Skriv din beskrivning här!

Besviken.

För några månader sen hade jag rakt från hjärtat kunnat skriva hur bra det var att ha en bästavän som även var mitt ex. Med tiden förändras man, går igenom saker och till slut slutar man umgås. Även om man går i samma klass. Det är inte bara personlighetsförändringen som gör mig så sviken, det är att bli ersatt av en flaska med alkohol varje helg. Det svider.

Äntligen fredag!



Fotokurs, historia-prov och diktamen i franska. Belönade oss med att äta på Chili Thai efter skolan vilket kommer hålla mig mätt hela helgen, haha. Har grillat min kropp i solarium, duschat och ska nu strax iväg till Julia. Får se vart och hur det blir ikväll. Är bara så galet trött, måste sova ut i helgen!

Chili Thai.

                                       

                                                         Sprängs vilken minut som helst.

Only miss you when I'm breathing.

Jason Derulo – Breathing 

Har haft en hektisk vecka, allt från mattetest, läsläxor hit och dit, tränat lite och övningskört en del. Denna veckan tar verkligen aldrig slut, den har segat som aldrig förr, usch. Imon har jag ett prov och läxförhör i franska, sen är jag äntligen fri några dagar. Skolfoto och simning på måndag, kan knappast bli sämre. Ska förklara mitt hat mot rosenlund en annan dag. Nu ska jag sminka av mig och lyssna på låten ovanför, så sjukt bra.

Godnatt. :)


Adidas.

Igår invigde jag mina nya träningsskor som jag fyndade i Tyskland för ca 400 kronor. Var på ett Fuego-pass med Julia & Sara, blir lite osäker om jag borde skaffa friskiskort igen eller ett sim-kort..



STRESSAD.

Huvudet är fullt av saker jag vill hinna med. Stressad och ur balans. Träna vill jag oxå göra, kan inte förstå hur jag kan sitta här med två friska ben och inte röra på mig? Idiot.

Detta vill jag hinna med:
- Springa, träna på friskis
- Övningsköra minst en gång till denna veckan
- Plugga till historiaprovet, även matte..
- Fixa en praktikplats till vecka 45
- Skriva ett CV
- Fråga om jobb
- Köpa en present till pappa
- Sova ordentligt så jag inte är som jag är just nu, helt off.

Känner mig helt depp och uppjagad. Skriver här senare, känner att jag måste ta tag i mitt liv.

Min vecka i Tyskland.

Dag ett.

Gruppen möttes på Juneporten i Jönköping och tog bussen till Göteborg. Därifrån tog vi flyget till Frankfurt och hyrde en bil och körde till Neuwied. Alla träffade sina familjer och jag följde med min tyska familj till ett kalas. Lite läskigt att träffa 10 nya personer som knappt kan engelska och dessutom aldrig träffat den familj jag ska bo hos, haha. Men allt gick superbra. :)






NYTT.



Blev en sväng till A6 efter skolan där detta inskaffades. Nya jeans, färgglad halsduk och höstskor är nästa projekt.

Orkar inte denhär dagen.



Börjar åtta med historia(har prov på fredag), samhällskunskap(en uppgift att göra klart) och slutar 12:45 med matte(har prov idag). Tråkiga tisdagar.

26e september.

Har försökt med matteboken, hälsat på hos mormor och kollat på Hollywood fruar. Har suttit och fixat med 200 bilder från Tyskland, tänker lägga upp bilder och text från varje dag. Börjar imon. :)


Min utbytesfamilj, världens gosigaste hund!

Jag & min tyska elev Frauke.

Matte B.

                 
Bilden är lånad från Hanna som har lånat den från Camilla, haha.

Fina Måns & lilla mamma mötte mig på Juneporten igår och jag har inte ens hunnit packa upp mina saker än. Har ett matte test imon som jag vill spy på, kan även räkna upp 23 saker till som ska hinnas med denna veckan. Ska sätta igång med pluggandet nu och återkommer senare!

SWEBUS.

Har sagt hejdå till den tyska familjen, tagit flyg från Frankfurt till Göteborg, väntat på bussen som jag sitter på nu som tar mig hem till Jönköping. Har haft en bra vecka i Neuwied med ett stort gäng svenskar & tyskar! Tänkte visa bilder från varje dag och börjar med dag 1 ikväll. Ska först landa och inse att man kan prata svenska med alla. Även äta något annat än korv eller mackor.. Juste, plugg har jag oxå. Vi hörs senare! :)

HEMVÄG.

Är påväg hem till Jönköping nu. Förhoppningsvis har jag hittat lite nytt och haft en bra vecka hos min utbytesstudent. Uppdaterar när jag är hemma, :)

Gos.


