Skriv din beskrivning här!

nytt objektiv.

 
 
Nikkor 50mm f/1.4 
 
Så himla nöjd! Ett fast 50mm objektiv som är ljusstark och kommer bli perfekt till porträttbilder och till vardags! 

Sista februari.

Igår morgon ringde klockan på 05.00 för att jag skulle hinna gymma med Eva innan jobbet. Det gick förvånansvärt mycket bättre än jag trott, hade föreställt mig att jag skulle vara som en zombie hela dagen men blev istället piggare och fick en bra start på dagen. Efter jobbet tog jag bussen till pappa för att fira lillebror en stund och åkte sedan hem för att byta om och tillsammans med Dennis gå bort till Richard där vi skulle förfesta ihop med Dennis vänner. Hade en väldigt trevlig kväll, vi var på Sliver en sväng men jag och Dennis gick hem vid 01-tiden för att vi båda var så trötta. 

Idag sov vi ut till 11 och började sedan rensa här hemma. Organiserade alla mina smycken, kastade bort massa onödiga tidningar, kvitton och grejer som man samlar på sig och städade iordning lägenheten. Därefter bar det av till Mediamarkt för att äntligen köpa mitt objektiv! Vi tog en sväng på A6 med så jag fick även ett par perfekta jeans med mig hem och solpiller. Jag har aldrig testat dessa tidigare, de ska förbereda kroppen när man ska utomlands och kan ge lite mer färg samt hjälpa dig att bli brunare när man är iväg. Vi får väl hoppas på att de hjälper! :)
 
 
 

tbt new york.

Våran resa till New York var så himla intensiv, det är nästan så jag återhämtat mig först nu. Vi var på språng från det att vi klev av flygplanet tills vi var tillbaka på flygplatsen. Vi såg så himla mycket, så mycket som man föreställt sig från både Gossip Girl och alla andra filmer som filmats i New York fast i verkligheten. Det är först nu som jag längtar tillbaka, bara åka dit för att fota & uppleva och inte behöva stressa med att shoppa ihjäl sig. Så himla häftig och stor stad. 
 
 
 
 
 
 
 

2015.02.25.

Denna veckan började inte alls bra, fick ett väldigt sorgligt besked i måndags vilket gjort mig ledsen hela veckan. Tänker på min stackars kusin Angelica hela tiden.  Det positiva med denna veckan är iaf att jag hittills klarat av 4 träningspass. I måndags körde jag ben/rumpa, igår blev det 7km med både intervaller och löpning och idag efter jobbet körde jag & Eva först ett boxningspass på en timma och sedan mage/armar. Jag är helt slut i kroppen så jag ska strax gå och lägga mig. 

På fredag fyller min äldsta lillebror hela 13 år! Alltså hallå va? Haha! Så jag ska åka till pappa en stund efter jobbet och fira. På lördag är planen att kolla på (och eventuellt köpa) ett nytt objektiv till kameran inför Thailandsresan, om exakt 2 veckor så drar vi från gråa Sverige! Jag har planer på att försöka liva upp min blogg lite, ska försöka byta ut min gamla header och fräscha till det lite här. 
 
Finaste lilla Molly ♥

H e l g.

Jag har haft en fullspäckad vecka vilket har gjorde att jag knappt noterade att det var fredag idag haha. Har fyllt mina dagar med jobb till halv 5 och sedan befunnit mig på gymmet för att sedan göra middag och matlådor. Träningsvärk i alla kroppsdelar och ikväll jobbar jag även ett kvällspass till 02.00. Imorgon väntar morgonträning med både kondition och styrka. 15.00 har Dennis en avgörande match i Nässjö för att kunna kvala in till Elitserien så jag och mamma ska dit för att kolla! Lördagkvällens planer är inte gjorda ännu men vi är ett gäng tjejer som ska hitta på någonting. :)
 
 
 
 Dagens frukost!

2015.02.15.

Känns så himla tjatigt att berätta om min vecka för mina veckor går verkligen på rutin haha. Jobbade sent, jobbade över några timmar, var på bio och tränade. I fredags fyllde min yngsta lillebror 11 år så vi var där en sväng och firade lillemannen. Igår morse gick vi upp vid 10 och gjorde superfrukost, ägg och bacon, baguetter och youghurt med apelsinjucie. Jag äter inte bröd längre utan bara ägg och havregrynsgröt så det var riktig lyxfrukost. Senare på dagen blev vi bjudna på lunch på La Locanda av Dennis familj och sedan bar det av mot Råslätt för att kolla på en bandymatch.

Kvällen spenderade vi hemma hos oss med Melodifestivalen (största skämtet någonsin), köpte sallad från Prima och myste. Idag har jag gått runt munksjön med Jasmine och ätit lunch hemma hos henne. Åkte hem till mamma en sväng och myste där tills Dennis hämtade mig för några timmar sedan. :)
 

vecka 1/12.

