Skriv din beskrivning här!

Sista november.

 
Idag är ingen bra dag. 
Igår hade vi myskväll med Idol och hämtmat från Chili Thai men stämningen var jobbig. Att se all packning, att veta att jag själv kommer stanna kvar i Sverige och att idag säga hejdå med tårar i ögonen, på kinderna och överallt var riktigt jävla jobbigt. 5 veckor går ganska fort men det är mer att veta att den man älskar mest kommer att befinna sig i ett annat land, i en annan världsdel, inte på min sida av jorden som känns jobbigt. Självklart kommer vi ha kontakt så ofta som möjligt men jag känner mig ledsen ändå. Det känns som att alla runt omkring mig åker iväg och reser till häftiga ställen medans jag rastlöst ska stanna kvar i mitt tråkiga liv. 

Jag är inte typen som gillar att blotta mina känslor öppet på bloggen men idag orkar jag bara inte bry mig om någonting. Ska bara ligga i sängen med filmer hela dagen och ikväll kanske jag träffar ett gäng kompisar. Idag får det bli en tråkig bloggdag. 

Say no more, don't wanna hear.

 
För tillfället sitter jag i köket och tittar på när mina bröder spelar schack mot varandra (haha..). Sedan jag kom hem har jag bara hunnit äta middag och bytt från jobb-kläderna till mysbyxor. Imorgon är det sista arbetsdagen för denna veckan och efter jobbet hämtar Dennis mig. Vi hade planerat att gå ut och äta på någon restaurang men bestämde oss istället för att det blir mysigare att hämta hem mat och mysa hemma en sista kväll i Sverige.

På lördag morgon drar han iväg med ett gäng kompisar till Thailand i 5 veckor. De senaste 2 veckorna har vi sovit ihop alla nätter förutom 1 så ni kan ju bara ana hur ensamma kvällarna kommer bli. Men de kommande veckorna ska jag ersätta Dennis mot gymmet och äntligen komma någon vart, sounds lika a plan! 

Cozy.

 
 
 
Hemma har vi börjat julpynta i fönstrena!
Har redan hängt upp min julstjärna i mitt rum och bara myser omkring. Absolut mysigaste årstiden på hela året!  

2013-11-26.

 
I veckan jobbar jag 09:30-18:30 vilket gör att dagarna blir ännu kortare så hinner ungefär hem, äta och gå & lägga mig haha. Men det är bara 3 dagar kvar på min upplärningsvecka och sedan är jag ledig tills jag blir inringd.

Så jag har inte så mycket att blogga om nu i veckan, på fredag ska jag ut och äta med Dennis någonstans då han sedan drar till Thailand på lördag. Helgen kommer att spenderas med släkt & vänner och nästa vecka ska jag börja handla mina första julklappar! :)

Önskelista 2013.

Concealer från Makeup Store // Produkter från The Bodyshop // Låga vita converse 
 
Silvrig klocka // Pengar till Londonresa // Sminkborstar
 
 

Airplane.

 
Vi körde upp till Axamo idag vid 2-tiden och mötte upp Charlie som skötte flygningen. Flög över princip hela stan (vilket var 10% stad och 90% träd, så sjukt mycket skog haha!) och även över Kaxholmen, Huskvarna och Bankeryd. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Häftig upplevelse!

 
Idag var det först tänkt att jag skulle åkt iväg på en julmarknad ihop med mamma men planerna ändrades och det slutade med att jag hängde med Charlie, Simon och Jasmine på en flygtur över Jönköping. Sjukt häftigt men obehagligt och läskigt haha. Fler bilder kommer upp här på bloggen strax! 

Lördagkväll.

Efter skridskoåkandet på råslätt så åkte vi tillbaka till Dennis igen och köpte med oss pizza till kvällsmat. Nu ligger jag mätt i sängen och tittar på Sex and The City 1 på tv och ska även se 2an som börjar strax. :)

Imorgon ska jag eventuellt på julmarknad på förmiddagen och kanske bokar in ett träningspass på kvällen. Har inte hunnit/orkat träna i veckan och kommer nog inte orka det den kommande veckan som även den kommer att bestå av 58 timmars jobb, men så får det bli! 


fem.