Grannens katt som brukar smyga omkring på våran altan. Gammal bild, haha.

Jag har fått någon slags beatthet av djur
. Allting som är gosigt och mjukt vill jag ha. Jag skulle vilja börja rida igen, rykta en häst och mysa intill den varma hästkroppen.  Och ha en liten kattunge hemma som myser med mig regniga och kalla dagar. Eller en liten papillonvalp som skuttar omkring mina ben när jag kommer hem. Blir helt till mig, haha. Vad är då det största problemet? Att jag fortfarande är lite allergisk mot djur eller att ingen i min familj vill ha djur..?


Landvetter.

Sitter nog på planet just nu och ska antagligen precis lyfta. Ha en bra vecka här hemma! :D

Söndagkväll.



Har packat för en vecka och umgåtts med Måns & Julia. Ätit Ben&Jerry's igen med film och nyss såg jag en film med mamma. Har pass, pengar och mina resväskor klara bredvid mig och en lite konstig magkänsla. Framför allt nojar jag inför flygresan med allt som hänt nu det senaste. Ska strax lägga mig, kanske fixar några tidsinställda inlägg under veckan.

Jag sticker ner till 15-20 gradiga Neuwied i Tyskland. Hälsa regnet från mig!

Ma chérie.

Är hemma hos mamma med Månsi. Hade en skön kväll med Julia, Simon, Måns och Ben&Jerry's igårkväll. Just nu skriver jag en packinings-lista och ska börja packa lite smått. Tänkte visa lite bilder från i fredags.




Det var inte så äckligt som det ser ut..

Hide & seek.

Har en aning panik och stressar runt. Oklara planer men lutar åt Bymarken ikväll. Ska sätta igång och fixa mig nu och möta upp några vänner på stan. Blir dock inte förvånad över att det alltid blir kaos när man bestämmer allt klockan sex på kvällen, haha. Aja, ha en bra lördag!


Otursdag..

Fixade varma mackor till frukost och lyckades få ugnen att börja brinna. Inget allvarligt men ändå. Just nu sitter jag på busshållplatsen med Måns och vi missade precis bussen. Vad som väntar härnäst vill jag inte veta, men hör av mig om jag överlever. :)

FREDAG.

Ligger supertrött i soffan hos pappa och kollar på någon film. Har varit "barnvakt" åt mina syskon ikväll med Månsie och har lagat mat och massa. Känns inte ens som fredag idag, skolan har tagit bort det enda goda på matsedeln vilket gjorde denna dagen ganska kass, :( Ilandsproblem. Nu ska jag iaf sluta babbla om mat och snart sova istället. Godnatt.

Resor.

                                                                      
Har gjort en ny kategori där jag lägger in bilder och saker från resor, titta in där om några veckor.

Har känt mig helt off hela veckan, ur spåren, inte mig själv. Har shoppingabstinens och känner mig allmänt tråkig. Laddar upp mig med en resa till Tyskland istället för skolan nästa vecka. Varför jag drar till ett land där jag inte känner någon, bor hos en okänd familj och spenderar en vecka av mitt liv med ett härligt gäng tjejer från skolan?

Såg detta som en chans att utvidga mitt resande i världen och öva på engelskan, detta kommer bli toppen!

ÖLAND 2011.








Svar.

Postat av: BankerydarN^
Hur var det i bankeryd med Måns? ;)

Hej du mogna anonyma! Det var helt okej, kollade eventuell praktikplats men kände inte att det var rätt så jag får leta vidare :)


Moooos.

22:53

Något mindre sur och en film senare, Sarahs Nyckel var grymt bra.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med gossip och mina tre kuddar. Godnatt. (:

SPY.

Jag vill spy på allt just nu. Framförallt på mina talang för att se ut som en katastrof på bilder. Har gjort läxor, övningskört från Tenhult till Barnarp och slutade i Lekeryd. Nu ska jag fortsätta sura och kolla film med mamma. Hejdå.




Hej äckliga röda ögon och konstiga hår. Jag gillar er ostarkt.

Little bad girl.



Har varit och handlat med mamma, gjort en nyhetsredovisning och ska strax läsa lite franska. Har en retlig hals och halvt hes röst, täppt näsa.. Underbart! Har varit och fotat i skolans studio idag och har massa bilder på Julias kamera, får dem imon. Ska ta itu med skolan denna veckan, missar lite nästa vecka när jag är iväg. Så jag uppdaterar bättre snart! :)

Samhällskunskap.



Sitter på en väldigt intressant lektion just nu och kollar på en debatt om USA:s presidentval..

