Skriv din beskrivning här!

Tvåtusentolv.

Detta året har känts som jag haft fuldagar gånger 365. Fyllde 18 år i mars, började gå ut, tog körkort,tatuerade mig, åkte på roadtrips, besökte London,sommarjobbade, åkte till Kos med vänner, träffade Dennis, började 3an, pluggade förbaskat mycket, umgicks med vänner, fotade mycket och firade jul utan julkänsla. Det har varit ett bra år & iår har det faktiskt känts att jag har mognat. En liten procent iaf, är fortfarande lika flummig & oseriös men det kommer jag alltid att vara. 
 


TRE.

Tre saker jag absolut är sämst i världen på:
 
- Hantera mobiler, 4 mobiler har dött pga utav drunknad, överanvädning eller tappade
- Hålla ordning i mina rum, alltid är det kläder eller saker som ligger överallt, fattar inte varför..
- Berömma mig själv, även om jag pluggade upp mina betyg nu i höst så kan jag inte känna någon lättnad, känner ännu mer press på att prestera bättre i vår. 
 

WORK IT.

 
Kan tänka mig att det är fler än jag som tänkt komma igång med träning 2013 & då tycker jag absolut att ni ska klicka er in HÄR för att komma till en träningsblogg som drivs av två grymma tjejer som ger massa nyttiga tips och motivation!

2012-12-28.

Idag har jag gosat hela dagen med Gossip(är besatt igen), min fina Dennis och dessutom hunnit laga min mobil. Dock var jag också tvungen att pussa min fina hejdå då han ska iväg över nyår vilket inte var lika gosigt. Men har ett nytt år att fira in med vänner, träning & plugg att ta tag i så ska nog inte sakna ihjäl mig! :)
 

TORSDAG.

Känner mig lite hängig & har ont överallt i kroppen. Så jag lyssnar på min kropps önskan om Ben & Jerry's och massa avsnitt av Gossip ikväll! 
 

Annandagen.

Igår var vi ett gäng som överraskade/firade Pontus som fyller 18 år idag. Några timmar senare drog vi ner till stan och träffade halva Jönköping ute. Sov 5 timmar inatt vilket kändes rätt tungt imorse när jag skulle jobba menmen. Har hunnit äta middag & sova en stund sedan jag kom hem och nu är det Gossip Girl som gäller!
 

Klappar.


Nu är alla fyra julfiranden över & har fått massor av julklappar. Fått bra&ha saker som på bilden ovan, volymtången, fjärrutlösare till kameran, kläder, smycken, spotify premium, pengar och träningskort. :)

JULAFTON.




GOD JUL!

GOD JUL ALLA FINA LÄSARE
Om en stund ska vi bege oss mot min morbror som bor en bit utanför stan och fira jul! Firar med mammas släkt idag & imorgon är det pappas sida som gäller. Hoppas ni får en mycket mysig julafton! :)
 


Dan före dopparedagen.



Kollar & försöker spela bingolotto på uppesittarkvällen, förstår inte riktigt hur allt funkar men hoppas på att vinna en bil.:D 

Julklappsbyte.

Firade lite jul i förskott både i fredags med familjevänner & igår bytte jag julklappar med Dennis. Fick även en jättefin tröja av Dennis familj!


TVÅTUSENTRETTON.



När jul & nyår är överstökat brukar jag alltid tycka att livet blir grått och trist, går bara och längtar till sommarlovet ungefär. Men iår kommer tiden att gå så himla fort och har massor att se fram emot!

27-28 maj - Balen 2013
7-8 juni - Summerburst Göteborg
14 juni - STUDENTEN 
Juli- augusti-september - Resa till någon varm plats i några veckor!

2012-12-22



Överlevde 21 december och firade både detta & jullov med en efterlängtad milkshake igårkväll. Idag måste jag ta tag i mitt dammiga rum och sedan försöka få med pappa att kolla på en kamera! :)

LEAVE THE WORLD BEHIND.


Om nu jorden går under imorgon kan vi iaf trösta oss med att lyssna på en awesome sista låt. Kanske kommer aliens imorgon och spelar house-musik? Vi får väl hoppas :D

Tjugonde december.

Varit ledig idag och sov riktigt länge vilket behövdes. Vid 4 åkte jag in till stan för att klippa mig hos Frida och fixade sedan dem två sista julklapparna. Nu har jag ca 4 timmar på mig att bli klar med uppsatsen innan den ska lämnas in & sedan är jag pluggfri och helt klar att gå på lov! 

 

Drama Queen.

 Blir kallad bitch utan anledning och har stressat med engelskan hela dagen. Mer än så hinner jag inte med på dagarna men snart är det äntligen slut på denna terminen! :D
 

HEJ ALLESAMMANS

Idag är den stora dagen kommen. Jag, Dennis Einemo Swahn, gör mitt första blogginlägg (heter det så?) någonsin i världshistorien. Och jag har en häslning till alla er bloggare och bloggerskor som lägger ner er själ i detta..
 
http://www.youtube.com/watch?v=e9unmkZh2I0
 

VILL.ÅKA.NU.

 
Har bara utomlandsresor i tankarna.

PEACE ♦


Idag har jag varit på gymnastikuppvisning och suktade tillbaka lite. Nu är jag hemma hos pappa och för tillfället lyssnar jag på hög musik, försöker locka håret med spolar, dricker massa vatten, smsar och ska strax börja skriva engelska. Kommer troligtvis sitta här halva natten så kanske slänger in inlägg lite senare! 

