Skriv din beskrivning här!

Kvart i 10 hemma hos mig.

 
 
 
 
 
Nu har vi bott i våran lägenhet i en månad och kommit iordning helt okej. Det fattas krokar till hallen att hänga upp jackor på, gardiner, en skena till taket som vi ska hänga upp en gardin i mellan soffan & sängen och några tavlor till. Jag har verkligen fått gå loss på doftljus och mysprylar så vi har ljusstakar och tända ljus överallt.

Det var en aning dyrare att flytta hemifrån än jag hade tänkt mig, el, bredband, hyra, mat, bil varje månad drar iväg med lönen men vi är ju också 2 som delar så det blir billigare ändå. Allt annat har gått smidigt, funkar superbra att laga mat och handla ihop med Dennis.Det absolut bästa är att varje dag kunna träffas och att varje kväll kunna vara lilla skeden. Inte illa! :)

28onde april.

 
Helgen var grym och gick fort som vanligt. I fredags fikade jag med Ottilia, Tove, Sandra och Julia på Condeco, somnade sedan dödstrött brevid en lika trött Dennis. På lördagen vaknade jag klockan 10 och städade i lägenheten, mötte Julia & Jasmine för en runda på stan där jag fick ett doftljus, en klädkrok och ett linne köpt. Vi satte oss vid Munksjöbryggan och njöt av solen innan jag tog bilen ut till sommarstugan där familjen var samlad för att grilla & umgås. Åkte tillbaka in till stan och hämtade Jasmine för att förfesta hemma hos mig en stund innan vi stack till Bongo och sedan till Sliver där även Julia anslöt sig senare.

Igår spenderade jag större delen av dagen hemma hos pappa i solen, träffade syskonen och vi grillade. På kvällen var jag på bio med Julia & Jasmine, vi hade tänkt se The Other Woman men biljetterna var slut så vi gick på filmen Noah istället. Kom hem sent och var dödstrött när klockan ringde klockan 06 imorse, därför ska jag somna tidigt ikväll! 

new in.

Rosa blus från H&M, Jeans från Zara & sportbh från Nike.
 
Svart blus & väska från H&M och svartvit topp från Mango. 
 
Rosa blazer från New Look, linnet från Bershka och kavaj från H&M .
 
Svart kofta från New Look, bh:ar (världens skönaste någonsin) från Victorias Secret och örhängen från Accessorize.
 
 
Hade tänkt köpa hallonrosa först men fastnade för helvita i skinn denna gången, Converse. 
 
+ en helsvart juimsuit men den visar jag på en annan gång!

Det blev mycket köp på H&M men det var svårt att låta bli när varje affär hade 4 våningar.. Vi sprang omkring på Oxford Street i 10 timmar på fredagen och hann ändå inte med alla affärer (hade velat besöka Forever 21). Fruktansvärt mycket folk, tog 45 jävla minuter att prova jeans inne på Zara så vi båda var ganska stressade och förbannade på alla människor haha. Men jag är himla nöjd med shoppingen ändå! :)

home is wherever i'm with you.

Vi landade i Sverige klockan 10 igårkväll och var hemma i Jönköping ca 1 på natten så vi gick & lade oss direkt. Som tur var så började jag sent idag så jag kunde sova ut en liten extra stund, jobbade sedan till halv 7 och fick finbesök av Julia efter jobbet. Har inte packat upp min resväska än så kommer upp bilder på min shopping lite senare i veckan. Nu ska jag blåsa mitt hår torrt & sedan gå och lägga mig! :)
 

Big Ben & company.


Igår var vi på äventyr, vi tog oss runt halva London via tunnelbanan för att leta fotbollsbiljetter och hamnade till sist i Fulham där vi såg Chelsea möta Sunderland. Idag köpte vi biljetter till Jump on-Jump off bussar som går till alla turistställen vilket var kul men mindre kul var det att det har regnat hela dagen. Ikväll ska vi ut och äta på någon mysig restaurang och sista dagen ska vi spendera på lite shopping och förhoppningsvis ska vi besöka The Dungeons of London innan vi flyger hem vid 7. :)

Framme!


Vi åkte hemifrån 05:15 imorse och har sedan dess härjat runt i snart 14 timmar. Dessutom drar man tillbaka klockan 1 timma så vi fick en extra timma idag i England. Just nu ligger vi dödströtta på hotellrummet, vi har hunnit besöka Piccadilly Circus och vandrat runt i ett vårigt (alla blommor och löv har blommat ut här!)West Minster där vi bor & imorgon väntar en heldag på Oxford Street och alla dess butiker. 
Bästa bästa staden!

London.

Har jobbat min sista dag för denna veckan och ska nu börja packa min resaväska lite grann. Jag ska försöka ta med mig så få klädesplagg som möjligt för att kunna fylla på med massa shopping & skor, kommer garanterat utnyttja mina 15kg till fullo! Imorgonbitti går flyget vid 10 från Skavsta vilket gör att vi måste åka hemifrån ca 6 på morgonen. Vi landar i Stansted och tar oss senare in mot London med tågbiljetter som vi precis bokade. Därefter väntar 4 underbara dagar med hotell, shopping och mys. :)

Har såklart med mig kameran i högsta hugg så vi hörs efter helgen med en liten bildbomb om jag inte lyckas uppdatera något innan dess!