Nikon D5100

                                
                            

ÅÅÅH. Jag vill byta ut min Nikon D3000 mot denna skönheten.. 6000:- och den är min.

Hmmm, ska Alice Ekström kanske söka sig ett jobb?

Hoppar omkring.

För tillfället har jag massor av energi. Hoppar omkring i nya träningsbyxor jag fått av mormor och lyssnar på bra musik. Om en halvtimme börjar Svenska Hollywood Fruar och jag ska strax packa upp allt som ligger på mitt golv. Om det är någon som undrar så är det förbannat jobbigt att dra med sig allt hit och dit, haha..

Visar även lite Ölandsbilder senare, ciao.


SÄNGEEEN.

Jag har ont i huvet, täppt i näsan och ligger helt slut i min säng. Ska strax börja packa ner mina saker och åka till mamma.

Sjukling på g?

Vaknade med ont i halsen och känner just nu hur huvet är tungt och näsan börjar bli täppt.. Ska strax sova och försöka piggna till tills imon, typiskt att detta ska ske så nära Tysklands-resan. Visar bilderna imon med ett förhoppningsvis bättre hälsotillstånd, godnatt!


Hemma i Jönköping.

Kom hem för någon halvtimme sen, varit på uppe hos Måns farfar och hos mina kusiner. Fick ett spontant erbjudande av Måns farfar att följa med till Öland över en natt i fredags så jag packade mina saker och följde med! Har gått på stranden, ätit gott och haft otroligt mysigt i deras sommarhus. Strax ska jag hoppa in i duschen och kolla eventuella läxor tills imon. Kanske slänger in några bilder här senare. (:


My love.

I bilen

Sitter i bilen påväg hem från Öland just nu, har haft en supermysig helg. Sitter och kollar bloggar på Måns iphone medans han läser biltidningar, haha. (:

Feeling good - Michael Bublé.

Vi har bakat cornflakes-kakor här hemma igen och jag tror att jag spyr snart. Har Johanna och Måns hos mig, två ägg i ett skal, haha. Ska packa lite och sen åka hem till Måns. Imon följer jag med Måns spontant till Öland och sover där. Mysigt!


Godnatt-inlägg.




Avslutar denna dagen med dessa mysiga spindelbilder. Godnatt. :)

21:38


Biffen..

Sprang två rundor i Hovslätts lilla löpspår. Astman sammarbetade ganska bra, värker fortfarande i lungorna men det känns bra. Ska fortsätta med detta minst en gång i veckan, sakta bygga upp konditionen igen och förlora några kilo skadar aldrig. Framförallt gör jag detta för att klara VG nivå runt Munksjön senare i höst. GO.

Like a maraccccaa.

Det regnar ute och jag vill ge mig ut med kameran men med min otur kommer den väl drunkna. Testade bara snabbt att sno en stor legoplatta och sätta aluminiumfolie runt om den. Ingen höjdare men fick lite ljusare ansikte, ska fortsätta testa mig fram. Rastlösheten börjar sprida sig i min kropp, vill träna. Så jag ska faktiskt dra på mig lite kläder och ge mig ut i skogen, ciao fellas.



Åh lilla mellanrum, snart är du borta!

TORSDAG.

Vaknade imorse av att jag trodde att jag drömde en mardröm men det var visst småsyskonen utanför mitt rum som spelade Justin Bieber på högsta volym. Dagen fortsatte långsamt med geografi och svenska. Klasseftermiddag med fika och sedan hjälpa till att städa hos en halvsläkting. Nu har jag pecis kommit hem och ska läsa lite läxor och sedan fota med en hemmagjord reflexskärm. (:

En tankeställare.



Var ute på en två timmar lång promenad med min barndomskompis/granne Paulina innan. Snackade om allt mellan himmel och jord. När jag kom hem tog jag en lång dusch men kunde inte släppa tanken på Stefan Liv. Allt känns så brutalt och ofattbart. Inte bara hans död, utan att det kan hända vem som helst, när som helst. Trafikolyckor, sjukdomar, krig osv. Sånt här händer varje dag. Var tredje sekund dör ett barn av hunger, aids eller av malaria. Detta uppmärksammas inte förrens det träffar en rakt i ansiktet och sanningen når en. Man tänker inte på det, det är sjukt. Vi har det så bra här i Sverige.

Tankar rullar runt om döden, människor i min närhet och jag känner mig helt nedstämd. Jag vill aldrig lämna alla dessa underbara människor jag har runt om mig. Och alla ni bloggläsare som läser min blogg för att ni uppskattar min blogg, ni är fina.

Kaloriebomb.

Bakade Cornflakes kakor tills imorgon innan. Dem smakar helt underbart!



