Skriv din beskrivning här!

HAIR.



Håret blev nästintill svart. Trivs både bra och dåligt, saknar nästan min gamla hårfärg men kommer få tillbaka den om någon månad då håret blivit solblekt. På fredag ska jag klippa mig och fixa till denna katastrof även kallat mitt hår! :D

Visar bättre bilder imon, godnatt!

Sista maj tvåtusenelva.

Min dag har för det mesta spenderats i solen nere vid munksjöbryggan. Detta resulterar i något rödaktiga ben och bröstkorg men det blir brunt snart! Har ätit och myst med ett gäng kompisar efter skolan och sen gick vi dem 6 kilometrarna hem. (:




Mobilbilder..

21:02

Inga läxor kvar, inga prov och inga redovisningar mer innan sommarn!
Dessutom är det bara 4 skoldagar kvar och fint väder. Har solat lite idag och hoppas på mer sol imon då det ska bli 24 grader..

Nu ska jag hoppa in i duschen, vem vet, kanske kommer jag ut med en ny hårfärg? :D


My love.

     

Jag har inga ord att uttrycka mig med. Jag kan inte förklara hur bra jag mår och hur lycklig jag blir med den här killen. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som får tillbringa min tid med världens finaste människa. Åh mysi ♥

Söndag 29onde maj.

Har suttit och haft blogg-ångest idag. Imorse var jag ute på en lång promenad i skogen med Julia och sen hos mormor en stund. Vid fem tiden kom Måns till mig och vi har segat hela kvällen. Nu sitter jag i soffan hos pappa och myser i regnet. Nu ska jag ner till mitt rum och plocka upp mina grejer. :)


Tillfälligt.

Headern är katastrof och jag sitter sur på min bristande kunskap om design. Hade ju varit fint om datakunskaps läraren kunde lärt oss något vettigt istället för internetsökning men icke.. Bilder ska fixas inom kort och kameran är tillochmed laddad!

Om 10 timmar ska jag träffa Julia för en joggingtur. Känner verkligen att kvällens intag måste springas bort. Nu ska jag lägga mig och stänga ner Måns Unlimited konto på spotify och inskaffa mej det själv snart. Godnatt världen, eller ni nattpigga bloggläsare!

Britney Spears – Till The World Ends - Culture Shock Remix 

BEAUTIFUL.




MQ 99:-

Jag använder inte ringar så ofta fast det är så sjukt snyggt. Men att smycka bruna händer med blåa ringar ska jag definitivt göra i sommar. Silver & blått, mums.

Tacos.



Tjugosjunde maj.

Idag har jag fått reda på en del betyg. Kan inte säga annat än att jag är glad över mitt G i matematik, woho! Har även gått runt på Jönköpings marknad och åkt en karusell. Ätit mat hos Måns och varit hos hans farmor och kollat film och myst. Nu sitter jag och bråkar med min ipod. Ska snart hoppa ner i min nybäddade säng, åh!



Tjugosjätte maj.

Har varit duktig och gått runt munksjön idag så just nu unnar jag mig en glass. Har Måns hos mig och snart ska vi ner till min morbror. Imorgon har jag mitt sista prov - datakunskap, internetsökning. Ska bli intressant.. (:


Fick med mig en dagkräm hem idag, imon ska jag shoppa skor..

Att komma på en rubrik kan vara svårt..

Kom att tänka på min lilla ipod som legat ensam i en låda några månader nu. Har lagt honom på laddning och fixat itunes till min skoldator. Nu ska han strax matas med massor av underbar musik.




11:50

Sitter och leker med Måns cam medans han fixar sig. Vi drar in till stan och möter upp Julia & Simon för bowling nu, ha en bra dag!

Hos Måns.

Har nyss spelat Monopol några timmar med Måns och hans lillebror. Ska fixa oss och lägga oss strax. Imon har vi resursdag så då blir det äventyr med bowling och Chili Thai. Godnatt. :)


Someone like you.

Har varit i sommarstugan hela eftermiddagen och fixat. Hoppat studdsmatta, grillat och solat en stund. Satte mig med matteboken en stund nyss och kollade igenom. Sista matte nationella imon, blä. Nu ska jag fortsätta lyssna på Adele och sätta på mig myskläder.

Adele – Someone Like You



Lika seriös som alltid men blev ingen bra kvalitet på hopp-bilderna!

20:23



Helgens inköp, svarta jeans-tights och ett linne.

Hos mamma.

Hade en jättemysig dag ute i Kaxholmen området med fint sällskap. Blev en sväng till A6 igen och sen tog jag bussen hem till mamma. Ska snart packa upp mina saker. Och ja, jag är något sjukt trött på att packa upp och ner alla mina saker, haha. Idag glömde jag datorladdaren. Alltid är det något..