- Jag älskar att kolla på matprogram på TV, helst i samband med att jag själv ska äta (får mer aptit då haha).

- Det är jobbigt att blogga när andra sitter bredvid och läser.

- Jag har klockan på höger arm, dvs den rätta armen!

- Jag har aldrig någonsin köpt en läsk/chips annat onyttigt ensam. 

- Jag är en riktig djurälskare, blir varm i hela hjärtat när jag tänker på min bebis Bella. Åh haha. 
 
 
 

Årets första julbord!


Sitter i bilen påväg hem från Tabergstoppen där jag ätit julbord ihop med Dennis familj & släkt. Det var mycket snö uppe på berget och riktigt mysig julkänsla med julgranen och allt pynt. Nu ska vi hem till Dennis en stund och senare ikväll ska vi åka skridskor. Första gången iår för min del! :)

2013-11-21.

De senaste 3 nätterna har jag somnat alldeles för sent på kvällarna (läs nätterna..) och jag vet inte varför jag inte bara lägger mig tidigare. Totalt har jag jobbat 58 timmar denna veckan om man räknar med morgondagens jobbpass så det ska verkligen bli skönt med helg och sovmorgon!

Bloggandet har inte varit bra denna veckan men har helt enkelt inte hunnit eller haft ork att fota i mörkret. Blir bättre på den fronten i helgen, ska bara chilla ihop med Dennis då det är hans sista helg hemma i Sverige på 6 veckor så man får passa på.. :)

 

Middag.

 
Efter jobbet tog jag bussen till stan där Dennis hämtade mig för att åka hem på middag hos min mormor. Lika mysigt och gott som vanligt!
Nu är jag hemma hos pappa igen och zappar mellan Montazamis med Vänner och fotbollen på tvn. Har sovit väldigt lite de senaste nätterna så satsar på att lägga mig något tidigare idag Men först: torka håret, fixa matlåda och bädda!
 

15 månader.

 
Lagom mör efter första arbetsdagen!

Har bara hunnit äta middag och legat i soffan sedan jag kom hem. Så fruktansvärt tråkigt att gå upp i mörker och sedan komma hem till samma trötta mörker, känns som att jag jobbat natt typ haha.. Om en stund ska jag duscha och senare ikväll kommer Dennis hit och sover över. Vi firar 15 månader ihop idag, galet vad fort tiden har gått! :)
 

06:56


Väntar på bussen i mörkret påväg mot nya jobbet. Det är 07:30 - 16:30 som gäller hela veckan så uppdatering kommer nog inte ligga på topp! Ha en bra vecka amigos :)

Söndagsfix.

Igårkväll var vi 4 brudar som chillade hemma hos Lisa innan vi drog till stan för en utgång. Där var vi ett par timmar innan jag mötte upp Dennis och tog bussen hem till honom. Dagen har segat sig förbi och nu är jag tillbaka hos pappa för att bo här under veckan som kommer. 

Ikväll ska jag ta hand om mig själv dvs lägga ansiktsmask och noppa ögonbrynen osv, för tillfället håller jag på att fylla i min almanacka och ska strax äta kvällsmat. Har kollat igenom alla Harry Potter filmerna förutom den sista i veckan så den blir det senare ikväll! :)
 
 

Fredagkväll.

Igårkväll åkte jag till Råslätts IP för att se Dennis bandymatch ihop med pappa och mina bröder. Efter vinst för Jönköpings del så följde jag med pappa hem för att se Sverige förlora mot Portugal i fotboll. Kvällen slutade med att Dennis hämtade upp mig och vi sov hemma hos mamma. 

Idag sov vi ut läänge och Dennis stack hem till sig för en stund sedan. Ska strax duscha och fixa med lite saker innan kvällen, då blir vi ett tjejgäng som ska hem till Lisa! 
 
