Skriv din beskrivning här!

Sista november.



Ibland undrar jag verkligen
. Varför lägger jag ut mitt liv på internet där alla kan ta del av mina oftast oseriösa inlägg? Just nu känns det som ett krav att blogga och jag sitter och funderar och planerar vad jag ska blogga om. Känns som att jag borde ta tag i mig själv, skaka om mig och sluta tänka negativa tankar hela tiden. Och nej, bloggen tänker jag inte lägga ner även om jag skulle vilja det ibland. Jag kommer tillbaka när det känns bättre, stay tuned, detta är bara en litet djupt andetag utanför bloggen. 

Studiedag.

Hade Måns hos mig inatt och vaknade vid nio för att han skulle upp och flyga med en klasskompis så just nu sitter jag nyduschad och kollar på Mtv. Ska snart hem till mamma & ta hand om Bella lite. Måste plugga lite franska och sen träffa några kompisar skulle jag tro. :)

Mammas jobb.

Är hos mamma och äter sallad från hemköp. Vid 5 ska vi till körskolan och skriva in mig. (:

18:55



Jag känner mig konstig. Känner inte för att blogga om något, vill bara ha massa snö och en mysig onepiece. Eller en resa till en varm plats. Göteborg blir bra i helgen och nu ska jag äta en clementin!

Sunday.






Julmarknad utan snö, regnigt och blåsigt väder, julbak och besök av Måns & mormor!

A night you won't forget.

Igårkväll åkte jag & Julia ut med Simon, William och Oliwer till Barnarp där vi sedan fick gå 3km rakt ut i skogen utan lysen för att komma till Jonte. Hade en lyckad och skön kväll med grymma killkompisar och några barnarpare. Gosade även med en katt i ett badkar, hälsade på någon från dh och snackade med skåningar på bussen. Vid elva tog vi en taxi hem. Härlig kväll! :)

Hälsade på några hästar oxå efter att dem skrämt ihjäl oss.

Fredag.




Är med Månsis och ska strax iväg till ljungarum, chillkväll hos Mr.S väntar. Har inte mycket mer att tillägga om mitt liv , hörs en annan dag :)

SJUKT.

                                                   
Jag önskar att mitt sjuka tänkande kunde sluta. Sluta få ångest för sötsaker, fet mat och annat som gör kroppen rundare. Man måste få unna sig utan att känna sig äcklig. Ständigt blir jag besviken när jag inte tränar eller äter sådär nyttigt som jag skulle vilja. Jag ser inte ut som en köttbulle, jag är lagom. Men ändå. Suck.

Jag ska skriva ett projektarbete med en kompis i skolan om alla sjuka ideal man kan som ungdom. Detta ska bli intressant och nyttigt. Kollar man på skyltdockor och reklambrudar idag så är ingen av dem i normal fom. Världen är konstig, människor i fattiga länder skulle kunna dö för våran mat och vi svälter oss för att se ut som dem.

21:05

Gick i skolan till två, gick till Frida som klippte mig & Julia(TACK!) och åkte till tandläkaren. Nästa gång de vill se mig är jag 19år, läskigt. Åt och sen övningskörde jag i 110 km på motorvägen till Torsvik och genom Hovslätt hem till Huskvarna. Nu är jag trött och har pluggat en timme, vill nästan lägga mig men ska hålla mig uppe en stund till.

Bjuder på en lagom fräsch bild som min alldeles egna bloggstalker tog!


Tjugoandra november.


Hade en konstig natt och vaknade megatrött. Hade tråkigaste lektionerna i veckan och när jag kom hem pluggade jag lite, städade och somnade med lilla Bella. Övningskörde för någon timme sen och det gick super. Nu ska jag sluta spela Rihanna innan öronen blöder och duscha istället. Vid nio väntar DH!

Where have you been all my life?

RIHANNA
Hennes nya album är awesome!

Where have you been


Drunk on love


Fool in love

We found love in a hopeless place.

För tillfället känns mitt liv stabilt. Alla personer som behövs för att göra mig glad finns där. Hur jag ska få alla att må bra hela tiden är lite mer krävande. Med tiden kanske jag lär mig hur man gör alla lyckliga, who knows.

