Skriv din beskrivning här!

GLAD PÅSK.



Hoppas ni får en härlig påsk!
Har hittills ätit lite påskgodis och är inget fan av påskmaten så hoppar den iår, annars ska jag jobba imon och plugga. Men ikväll blir det festligheter och på söndag kalas!

TUESDAY.

Skoldag till 3 idag och drog sedan min sega kropp mot gymmet för kondition, bröst, mage och armar. Är sådär darrig och trött i kroppen nu så ska bara ligga i sängen resten av dagen och skriva på projektarbetet. Unnade mig en våffla till efterrätt innan och jag vet att det varit mycket jordgubbar i bloggen på det senaste, men det får ni ta!
 

HELGENS KÖP/PRESENTER

Efter ett kalas och en tur till Ullared har jag samlat på mig rätt många nya prylar. Nöjd tjej!
 

Bara ångest.

Ångest över att verkligheten spräckt min oskyldiga tonårsbubbla. Ångest över allt och ingenting just nu. Blä
 

KALAS.

Släkten är påväg hit för att fira mig lite med mat och fika. Kanske uppdaterar mer ikväll, glöm inte Earth Hour vid halv 9 kompisar!

Om uppdateringen blir dålig imorgon också är det för att jag är på äventyr i Ullared. 
 

FREDAG.

Var ledig idag så tog sovmorgon till 10 och var ute med hunden en runda. Tog bussen in till skolan med Julia för att luncha med henne och Elin, fotade lite till ett konstprojekt och shoppade innan jag drog hem. Hittade en tröja och ett nagellack. Mer på bilderna är vad jag fick av Dennis och hans fina familj igår, ett träningskort och träningskläder. Fick även en liten resa som sker vecka 14, så fint.
 

NITTON ÅR.



Vaknade upp med frukost på sängen & några paket och har sedan överösts med massa grattis i skolan. Imorgon är jag ledig och har inget mer att plugga på idag. Just nu är jag hemma en sväng och ska åka till Dennis om ungefär en timme för att bli bjuden på mat! :)

LAST DAY.

Idag är det sista dagen någonsin som jag är 18 år.
Förra året var det hur stort som helst att fylla myndig och kunna gå ut på krogen och köpa trisslotter. Men nu är 19 bara en mellanålder, som att vara 17. Jag vill inte bli äldre nu, att vara vuxen verkar bara krångligt.


20:46

 
Efter att ha legat i sängen hela dagen och haft lite familj på middag så är det dags för lite kvällsmat. Unnar mig lite choklad med påskharar på och pluggar. Måste planera upp hur jag ska hinna med alla redovisningar och inlämningar som äger rum om några veckor, aldrig får man vila. 

TISDAG.

Gick på två lektioner idag men kände sedan att jag inte orkade mer, kroppen är helt hängig och jag har ingen energi alls, har dessutom lite hosta som försöker ta ihjäl mina lungor. Så fort jag kom hem dök jag ner under täcket och gosade med världens bästa gos, kunde somna en liten stund iaf. Ska strax hoppa in i duschen och sedan sätta igång med rättskunskapsplugg..
 

BITCH-MOOD IS ON.

Jag blir så sjukt trött på att vara snäll hela tiden. Människor som man hela tiden ger nya chanser att höra av sig men sedan struntar totalt i en gör mig trött. Även människor som utan anledningar snackar massa skit är tröttsamt, så jag lägger av nu. Orkar inte vara snäll mer mot dem som inte förtjänar det. Annars har dagen varit hyffsat bra, har haft lite ont i halsen under helgen så tappade rösten imorse och ungefär vartannat ord hörs. Har dessutom träffat min fina idag, firar 7 månader ihop och allting känns sådär gosigt i livet just nu. 
 

DORCOSHAVE.SE



Testade som sagt Shai-rakhyveln från Dorcoshave och jag är hur nöjd som helst! Faktiskt bland de bästa jag har haft, dessutom är "huvudet" väldigt böjligt vilket gör att knäna kommer lindrigt undan. Att man får ett gratispaket gjorde saken ännu bättre. Tryck HÄR för att komma till hemsidan! :)

Söndagsbesök.



Grannens gosiga katt smög sig in i våran trädgård för en stund sedan när jag hade tänkt ta lite bilder men man kan väl säga att den här sötnosen stal min uppmärksamhet haha. :)

LÖRDAG.

 
Gårdagens enda lektion blev inställd så vi gick runt munksjön istället och solade sedan en stund. Vid 5 började jag jobba och slutade vid 02.00. Tog en lång sovmorgon idag, gosar runt i pojkvännens tröja och ska om några timmar träffa min efterlängtade Jasmine som kommer hem från Norge idag!

FRAMTIDSPLANER?

Exakt 3 månader kvar till studenten idag.
Jag är nervös, förväntansfull, förvirrad, orolig, lycklig och väldigt tom. Vill men vill inte. 

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, vet inte vart jag ska börja rättare sagt. Har tittat igenom mängder med kataloger på olika program och högskolor i Sverige men som jag känner i nuläget vill jag bara låta mitt stackars huvud vara fritt från glosor, ångest inför prov och inlämningar.