Gårdagens middag! 

Svar på fråga!

Var har du fått jobb någonstans? :)
 

Svar: I måndags så fick jag en timanställning på ett lager som ligger på Torsvik, Mobis heter företaget. Kommer jobba med orderplock av Kia och Hyundai-delar som senare skickas ut i andra delar av norden. Startar nu på måndag med en introduktionsvecka och sedan kommer jag jobba vid behov. :)
 

Bokat och klart!

 
Nu är hotellet i Stockholm bokat den 28:onde februari när Avicii har sin spelning!
Det blir precis som på Summerburst - Jag, Julia, Simon och Charlie som åker ihop och denna gången hänger även Oliwer med! 100 m från hotellet till Tele2 Arena och denna gången lyckades vi kirra ett rum med badkar! :)

Bodypump.

Är precis hemkommen från ett bodypump-pass. Jag är så trött i armar och ben att jag knappt kan skriva detta inlägget haha. Under dagen har jag hälsat på min släkting i stan och efter det hjälpte jag Dennis att handla med scanner på Ica Maxi. Nu ska jag äta hallon, banan och clementin till Hela Sverige Bakar! :)


New in.

 
 

Påväg hemåt.


En jacka, ett linne och en tröja rikare är jag påväg hem mot Jönköping igen. Ska förbi min morbror först då han fyller år imorgon. :)


Shopping shopping shopping.

Förra gången vi var i Göteborg ihop.

Då Dennis snart drar mot varmare breddgrader så bestämde vi oss för att ta en heldag i Göteborg någon dag för shopping, mat och mys. Och den dagen blir av idag! Vill hitta en snygg vinterjacka, nya jeans och även ett par nya träningslinnen så kommer ha fullt upp hela dagen. :)

Bästa Bella.

Återförenats med min babe, världens mysigaste lilla pälsboll.  
 
 
 

15:47

Intervjun gick kanon så jag kommer att köra igång med en introduktionsvecka på måndag! Fick byxor, en t-shirt och en tjocktröja + att jag fick en lapp för att hämta ut stålhätteskor haha. Så här mina vänner, är mina senaste skor i samlingen! 
 
 

Vecka 46.

 
Idag har jag en arbetsintervju klockan 13.00 så jag gick upp för några timmar sedan för att hinna äta frukost och fixa mig. Senare idag ska jag åka hem till mamma för att bo där i 2 veckor och ikväll kan det nog få bli ett träningspass. :)

Q/A

Kan du fråga henne vart hon köpte den tröjan? Den va as snygg
 
Svar: Självklart, tröjan är köpt på B.Young! :)
 
 

Someone like you.

Söndagar är sååå otroligt tråkiga. Det spelar ingen roll om jag har roliga saker inplanerade i veckan eller om jag har hela söndagen fullspäckad, det är fortfarande känslan av att det är sista dagen på veckan och att man sitter lixom bara och väntar på att nästa dag ska börja haha. Idag har jag iaf bara segat med Dennis och nu är jag hemma hos mig. Ska strax följa med pappa & handla och sedan har jag bokat in Bodyjam klockan 17.00. Ikväll ska jag ta hand om mig själv och kolla på Harry Potter, en lite bättre söndag iaf! 
 
 
 

Lördag.


Hänger hemma i Elins nya lägenhet på Liljeholmen med goa brudar! 

2013-11-09.

 
Igårkväll kom Dennis hem till mig för att se Idol med mig och syskonen. Somnade rätt tidigt för idag blev det hyfsat tidig uppgång då Dennis skulle iväg till sin bandymatch vid 10. Det ösregnade men pappa och jag åkte iväg ändå för att se halva matchen iaf. Där träffade vi Dennis familj som sedan följde med min familj hem på middag så de åkte hem precis och nu har jag ingen aning om vad resten av kvällen kommer bestå av!

Outfit.

 
 
 

Vackra vän.



