Skriv din beskrivning här!

30onde december.

 
Jag försöker pussla med mina drömmar och reda ut vad jag vill göra med mitt liv egentligen. Mina 2 stora passioner i livet är att resa samt fota så det är väl egentligen där jag behöver utgå ifrån. Det känns som att varannan människa har dragit iväg på en långresa, flyttat iväg utomlands eller bestämt sig för vad de ska plugga till. Jag har varit inne på att söka in till Personalprogrammet som finns här i Jönköping men har också haft i baktanke att söka in till en fotoutbildning som även den finns i här. Om jag kommer att börja plugga till hösten vet jag inte, jag trivs med att jobba och tjäna pengar men tänker inte fastna där. Jag vill även resa, jag måste komma iväg på en resa nu i vår, vill båtluffa i Grekland i sommar, åka på roadtrip/fotoutbildning i USA i juni och uppleva saker. Det är det jag lever på, planera resor-genomföra dem och ta mängder med bilder- det är det som ger mig kickar och det jag peppar mest inför. 

Heja mig!

ledig måndag.

 
Är ledig både idag & imorgon, fruktansvärt skönt! Idag hade jag bokat in ett CX-pass 12:15 och körde sedan kondition i 40 minuter till. Därefter hämtade mamma mig och vi åkte hem till Huskvarna, jag blev bjuden på köttbullar och har myst med Bella hela eftermiddagen. Ikväll blir det en fika i stan med 2 vänner, imorgon har jag lite att stå i, måste förbi systemet, stan och fixa inför nyår! :)

mitt 2014.

2014 startade bra, 16 januari gjorde jag en stor sak för mig själv, jag var dock sjuk & hade sämst immunförsvar i princip hela januari. I mars blev jag erbjuden en visstidsanställning på 6 månader på mitt jobb, fyllde 20 år gammal och samma månad flyttade jag & Dennis ihop i våran lägenhet i stan. Våren fyllde jag med jobb, lägenhetspyssel, Aviciikonsert & en himla massa smoothies.
 
 
I april åkte jag & Dennis iväg till London för att shoppa ihjäl oss, kolla på en fotbollsmatch och njuta av våren som hade dykt upp i England. I juni hade jag min första semester på 2 veckor då jag var iväg på Rhodos ihop med Dennis, Dennis och Ottilia. Det blev en hel del häng på piren, lärde känna min fina vän Sara bättre och var helt okej solbränd.
 
 
Jobbade mycket i juli, åkte på roadtrip till Söderköping med Jasmine, var iväg på Tomorrowland med Simon, Charlie och Julia och har fortfarande inte återhämtat mig från upplevelsen, haha. I augusti var jag iväg en helg i Falkenberg med mormor och mamma, firade 2 år ihop med Dennis och var på Öland med bästa tjejgänget! 

 
I september bokade jag New York med tjejerna, 1 oktober fick jag min första heltidsanställning, shoppade höstoutfits, planerade ihop en överraskningsfest för Simon, var i Göteborg en söndag för shopping med Sara, hade tacokväll med jobbarkompisar och laddade inför julen.
 
 
Den 7e november bar det av mot USA och New York, hade den intensivaste veckan i mitt liv med shopping, upplevelser och massa kul ihop med tjejerna. Köpte vinterboots, massa julinredning och julklappar. Sedan gick det väldigt fort och vips så blev det jul. 3 dagar kvar till ett nytt år och jag kan nog säga att 2014 var lika bra som 2013 fast jag trodde att det skulle vara omöjligt att slå. 
 
 

julklappar!

 Fick 2 fina hjärtfat, 6 små tallrikar och 6 små hjärtformar som jag önskat mig.
 
En hel del godis.
 
 Doftljus från Voluspa och Yankee Candle
 
  Ett D till mitt berlockarmband från Thomas Sabo
 
Olivolja, flingsalt och krydda, älskar dessa förpackningar!
 
 Vas från Mio som jag önskat mig länge. 
 
Förutom detta så fick jag och Dennis en hel del saker tillsammans, påslakan, 6 stycken koppar, värmeljus, mer godis och fina lovikavantar. Så himla nöjd och tacksam för alla presenter. ♥

min jul.

Julafton blev helt perfekt. Under dagen var det helt grått ute men vid 3-tiden blev det kallare och det började snöa helt galet så det blev en vit jul trots allt! Jag firade som sagt jul hos mormor på julafton med mammas sida av släken och igår var det julfirande hos pappa som gällde. Det faller sig naturligt då man firar juldagen i Grekland även om vi inte har så många grekiska traditioner över jul. Vi åt mat, öppnade paket och fick besök från kusinerna från Borås. På kvällen åkte jag hem till Lisa där vi hade glöggmys med tjejerna. :)
 
 
 
 
 
 
När tomten kom och Jason hade fått 3 presenter så sa han: "Tomten jag vill inte ha fler paket, du kan gå nu, hejdå och god jul" Sötaste ungen haha. 
 
Fina Tommy. 

God jul bloggen!


Jag sov över hos mamma igår så vi hade myskväll ihop med Bingolotto och mat. Idag kunde jag sova ut lite längre innan jag hjälpte till med bakning och sen gick jag upp till mormor med Bella där släkten samlats ikväll. Vi har precis ätit julbord och om en stund blir det julklappsöppning! :)

söndagsupdate.