JÖNKÖPING.

Istället för att ha foto på fredag så tog vi en lektion idag där vi fick fota i mörker och testa på lite olika med ljus i stan. Inte världens bästa bilder utan stativ men ni ser ju vad det är iaf. Jönköping är grymt vackert.
 

Chocolate lover.



Just nu är jag fullt upptagen med att njuta av denna som stod och väntade på mig i frysen. Hör av mig senare när jag är mätt på choklad!

Vecka fyrtiosex.

Denna veckan avslutades bra med Måns sällskap och musik. Veckan som gått har varit konstig och ibland räcker man verkligen inte till, man kan inte få alla att må bra. Har iaf en mobil som fångar ögonblicken och här är lite bilder från veckan!
 

SP2B struntar i vackra danser och lär sig istället tetris-dansen!

Besökte Taberg och såg solen försvinna.

Tog igen mig med ett varmt bad och värmeljus.

Såg Breaking Dawn med fina tjejer, ska bara vänta ett år till sista delen..

Fikade med ett härligt gäng, här ser vi två supervänner.

Överleva vintern?


Mitt knep för att överleva vintern som är påväg är krämer i alla dess former. Smörjer in mig med bodybutter varje gång jag duschat(hej bebishud), brun-utan-sol i ansiktet och varierar med en fet kräm så huden förblir len och inte torkas ut. Dessutom är vantar, mössor och halsduk rätt smart för att inte frysa ihjäl, men vissa människor är helt enkelt för coola för det, haha!

Never be alone.

Igår var jag så galet rastlös så vid åtta-tiden hoppade jag på bussen till stan, mötte upp Jasmine och drog till torpa där några sköna människor var. Tog bussen hem med Måns som sov här och nu har vi nyss ätit frukost. Vad som händer idag är lite osäkert än, måste iaf packa och dra hem till mamma ikväll. :)

NEWS.


Fjäderörhängen från Ur&Penn och skjorta från H&M.

Do what you got to do.



Ser ut såhär idag. Beheöver klippa mitt slitna hår, sist var i maj tror jag? Om 20 minuter tar jag med mig största lillebrorsan upp till A6 och kommer troligtvis hem med något nytt. Spyr på min enformiga garderob just nu!

Nittonde november.

Lördag!
Dagens planer är att vara hemma med syskonen och vänta tills pappa kommer hem med mat. Skulle vilja åka upp till A6,  vet inte om jag drar upp dit någonting sen. Ikväll tror jag mina kusiner kommer hit och Måns också. :)

Just nu, osminkad och blek, hääärliggt!

Bedroom hymns.



Kom hem för en stund sen från Coffehouse. Försöker verkligen tycka att det är kul att uppdatera men tappade lusten någonstans i denna underliga, konstiga vecka. Inga nya bilder har tagits med kameran och vet inte vad jag ska dela med mig av. Tankar snurrar runt och då blir det inte bra att blogga inför 90 bloggläsare, haha. Återkommer med bättre inlägg imorgon!

Mobiluppdatering.

Sitter på bussen just nu påväg mot ljungarum. Senare ska vi fika med några fler på nåt café. (:

FREDAAAAG.

Sitter på fotolektion i skolan och insåg att jag aldrig uppdaterade igår. Hade en chill dag med Måns iaf och njöt av att ha en läxfri dag trots att jag inte hade det. Menmen, det är fredag!


Tillbaka till verkligheten.

Efter två timmar i en biosalong med världens bästa film så kan jag inte göra annat än att känna sorg över att jag inte har några snygga vampyrer eller vargar som kompisar. Fan.
                                                          
                                                           
                                                         SnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnyggSnygg

Why so serious?



Onsdag.

Badade och gick och la mig vid åtta igår. Har nog inte hänt på tio år, minst. Men det behövdes, vaknade vid sju imorse utvilad och gladare. Skoldagen gled förbi fort och har umgåtts med mina fina vänner. Nu är jag hemma hos mamma med fina Bella och gosar gärnet. Klockan 20.20 smäller det ikväll, TWILIGHT DEL 4!



