Skriv din beskrivning här!

*


2012-05-30.



9.30 imorse hälsade jag på min feriepraktik som börjar om en månad. Känns bra! Sov halva eftermiddagen och pluggade. Vid 6 träffade jag Pontus i stan och hjälpte honom med en fotouppgift. Träffade även goa Jonatan som agerar modell på bilderna!

Roadtrip!

Är ute på äventyr med två fina vänner och härjar i Ullared.

Let me guide you.



Springer ni också ut i era trädgårdar med kameran i högsta hugg när ni får ett plötsligt fotobehov?

Relight my fire.



Legat och solat i trädgråden halva dagen, fått nya ränder och bränt mig, underbart. Överlevt ensam hemma i helgen vilket har gått bra om man räknar bort matlagningen. Ska snart börja packa ihop och flytta till pappa för veckan, en skolvecka på 3 dagar känns bra!

Na na na stay.

Sverige kirrade segern och min favorit hamnade sist av alla, haha. Lagade iaf mat ihop och kollade sedan på finalen i några timmar. Mysig kväll!


Lördagsmys.

Drar mig mot Julia för att senare dra till IcaMaxi och hem till Simon där vi ska se Eurovision ikväll. :)


Sunset.

Vätterstranden, Jönköping. Grymt.

This is the moment.

Veckans väder har bidragit till en aning brunare hy och lite fler fräknar i ansiktet. Sjukt fina kvällar med solnedgång och igår var vi ett gäng på Vätterstranden. Åkte även en grym karusell, fick ett gosedjur och kom hem rätt sent.

Angående körkortet.

Fick hem mitt körkort idag!

Känslan när jag klarade teoriprovet var nästan lika otrolig som när körläraren skakade min hand och önskade lycka till i trafiken. Och att köra helt själv utan skylt och en vuxen är helt underbar! Belönar mig själv med lite glass efter allt slit, så himla värt det!

Some die young, you better hold on.

Vill inte bli äldre. Vill inte ta ansvar. Vill inte bli vuxen. Vill inte.

Taken by a stranger.



Meningen med det här inlägget? Lägga upp en svartvit bild och inte ha något att skriva? Inspirationen ligger på botten just nu.

SVAREN.

Vad är det bästa du har gjort?

Svar
: Lätt när jag köpte min Nikon D3000!

Vilken tatueringsstudio tatueade du dig på?
:D

Svar
: Brimstone Alley vid Torpa (:

Vad tycker du om den linjen du går på gymnasiet? :)

Svar: Jag tycker att samhällslinjen är bra för den är så bred men inte så kul med samma ämnen som på högstadiet!

Vad vill du jobba med när du blir stor?

Svar: Jag har funderingar på att lämna Sverige något år för att vara Au Pair utomlands efter gymnasiet. Möjligtvis plugga vidare till något inom socionom senare!


Makaroner eller spaghetti
Utlandet eller Sverige
Favoritmat - Grillspett med pitabröd, bästa!
När planerar du att ta ditt körkort? - Hade planer på att ta det på min födelsedag men orkade inte stressa så det fick ta sin tid!
Språk eller matte
Hade du velat heta något annat om du fick bestämma? - Ville heta något häftigt namn som Heidi eller Zoi när jag var yngre men tror Alice passar mig rätt bra ändå.
Vad är mest/minst nöjd med hos dig själv? - Rätt missnöjd med att jag alltid är så elak mot mig själv. Mest nöjd med att jag vågar vara mig själv och inte längre tycker att det är jobbigt att inte ha helsvensk bakrund. :)

Är du på g med någon?
:)

Svar: Haha, nej det är jag inte.
Har två frågor! Vem gav dig ett körkort och är den coolaste killen du känner?

Svar: Trafikverket godkände mig! Och självklart är det du William! (:


KÖRKORT!!


Frågestund.


Fråga på om saker mellan himmel och jord nu! :D

La gente esta muy loca.

Det är för mycket.
Att bara bry sig om hur andra människor har det och hur dem känner. Hur dem vill att jag ska bete mig och vad jag inte får göra. Det enda jag behöver göra är att ta hand om mig själv och inte lägga energi på vad andra vill att jag ska göra. Men då är jag en dålig människa. Går snart sönder.


FOLLOW THE LEADER.


Kolla i HD och sen har ni sommarens låt i era öron.

No fear, no doubt, I'll provide the answer.


Femtonde maj tvåtusenelva.



Bästa Simons födelsedag firade vi med presenter och mat på Chili Thai. Fortfarande mätt, haha. Är allmänt superglad för tillfället och ska njuta av att nästan vara pluggfri!

SIMBA.


Dansa på botten för att nå toppen.

Måndag igen!
Med tanke på att det bara är två skoldagar kvar så känns det inte så jobbigt. Det som känns tungt är att jag har ett matteprov kvar innan sommarn, en liten del på historiauppsatsen som jag fortfarande inte lämnat in och ett franskaprov på 3 kapitel. På det har jag körkortsteorin och uppkörningen att tänka på också. Och när jag ändå är igång med att klaga kan jag ju även berätta att batteriet på min skoldator är trasigt och känner på mig att jag kommer få bekosta det själv.

Nåt positivt då? Fick reda på att jag fick feriepraktik idag och kommer bli 3900:- rikare i sommar. Hoppas fortfarande på att andra jobb kommer höra av sig men lite lättare känns det nu!


Run forest, run.


Hon är så fin min Bella.
Hon skuttar runt som en idiot och är gladast på jorden. Hon har så många smeknamn att ni skulle tro att jag var sjuk om jag berättade.

Dagens.



