Skriv din beskrivning här!

Before I pass out.



Vet att bloggandet suger för tillfället men jag gör inget mer spännande än att plocka upp varor hela dagarna & sedan däcka hemma av utmattning typ haha. Men ikväll ska jag iaf på en förhandsvisning av filmen Pitch Perfect på bio med Julie. Imorgon är sista dagen på praktiken och sedan måste jag nog plugga lite i helgen. Nu ska jag förhöra lillebror på lite engelska glosor & sedan åka till stan!

Onsdagshumor.


Vecka fem.


Har praktik denna veckan & som ni kan se på bilden chillar jag runt i Ö&Bs fina kläder. Plockar upp varor, springer hit & dit, kastar kartonger och hjälper förvirrade kunder. Har asont i händerna & knäna men får träning så ska inte klaga. :)

Det räcker nu.

Jag orkar inte mera grått nu. Vill inte ha iskall jävla snö mer eller minusgrader så näsan fryser igen. Vill inte ha kvar februari & mars innan våren börjar på riktigt. Vill inte sluta skolan men vill inte heller plugga mer, är helt utpumpad på information i alla ämnen. Vill bara komma iväg härifrån & slippa detta trista skitväder, få lite energi till att orka med det sista. Vill shoppa massa nytt, resa iväg och bli brun. 
 

2013-01-25.


Ingen vidare blogglust här inte,men har iaf haft studiedag idag så sov till elva, hälsade på en släkting & stack sedan iväg till gymmet. Nu har jag precis ätit middag och ska strax börja fixa mig för att träffa Dennis, får se vad vi hittar på ikväll!

FINALLY.

Igår bokades två veckor till stället jag alltid velat åka till, Zakynthos. Ändå sedan jag såg denna bilden på ett vykort i Grekland när jag var liten, har det alltid varit ett mål att åka hit själv & ta kort. Så den 20e augusti lämnar jag äntligen landet för  sol och värme! :D
 

FROST.


FRÅGA TILL ER: 
Är det intressant/inspirerande eller bara tråkigt med massa naturbilder här på bloggen? Skulle vara guld värt med lite respons!

Ain't nobody got time for that.

Igår efter skolan så drog jag för att träna & resten av eftermiddagen spenderade jag i sängen med One Tree Hill avsnitt. Vid 8 tog jag bussen till Jasmine där Elin & Julia redan var. Drog sedan ut där vi träffade massa folk och sov hos Dennis inatt. Kom hem för några timmar sedan och ska spendera de närmsta timmarna på lite plugg & redigering av lite bilder!
 

Myser.


Överlevde engelskan & slutade vid 11 idag. Åkte sedan hem till Dennis, åt lunch ihop och sov resten av eftermiddagen måste ta igen all sömn alltså.. haha. Kom hem runt 6 och har sedan dess suttit i detta mysiga rum & kollat på massa OTH avsnitt, bor för tillfället här inne för att en dubbelsäng står uppställd här och min lilla 90 säng är inte lika skön längre att breda ut sig i som denna! :D

2013-01-17.

 
Svar: I och med att det knappt finns skal kvar längre till min 3GS så sökte jag på Google på "designa eget iphoneskal" och kom in på http://photobox.se. Sidan kändes dock inte bra & deras erbjudanden försvann så fort man skulle beställa så rekommenderar att hitta andra bra sidor på skal! :)



Onsdag.


Pluggar engelska i vanlig ordning och vill hellre dö än att framföra en redovisning på fem minuter på engelskan imon. Försökte laga omelett innan vilket bara slutade upp med äggmos. Jag fattar inte hur jag alltid kan misslyckas haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta öva hela kvällen.

FIXING.


Suttit & pysslat med lite bilder och tänkte att jag lika gärna kunde uppdatera min header också! Kommer uppdatera med nya bilder senare i vår, fotohumöret är inte riktigt på topp just nu. :D

Body lotion.


Något jag är bra på är att samla på mig massa body lotions. Har mängder med olika smaker & hinner oftast inte ta slut på en burk förrens jag börjar på en ny. Denna fick jag iaf i julklapp och den luktar en blandning av Hawaiian Tropic sololja & cocos, luktar helt himmelskt alltså!

