Skriv din beskrivning här!

Natural.

 
Har chillat runt flera dagar utan smink och känner mig så fruktansvärt slapp. Äter morötter, kollar på serier hela dagarna och läser bloggar. Bara en vecka kvar som uttråkad, sen lämnar jag Landet Molnigt. 

My baby is back.

Inte träffat Bella på nästan en vecka så igår när hon kom hem från sommarstugan blev det kramkalas. Gosat snart ett dygn så tror hon är lite trött på mig nu haha. 
 

2012-07-30.

Sov helt ensam inatt för första gången på en vecka och jag var bombsäker på att jag skulle bli mördad i sömnen. Men jag överlevde och håller på att fixa lite just nu. Ska träffa Jasmine senare idag och vet inte riktigt vad vi hittar på!
 

I'm in love, love, loooove.

 
Ger upp det här med att bli bra på bild haha. Här viftar jag bort flugor och har sne mun. Av alla våra bilder var jag seriös på max 3 bilder. Eller 2. 

Festar till det.

 

Vi är passé, fattar du de?

 
Har en awesome spellista som jag måste dela med mig av, klicka bara på länken!
 
music
 
 

Dem säger att du minns mig.

 Bild från igårkväll, var hur varmt som helst och åskade. Mysigt! Söndag idag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Borde röja lite i mitt rum och hitta nya låtar att spela sönder. Kanske borde uppdatera bloggen lite bättre idag med. (:

 
 
 

Next up.

Två tatueringar ska pryda min kropp, hjärtat på foten är avklarat och nu väntar nästa. Så fruktansvärt fin.

Fredagkväll.

Träffade fina vänner igårkväll och åt nudlar som aldrig förr inatt. Inga bilder som vanligt men bjuder på en gammal bild på oss. (:
 

All night long.

Michael Calfan – Resurrection - Axwell's Recut Radio Edit
 
 
 

2012-07-27.

 
Sovit jättekonstigt de senaste nätterna och vaknat redan vid sju på morgonen. Just nu ligger jag helt slut i soffan efter att ha solat i 4 timmar. Om några timmar kommer Julia hit & ikväll drar vi ut (:

Ilandsproblem.

 
Orkar inte tidslinjen, facebook suger.

Varmt.

Trodde faktiskt inte att sån här värme existerade i Sverige, det är helt sjukt vad härligt det är. Ligger mest ute om dagarna placerad i min solstol och kollar film på kvällarna. Mer än så händer faktiskt inte i mitt liv för tillfället och min kamera är hemma hos mamma så det blir inga bra bilder att uppdatera med. Nu ska jag fortsätta grilla min hud, ciao. :)
 
 

Onsdag.

Gick upp för en stund sen & tänkte sätta mig i en solstol med min frukost & musik!
 

Bästa vädret.

Solat hela förmiddagen, duschat och uträttat lite saker på stan. Är hemma hos pappa nu och ska bo här några dagar. Hoppas på att vädret håller i sig så jag kan ligga & sola hela dagarna
 

Photoshoot.

Blåsigt men kul hade vi. 
 
 

Reasons to be left.


2012-07-23.

Segade mig genom förmiddagen och runt tre-tiden så cyklade jag till Sandbankarna där jag träffade Jasmine för en photoshoot. På blåsigaste dagen ever, gick sådär bra haha. Vi lagade mat för någon timme sen & nu ligger båda i matkoma. Bilderna kommer upp här senare. 
 

I think you're full of shit.

 

Myskväll.

 
Avslutar helgen med film och fint sällskap.

Chasing the sun.

 
Var ute & sprang en runda och körde även lite mage när jag kom hem. Duschat och fixat naglarna, just nu kollar jag på film & unnar mig en piggelin. 

FREAK.

 
I fredags blev det en spontan utgång med ett skönt gäng. Tog det lugnt hela dagen igår med film & pizza och idag tog jag en lång sovmorgon. Ska strax dra på mig träningskläder och ge mig ut i skogen med bra musik i öronen. 
 

Culture Care Au Pair.

 
Beställde hem en informationskatalog från CultureCare i onsdags och jag fick hem den idag. Taggad brud. :D

Fredagsmys.