 
 

street view.

Jag är så trött på allting, på mig själv, på bloggen och speciellt på mitt fotograferande. Har så himla höga krav på allt och blir så himla besviken när det inte blir perfekt. Är trött hela tiden och har haft huvudvärk hela dagen så humöret är inte på topp.  
 
Sökte nyss in till två program på högskolan men kommer antagligen inte börja plugga denna hösten. Finns sååå mycket olika program & utbildningar och jag vet inte ens vilket område jag vill jobba inom haha.. Vill mest bara jobba ett tag till och sedan resa bort från livet ett bra tag för att komma på nya tankar. Samtidigt vill jag komma igång med att plugga NU. Med andra ord - det är 3e världskriget i min hjärna. 
 
 
 

Weekend.

 
Igårkväll var vi 6 tjejer som samlades hos mig först och gick sedan till TwinCity för att äta. Drack antagligen den godaste drinken någonsin (alkoholfri dessutom) och vi satt kvar där hela kvällen. Idag sov vi ut och åkte sedan iväg för att handla veckans mat, åker ju iväg på torsdag så vi behövde inte så mycket men fick med oss saker till 2 middagar & massa goda fruktmixer att ha i smoothies! Har sedan dess haft besök av min pappa & även Dennis familj var här en stund. Vid 5 hade jag bokat in mig på ett CX-pass vilket var riktigt skönt att köra, har även hunnit tvätta idag och nu ska vi sätta oss i soffan med dipp & grönsaker för att planera lite inför London! :)

Details.

 
 
 
 

lördagsmorgon.

 
Idag kickade jag igång lördagen halv 9 med att gå ut på en promenad med hunden. Kom hem och vände direkt för att gå iväg & köpa blommor på torget som bara ligger några meter bort. Superfrukost, städning och en dusch senare och klockan är bara 1. Om en stund ska jag iväg till Tygfabriken där jag jobbade innan för att hälsa på Julia & kika på gardiner till köket och vardagsrummet. Jag ska även försöka hinna förbi Rusta & Jysk!

Senare ikväll ska Dennis iväg & mina brudar kommer hem till mig för att ha spelkväll och eventuellt gå ut och äta någonstans!
 

Friday.

Äntligen fredag och helg! Slutade 18.30  idag och åkte direkt till Huskvarna efter jobbet för att hämta min älsklingshund Bella som ska sova hos oss inatt. Vi lagade mat och kollade på Let's Dance innan och nu ligger jag trött i sängen och ska kika på Big Bang Theory. :)


En vecka kvar!

 
 
 
Bilder från första gången jag besökte London.

2014.04.10.

 
 
Idag blev jag ett truckkort rikare! Spenderade hela gårdagen med boken + övningar på datorn tillsammans me Simon och fick skriva ett teoriprov idag & körde även truck halva arbetsdagen. Tränade igår tidigt på morgonen ihop med Terese så jag har världens träningsvärk i mina ben så jag skippar dagens löptur och parkerar mig istället i sängen resten av kvällen. Har några Pretty Little Liars-avsnitt att catcha upp och behöver vila. 

Mycket bilder på vardagsrummet just nu haha, men det är det enda i lägenheten som blivit någorlunda färdigt, vi behöver fortfarande gardiner, någon mer matta och lite så, så kommer bilder upp bilder senare här i bloggen. :)

tisdag.

Hallå igen!
Den senaste veckan har bloggningen verkligen varit kass men det blev så pga av att jag jobbar heltid, flyttade, handlade en massa till lägenheten och skrev högskoleprovet halva lördagen. På söndagen var vi i Ullared med pappa hela dagen och handlade på oss en massa nödvändigheter. Idag och imon kommer jag vara hemma för att plugga till mitt truckkort som jag ska ta på torsdag. Har fått en bok på hundra sidor som jag ska läsa och göra frågor till + ett spel på internet som jag ska spela haha.

Så idag gick jag upp klockan 9 och har i stort sett pluggat hela dagen förutom när mamma var här på besök!
 
 
 
 

Högskoleprovet.

Jag är supertrött och borde egentligen ta igen massa sömn denna helgen men istället sitter jag i Huskvarna och gör högskoleprovet för andra gången. Har 4 prov kvar, ska sedan hem och packa ihop en massa saker hos mamma och ikväll ska jag jobba haha. Trevlig lördag på er! 



första april.

 Nu är vi inflyttade och har sovit en natt i våran lägenhet! Vi har fått upp möblerna men behöver få upp lampor, speglar, tavlor oså för att göra det mysigare. Igår var vi iväg och storhandlade mat på Ica Maxi och på söndag ska vi köpa på oss massa bra-att-ha-saker på Ullared. Vi har lyckats laga mat både igår & idag och gjort matlådor så detta ska nog funka haha. 

Jobbar tidigt skift på jobbet och får faktiskt fotografera på arbetstid dena veckan. Min chef kommer ihåg att jag har sagt att jag är fotointresserad så jag håller i porträttbildsfotografering av hela personalen på lagret vilket är superkul. Imorgon ska jag redigera bilder, försöka ta mig till IKEA och köpa småprylar och på kvällen kommer tjejerna hit & äter pannkakor! :)