Skriv din beskrivning här!

höstskor.

 
 
Jag har kvar mina Urban Project boots och stövlar från förra året men behövde ett par skor till. Har även kollat in ett par svarta boots-liknande men får se hehe. 

Kalashelg


Slutade sent i fredags så jag åkte hem till pappa efter jobbet där jag åt grillat med familjen och blev sedan hämtad av Dennis senare på kvällen. Igår var det släktkalas ute i sommarstugan för 3 kusiner som fyllt år. Det regnade (såklart) så vi stannade bara ett par timmar och lagade sedan middag hemma och kollade film med Dennis. 

För tillfället håller vi på att fixa lite här hemma, ska snart iväg till A6 en sväng och sedan till Dennis morfar som fyllt år. :)

glossybox: augusti

Blir så glad när Glossybox anländer varje månad haha. I månadens box fick jag en mascara, en eyeliner, en liten bodybutter från BodyShop, ett bronzerpuder, ett smakprov på en parfym, 2 tester på ansiktsmasker och ett par inbjudningar & rabatter. 
 
 
 

Måndagmorgon.

Ny vecka och löning som kommer precis perfekt. Efter flera timmar igår på Ullared så kom vi hem vi 8 och jag packade upp det mesta och började sedan kolla på filmen Divergent med Dennis. Köpte boken i helgen och har läst konstant så var tvungen att börja se filmen också. Hittade massor av grejer och ska göra ett inlägg senare under veckan när jag har tid. Idag slutar jag halv 7 och ska sedan hem till Terese med 3 andra jobbarkompisar för pizzamys. :)

Köpte lite nytt till köket, visar mer senare!

Oceanview

Vi bor i ett hus precis på stranden, så himla härligt. Älskar havet. 


2014.08.23

Veckan gick såå fort och jag har varit så jäkla trött varje dag. Igår efter jobbet gick jag förbi Hemmakväll och köpte med mig lite godis och dök sedan rakt ner i sängen och under täcket. Halvsov i någon timma och piggnade sedan till lite innan Jasmine dök upp. Vi åt godis, pratade och kollade bästa kanalen (TLC ♥) hela kvällen. Även Dennis anslöt sig efter sin träning vid 10-tiden någon gång. 

Idag är jag uppe tidigt igen för att packa ner lite grejer för snart blir jag upphämtad av min mamma & mormor. Vi ska iväg över natten som vi brukar göra på sommaren och detta året ska vi bo vid havet i Falkenberg. Ullared ska vi besöka så har skrivit ner en liten lista på nödvändiga saker. Nu måste jag skynda mig, trevlig helg på er! :)
 
 

craving.

 
 
 
Väntat på denna ögonskugga sedan i juni och nu kom den äntligen in i butik igen. SÅ fin! 
 

24 månader.

Igår var det den 18onde augusti vilket betyder att jag & Dennis varit tillsammans i 2 hela år. Fick vackra blommor och ett sött kort med massa fina ord nedskrivna. Dennis stack iväg på sin träning och kom hem runt 8-tiden då vi fixade oss lite och sedan gick bort till Anna Gretas för att äta middag. Mumsade kycklingspett, klyftpotatis, paella & annat gott och begav oss sedan hemåt för att krypa ihop i sängen tillsammans och kolla på Paradise Hotel premiären, haha. Bästa killen ♥
 
 
 

höstkänslor.

- Det regnar & är grått men jag bara myser. Vill mest spendera all ledig tid till att hitta höstkappor, mysiga tröjor, ta upp mina boots och stövlar från källaren, tända doftljus och ta kort på färgglada träd. Älskar hösten! 
 
- Kan inte heller hjälpa att jag längtar till julen haha. Vi fick 2 adventsljusstakar av Dennis pappa och jag vill bara fylla hela lägenheten med tomtar, röda gardiner/ handdukar , stjärnor och försöka få in en liten gran och mysa med familjen. Fast det får gärna dröja liiite till. 

- Jag är så pepp på att börja plugga! Jag vill komma "igång" med livet och skaffa mig en utbildning på högskolan. Har fått upp ögonen på en utbildning som känns helrätt och matchar flera punkter på det jag kan tänka mig som mitt framtida jobb. (är dock väldigt ombytlig och har redan känt så flera gånger innan så vi får se hur länge detta håller haha..)
 
- Bella är världens bästa hund. Hon gör mig så glad att det är löjligt. Hon studsar runt i en ring när jag hälsar på och knuffar upp min dörr mitt i natten för att sedan hoppa upp i sängen och buffa på mig så att jag ska släppa in henne under täcket där hon kryper ihop intill min mage. Alltså jag dööör.
 

Juste, bloggen!


Får nästan dåligt samvete när jag läser igenom massa bloggar och går sedan in på min egen där ingenting händer.. Denna veckan har jag dock slutat halv 7 så har inte hunnit överdrivet mycket, tränat och träffat Sara. Igår åkte jag hem till mamma efter jobbet för att umgås och sova där. Idag var vi på A6 en sväng och åkte sedan hem till mig där vi åt middag, var ute med Bella och bakade pizzabullar. Just nu befinner sig Julia hos mig, vi har chillkväll och ska snart sova då båda är dötrötta. :)

Måndagsklubben




fredag-lördag-söndag.