 


 

Fredag.

Planen var att äta lunch på Liban Deli i förmiddags men det var så mycket folk där så vi tog lunchen på Pallas Athena istället. Sedan drog vi oss bortåt piren för att ta lite bilder och hamnade sedan i Friadalen där vi fick rätt bra ljus på bilderna. Jag är mer för att stå bakom kameran men vi turades om, dock fick jag superfina bilder på Julia som jag lägger upp här snart.

Nu är jag hemma rätt frusen, vaknade upp imorse med täppt-känsla och kände av lite i halsen så jag vet inte vad som är på G. Känner mig lite darrig och slö i kroppen så ska nog bara ta det lugnt idag. :)
 

fråga.

Hej! Vart hittade du det tränings erbjudandet? Toppen bra blogg :) 
 
Svar: Jo min kusin tipsade mig om Groupon.se där man kan hitta erbjudandet som gäller i 8 timmar till! Fick mitt kort för halva priset istället för att betala ca 5000 (425:- i månaden) på ett år. :)
 
 

21:34


Min dag började med att jag startade igång ett träningskort på Nordic Wellness på ett år. Hittade ett sånt grymt erbjudande igår som gav mig halva priset på gym & pass så nu är jag äntligen igång. Sedan väntade ett besök på sjukhuset och efter det åkte jag hem till mamma och spenderade eftermiddagen där. Vid 6 hade jag & Angelica bokat CX-pass på Atlantis så det fick bli dagens träning. 

Nu har jag precis duschat och sitter & kollar på Hela Sverige Bakar. Imorgon väntas lunchdejt och fotografering med Julia!
 
 
 
 

Sjätte november.


Är påväg hem från gymmet efter ett cardio + magpass med Angelica. Hinner hem, äta och packa om väskan innan jag ska iväg igen och jobba vid 19:00. Bättre uppdatering imorgon amigos! :)

[2013]

2013 har varit sånt sjukt bra år, även om det firades in på världens sämsta nyårsfest haha. Här kommer iaf topp-9 bästa saker hittills iår:


- Studenten, såklart. Bästa dagen i mitt liv. Hela dagen ägde, från klockan 06 på morgonen - 03 på natten. Åh vilka förväntningar vi hade och att alla dessa toppades x10 säger det mesta. Ren glädje över att äntligen vara färdig med grundskolan, att ha orkat 3 års pluggande och att jag hamnade i världens bästa klass. 

- Balen. Sminkad som aldrig förr i en vacker klänning med min bästa killkompis som baldejt. Se alla fina kompisar uppklädda och bara rocka hela kvällen på Stora Hotellet var grymt. Veckorna innan studenten var sååå roliga!

- Summerburst. Åkte till Göteborg för att uppleva världens bästa Dj:s live med ett galet bra kompisgäng. Kanonbra väder, bra hotell och sånt himla bra tryck inne på Ullevi.

 
Överraskningsresan. När jag fyllde 19 i mars så hade Dennis bokat ett rum på Scandic Hotell i Göteborg över en helg för shopping, mys och kvalitetstid. Så himla mysigt och sött gjort!

Norrköping. I slutet av april så hade jag, Julia & Elin planerat ett besök hos Jasmine på hennes elevboende. Spontant så hängde Simon och Gustav med och helgen blev grymt rolig med utgångar, restaurangbesök och lite shopping. Tråkigt att Norrköpings-traditionen nu är avslutad men våran Norrköpingsbrutta är nu åter bosatt i Jönköping. 

Zakynthos. Jag längtade hela våren och sommaren på att det skulle bli den 20e augusti så jag kunde ta min Dennis och dra till Grekland. 2 veckor fyllda med sol, bad, fest, mat, mys och värme. En av de bästa resorna jag någonsin gjort. 2 dagar före resan så firade jag även ett år ihop med Dennis! 
 
