Skriv din beskrivning här!

LONDON 2012.


Runt 05.00 inatt åker jag med Måns och hans familj mot Skavsta där flyget tar oss till London! Shopping, regn och English breakfast väntar. Och självklart, mängder med bilder! Några tidsinställda inlägg kommer nog dyka upp, hoppas det snöar ordentligt på er!

13:15



Nyvaken och söt. Ska strax bädda för första gången denna veckan och njuta av att vara inomhus. Måste snart leta fram en resväska och packa ner lite saker, hoppas på varmare väder än detta kaos.

PÅSKLOOOOV.

Äntligen blev det fredag! Slutade skolan 14.10 och drog till Forex där jag växlade pengar. Åkte upp till A6 en stund med Julia och Simon och kom hem för en stund sen. Lämnar Sverige på söndag och chillar resten av lovet och kanske ut på krogen för första gången, övningsköra och lite såå. :)


Everybody.

Skrillex – Kill EVERYBODY

Funnit den ultimata tagglåten-inför-träning. Haft riskettan, övningskört och nu ska jag hoppa in i duschen. Revenge 21.00. Fredag imorgon. PÅSKLOV.


TYSKLAND.



Har redovisat om våran resa till Tyskland för några klasser i veckan. Skolan har ett utbyte med en skola i Neuwied och i september kommer tyskarna till oss. Var en grym vecka och skulle gärna gjort det igen. Om det nu är någon som har chansen till ett utbyte så tycker jag verkligen att ni ska ta chansen! Kanske inte alla som har lika stor passion för att resa som jag men det var riktigt värt det. 

Tjejen på bilden var min utbytes-tysk. Tyvärr blir det inte av att hon kommer till Sverige men en annan tysk tjej kommer ta hennes plats istället. Lite synd, även om vi aldrig fick någon bra kontakt. (:

Tjugosjunde mars.



Skola. Springtur i skogen med Bella. Middag och fruktsallad hos mormor. Övningsköra i några timmar. Bra tisdag!

23:46



Vad sysslar jag med när jag inte uppdaterar er hela dagarna? Jag går i skolan och bockar av prov efter prov, lyssnar på awesome musik, försöker träna minst 1-2 gånger i veckan, övningskör och pluggar teori, städar mina alltid röriga rum, längtar till påsklov, gosar med Bella och lägger mig alldeles försent. Hinner träffa mina fina vänner och tänka på att skaffa jobb därimellan också.

OLD.










2008. 2009. 2010

High on life.



Har haft en toppensöndag! Humöret är på topp och jag vill vara kvar i denna bubbla.

Söndag 25e mars.


Tyckte att jag vaknade hyffsat tidigt tills jag insåg att man skjuter fram klockan en timme.. :D Har iaf en skön dag framför mig, ska njuta av solen och åka hem till mamma ikväll. Om precis en vecka lämnar jag Sverige i 4 dagar, känns superbra!

BOYFRIEND.



Fick dessa godingar i present av Måns. Luktar nybakad muffins i hela duschen med duschcrémen. Me gusta.

By the ocean.


Hade som fotouppgift idag att få fram vårkänsla i bilderna och längta till sommaren. Här en en jag tog.

Vädret har varit helt awesome idag och efter skolan hängde vi lite på bryggan igen. Fint är det.

Sunshine.

Redan torsdagkväll! Stack till hemköp på lunchen och köpte med mig sallad för att sitta och steka i solen på bryggan med några mates. Kom hem vid fyra och åt grillat för första gången iår, mötte sedan min fina vän Paulina och har varit ute och gått i två timmar. Så sjukt härligt! Nu har jag lite plugg och en dusch väntar efter det.


21:20

Haft en riktigt fin födelsedag!
Fått hundratals grattis och söta sms hela dagen, ätit på Dalbaffo med familjen och blivit firad av fina släkten. Blivit en parfym rikare och fått lite annat smått & gott. Är inte riktigt på plugg-humör så är lite badass nu när jag är myndig och skippar det ikväll. ;)


JAG FICK EN BIL!



Min högsta önskan i 18-års present! Sa ju iofs inte om den skulle vara stor eller få plats i en kartong.. Aja, det är en Golf i vilket fall!

Presenter.



Blev väckt imorse med paket av familjen och i skolan fick jag roliga prylar av kära vänner. Även min första kanelbulle från skolfiket fick jag och ett jättefint kort av Måns fina farmor. Om någon timme kommer kusinerna, Måns och släktingar. Blir fika idag igen! Dessutom tar jag ledigt från mitt godisförbud idag. :)

BIRTHDAY GIRL!


            
                                                                                      

WORDS.

                                  

Världens bästa tjejer!



Mina tvillingkusiner fyller 18 år idag! Har hängt ihop med dessa tjejer sedan vi låg på BB ihop. Växt upp tillsammans, bilat till Grekland, bott ihop och har alltid lika kul ihop. Ska strax åka upp med familjen till dem och fira, weeeah.
GRATTIS ANGELICA & JOHANNA! :D

TATTOO.



Följde med Julia när hon tatuerade sig efter skolan. Har en riktig ångestdag och har ingen lust att vara vaken överhuvudtaget.

JERSEY SHORE.



Har väntat på nya avsnitt hur länge som helst, ikväll 22.00 smäller det! :D

Wanna talk about it?



Alexandra Burke – Elephant feat. Erick Morillo

GIFTS.