Kassa jävla dag.

Allting jävlas med mig. Fick inte mycket sömn inatt vilket resulterade i en sur dag med ett gråtutbrott. Känner mig genomrutten och arg, vill bara lägga ett täcke över huvudet och försvinna ett tag. Nu tänker jag lägga mig i ett varmt bad och stanna där tills jag mer liknar ett russin än människa.

Dålig dag.

Drömde sjukt massa drömmar och vaknade varannan timme. Hann inte äta frukost och missade precis bussen. Dagens lektioner är historia, samhäll och matte. Usch vilken dålig dag.

Confused.

Saker känns jobbiga. Vidareutbildning kommer påtal överallt. Släkt, vänner och andra undrar - vad ska jag göra med mitt liv? Vad vill jag plugga till eller vart ska jag ta vägen? Och sanningen är att jag vet ingenting. Har ingen aning om vilka poäng som behövs eller vilka kurser jag behöver läsa (matte c..?). Känner ingen dragning till något yrke eller vad som lockar. Allt jag vet är att jag ska ta mitt körkort och testa på au pair i USA. Om jag pluggar vidare vet jag inte, högskolan står ju kvar hela mitt liv men blir nog svårt att ta tag i det. Åh ångesten rinner över mig när folk verkligen vet vad dem vill göra. Det gör ju ingenting bättre att våra lärare inte vet vad information betyder..

                                                     Vet du vad du ska utbilda dig till/ göra när du gått ut skolan?


En paus.

Tagit en paus i allt pluggande om samhäll och alla dess ointressanta stater. Försöker pigga upp mig med ett glas Oboy och ska strax göra klart alla hundra frågor. :)

21:50

Har fått i mig lite energi och uträttat det mesta jag behövde göra idag. Har tillochmed utsatt min lillebror för ett stretch-styrkepass som vi ska ha imorgon på idrotten.. Kollade runt och insåg att det är advent om bara 2 veckor. Grymt mysigt! Skulle vilja pynta redan nu med alla ljusstakar och stjärnor. Påtal om det så utsatte jag mitt rum för total städning igår. Lite mysigt är det ibland.


Hörlursproblem.

Jag förstår verkligen inte. Hur kan man ha såna missanpassande öron? Inte ett enda par sitter bra på mig! :(


SÖNDAG.

Idag vaknade jag med Måns vid min sida och åt årets godaste frukost. På eftermiddagen var jag i Habo för första gången och firade min morbror som fyller år. Nu är jag hemma hos pappa och har alla hundra saker att packa upp. Måste även fixa en låtlista, öva på en dans, plugga lite samhäll och duscha. Och känner nästan hur surheten glider in här strax, är hungrig men är inte sugen på någonting. Så får väl käka frukt och få upp blodsockret. Nu ska jag sätta igång, kanske uppdaterar dåligt i veckan men skolan är prio 1, tro det eller ej!


We No Speak Americano.

PB-dagen var inte värd, haha. Skrev upp våra namn och gick. Var på stan en liten stund och städade sedan hela huset. Duschade, åt och var ute och gick. Just nu är jag hos Julie och färgar hennes hår. Snart ska vi börja fixa oss och sen får vi se vart kvällen slutar. :)

Baby.



Är hos personen som får mig att må som bäst. Ingen i världen kan ersätta den här killen. Du är det bästa jag har.

11/11 2011.

Har haft en bra praktikvecka på Babyproffsen! Har fått leka loss med lera, ställt upp barbies och inventerat deras lager ungefär. Fick ett jättegulligt kort idag när vi slutade och kanske får se mer av dem snart, vem vet. Nu måste jag byta om och sen ta bussen ner mot stan. Ska laga mat med goa människor. Sover hos Måns inatt och imorgon ska vi tvinga oss upp för att vara med på PB-dagen vid 10. Hääärligt..


Har något utav en bra hårdag men det vill inte visa sig på bild så jag blev lila istället!