 
Sommaren. Även om jag jobbade en hel del på 3 olika ställen i somras så njöt jag så fruktansvärt mycket av värmen. Helt galet vad bra väder denna sommaren bjöd på, jobbade, träffade vänner, solade, utekvällar, häng i Dennis lägenhet och lite häng i somarstugan bestod min sommar av!

Världens bästa vänner. Hade sån tur som hamnade i samma klass som 3 av mina bästa vänner. Att dessutom ha ett tjejgäng som hänger lite då och då är guld. Jasmine har äntligen flyttat hem till Jönköping igen och har lärt känna många nya fina människor. Alla roliga roadtrips, filmkvällar, resan till Kos förra året, Ullaredsbesök, utgångar, fikor har ägt.

Utvecklats som Alice. Som varje år mognar man mer som människa och som person & jag måste säga att jag gjort bra ifrån mig detta året. Tagit mer ansvar, trott på mig själv och vågat mer. Dessutom har mitt hår växt mer än någonsin haha. :) Nä men man märker hur mycket lugnare man blivit i sig själv som person istället för att stirra runt som man gjorde på högstadiet då man inte visste vem man var eller vem man ville bli. Jag har vågat vara mig själv alla gånger istället för att försöka härma andra. Men man lär sig tillslut, man är bäst som sig själv. 

Tråkigt nog har jag även tappat kontakt med en del vänner som stått mig nära. Men tillslut orkar man bara inte vara den som alltid hör av sig när andra struntar i en eller ta emot massa skit & drama för att kunna umgås så antar att det varit bästa utvägen. :)

Mästerkocken.

Idag var det min dag att laga mat hemma. Jag hittade en matblogg innan så jag sökte mig in på kycklingrecept och hittade detta ost-och-chilisås-receptet! Uteslöt vinet, tomatpuren och tog oregano istället för timjan och det blev faktiskt ätbart haha. Nä men det blev jättegott och familjen tyckte det också så idag blev det lyckat. :)

Receptet hittade jag här --> http://byblondie.se/
 
 
 

November.

 November är en sån fruktansvärt onödig månad. Det är kalt på träden, kallare väder, regnigt och riktigt tråkigt att fota ute. Kan vi inte bara skippa november och hoppa på advent? Mycket mysigare.
 
 
 
 

Ren kärlek.

På hemvägen idag åkte vi förbi XXL där jag såklart lyckades fynda ett par nya träningsskor. Min högra fot har jag stukat 2 gånger och i mina andra rosa skor så får jag ont ganska ofta så denna gången hittade jag ett par skor med lite mer stöd än de rosa som är väldigt platta. Precis som förra gången så hittade jag skorna på junior-avdelningen haha.. 

 


Last night.


Igårkväll blev vi ett ganska stort gäng hemma hos Julia, hade några tävlingar och den med bäst utklädnad vann ett pris! Vid 23-tiden blev vi några stycken som åkte in till stan och hängde med massa andra utklädda människor. Träffade Dennis och följde med honom hem där jag befinner mig nu. :)

Proom queen zombie ikväll.


Befinner mig hos Julia just nu där vi precis har fixat oss och inväntar ett gäng utklädda människor!
 

Världens bästa kofta.

En såndär kofta jag letat efter heeela hösten. 
 



Onsdags.

I onsdags var jag iväg på stan & A6 med mamma. Jag fyndade sakerna nedanför + en väska och världens mysigaste kofta! Jag fick även hem min klänning som jag beställde från Nelly, visar bilder senare under dagen. :)


Smoothie på kiwi.



 
Idag var ju planen att gå upp tidigt och hade inte ställt klockan men som "tur" var så sprang min bror in i mitt rum imorse vid halv 10 och gapade om något så jag gick upp. Det där med frukost gick dock sämre, gjorde en smoothie på kiwi, en halv banan och jordgubbsyoughurt men hann dricka 2 klunkar innan jag kände av kiwi-fröna. Jag är allergisk mot kiwi men brukar vanligtvis kunna äta dem utan att känna något men idag så började hela halsen klia och just nu känns den lite svullen haha.