Skriv din beskrivning här!

home.

Lyckades bestämma mig för vilken text jag gillade bäst & beställde hem den i fredags. Idag dök den upp i brevlådan och efter en stunds pysslande så sitter den nu på väggen. Himla nöjd! Jag har fixat lite här hemma och väntat på att Dennis träning skulle ta slut så vi kan åka iväg och handla mat. Ikväll ska vi bara laga middag och sedan kolla på Paradise. :)
 
 

Catch up.

 
Ber nästan om ursäkt för den dåliga bloggningen, men jag har verkligen inte hunnit med. För det första så har jag jobbat hela dagarna och när jag slutar halv 7 så hinner jag inte mycket mer än att laga mat och ta det lugnt. Dessutom så är det mörkt på kvällarna vilket ger mig 0 motivation till att fota. Men för tillfället så är jag på jakt efter ett nytt objektiv till kameran så jag ska kika på om det blir billigare i USA så det kanske snart ändras! 

Äntligen fredag iaf efter en kvällsvecka och under veckan har jag pluggat matte, läst engelska och börjat läsa 50 Shades of Grey. Imorgon kommer jag återigen sitta i flera timmar för att skriva högskoleprovet. Efter det så ska jag hem till min jobbarkompis Angelica där de andra tjejerna kommer befinna sig för att äta och sedan åka och bowla med jobbet. Senare på kvällen kanske vi går ut eller om jag kommer vara så pass trött efter provet att jag drar hem. Det återstår att se! :)

2014.10.19.

 
Idag kunde jag sova ut till 10, Dennis drog iväg till sin match en stund tidigare så jag låg kvar och drog mig. Gick upp, har städat undan lite och pluggat matte en stund. Tog sedan bilen upp til A6 där jag träffade mamma för att kika lite, köpte ett puder & 2 blockljus och hittade sedan lite fler värmeljus inne på IKEA samt en salladsskål & lite pyssel till en avdentsljusstake. Och min första tomte! 

Söndagsinspo.

 
Jag har hundra idéer på saker jag vill göra i vår lägenhet. Längtar så tills det blir jul så jag kan pynta loss med julgardiner, tomtar och ljusstakar. Har äntligen hittat en världskarta med rätt färger som jag vill ha så den kommer att målas och snart skickas till Sverige. Himla spänd på resultatet då den målas av en konstnär!

Något som jag gillar är väggtexter, skulle vilja sätta upp en i hallen som man ser direkt när man kommer in. Älskar texten till höger som borde sitta i ett kök vilket vårat tyvärr är för litet för men den är så snygg. Ska dock beställa hem kakeldekor till vårt kök men måste överlägga lite med Dennis först haha. :)

2014.10.17.

 Roligaste kvällen på länge igår!
Vi har planerat och fixat med denna överraskning i flera veckor. Det var Julias idé att vi skulle samla ihop Simons närmaste vänner en kväll och överraska honom då han snart åker iväg på sin resa mot Australien & Nya Zeeland. Så vi skapade en grupp där vi planerade och lurade sedan i Simon att han skulle på Fifakväll hemma hos Anton och där hade vi andra samlats en stund innan och blåst upp ballonger, fixat med dricka och förberett. Så när Simon kommer hem till Anton möts han av oss och blir helt chockad haha. Vi hade en supertrevlig kväll och tog oss sedan in till stan och dansade på Centrum som vi gjorde förr (alltså för typ ett år sedan haha). Där mötte vi våra andra brudar som också var ute och jag kom hem vid 2-3 tiden inatt till en sovandes Dennis. 

Sån himla fantastisk kväll med så fruktansvärt bra vänner ♥


surprise surprise!

Måndag och ny vecka! 
Helgen gick fort, i fredagskväll efter jobbet åkte jag & Dennis hem till hans mamma som så snällt hjälper oss med matten till högskoleprovet och vi kom hem ganska sent. På lördagen ringde klockan 06.00 för att åka till jobbet igen, vi hade en 7 timmar lång utbildning i hantering av farligt gods och på eftermiddagen åkte jag hem till mamma för att äta middag & umgås. På kvällen träffade jag Lisa, Oscar, Philip & Simon för lite häng & vin. Igår fick jag sova ut till 11 och träffade min kusin Johanna för lunch & snack vid 14-tiden. Träffade därefter Julia och på kvällen gick vi på filmen Gone Girl på bio!

På tal om annat, Dennis hade hintat hela veckan om en överraskning (gissa om jag blev nyfiken..) så i torsdags efter jobbet låg det en lapp i hallen där han hade skrivit att jag skulle kolla i kylskåpet haha. Och då hade han överraskat med en frukttårta då jag snackat om att jag velat göra en någon gång. Så himla söt! ♥
 
 
 

Oriental.

 
 
Ny parfym köpt på Zara, luktar såå gott!

Septemberglossy.

 
Septembers GlossyBox innehöll ett ögonkit, b.la. en primer som man lägger innan ögonskugga så det ska hålla bättre, en ögoncreme, en blåglittrig ögonskugga från MakeUpStore (man får en fullsize produkt i 5 månader framåt, drömmen eller vad), samt ett lypsyl med smak av jordgubb & en olja man kan lägga på ärr, bristningar m.m. 

Från och med idag kommer jag totalförbjuda mobilbilder på min blogg, har blivit så bekväm med att mobilblogga men nu är det slut på det. Hellre färre inlägg med bättre bilder än kassa inlägg med brusiga bilder. Jag har inte knäppt en enda höstbild med kameran iår än, men det ska det bli ändring på. Nu ska kameran få hänga med på fler äventyr så det blir lite fart på bloggen igen! :)

Göteborg.


Igår på morgonen hoppade jag & Sara på en Swebus till Göteborg för en hel dag med shopping. Vädret var kanon, sol hela dagen dock lite kallt. Hittade 2 tröjor, 1 parfym och 1 halsduk men hade velat komma hem med en jacka till menmen, det får jag lämna till New York! 

Måndagmorgon och jag har sovmorgon till 10. Slutar 18.30 ikväll och efter det måste vi åka och handla mat inför veckan. :)

Taconight.

Igårkväll efter jobbet så hämtade jag upp Maria för att åka hem till Eva för att ha tacokväll ihop med Angelica. Vi åt oss proppmätta på mat & godis, snackade jobb och hade en trevlig tjejkväll. Kom hem vid 1 inatt och däckade omedelbart när jag kröp ner i sängen! 

Idag är det lördag och jag har inga planer alls för tillfället. Har bara segat hela dagen och duschat, fotat lite från min GlossyBox som kommer upp här senare. Det är kanelbullens dag så jag ska passa på att åka hem till pappa och fika & fira pappa i efterskott och sedan får vi se vad det blir av denna lördagskvällen. :)


we could be heroes

 
Jag har en sådan emotionell kväll som man har ibland, kollar igenom alla gamla bilder som ligger på min hårddisk som jag just nu pysslar med. Finns så himla mycket minnen och roliga stunder som förevigats på bild. Alla roliga roadtrips upp till Jasmine & Norrköping, alla kvällar hemma hos William med gänget, klasshäng och student, resan till Kos som bara varade i en vecka men som vi snackar om jämt haha. Jag är så grymt glad att jag känner alla fina människor som jag kan kalla mina vänner, så himla bra. 

Det som känns jobbigt är att det känns som att jag inte hinner med någonting längre. Vi umgås inte alls lika ofta längre vilket är naturligt pga jobb, plugg och andra vuxna saker som alltid kommer emellan. Dessutom var det så mycket som fastnade på bild innan, idag hamnar vi på en gruppbild och dricker drinkar på lördagar lite då och då. Det hinns med en fika en vardag eller ett träningspass men jag saknar de tiderna när man kunde umgås hela dagarna och dessutom sågs i skolan. Nu har alla skaffat sig egna vägar och liv, men kan samlas ihop och träffas ibland och då är ingenting förändrat men det är ganska sällan. 

Vi är dock ett ganska stort tjejgäng som ofta hittar på saker och skapar nya minnen. Fantastiska tjejer allihop, om 5 veckor drar (de flesta av oss) till New York City och har livets vecka. Ska bli så kul! :)

Första oktober.



1a oktober & idag fyller min kära pappa år! 
Igår jobbade vi över 2 timmar för att slå ett rekord på hur många varor som levereras per månad och i september lyckades vi få ut över 100.000 varor. Jag kom hem vid 7 tiden och låg bara helt utslagen i sängen med Gossip resten av kvällen haha. Idag jobbade jag till halv 5 och åkte direkt hem till mamma, fick god mat & äppelpaj till efterrätt - älskar att åka hem! Har preis sett Paradise och ska strax somna själv, Dennis är iväg i Malmö med min pappa för att se Malmö möta Olympiakos i fotboll så han kommer hem sent inatt. :)