Stand by.

create avatar

Jag lyssnar på Inna musik och drömmer mig bort till en varm plats med 30+. Det är mysigt med vinterkänslan och speciellt jul, bästa på året. Är nog ganska ensam om att inte älska svensk sommar, kanske för att jag är bortskämd med Grekland varje år. 

Inna – Club Rocker feat. Flo Rida - Play&Win Radio Version
Inna – No Limit

Försöker överleva i denna hårda värld.

Började 10 idag och har sedan dess inventerat varenda liten halloween grej dem har på sitt lager. Alltifrån häxnäsor till scream-masker och då har vi ändå 4-5 kartonger kvar imorgon.. Är ganska trött och seg just nu men har massa planer att smida på (söka jobb, skriva klart mitt cv, besöka en trafikskola osv..). Dessutom ska jag hinna plugga samhällskunskap och intressera mig för olika statsskick. Och leva livet!


Freaking me.



Något som skrämmer mig är att förlora kontakten med mina fina vänner som jag har runt om mig. Efter gymnasiet har alla sina egna planer, jag vill ge mig ut i världen och plugga senare i livet. Samtidigt vill jag ha kvar alla här hemma och ha ett kompisgäng som man alltid kan lita på. Men människor lär känna nya människor och ibland växer man ifrån varandra. Man flyttar och pluggar på andra håll. Man kan inte alltid få som man vill och man kan kanske inte hålla kvar ett helt gäng. Men man kan ju alltid försöka!

Jag vill verkligen ha kvar er i mitt liv.

Tävling.

Har alltid haft otur i spel men jag försöker denna gången ändå!
Jeffrey Campbell skor och lite annat bra ligger i vinstpotten så jag kör på.(:  Juicy Gossip

Måndag/tisdag.

Klockan är lite över tolv och mina Gossip-säsonger är slut, detta känns mycket sorgligt. Har haft en lagom tuff dag med barbie uppackning och andra leksaks uppdrag. Börjar 10 varje dag vilket känns skönt men måste också ta tag i skolarbetet snart. Slutade vid fyra idag och har sedan varit med Måns och ute med Julia på promenad. Nu ska jag krypa ner i sängen där en sovande Bella ligger. Godnatt. :)

SMILE.

                                                                           

Till en början så hade min blogg ingen mening. Alla skaffade sina bloggar samtidigt och jag hängde på. Har alltid varit fotointresserad så fick en chans att lägga in alla mina bilder(även om dem mest innehöll kassa egobilder..) och skrev vad mina dagar innehöll. Människor började följa min blogg och intresset ökade. Idag bloggar jag för min egen skull & det faktum att jag har två kära vänner som blir agressiva när uppdateringen suger, skämt åsido. Men att höra från människor att dem uppskattar det jag skriver och dessutom kunna få utlopp för alla bilder jag har behov av att ta, det känns bra. Ibland kan det kännas kämpigt att behöva komma på någonting att skriva om och ibland bubblar det av idéer. Det är kul att folk fortsätter läsa iaf och era kommentarer som trillar in värmer.

Paradise circus.



Såhär fräsch är jag just nu med blött hår och insmörjd i massa krämer. Har fixat naglarna, packat upp lite grann och läst bloggar. Har pluggat lite matte och ska sätta igång med prov-pluggandet senare i veckan. Imon kör praktiken igång och vi slipper skolan i ytterliggare en vecka! :D
Massive Attack – Paradise Circus

Söndag.

Haha, inlägget igår var inte så roligt. Var sjukt kall, hungrig och hade noll energi. Men vi åt när vi kom hem till Måns så sen var det lugnt. Nu är jag hemma och ligger i min säng med choklad till frukost. Ska kolla Gossip en stund och sedan packa lite till mamma. :)

arg

Har hämtat lite saker hemma och är påväg hem till Måns nu för att sova där ikväll. Just nu går vi backen. uppför mariebo och det är kallt och jag är hungrig för att jag bara ätit frukost idag. BLÄ

XPERIA RAY.