Har varit i min sommarstuga hela dagen och firat min fina låtsasmorfar med släkten. Grillat korv, solat och varit nere vid sjön. Chillade runt såhär och kände mig slappare än någonsin men gillar't.

IGÅR.


LEVER!
Vi irrade runt på småvägar i ett par timmar igår innan vi faktiskt hittade en bra väg, en fantastiskt mörk grusväg och en ivrig kille i framsätet som absolut skulle se graven. Som vi aldrig såg, haha. Vi skrämde upp varandra rätt bra och bestämde oss för att hitta tillbaka i sommar när det är ljust hela natten. (:

Falks grav.

Ikväll ger jag spökhistorier en chans och ger mig ut på en roadtripp med ett härligt gäng. Ska besöka Falks grav och se om det faktiskt ligger blommor där! Hörs om jag kommer tillbaka, haha..

Woop Woop.



Gårkvällen blev bra! Startade på Bongobar och avslutade kvällen på Centrum med Julia och annat folk vi hängde med. Fick skjuts hem och var hemma runt 3. Lite seg idag och har precis ätit. Ligger i sängen med musik i öronen och borde egentligen läsa ut boken från 1905. Lockande? Nää.

Enda regeln är att du ska ha jävligt kul.

Är ute med Julia på Bongo, hörs imon! :D

Risktvåan.

Halv 6 imorse steg jag upp för att ta bussen till trafikskolan. Halkbanan blev gjord och övade på omkörningar på vägen hem. Har varit hemma en stund nu och lagat mat helt själv, ska strax ut med hunden och sedan plugga en stund!


Haha lyckas med allt. Skrev upp busstiden på handen och råkar sedan sova på den, hej blå kind.

Nionde maj.



Livet som tonåring är då sannerligen inte lätt.

Taggad.



Sitter och matar in teori som en idiot. Är taggad till tusen och vill bara ha det gjort nu! Har även ett prov i ekonomisk politik imorgon som jag måste plugga lite på. Annars har jag ännu ett nationellt prov, extramatte(ig på nationella ♥) och halkbanan denna veckan så får se hur det blir med uppdateringen.

Seriösa bruden.

Hade en lektion idag så efter skolan stack Fantastic 5 till IcaMaxi och handlade. Grillade hemma hos William och gjorde ärliga försök till att plugga samhäll. För någon timme sen kom jag hem och är helt död i kroppen. Snorig och hängig så jag hoppade i min onepiece och livet blev genast mycket bättre!


Feelings.

Thomas Gold – Sing2Me - Original Mix

En fråga.

" Varför är det slut mellan dig & måns`? "

Svar: Ibland måste man bara få vara för sig själv. Det blir för mycket när man har sån press på sig själv jämt och ska försöka leva upp till en perfekt flickvän. Kände att jag bara behöver vara med kompisar och få vara själv.


Le weekend.



Första bilden är tagen i fredags och de andra två är från igår. Åkte runt med Julia hela dagen, plockade upp Simon & William och besökte alla platser Jönköping har att erbjuda. Åt glass i Lekeryd och middag på Prima med Julia. På kvällen chillade vi runt med 3 goa killar som berättade spökhistorier och runt 12 var jag hemma. Nu sitter jag och snorar som en liten unge. Förkylning på g..

Glider.


Friday night.


Hade en riktigt bra kväll igår!
Blev hämtad av Gustav och satt sedan och chillade på hans grymma balkong. Runt tio drog vi till Centrum där vi träffade på två killar som jag umgicks med för typ 3 år sen. Tog sista bussen hem vid två och somnade direkt. Nu har jag precis städat hela nerevåningen och väntar in Julie som kör hit helt själv, grym är hon! :D

Hon vill vara du.



Efter 4 nationella prov denna veckan är jag galet glad att det är fredag!
Ska strax hoppa in i duschen, som det ser ut just nu är det krogen som gäller ikväll (:
Norlie & KKV – Hon vill vara du - BPMG Remix

KAOS.

En historiauppsats ska vara klar tills imon, ett samhällsprov ska skrivas på tisdag, måste plugga teori och övningsköra. Måste alltså plugga i helgen. Dessutom sitter jag och läser bloggar istället för att plugga, måste snart duscha också. HEJA MIG!

Rock me out on the floor.



Känns som jag flyter iväg lite här på bloggen och bara berättar alla ytliga saker. Vad har hänt på det senaste då? Kan väl berätta att jag är singel efter 13 månader ihop med världens finaste kille. Fick IG på mattenationella och får gå på extralektioner när jag egentligen hade varit klar med kursen nu. Mår hyffsat bra och har världens finaste vänner runt mig. Känner mig bara dålig och otillräcklig. För många krav och för mycket press på mig själv. Att det ska vara så svårt att inse att man inte kan bli perfekt.

22:33

Ikväll bjöd Måns på bio, såg American Pie Reunion och den var faktiskt ganska trist jämfört med de andra filmerna. Avslutade kvällen på Max som alla tjatat om, inte ätit där på två år och besvikelsen var rätt stor. Men trots alla klagomål har jag haft en fin kväll! :)

H

Breath of life.

Har solat, sprungit elljusspåret i skogen och duschat. Är seg och tänker inte lämna soffan på ett bra tag!

1 MAJ TVÅTUSENTOLV.



Såhär såg jag ut igår + jeansjacka och converse. Ingen pepparkakströja för den som gick på den, haha. Hade en trevlig kväll med goa människor hemma hos Kevin. Avslutade kvällen med en promenad från Råslätt till Hovslätt vid två-tiden. Vaknade tidigt idag och funderar på att bada i solkräm och sedan lägga mig ute i solen. Ikväll blir det bio!