Vill åka till USA, om jag vill åka dit som au-pair eller student är osäkert. Måste lära mig surfa, lata mig på stränder med ljusblått hav, shoppa ihjäl mig och vara ansvarsfri. Finns så galet mycket saker som jag måste få uppleva & ta kort på. Vill också åka till Brasilien, Storbritannien, Maldiverna, Hawaii och ett gäng länder till. 

Vill samtidigt flytta hemifrån, skaffa en galet mysig lägenhet och inreda den. Vill ha kvar alla vänner runt omkring mig och dela grymma ögonblick med dem. Växa upp med varandra. Inte glida ifrån varandra. Det kommer nog bli väldigt konstigt i början, inte se varandra varje dag, inte plugga ihop, påbörja olika liv och kanske inte alltid ha tid för varandra. 

/Förvirrad student


18:13

 
Sitter just nu & äter middag efter en liten springtur ute. Körde lite styrka oxå så är sådär darrig och go i benen nu. Tänkte strax sätta mig och trixa med projektarbetet och mysa i mitt nystädade rum. 

HÅRFÄRG.

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar min röd/bruna hårfärg eller om jag ska färga det mörkare..
 

SPRING.

 
I vår ska jag..
- ta kick-ass bilder på allt som blommar ut och är vackert
- tänker bli brun (även i ansiktet som alltid förblir vitt)
- ha grymma grillkvällar och stunder med klass och vänner
- ska även här ta mängder med bilder på alla vackra
- fylla hela 19 år
- åka iväg på en spännande resa
- skaffa mig ett 50mm objektiv till min kamera
- fortsätta träna och äta mängder med frukt & bär
- skaffa mig ett par nya kritvita converse och sommarplagg
- rocka balen & studenten med snygga klänningar!


ONSDAG.

Bockat av 2 prov idag och har inte så mycket mer plugg denna veckan. Försöker förövrigt leta efter en ny bikini, kollar på HV matchen och surar lite över att snön är tillbaka. Vill helst mysa med denna outfiten igen. 
 

VECKA ELVA.

 
Denna soliga måndag har jag hunnit göra ett muntligt prov i religion och haft en lektion i filosofi. Skolan har utvecklingssamtal hela veckan vilket gör att vi slutar klockan 1 varje dag! Ska äta om en stund och sedan antingen gå in till stan eller ta bussen till träningen, det återstå att se! :)

Fina gosen.

 
Världens bästa hund. ♥

Fråga!

Hej, såg dessa skor från Nelly.com och din kommentar.Undrar bara om glittret verkligen lossnar av? Kram!

Åh vad snygga de var!! Är det dina balskor? :)

Svar: Jag hade också läst att skorna tappade mycket glitter så jag sprayade massa hårspray och sedan tog jag faktiskt genomskinligt nagellack och nu tappar dem inte alls mycket glitter! Visst är dem! Och yes detta är balskorna :)
 

FREDAG.

Startade min morgon med ett gympass med två goa brudar och hade sedan bara en lektion som vanligt på fredagar. Har världens träningsvärk i varenda kroppsdel och det är så sjukt härligt! Ikväll ska jag till Julia med ett gäng brudar för att fira Julia som blev 19 i måndags och sedan blir det utgång. 

För ett tag sen beställde jag hem ett gratis Dorcoshave-paket som ska vara superbra och har hela 6 rakblad. Paketet damp ner i brevlådan idag så återkommer med en recension snart!
 

GULD.

 
13,5 cm längre blir jag i dessa godbitar. Love.

TORSDAG.

Fick hem mina efterlängtade skor idag men dem får ni se senare!
Ska packa ihop och strax dra iväg på ett Afro-pass. Har haft en mycket bra & solig skoldag. 
 

16:34



Denna onsdagen har jag spenderat i skolan med huvudvärk. Var även hos läkaren tidigt imorse och nu är jag hemma i sängen och tänkte vila lite. Ikväll ska vi iväg en stund för att fira fina mormor som fyllde år igår. Lånade även hem Egoboost idag och tänkte ge den en chans, hört att den ska vara bra!

Premiär.

Haft en allmänt dålig dag men vädret var så pass bra idag att västen fick åka på. Har min finaste hos mig nu så kvällen är iaf räddad. 
 

Blomsterresan.

Min fina vän Jasmine har tillsammans med sin klasskompis Nicklas åkt iväg till Norge för 3 veckors praktik i Oslo. Dem uppdaterar om sina spännande dagar på www.blomsterreisen.blogg.se. Kika in där fellas! 

Bröllopsfest.

Söta Melinda & Jason
Smörgåstårta erbjöds men korv med bröd lockade mer..

TREDJE MARS.

Har haft fullt upp denna helgen så har inte haft tid för bloggen. I fredags så slutade jag skolan vid 12, shoppade träningskläder med Julia och jobbade sedan 17-02. I lördags hann jag sova ut, åkte hem till mamma och fixade mig och sen drog vi ut till Habo för att gå på min morbrors bröllopsfest. Åkte hem till Dennis på kvällen och vaknade upp där idag. Köpte godis för första gången sedan nyår, åkte upp till Varkullen i Hovslätt i det soliga vädret och är nu hemma hos mamma med alla mina saker!
 
 
 

 Såhär såg jag ut igår!