Skriv din beskrivning här!

Tjugonionde april.

Har datakunskap sist på fredagar och det är lika oseriöst som vanligt. :D Gick och köpte glass med Simon innan och det var otroligt gott. Efter skolan ska vi åka till Ica Maxi och handla inför ikväll, vi ska ha grillkväll med klassen!



En fråga.

vart köpte du busskortshållaren? :)

Svar: Den är köpt på Bokia för 35kr!


Pippi Långstrump..




Kanske inte riktigt!
Kan inte bestämma mig om det är charmigt eller irriterande med prickar i ansiktet. Somrigt är det iallafall! :D

Telling the world.

Var på A6 en sväng efter skolan med mamma och handlade lite. Hann även sola en timme när jag kom hem och inskaffa lite fler fräknar. Har precis ätit och ska sätta igång och göra muffins nu. Efter det står lite plugg och en dusch på schemat. (:


Vilken bild.. Men nya solglasögon blev det iaf!


Ny busskortshållare i najs färg.

21:36

Sitter just nu i Julias säng och vi ska snart tralla in till tv för att se Eclipse och mysa!


ONSDAG.

En lagom lång skoldag. Har hunnit med ett läkarbesök och även kollat synen till körkortskursen. Ska packa ner lite saker och sen ta en promenad hem till Julia och spendera natten där. :D


Jag & fina Julieee


Tjugofemte april.

Har en massa bilder att visa här på bloggen, både bilder från idag, från i tisdags och lite till!

Nu är jag hemma hos mamma och har packat upp mina saker. Har haft en underbar dag i det sköna vädret och vandrat runt i skogen med kameran och med 3 fina människor. Är helt slut, imon är äntligen sista jobb-dagen och jag börjar klockan sju på morgonen. Därefter följer en skoldag och därmed är skolan igång igen. Men det är ju bara 6 veckor kvar nu, helt sjukt..








Jordens finaste människa.








Har lite svårt att ta in att jordens finaste varelse är i min närhet. Att han är min, bara min.

Tjugofjärde april.

Jobbade klockan sju idag och sitter nu invirad i mitt täcke i soffan. Är helt slut och ska strax lägga mig och sova en stund till. Idag ska vi fira påsk här hemma hos pappa med grill och massa. Skriver mer senare!

OCH ELIN ALSTERMARK - skicka bilderna idag eller så bloggar jag inte mer!


Påskafton.

Har varit ute i Kaxholmen och firat påsk med Måns familj hela dagen. Vädret är ju helt underbart!
Nu är vi hemma hos Julia och väntar på att några kompisar ska komma hit. :)



Gamla bilder från Julias dator, 2009.. Vit kajal, foundation på läpparna och äta så lite som möjligt var grejen då.

Dag 13 - Min första kärlek.

På dagis var jag faktiskt gift med en som heter Philip..
Och från förskolan fram till sexan var jag tillsammans fram och tillbaka med en kille som heter William. Kär på riktigt var jag dock inte förens jag gick i åttan. 5 månader varade det förhållandet och det kommer jag alltid minnas som mitt första förhållande. (:


Långfredag.

Shit vilken lång dag, den har verkligen gått segt!

Har hunnit med en liten cykeltur och solning, ätit mat, kollat film och ätit glass i solen. Har en trött Måns bredvid mig just nu och jag är pigg och rastlös, haha. Får se hur kvällen slutar, fint väder är det iaf! :)




Every time you look at me.

Igår var Måns här, börjar bli en vana att säga det nu då vi träffats varje dag i en vecka idag, haha. Vi var barnvakt med mina tvillingkusiner åt småsyskonen och kollade film och lagade mat.

Idag har jag jobbat och sitter just nu i sängen jättetrött. Måns är påväg hit snart och då ska vi iväg på cykeltur. :D




Sol-älskare som oss.



Tjejen till vänster är speciell, hon är inte som hon ska..

Har legat ute i solen i någon timme och pressat sönder. Blir lika arg som varje år då jag inte blir ett dugg brun eller så blir jag blind av solen. Mina kusiner bredvid mig blir supermegaultra bruna. Fusk!

Nu ska jag ut i solen en stund till!


Dag 12 - Bild på när jag var liten.

Har visat bilder på mig som liten tidigare, men imorse hittade jag fotoalbumet när min pappa och låtsasmamma gifter sig. Kommer ihåg hur sur jag var för att jag var tvungen att vara med på bild när jag hellre ville leka med lego.. Så jag visade upp min sämsta sida och var sur hela dagen, haha.



Glad tjej..

Don't make a move.