Den tjugoandra maj.

Har precis packat ner alla mina saker och ska fixa klart mig. Tar sedan bussen till Måns och vidare ut till hans farmor. :)



Såhär ser jag ut idag.

And tonight, let's enjoy life.

Kvällen började med en fika på Georges och fortsatte med Subway på piren. Chillade en bra stund och fiskade upp en flaskpost. Drog vidare in mot stan och stötte på lite roliga människor. Fin kväll!







LÖRDAG.

Är riktigt irriterad och sur på alla planer som går som dem inte ska. Sitter i mitt rum med hög musik och väntar på att Julia ska bli klar så jag kan träffa henne i stan. Ska sätta mig ute i solen och försöka bli glad eller nåt.


Daddy's new car.

Bilen vi test-åkte står numera på parkeringsplatsen som våran nya bil. Dessutom är den blå och inte svart, ååh.



En löptur senare.

Tog mig i kragen imorse och gick upp vid elva och gav mig ut på en springtur. Hann springa några hundra meter innan kroppen tog emot och lungorna höll på att hoppa ut genom halsen. Lungorna värker fortfarande nu en timme senare. Jag som inbillade mig att jag blivit frisk från min astma men tydligen inte. Dock beror lite på min ganska dåliga kondition också. Får satsa på promenader och cykla istället.

Nu ska jag torka mitt hår och sen åka upp till A6 en snabbis!


Always on my mind.

Har haft två trevliga dagar med fina Måns. Igår bakade vi kladdkaka och kollade på Kalle & Chokladfabriken (big love till filmen!). Idag tog vi en sväng till A6 och åkte sedan hem till honom och myste med pizza. Fick skjuts hem för en stund sen och ska snart slänga mig i sängen, är dödstrött trots min lilla sovmorgon.. 

Imon ska jag ta tag i mitt liv och ge mig ut på en springtur med min lata kropp.





ÄNTLIGEN FREDAG.



Sitter som vanligt på datakunskapen och väntar tills vi får sluta om 20 minuter. Ska upp till A6 efter skolan med Måns och sen får vi se vart kvällen slutar. :)

Har tappat min fotolust för tillfället och därför får bloggen inga nya bilder. Tar nya tag nästa vecka!

I väntans tider.

Sitter i korridoren och väntar på att Måns ska sluta så vi kan åka hem till mig. Har bara en kvart kvar att vänta och underhåller mig själv med Angry Birds, dock har jag bara 9% batteri kvar..


22:30

Tog en 6 km lång promenad med Angelica innan. Fick lite samhäll pluggat och har stekt pannkakor till kvällsmat. Kom precis hem från en liten rundtur med en bil pappa funderar på att köpa. Har tillochmed lyckats övertala honom att skjutsa mig till skolan imon, hihi. Nu ska jag ta tag i det sista och sen lägga mig. :)


Lagom suddig bild, men min mobilkamera suger..


Artonde maj.

Mattenationella gick sådär idag och jag är lycklig om jag får G!

Fick skjuts hem av Simon innan och ska strax börja läsa i samhällsboken inför provet imon. Senare ska jag ge mig ut på en promenad utan mitt headset som Julia kidnappat. Igår var vi ute och åt för att fira Simon i efterskott, har en söt bild ifrån det. Nu ska jag sätta igång med pluggandet, ciao!



MATTE NATIONELLA.

Just nu har jag lust att spy på allt som har med matte att göra.

Dag 18 - Hur jag mår just nu.

Just nu mår jag bra. Faktiskt jättebra!
Sommarlovet närmar sig, vädret duger och personerna runt om mig trivs jag mycket bra med. Dock känner jag en viss stress av att klara av allt som är kvar i skolan - speciellt matten. Har en naturredovisning, ett samhälls prov, två mattenationella och en historia redovisning kvar.

Men det är bara 15 skoldagar kvar. Så detta klarar jag!

Angående branden idag.

Min låtsasmamma ringde mig i skolan och berättade att det hade brunnit hemma. En lampa med kontakten i väggen hade självantänt och min lillebror fick panik och skrek att det brann. Dem lyckades släcka branden själva men brandkåren och polisen kom hit ändå. Så just nu luktar hela huset av sanering och det är vitt på golven lite överallt. Ingen blev skadad och det enda som kanske behövs åtgärdas är tapeterna om lukten sitter kvar. :)



Liten bit av lampan, resten tog polisen med för utredning.

Brand hemma.


Femtonde maj.

Hade en trevlig kväll med Julia och Måns hemma hos Simon igår. Det blev 3 timmars tv tittande på Eurovision och lite spelande av Alias. Vi var även med vid tolvslaget då Simon blev 17år.