 
När vi handlade i tisdags så köpte jag denna mixern på Ica Maxi. Vi har en stor mixer sedan innan men den låter fruktansvärt högt och speciellt halv 7 på morgonen haha. Så denna lilla mixern är perfekt, man snurrar bara av knivlocket när man mixat klart och sätter dit locket med öppning så kan man dricka direkt ur och ta med sig hela flaskan om man är på språng. Proteinpulvret köpte jag i onsdags på gymmet och det ska bli spännande att köra igång, har bara testat en gång hittills och chokladsmaken var god!

sport by h&m


Lyckades köpa på mig nya träningskläder denna veckan också, så himla kul att köpa! Dessa plagg hittade jag på H&M, de har faktiskt helt okej (och snygga) träningskläder. Jag har fått en dille på långärmade tröjor man kan använda utomhus till löpning eller powerwalks så denna kommer bli perfekt. 

Solig söndag.

Igårkväll åkte jag hem till pappa och tillbringade lördagskvällen ihop med pappa & syskonen framför Melodifestivalen och en extramt dålig film om flygande hajar haha. Vi åt pizza och hade mys helt enkelt. Mina bröder kan vara väldigt intensiva och bombarderar mig med frågor om allt mellan himmel och jord så jag blir galen men oftast hamnar vi i samma ålder (8 och 10 års skillnad hehe) till slut när vi kollar på Funniest Homevideos eller bara är på samma flamsiga humör. Då är det nog väldigt jobbigt att umgås med oss 3 samtidigt..

Idag lyser solen och vi ska på kalas hos Dennis familj för att fira honom & hans lillasyster som båda fyllt år. Jag har spenderat förmiddagen med att lägga upp mitt träningsschema samt skrivit ner måltidsförslag så vi ska nog iväg och handla ikväll. I veckan som kommer jobbar jag sent vilket betyder att jag kan ta vara på dagsljuset innan jag börjar vid 10 så jag ska träna tidigt och ta mig tid att äta frukost! :)
 
 
 
2 nya inköp från veckan, är så förälskad i jackan! 

22 år gammal!

Idag fyller Dennis 22 år! Jag hade ställt klockan på åtta imorse och lyckades åka iväg för att köpa en semla på hans favortiställe utan att han vaknade. Presenten köpte jag i veckan och han anande nog ingenting då vi sa att vi inte skulle byta presenter då vi snart åker iväg till Thailand men jag kunde inte stå emot. Vi åt frukost ihop och gick sedan runt munksjön, sånt härligt väder ute idag. Nu är han iväg på sin bandymatch och jag ska strax dra mig ner på stan en snabbis, senare kommer Angelica med sin Molly och hälsar på! :)

 
 
 

2015.02.04.

Min nya tavla.

Onsdag. 
 I söndags körde jag och Julia ett träningspass från ett speciellt träningsschema och träningsvärken har hängt i sen dess så jag ska köra igång ett 12 veckors program på måndag! Igår gick jag tidigare från jobbet för att vaccinera mig, och fyfan vad ont det gjorde haha. Jag haaatar sprutor så när vaccinet var taget var jag helt psykiskt slut, följde med mamma hem efteråt och åt god mat så jag varvade bara ner resten av kvällen. Låter väldigt löjligt men tycker så fruktansvärt illa om sprutor och blodprov! 

Idag efter jobbet hann jag bara byta om hemma innan jag, Simon & Charlie skulle på bio halv 6, vi såg Trevligt Folk som var riktigt bra. Imorgon ska jag fixa födelsedagspresent och hinna träna! :)


2015.02.01.

 
 Känns så himla trist att uppdatera hela veckan på ett par blogginlägg varje helg men jag har slutat med mobilbilder för jag vill hellre satsa på bra bilder så det får bli såhär tills det blir så pass ljust ute att man kan fota efter jobbet. 

Veckan bestod av fix i lägenheten, hade morbror & kusin Rasmus här på besök i tisdags, klämde in CX, Bodypump, och gym efter jobbet, jobbade övertid och igår hade jag & Dennis myskväll. Idag flyttar Jasmine till sin lägenhet på min gata så senare ikväll ska vi sticka bort och kika, även klämma in ett träningspass! Nu ska jag strax rensa min garderob och verkligen rensa bort kläder för att kunna köpa massa nytt!. Ska även hinna fota månadens Glossybox! :)

Förändring i köket!

Det mesta i våran lägenheten är vitt så jag bestämde mig för att beställa hem kakeldekor och göra om lite! Först hade jag råkat beställa hem fel färg så det tog en vecka till att få hem den rätta färgen och nu i veckan blev färdigt! Vi fick hjälp av min duktiga morbror så vi fixade köket och satte även upp lite nytt i vardagsrummet. Så himla nöjd! :)
 
Förebild med lite taskigt ljus.