Skriv din beskrivning här!

Söndag.

 
Hej alla fans. 
Har haft en fruktansvärt mysig söndag. Vaknade upp bredvid bästa, åt pannkakor till frukost, myst en massa, varit ute & fotat med brorsan och nu är Julia påväg hit för att plugga/ut och gå. Dessutom bakas det bullar för fullt. Enda minuset är väl att jag har ett prov imorgon men det ska nog gå bra!

LÖRDAG.

Varit på runt på A6 & några andra ställen med pappa. Ska väl ta och plugga lite psykologi snart och äta middag. Skulle varit barnvakt till mina syskon idag men planerna ändrades så får så vad som sker ikväll.
 

Fått upp min text på väggen med!

Höst.



Flyger runt löv i hela trädgården och jag kan inte mer än mysa. Mysigaste årstiden på året helt klart. Sitter i sängen just nu och lyssnar på musik. Ska strax hoppa in i duschen och fixa lite. Ikväll blir det utgång med halva klassen och antagligen resten av Jönköping, det blir awesome. (:

2012-09-27.


Fått en del plugg avklarat i skolan den senaste veckan och varit väldigt trött. Vaknade för en stund sen efter en två timmar lång powernap.. Ska plugga lite psykologi och sedan ta mig ut på en lång promenad! Har massa energi så ska nog passa på att städa hela rummet när jag ändå är igång. (:

Fråga till er!

Ibland är det svårt att skapa sig en uppfattning via en blogg, men vilken uppfattning har ni läsare fått om mig? Är jag mig lik i verkligheten eller är jag annorlunda? Dryg, snäll, bitchig? Kom igen! :)
 

Söndagsångest.

Ångest • Ångest • Ångest. 

Jag hatar dessa jävla söndagar, inte en enda söndag i mitt liv(förutom på sommarloven) så kan jag koppla av. Idag hänger det ett stort, grått ångestmoln över huvudet på mig för att jag måste göra klart en engelskredovisning tills på tisdag. Trots att jag haft en galet mysig helg med min fina så mår jag riktigt kasst. Dessutom ska jag packa och bege mig till pappa ikväll, detta jävla packande..

2012-09-22.

 
Lockade några slingor av håret innan men höll som vanligt bara i några minuter. Börjar bli lite nervös inför balen, ingen kommer vilja fixa mitt lena hår haha.. Blir strax upphämtad av Jasmine & runt åtta-tiden blir det mat på CasaGrande med D. :)

Trött.


 Är så himla trött. Gick upp tidigt idag och varit ute på morgonpromenad med hunden. Har precis duschat och ska nu påbörja pluggandet. Men känner mig mig själv rätt kommer det sluta med en powernap.

FREDAG.

Två lektioner som alltid på fredagar, varit hos en släkting och städat lite och nu är jag hemma och pluggar lite engelska. Ska strax ut på en powerwalk med Bella i regnet & sedan ta bilen till gymmet!
 

Gangnam style.

 
Att ta seriösa bilder.. Hur gör man det? Skulle jag lägga upp alla oseriösa bilder som tas på mig skulle ni sluta läsa min blogg haha. 

2012-09-20.

Bilderna är från igår men jag var för trött på att orka blogga igårkväll. 
 
Känns som att jag pluggar hela tiden. Och det tar lixom inte slut, det är massa nu i höst och dessutom måste jag påbörja mitt projektarbete. Men det funkar faktiskt, är bara lite tröttare än vanligt och pluggar mer än någonsin. Dessutom umgås jag med världens bästa kompisar & har en mysig helg framför mig. :)

ONSDAG.

 Idag har jag sovmorgon till halv 12 och är uppe lite tidigare för att hinna ut med Bella en sväng och lämna in min svenska. Har bara två lektioner så slutar 14.15 och då ska jag hem igen & läsa engelska. Kul liv (:
 
 

Måndag.

Skriver svenskinlämning med världens bästa.
 

2012-09-16.

 
Känns som att fredag-lördag går hur fort som helst men sen när man vaknar på söndagen så går allt jäääättelångsamt och jag har ångest hela dagen. Inte för att en stressig vecka väntar utan bara för att det är just söndag. Har iaf varit ute en runda och kört lite styrka hemma, en sväng på IcaMaxi med pappa och ätit middag. Nu har jag några kapitel i engelskaboken att läsa, en filosofiläxa och en svenska-uppgift att göra. 

Lördag.