Sista arbetsdagen är avklarad & nu inväntar jag pengarna så jag kan spendera allt på en vecka  ungefär haha. Är trött men ska städa mitt rum och fixa lite innan jag tar en powernap. 
 

Next year.

 
Jag har bestämt mig.
Har egentligen alltid vetat vad jag velat men nu tänker jag satsa helhjärtat. Efter studenten nästa år lämnar jag Sverige 6 månader/ett år för att bli Au Pair. Om det blir hos släktingar i Kanada eller i en värdfamilj i USA vet jag inte än. Är rätt taggad på Kalifornien eller någon annan solig plats, regnet är jag så jävla trött på. Vet redan nu att jag inte kommer orka hoppa på högskolan direkt efter gymnasiet och jag älskar att resa och se världen så detta känns som det är som gjort för mig. :D

2012-07-17.

 
 
Jobba, cykla hem i regn, äta & sova. Packar ihop lite saker och beger mig mot bästa Julia för att spendera natten med henne. (:

Bella i ett nötskal.

Var ute på en långpromenad upp till VIssmålen innan med Bella. Hon hittar hästbajs på en skogsväg, jag tittar bort och när jag tittar tillbaka på Bella så har hon rullat sig i det.. Mums. Dessutom har hon slickat på en orm, haft en död mus i munnen och man kan mata henne med smultron. Är detta verkligen en hund?
 
Hon tvingades att duscha haha, tur för henne annars hade hon inte legat i min säng inatt.

4 saker om mig.

- Varje gång jag tar bloggpaus får jag alltid sån lust att blogga haha.
 
- Jag skulle hellre hoppa fallskärm än ta ett blodprov.
 
- Jag är lycklig som bara den. 
 
-  Blir inte bra på bild år 2012. 
 

Tar bloggsemester.

Har en vecka kvar på äldreboendet och sen tar jag sommarlov igen. Lyssnar på bra musik & njuter för fullt av livet. Så jag uppdaterar när jag får lust och har lite bilder att visa. Ciao fellas! 
 

Grekland 2010.

hahah

Tvåtusentio.

Hittade nyss ett USB med massa greklandsbilder från 2010. Liten alice som leker fotograf med en digitalkamera haha, kan visa lite senare!
 

2012-07-12.

Ler ikväll.
 

Västkusten.

 
En sak har jag lovat mig själv och det är att jag någon gång i livet ska bo vid havet. 

Cosmic love.

Fin kväll med 3 fina vänner. Avslutar kvällen med Cosmic Love på högsta volym och ska strax sova. :)

2012-07-11.

Världens absolut bästa lilla varelse. 
 

Fixat.

 
Har myst omkring inomhus hela dagen då regnet hade dränkt mig annars. Kollat på Warhorse med mamma & rensat i mitt rum. Hittade mina gamla gymnastikpriser och saknar ännu en gång gymnastiken lite för mycket. 

2012-07-09.

Sovit en stund efter jobbet som vanligt och för några timmar sen plockade Julia upp mig och så drog vi till A6.  Hittade äntligen ett par perfekta sommarskor, fortfarande solglasögon som fattas.
 

En gång för alla.

är det inte konstigt att åka iväg med sitt ex? 
 
Svar: Nej det är det inte, inte för min del. För William är utav mina bästa kompisar. Vi har gått i samma klass i snart 6 år och blir inte riktigt av med varandra. Vi har gemensamma vänner och umgås som vem som helst även fast folk jämt ska hålla fast vid att vi en gång var tillsammans. Det var 3 år sen. Och sen dess har han varit min bästa killkompis, han finns alltid där. Även fast vi bråkar jämt & ständigt och det alltid kommer vara folk som tror saker och inte litar på oss. :)
 

Tre år sedan.

 
Tre år sedan idag som min fina morfar gick bort. Jag saknar honom så. 

Bästa resan.