GRATTIS SIMON 17 ÅR IDAG. :D


Gammal söt bild

Kladdkakebak!

Hejsan, jag har världens bästa flickvän :) / MånsHejsan, jag har världens bästa flickvän :) / Måns

Lördagen den 14 maj.

Vaknade pigg vid elva och sitter nu med blött hår efter duschen. Ska snart klä på mig och fixa mig lite. Måns kommer hit senare och på kvällen ska vi möta upp Julia och Simon och hitta på någonting. Nu börjar jag bli rastlös och ska torka håret och sedan rensa min garderob, skulle behövas.


Hemma igen.











Har haft en mysig eftermiddag med släkten. Vi grillade korv och spelade kubb. På hemvägen stannade vi till vid en otroligt fin utsikt och tog lite bilder. Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen. :)

Måste. Klippa. Mig.

Håret känns tungt och tråkigt. Vill tunna ut det lite och göra nåt nytt med det. Dock vill jag fortsätta spara till långt. Hmm..



Trettonde maj.

Har datakunskap..

Idag efter skolan ska familjen åka ut till sommarstugan och fira min låtsasmorfar som fyller år. Kanske stannar över där tills imon eller så åker vi hem ikväll. Slutar om 20 minuter och inte fått någonting gjort på lektionen så nu ska jag starta upp Angry Birds. (:

Ängel i förklädnad.

Har suttit och tittat på semifinalen till eurovision. De flesta låtar är kassa och speciellt Sveriges bidrag..
Men en låt som fastade på huvet är Lettlands bidrag. Riktigt bra faktiskt.

Angel In Disguise - Musiqq

Dag 17 - Planer för sommaren.

~ En resa till Visingsö med gänget.
~ Sommarstugan i Ramsjöholm.
~ Grekland 18 Juli - 18 Augusti.

Mer har jag faktiskt inte planerat än. Var tänkt att en Gotlands resa skulle bli av men blir kvar i Grekland längre än jag trodde så vi avbokar den planen och drar till våran egna ö i vättern istället. Dessutom skulle jag vilja åka över till Öckerö i Göteborg och spendera dagar på världens finaste ö, men vi får se! :D 


Here comes the rain and pour me down.




Fick skjuts upp till A6 på cykel tillsammans med William, Simon  och Julia efter skolan. Blev lite rörigt då Julia glömt allt hon skulle ha och vart lite upprörd, haha. Tog en full buss hem, åt och har precis dammsugat hela huset. Nu började det precis regna och åska igen, ganska mysigt! Nu ska jag duscha. (:

History.


Mr käll

Har historia och kör svordomstävling. Efter skolan ska jag gå till A6 och tillbaka med Julia oh sen kanske mysa i sommarstugan resten av eftermiddagen. :)

Dag 16 - Bild på mig, tagen av någon annan.


Varför får man så tjocka kinder när någon annan tar kort?

Dessa 20-dagar-med-bloggen frågor har spårat ut och blivit 2-månader snart, haha. Men ska ta en om dagen, promise.

Bilden är tagen av Angelica.

Nu kör vi.



Hur ska detta gå.. Återkommer med varningar när jag är ute på vägarna så ni kan stanna inne. :)

Elfte maj.

Hade nationella från 8.00 - 12.30 idag. Kändes sådär med tanke på att det var franska men hoppas på det bästa. Slängde mig i en solstol när jag kom hem och satt där ett tag, härligt! Har precis ätit och ska strax iväg på körkortskurs. Hörs sen!


Uteplatsen där solningen sker..

TISDAG.

Har haft nationellt prov i engelska. Imon väntar det franska nationella, wish me luck.. Spenderat min dag hos Måns. Nu är jag hemma och jättetrött. Godnatt.


Glad tjej med god mat framför sig och fin pojkvän som tar kort.


En promenad senare.







Måndagen den nionde maj tvåtusenelva.



Har varit trött och seg hela dagen( känns om jag alltid skriver det..?). När jag kom hem satt jag i solen några timmar, läste en bok och åt även mat med min fina mamma. Nu ska vi strax ut på en promenad och sen ska jag ägna lite tid åt min samhällsbok. Bara en månad kvar nu i skolan, ska kämpa på som en galning nu! 

Jag lever.

Har en fullspäckad vecka med 2 nationella prov, ett samhällsprov och 2 redovisningar varav den ena är avklarad. Så uppdateringen kommer inte ligga på topp! :)


Lördag.

Jag har ingen större lust att blogga idag.
Snart drar jag mig in mot stan och träffar Måns. Ha en bra dag!


Jag tror mitt hjärta blöder.