Mina dagar har förlängts till 18 timmar vaken och sömn på 6 timmar = Otroligt seg alice.
Slutade vid 9 imorse och tog bussen till Måns där vi sov några timmar och segade. Tog bussen igen vid 5 och jobbade 2 timmar till och nu är jag hemma. Väntar på att Måns ska ta sig hit och sen ska vi på en promenad i skogen hade jag tänkt. :)


Bilder från igår.




Supertrött.

Var uppe på egnahem och fotade med Elin & Julia idag. Träffade senare Julia, Måns, Simon, William, Jonatan, Jasmine, Gustav och Christoffer för att grilla i stadsparken. Mycket trevligt! Fick precis skjuts hem av Simon(tack!) och ska strax lägga mig. Luktar äcklig grillrök och sitter i Jonatans stora tröja. Känner mig inte taggad på att gå upp om 6 timmar.. :(

GODNATT!

Underbara väder.

Blev inget mer inlägg igår då jag var så trött vid elva när Måns åkte så jag däckade i sängen, haha.

Här är iaf bilderna från igår, vi cyklade till Bårarp, vidare till Tokarp och sen in till stan där vi mötte upp Måns och satte oss vid vättern och sen cyklade vi hem. Otroligt mysigt och superskönt med värmen!










Måndag.

Jag lever och ska uppdatera bättre ikväll, jobbat, cyklat 2 mil, fotat och haft en bra dag i solen.



Myser med Måns just nu, life's good.

Testar nytt objektiv.

Stod och försökte ta kort på månen med mitt 18-55mm objektiv och ser knappt månen. Då kommer min låtsasmamma på att hon har ett macro objektiv till våran gamla systemkamera. Så jag har stått som en idiot de senaste 25 minuterna på verandan och testat ett Sigma 70-300mm objektiv. ME LIKE.






Yes, jag ville ha fokus men det funkade såklart inte..

Påsklov!



Känner att vädret kommer göra påsklovet perfekt!
Kommer börja jobbet klockan 7 varje morgon och har även ett pass på eftermiddagen. På lördag är jag ledig och då ska jag iväg med Måns familj. På tisdag ska jag ha en liten fotodag med Elin & Julia, grillning vid lovsjön sker förhoppningsvis på kvällen också. Någon filmkväll ska planeras och träffa saknade vänner. Ska försöka vara aktiv i veckan och röra på mig minst en gång om dagen. Och påskgodiset ska jag försöka skippa!

Sunny sunday.

Kom hem för en stund sen och har ätit ute i solen. Började jobba klockan 8 imorse och åkte sen hem till Måns och åt frukost och glass i en mysig hängmatta. Ska strax hoppa in i duschen och sen vidare hem till pappa.



Våran delikata middag igår, otroligt gott. :D


Time to go.

Ska strax iväg eller ah, om två minuter.
Igår jobbade jag två timmar och träffade senare Linus, Jasmine och Jonte. Vi drog senare hem till Måns och hade kul. Imorse blev jag väckt av Jasmine som ringde för att se om jag levde, haha.

Ha en bra lördag!


Såhär ser jag ut idag!

FÅNGA DAGEN.





Fånga dagen - Catch the day - Carpe diem.

Dag 11 - Min första vän.


Jasmine, Amela, jag och Anna.

Amela var min första vän och bästavän. Vi gick på samma dagis, förskola och sedan ända fram till sexan. Idag har vi knappt någon kontakt alls, träffas på stan några gånger om året ungefär.

Lagom trött och flummig.

Är sådär tramsig, glad, väldigt trött och superdryg. :D
Sitter och väntar på bussmåns som är påväg. Helgen blir fin med några timmars jobb, fika med bästavän & träffa vänner. Sedan väntar ett påsklov med jobb varje dag och träffa fina vänner. Låter super!


Sommarnytt.

Mormor som varit på Malta en vecka köpte med sig ett najs linne & snygga shorts till mig. Sweet!


Blek och mysig, måste ta vara på soltimmarna!

Torsdag.



Har historia just nu och ska strax börja lyssna.
Idag måste jag plugga matte och fixa lite i mitt rum, sen kommer troligtvis Måns när han slutat. Imon är det fredag!

Någonting jag oroar mig för.

Just nu är jag ganska orolig för att få IG i matte. Har aldrig förstått eller riktigt känt att jag kommer greja det. Ändå lyckas jag få några poäng ifrån IG på de flesta proven och lyckats klara mig undan IG denna terminen. Men matte-nationella väntar om några veckor och jag får nog läsa i boken varje dag tills dess..

En annan sak jag kan oroa mig lite för är att bli påkörd, haha. Jag tycker inte om att gå på övergångställen och har nästan utvecklat lite skräck för bilar som kör. Men det är säkert bara en töntig tanke som vanligt.

From wall to wall.

Har fått hjälp med matten idag av min morbror, upptäckt ännu en gång att jag är född utan logik. Han hjälpte mig även senare att sätta upp de nya hyllorna på väggen. Jag blev riktigt nöjd och det blev mycket mysigare i mitt rum!