Projektarbetet.



Har suttit och fixat med lite bilder & texter som ska in i en bok vi ska trycka ut till projektarbetet! Hittills har vi tränat, rest och shoppat. Men vi behöver ta lite fler bilder och skriva ner allt vi gör, men detta är en början iaf! :)

GOD MORGON.

 
Har bara en lektion på fredagar vilket äger så efter skolan drog jag och tränade & åt sedan sallad på Prima med min fina. Kvällen spenderades med massa OTH-avsnitt och vila. Idag ska jag fiffla lite med vårat projektarbete och engelska. Men just nu gosar jag med världens bästa hund.

Mobilskal.


Beställde ett nytt skal till min kära mobil förra veckan. Valde en bild från Kos på mig & Julia för att inte helt glömma bort solsken och blå himmel som inte existerar i Sverige på några månader. 

Orginalbilden.

2013-01-09.

Skolan startade igång igen igår och det firade jag med att skriva prov i rättskunskap idag. Har även gymmat med Dennis och njutit av att fortfarande vara ganska pluggfri. Nu ska jag ut med hunden & sedan somna relativt tidigt, är helt slut av att gå upp halv sju varje morgon haha.
 

Stuck, again.

Japp, har börjat kolla på ännu en serie, eller tar upp min gamla älsklings-serie One Tree Hill igen. Bara det att jag blir som besatt och kan inte sluta kolla, klockan är 03.37 och jag är superpigg. Tur att jag har studiedag imorgon haha! :D
 

2013-01-06.

Har haft en mysig helg ihop med Dennis, sovit jättemycket och pluggat lite smått. Kollade lite bandy igår med pappa & idag har jag bara chillat. Gav mig ut på en löprunda på några kilometer innan och körde även lite styrka här hemma, så avslutade alltihop med lite kvällsmat och nu tittar jag på film på trean. :)
 

MASHUP OF SONGS 2012.


Verkligheten hann ikapp mig.


Jag vet inte vad som händer längre, ser ut som ett troll och är konstig. Tar suddiga och tråkiga bilder, har inget jobb och om ett halvår är jag arbetslös på riktigt haha. Har bara träning & nyttig mat i huvudet, även lite rättskunskap dyker upp i tankarna. Vet knappt vilken dag det är men det gör ont i hjärtat av att nu veta att det bara är 3 dagar kvar på mitt allra sista jullov. 

FREDAG.



Kör igång första träningspasset 2013!

I could be the one.

Igår var jag på stan med Jasmine där vi kollade balklänningar & handlade lite, fick med mig en väska och ett par träningsshorts hem. På kvällen drog vi till Bongo för att chilla lite med Gustav och Daniel och vid midnatt blev jag upphämtad av Dennis som kom direkt från Tyskland. Idag var vi nere på stan en runda, lunchade och fixade lite saker. 
 
 

2013.


 Träna regelbundet - Ska komma igång med träningen och sluta upp med onyttigheterna som har förekommit på senare tid. Nyckelben kommer att vara ett faktum i vår!

♦ Fortsätta lägga ner tid på skolarbeten - Alla helgerna jag la ner tid på att plugga istället för att hitta på annat i höst gav resultat vilket jag kommer fortsätta med i vår. 

♦ Fota mera - Just på vintern är det så trist att plocka fram kameran när det är mörkt nästan dygnet runt men det blir så tråkigt att blogga utan fina bilder. Har funderingar på ett nytt objektiv så kommer nog att vara roligare att plocka fram kameran och fånga alla ögonblick.

♦ Resa - Vill komma iväg utomlands och se mer än Jönköpings regniga väder hela tiden!

Gott nytt år!

Vi hade nästan inga planer alls för detta nyår vilket resulterade i att vi var hos Julia till en början med massa goa människor & sedan begick misstaget att åka ut till Bankeryd. Som tur var var vi ett rätt stort gäng som åkte ut till helt okända människor, där vi tog bussen hem direkt efter tolvslaget. Nästa nyår måste definitivt planeras lite bättre haha. :D