Efter jobbet i fredags hann jag hem & landa lite innan det var dags att dra till Viktor för inflyttningsfest. Igår sov vi ut ganska länge och tog oss sedan ut till Hovslätt för att träffa pappa med familj som kommit hem från Grekland. Vi satt ute hela eftermiddagen och åt pizza till middag innan vi åkte hem vid 10-tiden. 

Idag vaknade jag tidigt trots att jag kunde sova ut men blev bara rastlös av att titta på en sovande Dennis så jag gick upp och tog mig till Hemköp för att köpa frukost. Blev en pangfrukost med ägg & bacon och sedan stack vi iväg och handlade mat. Vid 5 mötte jag Simon och William på Rosenlund för att vinna överlägset i äventyrsgolf och vi åkte ner till Vätterstranden efter det för att träffa Julia & Sara en stund innan jag åkte hem till Dennis som fixade middag/matlådor. :)
 
 

angående öland.

 
Hur bokar man en sån lyxstuga på öland? Vilken hemsida är det och hur mkt kostade det? :)


Svar: Jag hade inte hand om bokningen denna gången men Sara som bokade hittade huset på stugnet.se och tror ingen av oss hade förväntat oss den höga standarden på "stugan" faktiskt. Vi visste mest bara att den hade pool & såg helt okej ut men våra förväntningar överträffades verkligen! Huset hyrs egentligen bara ut veckovis men vi lyckades hyra den för en helg och gav tillsammans 4900:- Så värt! :)

world map.

 
 
 
 
Vi har en helvit vägg ovanför sängen som vi inte dekorerat ännu. Jag hade tänkt mig 2 hyllor först men jag vet exakt vad jag vill göra. Vill hitta en stor världskarta i liknande stil på bilderna ovanför som ska täcka nästan hela väggen och skaffa små vita knappnålar att sätta upp på ställena i världen jag har besökt! Hade varit sjukt häftigt att kunna sätta upp små små lampor här och var som hade lyst på kartan om kvällarna. Måste hitta!
 

hemma hos mig.

Jag trivs superbra i vår lägenhet och lyckas köpa något nytt väldigt ofta. På det senaste har vi inskaffat oss en matta till köket, en kökslampa om vi fick från Dennis pappa, ett husdjur i form av en träanka och jag har äntligen fått sätta upp mina lysande bollar! Hade helst velat sätta upp små spikar i taket runt sängen men virade dem runt gardinstången så länge. :)

 
 
 
 
Ankan som Dennis döpt till Carlos Junior..


öland

 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 
 
Blandade bilder från helgen!

Jag, Sandra & Julia kom fram till Öland vid 10-tiden på fredagen där vi möttes av 4 glada tjejer som fixat vattenmelonbitar, Sangriadrinkar och sällskapsspel. Lördagen startade vid 9 på morgonen då vi var 3 som var hurtiga nog för en löprunda på några km och körde sedan styrka + dopp i poolen. Lite frukost på det och vi tog bilarna in till Borgholm för sightseeing och lite shopping. Det började regna och Jasmine ville köpa skor så vi tog ena bilen och åkte iväg till ett köpcenter i Kalmar medans de andra åkte för att handla mat.

Det blev en blandning av grekisk tacos till middag och sedan började vi göra drinkar samtidigt som vi började fixa oss. Alla drog på sig klackar och sprang till bussen genom skogen i lera (mindre genomtänkt..) och tog oss till klubben Strand där vi dansade bort ett par timmar för att sedan få skjuts hem. Gårdagen började med att vi städade hela huset och packade ihop våra grejer och stack till stranden i några timmar. Klarblå himmel och helt okej varmt hav, så himla skönt. Vi hittade en jättegod buffé i hamnen och åkte sedan sjukt trötta hem haha. 

Hade varit så välbehövligt att vara ledig för att ta igen lite sömn för min kropp är helt seg. Meeen jag jobbar som vanligt hela veckan och fick dessutom reda på att min visstid förlängs med ännu en månad! :)

Bästa helgen

Jag är hemkommen från bästa helgen denna sommaren. Huset vi hyrde var så fint och vi hade pool & nära till havet. Vi Lagade mat ihop, dansade på klubben Strand i Borgholm, shoppade i Kalmar och idag spenderade vi hela eftermiddagen på stranden. Hade med mig kameran så har massor av bilder som dyker upp här snart! 



off to öland.

Om en liten stund blir jag upphämtad av Julia & Sandra för att sedan åka till Öland! Vi tre jobbade idag så de andra 4 tjejerna åkte i förväg tidigare idag och befinner sig redan nu i stugan vi hyrt i Köpingsvik! Vädret lovar sol och 25-28 grader så planerna att hänga på stranden, laga mat, besöka Borgholm och bara umgås. Så himla mysigt!