Lägger upp en bättre bild imon när det är ljust. :)

Försökte iaf..



Har lovat mig själv att äta de saker jag nästan aldrig smakat på. I söndags var det dags att testa en tomat..
USCH. Haha, det var verkligen inte gott någonstans. Får kompensera tomaterna med ketuchup istället, det är ju trots allt några procent tomat i det?

Kvar att smaka:
- En ostskiva
- Lax eller annan fisk förutom fiskpinne.
- En räka
- Soltorkad tomat, oliv och fetost.

Fortsättning följer..

Tolfte april.

Haft en lång skoldag, slutade 16.10. Åkte hem och sen vidare upp till Ikea med mamma där jag fick med mig lite hem. Ska fixa upp två hyllor på väggen + texten jag fick i present. Förhoppningsvis kommer dem upp på väggen imon. Nu ska jag sminka av mig och sätta mig vid tv:n en stund. Är så sjukt trött.


Måndag.

Denna dagen har varit ganska arg och tråkig. Dock har vädret varit helt underbart. Har ätit, städat hela huset och diskat hitills. Har två saker kvar på min lista för idag: Historia analys & duscha. Ska sätta igång nu!



Att det kan vara så mycket roligare att fota boken än att läsa i den. Suck.

En bild på mig & min bästa vän.


En av ca 3 bilder på oss tillsammans. Blir aldrig av att vi tar bilder, vi träffas inte så ofta heller..

Slut på vecka 14.

Har haft ett riktigt bra avslut på denna helgen. Måns kom ut till mig på eftermiddagen och vi tog en lång promenad och sen åkte vi hem till mamma i Huskvarna. Måns åkte precis hem och jag ska strax stänga av här och äntligen krypa ner i min egna säng. Har haft min farbror från Grekland hemma hos pappa och fått sova i mina småsyskons sängar för han har haft mitt rum..

Imon och resten av veckan ska jag ta tag i mitt liv. Jag ska stänga av datorn tidigare, lägga mig tidigare, göra klart historia uppsatsen, äta nyttigt och försöka ge mig ut på en löptur(det värsta jag vet). Ska hinna med ett inlägg om dagen iaf. Godnatt. :D


En trött alice igår.

Yesterday.

Igår var jag hemma hos William med några underbara människor. Kom hem för en stund sen och ska kasta mig på gräsmattan och fota en blomma jag upptäckte. Ska även njuta av solen i en solstol. Våren har varit så sjukt efterlängtad!



Nionde april.




Helt underbart väder idag!
Har legat och solat i trädgården på förmiddagen och har precis fixat mig. Ska ta med mig lillebror till stan nu för att träffa Måns och mysa i solen. Ha en bra dag! :)

Meningen bakom mitt bloggnamn.

aaliicen
För några år sen skrev mitt namn som alla andra fjortisar med dubbla a och i. Min låtsasmorfar Tommy har alltid kallat mig för alicen så jag la bara till dem extra bokstäverna, haha. :D

Like we have it all.








Insåg hur sjukt kort jag verkligen är.

Äntligen fredag!

Denna veckan har gått jättefort, superskönt med helg! :D Har lekt med min lilla kusin Nadja och min lillebror ett tag. Väntar just nu på att Julia ska komma till mig. Om en timme drar vi till till Ljungarum för att möta upp några sköna grabbs. Blir en bra kväll!


En fin vän.


Du är fin du min allra trognaste bloggläsare. (Även du Elin)

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag önskar faktiskt att jag kunde sluta tänka negativt.
Jag har för det mesta ganska negativ inställning och kan vända allting till tråkigt och jobbigt. Och när jag väl prövar så inser jag att jag oftast har fel. Är inte heller så positiv till min kropp och utséende. Men detta ska jag absolut sluta med. Jag mår inte bättre av att trycka ner och vara elak mot mig själv genom att aldrig kunna unna nåt utan att klaga på mig själv och hets-träna efteråt. En vana är ju till för att bryta.

Ändrade planer.

Blev ingen promenad, blev dock en snabb tur på A6 där hela Bikbok hade 50% rea och jag fick med mig en megamysiga tröja! Blev även en ganska lång cykeltur med Johanna, första gången för detta året. Ska satsa på att börja cykla till skolan snart, dock lite kallt än. Ska försöka skriva lite historia nu och sen göra varma mackor. :D


Trött och jätteseg.

Har ont i kroppen efter gårdagens boxning och promenad. Har en historia uppsats att skriva klart och sen ska jag lägga över lite bra musik och ge mig ut på en promenad denna soliga men kalla dag. 


Köpte en t-shirt efter skolan inne på Gina.

Dag 6 - Mitt andranamn.