Jag jobbade kväll i veckan så det blev tyvärr ingen uppdatering här hehe. I tisdagskväll åkte jag & Dennis iväg och köpte oss en gran, det blev även pyntning och julklappsinslagning. Helgen gick fort, i fredags chillade vi bara hemma, igår lunchade vi på MästerGudmunds och åkte sedan till råslätt för att kolla på bandy. På kvällen var vi hos Tobias och förfestade en stund innan vi alla drog till Sliver. Idag vaknade jag tidigt, klockan 1 var vi bjudna på julbord hemma hos Dennis mamma och efter det tog jag mig till Condeco där Lisa, Ottilia och Julia befann sig. Har bara 2 arbetsdagar kvar innan jag tar ledigt fram tills 2 januari, hur fint!
 
 
 

världens sötaste Molly.

Idag fick jag besök av min kusin Angelica och hennes 10 veckor gamla valp Molly. Sötaste lilla hund jag sett, så himla liten och gosig. Vi fikade medans Molly sprang omkring på upptäcktsfärd i lägenheten och sedan somnade hon på soffan helt utmattad. Åh. 
 
 
 
 
 
 

trettonde december.

Hallå igen!

Veckorna bara rinner iväg, det är bara 11 dagar kvar till julafton men jag har iaf varit duktig på att ordna julklappar i tid detta året! Alla julklappar till Dennis är färdiga, en kvar till pappa och sedan ska jag bara slå in resten. I veckan som gått har jag varit utbildare på jobbet för nya människor som börjat, igår hade vi luciafirande för all personal på Mobis, ätit middag hos pappa och tyvärr har ingen träning hunnits med. 

Idag har jag varit flitig och städat hela lägeheten samt slagit in julklappar . Var iväg på A6 och Rusta en sväng med Elin mitt på dagen och köpte de sista klapparna & nya dammsugarpåsar haha. Trodde verkligen inte att det skulle komma en dag då jag skulle lägga pengar på just det men hände idag... Ikväll ska jag iväg till Kock & Bar för att äta middag ihop med Elin och Lisa, tapas står på menyn och det ska bli mysigt att träffa tjejerna då jag inte haft tid i veckan. Imorgon kommer mina kusiner Angelica & Johanna hem till mig och då ska jag få träffa Angelicas lilla hundvalp, som jag längtat!
 
Våran 2a ljusstake iår, kunde inte bestämma mig så det fick bli 2!

 
 

Södertälje


I fredags efter jobbet åkte jag & Dennis och handlade lite och köpte även med oss mat från Liban Deli. Vi kollade på Idolfinalen lite halvt samt bakade snickerskakor och hade myskväll. Igår gick bussen mot Södertälje och julbord med jobbet klockan 10 och vi var framme vid 2 tiden. Vi checkade in på Scandic och gick sedan en stund på stan innan vi fixade oss och sedan gick ner till julbordet. 

Idag mådde vi en aning sämre efter ca 4 timmars sömn inatt och bussresan hem var riktigt seg. Nu är jag hemma och har ätit lunch och har bara planer på att chilla resten av kvällen. :)


Slim detox.

 
 
 
Jag har kört igång ett kostschema som jag hittade på en träningsblogg. Man ska äta var tredje timma, frukost, lunch och middag samt klämma in ett par mellanmål & dricka mycket vatten. Kolhydrater ska uteslutas så jag skippar all pasta, potatis, ris, bröd och självklart allt onyttigt. Unna mig lite tänker jag göra om jag känner för det nu kring jul men jag är ändå ingen sucker för pepparkakor, lussebullar osv så det ska nog gå fint. På det ska jag träna så mycket jag hinner/orkar. :)

Så jag ersätter kolhydrater med mängder av grönsaker istället! T.ex:

Frukost: Kvarg med bär, havregrynsgröt med bär/banan eller stekta ägg
Lunch: Kyckling/kött med grönsaker
Middag: Köttfärs, kyckling eller helt vegetariskt
Mellanmål: Frukt, apelsinjuice, varma koppen eller en smoothie. 

Dessutom beställde jag hem detoxpiller som jag ännu inte testat. Man ska få mer energi, vara mindre hungrig samt rensa kroppen så det blir upp till bevis haha. Jag har aldrig testat något liknande förut så förhoppningarna är inte särskilt höga. Men jag hoppas mest på att känna mig mindre svullen och mätt som jag blir efter ha ätit pasta osv så jag ger detta + lite ändrade kostvanor en chans. :)
 
Dagens middag, kyckling stekt i vitlök, babyspenat och lite creme fraiche med sallad.

2014.12.02.

 
Idag efter jobbet åkte jag hem en stund och tog mig sedan ner till Mix Studio där jag hade bokat klipptid hos Frida. Vi färgade mitt hår mörkare och klippte bort alla slitna toppar, så skönt att slippa mitt solblekta/konstigt färgade hår haha. Frida är bäst, den enda någonsin som lyckas locka mitt hopplösa hår. :)

På vägen hem åkte jag förbi Ica Maxi och hämtade ut mina Detox piller som jag beställt, ska visa dem & berätta om min nya kost imorgon! 

1a december.

 
 
Julen har äntligen fått flytta in i lägenheten! 
Vi har satt upp stjärnor, ljuslyktor, tomtar, lagt en röd duk på bordet och snart ska julgardinerna upp i köket. Idag fixade jag även sista touchen med mossa på våra adventsljus. Det som fattas nu är en julgran och snö!