Spontant bestämde vi i bilen vart vi skulle och det blev Båstad. Hann dock inte så långt utan vi hittade en sjukt fin strand i Tylösand där vi satte upp tältet och grillade korv mitt i natten. När vi vaknade packade vi ihop direkt och drog ut på E6an mot Skåne i 120km/timmen. Störd känsla! Väl framme i Båstad hyrde vi en trampbåt och Jasmine badade i havet. Drog vidare efter några timmar och styrde bilen mot Göteborg. Åkte ut till Öckerö och hade det bra trots att det var molnigt. Har haft en sån sjukt bra helg med så galet fina vänner att jag inte vill vara hemma igen.
 
Haha

Hemmaaa.

 
Hemkommen från de bästa dagarna av mitt sommarlov hittills. Campat på privat mark och kört runt 60 mil genom halva södra Sverige, bäst. Bilder från helgen kommer upp senare ikväll, är helt slut i kroppen. Ska duscha och äta hemlagad mat nu. Bilden ovanför visar vad som köptes tidigare idag!

Roooadtrip!

Planen var att åka till Göteborg, Öckerö rättare sagt. Världens finaste ö. Men det ska regna på hela västkusten i helgen så våra planer att kanske dra till Båstad istället kraschade lite där. Så vi får se vart vi hamnar, har tält, massa mat & tre fina vänner i en bil, det kan bara bli bra vart vi än hamnar! Ha en bra helg!
 

Blötnos.

Jobbat klart för denna veckan och har precis ätit. Ska börja packa snart, åker iväg runt 7 ikväll så har lite tid på mig. Lilla Bella var ute i regnet innan och just nu torkar hon haha, jag orkar inte hur söt hon är!
 

2012-07-05.

 
Jobbat, besökt en släkting, ätit och gått på stan med mamma & handlat på Ica Maxi. En bikini rikare, en bikinikropp som saknas nu. Och solglasögon. Och lite annat smått. Just nu är jag så trött att jag kommer somna vilken minut som helst!

One last time.

Blev så trött efter solandet att jag somnade vid 5 och vaknade halv 8.. Smart tjej som ska upp om några timmar och just nu är superpigg! Sitter och drar i mitt korta hår, känns som att hälften försvann men ändå så skönt att ha allt slitet och fult hår borta. Har dock kvar mina ljusa slingor och färgar nog håret mörkare i höst!
 

Tanning.

 
Såhär söt är jag just nu. Har solat i någon timme i trädgården och jag funderar på om jag fått lite solsting haha. Är lite yr men fortsätter nog med solandet i någon timme till. :)

CHILL.

Taggar inför roadtripen på fredag med att hämta upp min sovsäck och testa om den passar haha. Det får plats två av mig här så det blir nog bra. Om en stund får jag besök av fina Jasmine, om hon hälsar på för att träffa mig eller äta mammas bullar vet jag inte dock (:
 

Klipper av mig håret.



Nu ska alla slitna toppar bort!

Longing.

 
39 dagar tills jag lämnar landet. Har planer på att stanna kvar. JAG VILL ÅKA HÄRIFRÅN NU.
 

Now or never.

Kom hem från jobbet för en stund sen och har överskottsenergi. Inte ätit någonting sen frukost och orkar inte laga något själv så sitter och väntar på mamma haha. Ikväll ska jag på bio, Snow White And The Huntsman.
 

There’s plenty of time to sleep when we die.

Jag vet inte vad det är för period jag hamnat i. Jag går runt och tänker på döden och hur fort människor runt om mig kan försvinna genom att ta ett snesteg i trafiken ungefär. Vill hinna med så mycket i livet, resa, flytta iväg utomlands och umgås med människor som får mig att må bra. Men jag vill inte bli gammal. Jag vill inte bli äldre. Kanske är sjukt att känna så, men jag vill hinna med saker som ung och sedan är det bra. Vill inte uppleva det seriösa med livet när man förlorar sina föräldrar eller se på när världen går under för att vi aldrig tog tag i miljöproblemen. Min unga & dumma sida som talar kanske. Kan man ha 18års-kris?
 

Och så lite naturbilder.


2012-07-01.


Stay in this moment.

Hade riktig fint väder igår i stugan. På kvällen grillade vi hos mormor och spelade spel. Vi åkte hem tidigt idag då det bara regnade så just nu sitter jag och redigerar massa bilder jag tagit. :)
 
Finaste Bella.