Jag är väl en utav de få som inte har ett andranamn.
Faktiskt förstår jag inte själva idéen med att ha två, tre namn när man bara använder ett. Men om jag hade haft något hade det antaligen varit något grekiskt namn eller namnet Olivia som mamma tänkt döpa mig till. :)


Sjätte april.

Efter skolan idag tog jag en promenad hem med Simon & William. Det visade sig vara ca 7,7 km, så det var faktiskt skönt att gå i det någorlunda varma vädret. Var hemma runt sex och vid sju tog jag bussen till Måns en stund.

Nu har jag precis duschat, ska strax lägga mig. (:




Biffen till vänster..

Min senaste kyss.


Måns.

Spenderade dagen med Måns, Ben N' Jerrys & pizza idag. Därav varade min senaste kyss för ca en timme och 10 minuter sen. :D

Min favoritfilm.

Twilight.
Har sett filmen flera hundra gånger, även de andra två. Dem får mig att flyta in i en annan värld. Helt klart bästa filmerna jag sett. Har även läst alla fyra böckerna och sitter och väntar på att första delen av fyran ska komma ut på bio, får dock vänta i 7 månader till.. ÅH. ♥

The Black Ghosts – Full Moon


Nyttig kvällsmat..


Usch jag får ångest. Får springa runt jorden ett par gånger om jag ska komma i form till sommaren..

Soliga måndag.

Seg skoldag. Spontan resa till Ica Maxi efter skolan med William & Simon för tacochips och choklad. Sitter vid tv:n just nu och har kollat på Mtv i ett par timmar. Känner mig trött och frusen så ska strax hoppa in i duschen!



P.S - Ska tillägga att Simon inte är så snål som han verkar..

Min favorit årstid och varför.

Har alltid tyckt om hösten och vintern. Men efter all snö de senaste åren så kan jag inte göra annat än att säga SOMMAREN. Solsken, möjligheter att vara ute utan att frysa ihjäl, bli brun, grilla, sitta uppe på natten och prata, frihet från skolan. Fast har bara varit hemma en hel sommar i Sverige och då regnade det ganska mycket. Och det är nog det bästa, att jag åker iväg till Grekland med garanterad värme och solsken varje sommar.


Flower power.





Har längtat sen i höstas på att få kasta mig på marken och fota blommor. ÄNTLIGEN!

Tredje april.

Hade en fin dag igår!
Hade Måns hos mig och på kvällen drog vi till Julia och kollade film. Hela morgonen idag har jag suttit och skrivit på en historia uppsats som ska in på torsdag. Har kommit fram till att det är 67 dagar kvar till sommarlovet. Oroar mig lite för nationella i matte men ska plugga som en galning fram tills dess! Det går fort :)



Svar.

Från Tessan:
Funderar på att pierca naveln, jag får för mamma och allt så men jag undrar bara:
1. Var peirca du dig?
2. Hur mycket kostade det?
3. Borde jag tänka på något mer än att inte bada på 2 veckor och inta ha byxor som klämmer mot?
Tusen tack för svar! Jättefin blogg verkligen!

Svar: Hejsan och tack! :D
Jag piercade mig på Rock n'roll & Glamadoll som ligger på Kanalgatan 11 i Jönköping(bredvid pizzerian Alcamo), rekommenderar dem verkligen, dem var superbra med info och renlighet! Jag har för mig att vi betalade 500, kanske 600 kr. Jag fick rådet att ha lösa byxor i midjan, helst skippa badhus på ett tag och inte röra piercingen utan att rengjort händerna noga. Jag köpte koksaltlösning på apoteket som jag har rengjort med några veckor och det har funkat bra. Man ska även undvika alkohol och att sola. Det var nog det mesta, hoppas det var till hjälp och lycka till. :)

 

Last night.



Fina Julia & jag!

Vi träffade våra kära klasskompisar, gamla kompisar, hälften av alla facebook-vänner och andra människor man inte ville träffa. Dansade tills fötterna värkte och man bara ville hem och slänga sig i sängen. En lyckad kväll!

Dock skulle jag vilja påpeka att detta beteende med att krama alla man ser där och sen träffas på stan och knappt hälsa är så löjligt.. Samma sak med människor man känt ganska väl förut, som låtsas om att man inte känner varandra, går förbi och tror att man är känd och känner för mycket människor för att komma ihåg just dig. Barnsligt.

Dagens inköp.




Dock inte ny, lagade den bara (:

Första april.

Har som vanligt datakunskap sist på fredagar och det är så otroligt tråkigt & segt så jag sitter och räknar minuterna.. Efter skolan ska jag upp till A6 och sen träffa Julia och ett gäng goa människor för att dra iväg till Eastclub som resten av Jönköping. :D
 

Dem klassiska bilderna på datakunskapen.