Jag är så otroligt arg på mig själv. Jag kan aldrig bli nöjd med mig själv. Jag berömmer aldrig mig själv, jag har alltid saker på en lista som jag vill ändra. Jag kan inta ta positiv kritik när någon säger att jag är fin. Jag kan inte acceptera att jag inte väger 42 kg längre och är platt som en planka.

Jag kunde haft det värre. Jag kunde haft sjukdomar, handikapp eller en missbildning. Jag vill bara bli nöjd för en gång skull.


Born this way.

Har haft en lång dag!
Skoldagen slutade runt elva och sen drog jag hem. Följde med pappa på lite ärenden och åt glass i solen. Satt och solade en stund utanför huset och sen hämtade Jonatan mig och vi drog hem till William. Vi har bara chillat hela kvällen och snackat en massa. Kom hem för en timme sen ungefär och har ätit varm macka. Allt är i sin ordning alltså. :)


Superkonstig bild. Vet inte riktigt hur jag blev, ser lite ut som en anka..


Sjätte maj.

Skulle blogga och har haft hela dagen på mig men nu hämtar Jonatan mig så vi hörs senare!


Dag 15 - Mina intressen.

Mina intressen..

- Jag älskar att resa. Inte dra omkring på svenska turistorter utan upptäcka små mysiga städer och se vackra solnedgångar på fina öar. Dock bara varit i Grekland och Bulgarien hittills..

- Umgås och må bra med mina fina vänner!

- Fota. Har inte riktigt hittat min grej inom foto än men kameran följer ofta med och bilderna blir bra ibland.

- Musik. Utan musik vore jag ingenting. Eller möjligtvis en otroligt grå och tråkig person utan liv. :)





Några foton jag tagit som blivit hyffsat bra!


You see that road isn`t meant for me.

Denna veckans blogginlägg har sugit. Men har fullt upp i skolan och försöker hinna med livet samtidigt också. Idag har jag iaf varit på ett möte angående en resa till Tyskland som sker i september. Ska bli otroligt kul! :D Sen träffade jag Angelica och åkte upp till A6 och hittade detta fina linnet och en bikini-överdel. Avslutade med mat på Evergreen och nu har jag duschat, pluggat och städat i mitt rum. 

Nu ska jag ta igen några blogginlägg på 30-dagar-med-bloggen!


Fjärde maj.

Nationella idag gick som det gick, ingen aning faktiskt. När jag kom hem tog jag mig en lång promenad med musik i hörlurarna och har sedan suttit med en del läxor. Hade tänkt börja med samhällen men kommer inte riktigt igång. Nu sitter jag i köket med Angelica & Johanna och funderar på att invadera vindruvsförpackningen en tredje gång..




P.s - Jonatan jag har din mysiga tröja på mig. Du får den nästa gång vi ses!

Nytt.



T-shirt och en svart topp från Gina. Även ett lypsyl från apoteket. :D

Eko-bussen.







Bästa bilden!

Hemma.

Shit vad jag uppskattar värme. Har frusit hela dagen då vi vandrat i skogar och upplevt snöfall i maj med klassen. Är supertrött och seg så ska lägga mig i badet nu och göra lite svenska och sen somna tidigt ikväll. Imon är det engelska nationellt och svenska redovisning som gäller.

Testar att lägga upp bilder senare, det funkar inte just nu.

Out in the forest.

Är troligtvis ute i skogen och härjar med klassen nu med ekobussen. Kan ju passa på att visa min snygga skogs-outfit medans ni andra sitter varma och trygga och vi säkert är dygnsura och kalla..

Nejdå, skogen är trevlig, ha en bra dag! ´




Har lätt snyggaste stövlarna iaf..

Bilder från sommarstugan.








Vi håller på att möblera om i stugan så jag visar bilder senare när allt är klart!

Det här är värt att dö för.



Sitter hos Måns just nu. Har kikat på massa Two and a half men avsnitt och snart drar vi ner på stan och äter. Han har stått ut med mig i en månad idag så det ska firas. Ciao. :D

Satan i Gatan.

Svensk musik är inte min grej. Men Veronica Maggio är magisk och helt otrolig. Har lyssnat igenom hennes album flera gånger nu och jag kan inte sluta. Strax ska jag lägga över några låtar till mobilen och lyssna innan jag somnar!

Och självklart ska spotify tramsa med sina 10 timmar per månad.. Så tills jag skaffar premium så finns det en annan bra sida man kan klicka in på - grooveshark.com.


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min.

SP1B





Haha, jag kastade precis en flaska på William..


FÖRSTA MAJ.

Hade en mysig kväll med klassen hos Julia i fredags. Spenderade natten där med ett gäng och igår åkte jag ut till sommarstugan med Måns och familjen. Nu håller jag på att packa ihop för att åka hem till pappa lite senare. :)



En lite suddig bild från klassgrillkvällen.