Hade en trevlig eftermiddag med släkt och vänner hemma hos oss igår. Massa fika och presentöppnande! Fyller dock i veckan så njuter inte riktigt av att vara 18 än. :)


Nagellack, värmeskydd, liten väska, presentkort och pengar.

HEY HANDSOME.


The Change Up. Ryan Reynolds.. mums.

Sjuttonde mars tvåtusentolv.



Chillar i min säng med Bellis för tillfället. Gick upp vid nio imorse och har städat och fixat sen dess. Precis duschat och ska fixa mig om någon timme, klockan 3 kommer släkten och familjevänner och firar mig och min kusin. Luktar kakor i hela huset då mamma envisats med att baka 46 olika sorter, är inget större fan av bakninglukt, haha :) Ha en bra lördag!

Fjortonde mars.



Vad gör jag för världen denna vecka? Jag har slutat skolan runt 12 varje dag och imon har jag bara en lektion.. Varit ute i solen med hunden, pluggat lite grann och njuter av min sista onsdag som 17åring. Avslutar dagen med att kolla HIMYM, fint!

Play it right.



Kort skoldag och underbart väder idag igen. När jag kom hem stack jag ut i skogen med Bella och gick en runda. Har städat lite i mitt rum och ska strax äta. Ska plugga lite körkortsteori och sedan göra några test, bokat in riskettan än så länge och ska boka halkbana nästa vecka. Är så sjukt trött på allt tjat och stress om körkort så säger till när jag tagit mitt körkort istället nästa gång. ;)

Det är svårt.



Det är inte det lättaste att vara bekväm med sig själv om man är perfektionist. Inte det minsta faktiskt.

Bildlöst inlägg.

Har tre korta skoldagar denna vecka då vi har utvecklingssamtal och grejer. Så idag har jag spenderat ca fem timmar i solen på bryggan med söta människor. Känner mig helt ork-lös för tillfället och tänker lägga mig tidigt ikväll. Är sugen på att baka men äter inte sötsaker så mejlar istället min fina vän ett recept, haha, jag glömde inte!

OCH dessutom.. Så har jag suttit och bråkat med en internetsladd i flera månader och tappat tålamodet hundra gånger, avslutade sladdens liv förra veckan i ren ilska. Tror ni inte att det kommer fram att vi har haft trådlöst internet i 3 år? GAAAAAAAAAAAH.

Gränna.



Min söndag spenderas mestadels i Gränna där Bella går på hundkurs (naw) och jag fotade i det fina vädret. Mötte upp Måns som tog 101:an ut. Var ute en sväng i sommarstugan och utmanade ödet på sjön som fortfarande är täckt av is. Nu är jag hemma hos mamma och har hundra väskor att packa upp, känns ändå helt okej med tanke på vilken skön dag jag har haft. Färg på kinderna har jag också fått! :D

SILVER.


Let's put some colour.


NewBody sportbh.

Darling.



Ikväll umgicks jag med två bra killkompisar och åkte runt lite överallt. Slutade hemma hos William med film och nu är jag hemma. Dricker Oboy och mår allmänt bra. Snackar med en gammal vän på facebook och lyssnar på musik. Ska snart sova, dock är jag klarvaken så vi får se när det blir, haha.

Tionde mars.



Måns sov hos mig inatt och jag gick och la mig klockan 9 igårkväll, haha? Vaknade hyffsat tidigt idag iaf och stekte pannkakor till frukost. Vädret är på topp och ganska behagligt att vara ute. Har duschat och fixat lite, nu ska jag hindra Måns från att somna om. :)

NEJ.



Och så ser det ut såhär ute igen. Vill inte :(

MAKE KONY FAMOUS.


I will lose my mind.



Vad lätt allt blir när man lyssnar på bra låtar.   Alesso – Calling (Lose My Mind) - Radio Edit

Kan inte riktigt hantera sånthär.



Cancer.
Att veta att någon i ens närhet kommer gå bort snart. Att veta att personen har en bestämd tid att vara kvar i livet. Hur många människor som lider runt om. Att man själv har ett friskt liv och inte kunna veta vem som lever imorgon. Jag vet knappt vad jag ska skriva, jag lider med alla som någonsin varit med om att cancer påverkat deras liv på nåt sätt. Jag är riktigt dålig på sånthär.

Dreaming of.

Orkar inte riktigt vara närvarande. Är fortfarande inte på topp och tankarna flyger iväg till värme istället.


+++


+ likadana örhängen.



Smycken jag fick från Thailand.

PRINCESS.


KAAOZ.

Hela veckan har varit ett känslomässigt kaos. Har varit känslig för allt. Känt mig som en 14åring med tre miljoner viljor och känslor. Igår var jag arg hela dagen och surade som en liten unge, haha. För tillfället mår jag prima och kollar på The Proposal hemma hos pappa. Ska strax lägga upp lite bilder från förra helgen, har lite att ta igen här på bloggen!


GRATTIS JULIA 18 ÅR!


Grattis otroligt fina vän! Hoppas du hade en toppendag :D

0 inspiration.

Har suttit och kollat på mängder med bloggar de senaste dagarna. Försöker hitta inspiration till att ta bilder, förändra mitt utséende, träna. Får köra på att blogga när det känns kul helt enkelt. Just nu sitter jag med blött hår, ska strax torka det och iväg mot stan där två fina vänner och en snyggis till pojkvän möter upp mig för äta ute någonstans. Firar dessutom 11 månader med Måns idag.


Bild från fotolektionen idag.