Det obligatoriska smakprovet, haha.


Receptet hittar ni HÄR!

Stefan Liv.

Har aldrig varit något större hockey-fan men Stefan Liv har jag ändå sett och hejat på HV för. Tyvärr finns han inte mer i livet efter en flygkrasch idag.

Rest In Peace.



Sämsta dagen i veckan.

Har haft en sjukt seg och sur dag. Känner mig helt off och trött i kroppen, arg och otålig. Har precis druckit varm oboy för att bli varm och ska snart börja baka tills klassdagen imon. Ska även ut och röra på fläsket senare.

We don't waste no precious time.

Rensar bilder, kollar bloggar och har ont i magen. Kom på senast igår att jag kan ställa klockan på sju istället för halv sju på morgonen, smart tjej_94. Nu ska jag strax försvinna in i Gossips värld och sen sova. Godnatt bloggen.


GREKLAND PART 3.


Våran lilla bil var visst ganska stor, haha.

Hemma hos farmor, MTV utan massa skitprogram, bara musik.

Varann bil är taxi, haha.



Hos min farbror som bor utanför Aten.



Badplats några mil från Aten




Hemma hos pappas kusin.





Såhär såg min plats ut för tre dagars resa, rent ut sagt kaos.

GREKLAND PART 2.

Del 2. Varför det har tagit mig nästan en månad att lägga upp bilderna här? Ärligt så har jag inte haft tid och jag blev inte riktigt så nöjd med bilderna som jag hade hoppats. Äsch, kolla nu när dem är här, haha.



Volleybollnätet där en hel del tid spenderades.




Efter för många redbull ute så kunde jag inte somna förrens klockan sex, satt ute och tog kort istället.



Det värsta av allt, fjällandet. FYY.

Detta var några bilder från semesterorten Tolo, har lite fler bilder från Aten som jag lägger upp strax!

Sjätte september.

Sitter i köket bredvid Måns som visar min låtsasmamma massa Thailandsbilder. Slutade tidigt idag och är supertrött. Och oseriös. (:

When I held ya.

Vad har jag gjort idag?
Jag har spelat fotboll som en idiot, varit med finaste Måns och segat. Nyss hittade jag ett klipp på en blogg där en helt underbar röst sjunger i idol(visste inte ens att det hade börjat..). Jag vill höra mer, längre, åh fyfan vad bra!


MÅNDAGSBARN.

Kom hem från skolan för en stund sen och dricker juice ur en barnslig kopp. Ska duscha strax och sen åka hem till Måns. (:


Musiktips.

Avicii-levels (Flo Rida Remix)

I'm a convict, if love is a crime.



Tidigare idag tog jag & Julie en lång promenad upp till Vissmålen och klappade katter och hästar. Fortsatte sedan ut på ängar och tog kort i det underbara vädret. Några timmar senare kom Måns hem till mig och vi åkte hem till min pappa med alla mina saker. Just nu sitter jag och redigerar bilder från igår & idag men lägger upp dem senare. Så även greklandsbilderna.. haha.

Last night.

Ica maxi(haha), hem till Simon, grilla och ha en skön lördagkväll med fantastic four.





Julia har massa mongo bilder på oss så dem visar jag här senare, (:

Skogen.

Imorse fick jag skjuts hem klockan åtta och somnade om i min säng. Några timmar senare åkte vi ut till våran sommarstuga och tog farväl av min studdsmatta som ska säljas , så hoppade lite farväl. Träffade på en söt groda och andades frisk luft.








Eller så kan man vara såhär graciös.

Volterna sitter, spagat kommer jag ner i än och hållningen finns där. Det är kroppen som fattas och konditionen. Varför slutade jag med gymnastik? (pucko)

Good Feeling.



Min charmiga sida visar sig då & då. Just nu har jag ett stort kläd-problem. Ska helst vara uppklädd i klänning och jag är en jeansbrud, great. Ska börja sminka mig & möta gänget om någon timme och sen laga mat. Ha en bra lördag!

Crash and burn girl.



Har 5 månader med Måns idag så dagen har spenderats med honom och så även natten.

Gissa vem som lyckats övertala någon att kolla på Gossip ikväll? :D

VILL HA.




Detta lilla hjärta ska pryda min vänstra fot. Mitt nästa projekt.

HEJ. Rubriker är svåra.

När jag kom hem från stan så hämtade min morbror upp mig och så åkte vi ut till Hakarp och övningskörde. Var iväg i två timmar och körde några mil, tummen upp till mig! Har precis blivit förhörd på franskan av mamma och nu ska jag ringa lilla sjuka Måns. (: