Hårvårdsprodukter

 
Jag tänkte göra ett inlägg angående hur jag sköter mitt hår och vilka produkter jag använder! Mitt hår är lent och ganska tjockt, ett himla krångel att locka men inte så svårt att sköta annars. Jag försöker duscha håret 2-3 gånger i veckan men när jag tränar blir det lite svårt att hålla det fräscht så ibland blir det fler gånger. 

 
Till håret använder jag världens bästa hårborste från NoTangle. Inhandlad från eleven.se har jag för mig. Jag har inte så tovigt hår men denna borste gör under när de väl dyker upp och den gör håret så lent och glansigt! 

 
Jag har testat flera märken och senast gav jag mig på Maria Nila men håret blev helt torrt och väldigt statiskt så jag gick tillbaka till det som alltid funkar bäst - Tresemmé. Testade den nya kollektionen med lukt av kokosmjölk och aloe vera och det kan vara det den godaste lukten någonsin. Tar alltid shampoo 2 gånger och 1 omgång balsam, använder även hårinpackning från Tresemmé.

 
Mitt värmeskydd kommer från Lee Stafford och det luktar supergott. Jag använder plattänger/locktänger ganska sällan men sprayar alltid håret innan jag fönar det och dessutom en extra omgång precis innan jag går hemifrån bara för att det luktar så gott haha, lukten sitter kvar i håret hela dagen. 
 
 
När håret känns lite ofräscht brukar jag använda detta torrshampoot. Luktar också väldigt gott och funkar riktigt bra för brunetter istället för att man får en ljus hårbotten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0