Tvingade ut brorsan i trädgården för att slösa parfym och ta kort på det. Blev lite häftigt ändå. Nu ska jag fixa mig & ta bussen in till stan och möta upp mina favorittvillingar för en fika. 

13:08

 
Fick hem överkastet & 4 kuddfodral idag(därför det är så skrynkligt). Ska sätta upp en text på väggen och en till kudde ska pryda sängen. Sen får hösten sätta igång på riktigt så jag kan mysa med tända ljus!

Beauty & and a beat.

 
Godmorgon!
Såg Resident Evil på bio igår med Julia & Erik. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om zoombies och att huvudpersonen överlever allting när hjärtat redan stannat ett antal gånger.. Mötte upp ett härligt gäng på Bongo och sedan fortsatte kvällen lite utspritt över stan. Har även tillbaka min fina vän W igen efter ett par veckors töntigt bråkande haha. 

Don't you worry child.

Åh jag blir aldrig frisk, är hes igen och hela tiden helt utmattad. Behövt sova varje dag efter skolan denna veckan. Vet inte om det är tecken på att jag varit sjuk i snart en månad eller om det är allt skolarbete som ligger framför mig som redan gör mig utmattad. Vilar några timmar nu och vid 6 är det bio som gäller. Efter det blir det lite Bongo-häng med fina vänner. 
 

Never let you go.



Skoldagen rullade på fort idag och jag slutade runt 4. Mådde jättekonstigt på hemvägen, kände mig sådär svag igen som innan man blir sjuk så jag gick och la mig en timme. Det gjorde susen för den senaste timmen har jag  rensat och städat hela mitt rum. Ska strax hoppa in i duschen och sen läsa lite sidor vi har tills imon. (:

Bebis.


 
Min morbror & hans tjej fick barn för 3 veckor sedan och igår var jag & mamma och hälsade på dem. Söta lilla Jason var så gosig.

Vattendroppar.




Fixa lite.

 
Beställt hem lite saker till mitt rum, överkast, kuddar och lite annat. Har förövrigt varit ute på en powerwalk med brorsan, duschat och sitter nu framför Svenska Hollywoodfruar. Imorgon är alla lektioner inställda så jag är ledig! 

Down with it.

 
Idag känner jag bara för att ta hand om mig själv och mysa med syskonen i mjukiskläder. 

Sunday.

Igår tidigt på förmiddagen åkte vi buss ut till Isaberg för att besöka en älgpark med tyskarna. Vi såg tre älgar som låg i samma ställning i 3 timmar så det var mycket spännande.. På kvällen var det bowling som gällde och jag träffade fina Julia dessutom. Idag var tyskarna i Gränna så vi svenskar hade lite egentid och jag träffade min fina hela eftermiddagen. Nu har vi precis ätit middag och kollar på Yesman. :)
 

FREDAG.


Presenter från min tyska student. (:
 
Var i Göteborg i tisdags på Universeum & stan. På onsdagen var det lektioner i skolan som gällde och på kvällen åt vi(tyska+svenska tjejer) på TexMex. Igår handlade vi en massa och åkte sedan ut till en sommarstuga i Stråken där vi grillade, badade tunna & pratade. Sov över där tills idag och startade dagen med en vandring på 5 km. Ikväll chillar vi hemma hos en tjej med filmkväll och imorgon är det lite oklart än vad vi ska hitta på! 

Hemma.

 
Var hos läkaren tidigare imorse annars har jag legat inne hela dagen med världens hosta. Är förkyld & astmahostan håller på att förgöra mina lungor. Mår iaf lite bättre än igår men är lika hängig och blir utmattad av att gå så jag ligger mest i sängen och gosar med min Bells. 

Utbyte.

För ett år sen var jag i Tyskland i Neuwied och imon är det dags för tyskarna att komma till Sverige. Dock kommer inte den tjejen jag bodde hos utan jag får lära känna en ny tjej. Hela veckan kommer vara fullspäckad med aktiviteter så bloggen får lida lite men kommer uppdatera med massa bilder senare! (:
 
Två bilder från Tyskland.

Härliga söndag.





1a september.

 
Varit runt med pappa på IKEA, Elgiganten och lite överallt några timmar. Köpt halstabletter och ligger i min säng och tycker synd om mig själv just nu. Har fortfarande ont i halsen, är hes, hostar och är lite yr och darrig. Hade en bra kväll igår med massa folk och det känns idag haha. Om en stund ska jag upp & äta grillat och ikväll träffar jag nog min babe. :)