en tur till stan för att spana in kvällens uteliv. :)

Sjukaste dagen någonsin.

Så mycket lycka, så mycket glädje & så mycket ångest. Åh vad jag saknar Sp3b. 
 

10/10 2013.


 
Imorse vaknade jag hos Dennis och vi gick inte upp förrens klockan var halv 1 haha. Men fick nog av slappheten så jag tog mig till gymmet för ett benpass. Hann åka hem emellan och äta lite innan jag satte mig på bussen till stan igen för att möta Simon för en fika på Kaffepaus. Bytte studentbilder som jag snart ska skriva ut och sätta in i mitt album. 

Imorgon blir det en runda på stan samt lunch ihop med Dennis. På kvällen blir det fotbolls-tittande då Sverige möter Österrike och eventuellt en liten utgång men det märker vi imorgon! :)

Arg.

 
Idag har jag pluggat matte ihop med Dennis inför högskoleprovet. Kan säga att det gick åt helvete, kommer aldrig någonsin fatta några regler eller ens vilja försöka, är så himlahimla glad att matteB är över för mig haha. Åkte hem till mig på eftermiddagen och gjorde en video till ett jobb jag söker där man ska göra en videopresentation av sig själv. Såklart funkar inte videon på hemsidan men får förhoppningsvis lite hjälp av Simon imorgon!

My head is a jungle.


















Bilderna togs tidigare idag när jag var iväg på en "liten" promenad på 2 timmar i skogen. Tappade bort mig på hemvägen men hittade på något sätt en väg 10 m från mitt hus så jag kom hem säkert haha. :)

Streaming tips.

 
Tänkte tipsa om en superbra sida när det gäller att streama serier. Antar att de flesta amerikanska serier ska finnas på sidan, iaf finns de populäraste just nu. För tillfället är jag inne på sista säsongen på Ugly Betty, ska sätta igång alla missade avsnitt av HIMY efter det och sen får vi se vad som händer, kanske råkar skaffa mig ett liv haha. :)

http://watchonlinefree.tv
 

Tisdagsfrukost.

Fördelen med att inte ha heltidsjobb är helt klart alla sovmornar man ibland kan ta. Idag gick jag upp vid 12-tiden och har sedan dess bara fotat lite nytt från igår och ordnat frukost. Följer mängder med nyttig-mat-inspo-konton på Instagram så känns väldigt dumt att inte inspireras och göra en nyttig frukost haha.

Så idag fick det bli fullkornsknäckebörd med skinka och en skål vaniljyoughurt med nyttig müsli & frysta hallon.
 


Nu ska jag iväg på en powerwalk!

Gårdagens inköp.


Måndag.

Idag har jag varit iväg på A6 med Dennis och shoppat lite. Åkte hem till mamma en stund emellan och sedan åkte vi med mormor ut till min morbror för att min halvkusin som fyller 10 år. Fika, mys med en megakatt och även lite lek med kusin Jason som precis lärt sig gå! 
 



Så hur går det?

 
Bildinspo från weheartit.com

Under en månads tid nu så har jag fösökt byta ut alla onyttigheter mot bättre mat. Har inhandlat kvarg ett par gånger, bär, mer frukt och grönsaker, bytt ut kolhydraterna mot quinoa/sallad samt fortsatt motionerat fast på en högre växel. Gör inte detta för att gå ner massa i vikt utan för bli mer fast i kroppen & må bättre. Med gamla spökande, elaka tonårstankar i bakhuvudet så gör jag både kroppen och tjänst, dessutom känns det så mycket bättre att gå ut och gå/gymma/springa än att sitta inne och häcka.
 
Jag har aldrig varit speciellt onyttig men har alltid varit svag för Oboy, choklad och glass. Lösgodis har aldrig lockat mig så det är lätt att undvika men har ersatt den vanliga Marabou-chokladen mot 70% mörk choklad istället. Så rent generellt så går det bra, men är så sugen på ett pass-kort på NordicWellness, att gymma är okej men det är så tråkigt att nästan alltid gymma själv (tyvärr så är mina vänner inte speciellt intresserade av träning hehe..) Ska försöka skaffa mig ett kort snart & fortsätta i samma takt så ska det nog ske några förändringar. :)
 

söndagsträning.

 
4km PW och sedan körde jag dessa övningar x5 hemma. Växlade mellan situps och rygglyft på dips och körde vanliga upphopp varann gång på burpees. Nu sitter jag nyduschad i sängen och har sånt där skönt darr i benen, ska strax sätta igång ett avsnitt av Ugly Betty. 

Lördagkväll.

 
Igår eftermiddag åkte jag hem till Jasmine där vi hängde några timmar, åt Prima-sallad och sedan stack iväg till bowlinghallen för att nattbowla med ett gäng goa människor. Vid 22 åkte jag & Julia ner till stan för att träffa några vänner till henne som är på besök från Motala så vi blev kvar i stan till klockan 1 då jag tog bussen hem. 

Idag har jag inga planer alls, ska gå på en powerwalk om en stund och sedan duscha. Får se vad som dyker upp under dagen. :)

Nailcare.

 
Ibland får jag sån energi att sitta och pyssla med naglarna i flera timmar och varje gång jag sätter mig med nagellacken så försvinner den energin direkt. Har inte tålamodet att vänta på att det ska torka och orkar aldrig spara på mina naglar så de blir långa. Älskar att ha korta naglar och då får det se ut som det gör!

Myskväll inväntas.


För tillfället ligger jag i sängen och kikar på Ugly Betty, blev aldrig något bakande idag så det blir förhoppningsvis av imorgon. Om en stund kommer Dennis hit för idolmys så ska försöka se klart avsnittet innan dess! 

Kanelbullens dag.


fredagsfrukost.

 
Sitter lite stressad i köket och pressar i mig frukost just nu, ska hinna med bussen om 8 minuter för att åka & gymma. Efter det blir det bullbak hos Jasmine för att hedra Kanelbullensdag. :)

Nikkor AF-S 18-105mm

Efter min promenad innan var jag så besviken på att mitt 18-55mm objektiv fortfarande inte är helt återställt så jag tog bilen till en fotoaffär i Huskvarna. Där fick jag konstaterat att jag behövde skicka in objektivet till Nikon igen, men istället för att göra det så blev jag ägare till ett 18-105mm objektiv istället!

Lite mer utmaning, bättre zoom och en superglad Alice! :)
 
 

Work bitch.

 
Är inne i en tänker-alldeles-för-mycket-period igen. College, högskolor, au-pair, jobb och drömmar snurrar runt i min hjärna och det är så satans svårt att bestämma sig för vad jag vill satsa på. Jag vill inte sitta stilla längre, blir helt ledsen och nere när jag inte har saker och händelser att se fram emot. Kommer inte komma någon vart genom att sitta inne hela dagen så ska ta mig ut på en foto-promenad och samtidigt söka ett jobb eller två. 

1a oktober.

Vilket betyder att världens bästa pappa fyller 46 år idag ♥
 
 

Pure daydream.

 
Jag fastnade så mycket för VS doften Pure Daydream så jag bad mamma köpa bodylotion i samma doft så nu är min samling fullbordad.