Min nya skatt. Varför jag inte köpte en iphone? Känns så opersonligt på något sätt, alla ser likadana ut och dessutom kunde jag inte svika kära Sony Ericsson som stått mig nära i flera år. Har inte riktigt lärt mig allt än, finns 100 appar och program, dessutom tar den riktigt bra bilder!

mobilbloggar

Sitter i sängen nyvaken med Jasmine. Hade filmkväll med clementiner och william igår, följde honom till netto mitt i natten och sen somnade vi vid 3. Idag ska jag träffa Måns, hör av mig senare. :-)

GLAD TJEJ.

Min andra mobil var lika bra som första mobilen som gjordes typ , fick med mig pappa upp till Telia butiken och fick med mig en Xperia hem! :D
 

Hey girl, put your jeans on.



Som den äkta jeans-älskare jag är så letar jag just nu efter ett par helsvarta jeans från Dr.Denim. Och det gör resten av Jkpg också, bra där! Ibland är det riktigt tråkigt att bara gå runt i jeans men leggings är inte riktigt min grej. Känslan att ha på sig ett par riktigt snygga jeans som sitter som smäck är allt för bra. Om någon råkar se när dem får in dem på Nelly.com så säg till!

FREDAG.

Vad har jag gjort för världen idag?
Jag har städat båda våningarna, duschat & pysslat om mig själv, ätit både lunch och middag, kollat en massa avsnitt Gossip och fotat lite. Inga skolarbeten har blivit rörda och har inte tagit ett steg utanför huset. Men om någon halvtimme tar jag pappsen med mig upp till A6 och checkar på en telefon. Senare kanske en fin vän dyker upp hos mig. (:

Just nu.



Sitter och snackar i telefon med Jasmine samtidigt som jag har sånt här utkletat i ansiktet. Inbillar mig att det funkar..



Sorgliga människor.

Det är verkligen sorgligt hur vissa människor beter sig. Folk lägger upp halvnakna bilder på facebook, skriver ut sina problem och känslor på fb, beter sig som 12 år fast dem är myndiga, låtsas bry sig om andras liv bara för att senare snacka skit om dem. Hur orkar man lägger ner tid på att bry sig vad alla andra tänker hela tiden? Hur fan orkar människor trampa ner på andra människor på jakt efter att bli bättre själva? PATETISKT.

00:18

Sitter hemma i soffan och degar. Ska strax byta om och somna till några avsnitt av Gossip.


Gammal charmig bild på mina söta små vänner.

Fikar.

Sitter på George i stan med Julia och några guys. Har inte haft någonting att blogga om idag men nu visar jag iaf livstecken. :)


Eget tv-rum!

Förra veckan var jag inte dålig på att ge förslag på det tomma rummet bredvid mitt. Ett eget tv-rum var min plan och gissa vad? När jag kom hem till pappa idag så har dem fixat en tv, ljudanläggning och en soffa! :D

Ni vet vart ni hittar mig resten av veckan..




Skaffa en hundblogg istället?

Yes, Bella är numera huvudperson i min blogg. Är framme med kameran med varenda steg hon tar, okej inte direkt men lite, hah. Just nu ligger hon i en gammal t-shirt för att jag badade henne innan och hon är fortfarande blöt.
Sötare varelse får man leta efter.



Det värsta är att hon ställer upp på alla galna saker
..

NYTT.

Ljuset i mitt rum suger och det är trist och grått ute. Bilderna blev lika deprimerade som jag, haha.



En myskofta, halsduk, strumpor, trosor, sminkborttagning och lite annat trams. Ska tillbaka om en månad igen och gå lös med Måns.

Radioactiv.

Vaknade vid åtta och har sedan dess hört Bella springa runt och komma tillbaka till min säng. Men lyckades mysa in henne i täcket och sov någon timme tror jag. Nu har jag ätit frukost och ska ut och gå med bra musik i öronen. Kom även på att jag har prov och lite skolarbeten att göra under lovet, bläää. Det tar jag sen!

TISDAG.

Hela denna dagen har jag varit på Ullared med några sköna människor. Kom hem vid sex och har sedan dess kollat på iphones och körskolor. Har fortfarande inte bestämt mig för något utav det men vet iaf att jag ska kolla på Madicken nu! :)