Beam me up.



Idag var det tydligen en sån där dag då man "måste städa innan jul" enligt mamma. Var även hos mormor en stund och startade igång hennes Iphone. Tanken med hela denna helgen var att jag skulle vrålskriva på min engelska rapport och hittills har jag inte orkat öppna dokumentet än. Istället tröstäter jag skumtomtar och kör en låt på repeat. 

ÄNTLIGEN FREDAG.


Har bara en endaste vecka kvar i skolan och firade detta med några timmars träning och en inlämnad uppsats! Är helt mör i kroppen så ikväll blir det myskväll med Dempan. :)

JÖNKÖPING.

 
Hittade ett charmigt klipp där två söta tjejer dansar på olika ställen i Jönköping. Människorna runt omkring är ju för härliga som bara står och glor som att dem aldrig sett någon dansa haha :D 

Går under.

Är så jävla trött på skolan. Under flera veckors tid har jag konstant haft minst ett prov eller inlämning att göra i veckan. Är helt utmattad av att ta in mer information i min hjärna som är fullkomligt överbelastad. Denna veckan ska jag hinna skriva ett prov, göra en redovisning och lämna in en uppsats (ska lämnas in senast fredagnatt vilket gör att jag måste plugga även denna helgen). Engelska rapporten på 15 sidor sådär ska också lämnas in innan jullovet. Känner mig hela tiden stressad, orolig och pressad av att få så höga betyg som möjligt. 

Vill att sista tiden i gymnasiet ska gå riktigt fort samtidigt som det inte ska gå alldeles för fort heller. Om bara skolarbetet kunde lugna ner sig lite. För jag vet att jag kommer stå där efter studenten och ångra mig att jag inte njöt medans man hela tiden befann sig runt kompisar och hade saker att göra.
 
 

Känner såhär ikväll.



Att samtidigt skriva på två uppsatser, plugga till prov och dessutom gå på massa lektioner gör mig stressad. Det är inte förrens om en vecka jag kan andas ut när jag lämnar skolan för ett tag. ÄNTLIGEN.

Hektisk dag.

Har haft en redovisning i filosofi, en lektion med uppsatsskrivning, intensiv shopping där några julklappar hittades, caféplugg med Julie, shoppade lite till med mamma & mormor, hämtade min studentklänning som kommit på posten och har fixat flak till studenten idag! 
 

ANDRA ADVENT.


Snowflakes in the sky.



Det var ett tag sedan jag la upp nya bilder på mig själv. Bor för tillfället i min kära mössa för att dels inte frysa öronen av mig, och dels blir håret ännu plattare och tristare på vintern. Så alla söta familjemedlemmar som hänger här på bloggen, en volymtång står högt upp på min önskelista! :D

BLESSED.

 
Lyckades hitta 1 julklapp igår och får inskaffa dem andra nästa vecka. Åkte hem till Julia igårkväll för mys och snack och körde sedan hem i snökaos, var mysigt men riktigt läskigt att köra och ibland känna hur däcken släppte vägen! Hade massa konstiga drömmar inatt så idag sov jag ut ända till 12 och har suttit och pluggat i ett par timmar. Ska strax köra ett litet träningspass här hemma och sedan städa lite. 

Minus 17 celsius.

Svinkallt ute men verkligen hur mysigt som helst!
Idag står julklappsshopping och mys på schemat. Firar fredagen med söta bilder från 2010 på mig & min saknade vän som stannat i Norrköping alldeles för länge nu. ♥
 
 


SNOW.



Älskar att fota på vinterhalvåret men hinner knappt hem från skolan innan det blir mörkt vilket suger.

Tomtegubbar.



Varje advent har vi som tradition hemma hos pappa att få en liten julklapp i våra julstrumpor. För ett tag sen hittade jag sötaste jultäcket och blev glatt överraskad när jag fick det i söndags! 

Dagen har bestått av massa snö, massa uppsatsskrivande och därför unnar jag mig en pluggfri kväll! 

Mysmåndag.



När det småsnöar lite sådär fint, riktigt biter kallt i kinderna och alla hus har ljusstakar & stjärnor i fönstren, då trivs jag. Trots att jag skriver på en engelskarapport och pluggar naturkunskap denna måndagskvällen så är det riktigt mysigt. Lyssnar på världens bästa musik & äter clementiner dessutom, livet är på topp! :D

Lillegos.

 
Världens bästa Bella. ♥
Tomedräkten åkte fram idag & Bella satt snällt och väntade på sitt godis medans jag knäppte av dessa bilder, så sööööööt. 

DECEMBER.

 
Har haft en mysig söndagsmorgon med mysbelysning inomhus och 10 minusgrader ute. Har en del plugg att ta tag i men tar det ikväll, först ska jag mysa lite hos mamma innan jag packar och beger mig mot Hovslätt. 

SUMMERBURST 2013.

 I torsdags bokade vi biljetter till Summerburst i Göteborg! Tänkte slå på stort & dra till Belgien på Tomorrowland som studentresa först men biljetterna är svåra att få tag på, så vi kör på den största svenska housefestivalen en vecka innan studenten. Det ryktas om att David Guetta ska dit vilket skulle göra hela mitt 2013!