Skriv din beskrivning här!

Ikväll skiter jag i allt.



Ikväll är det utgång som gäller, taggar lite med denhär.

Shopping.


Allt är upp, allt är ner.


 

Mörka moln, över huvet
Trött på allt, glömmer nuet
Inga mer
Tomma dagar, tomma nätter, tomma drömmar
Säg mig när ska det hända
Säg det nu, allt ska vända
Inga mer
Tomma dagar, tomma nätter, tomma drömmar

 

Kasta bort problemen, jag vill va glad för att jag lever
Slösa bort min sista sedel, hoppa över alla regler
Är det rätt eller fel, pallar inte bry mig mer.



 

TISDAG.

 
Skoldag till klockan 3 med engelskatest igen. Hem och äta tacos, ta bilen till stan med Paulina och gå på Au Pair-möte. Har en fungerande mobil igen så ni som har mitt nummer kan ju slänga iväg ett sms för jag har för tillfället bara 3 nummer. (har inte ens ditt Julia haha..) :)

Superlove.

Dämpar alla fula tankar med nya låtar från Avicii & David Guetta ikväll.
 

Måndag.

Skola till klockan 3 och efter det var jag uppe på A6. Håller just nu på att låsa upp en mobil och funkar det inte kommer jag bli ledsen i ögat. På riktigt, haha. 

16:57

 
Ska strax börja packa ihop för att åka hem och bo hos pappa i veckan. Ska bara mysa lite till med min bästa.

KOS KOS KOS.

 
Ätit god grekisk mat, förfestat på balkongen, solat & badat på dagarna, åkte båt i 8 timmar, såg delfiner, festat nätterna långa med folk från Sverige, Norge, Holland, England, Italien och Grekland, cyklat runt på ön och tagit massa bilder i solnedgången. Sjuk resa med bra människor även om det blev lite tjaffs då & då. Saknar.

2012-08-25.

Ligger i sängen med Bellan och låter håret självtorka. Ganska skönt med helg även det bara var skola i 3 dagar. Redan fått 2 uppgifter att göra över helgen och är redan skoltrött. Detta året kommer nog bli tufft men väldigt roligt. Mysig höst framför mig, förhoppningsvis en vit vinter och sedan balen & studenten som ligger framför oss på vårterminen. Sedan drar jag förhoppningsvis iväg ett år nästa augusti, ska på möte nu på tisdag så får se om Au Pair fortfarande är något för mig. (:
 

Falling to pieces.

 
Ser ut som ett troll men det är okej, det är fredag och jag ska umgås med den bästa.

2012-08-23.

 
Att det ska vara så förbannat svårt att vara lycklig i mer än 5 minuter. 

Onsdag.

Fick massa lappar, våra skåp och lyssnade på folk som ville bo i svampar. ChiliThai-mat och en runda på A6 med goa brudar. Kvällen har spenderats med en mysig människa och Alvin & gänget 3. (:

Vi drar dit palmerna bor.

 
Varit utanför huset två gånger idag. Varit arg, ledsen, sur och glad. Men ibland är det bra att vara själv och ta tag i det också istället för att ta ut ilskan på andra. Ska strax lägga mig och när jag vaknar upp imorgon är det första skoldagen på sista året i gymnasiet. Hur sjukt är inte det? 
 

Besviken.

Mått så konstigt sedan jag kom hem. Ingenting är kul, ingenting händer. Ingen bild från Kos blev som jag hade tänkt mig, är besviken på att jag tränar så frukansvärt dåligt, den lilla brännan jag fick är redan påväg bort. Har huvudvärk och är på dåligt humör, orkar inte att jag ens skriver ett blogginlägg om det, haha....
 

Sista sommarlovsdagen någonsin.

 
Vet inte riktigt hur bilden blev, kroppen ser hur konstig ut som helst haha. Varit ute med en Bella en timme och nu ska jag packa upp resväskan och fixa lite annat. 

Trött på allt.


2012-08-20.

 
Gick upp tidigt imorse för att vara hos tandläkarn vid 8. Somnade om när jag kom hem och åt lunch för en stund sen. Sitter och kollar på Project Runway just nu, vet inte vad jag ska spendera min sista lediga måndag på. :)

In my mind.

 
Kroppen är i Sverige och min själ kvar i Grekland. Känns konstigt att vara tillbaka där moln existerar på himlen och veta att händerna inte kommer dunka mot taket i takt med musiken tills klockan 6 på morgonen. Tillbaka till rutinerna där man äter på fasta tider och snart sitter i skolbänkarna igen. Drömmer mig bort ett tag till, packa upp väskan gör jag en annan dag. 

HEMMA.

Haft galnaste veckan i mitt liv. Kos ägde. Nu ska jag dricka hostmedicin till min hesa hals och äta frukost för första gången på ett bra tag. Alla bilder ligger på Julias kamera och dem får ni se om ett tag. Ikväll är det bio som gäller så uppdaterar lite bättre imon. :)

Let's go to the beach.

 
Sitter just nu & inväntar familjen som åkt bil hem från Grekland, inte sett dem på en månad. Packat klart allting och imon gäller det, som vi tjatat om det här haha. Ska ha en grym vecka med 3 utav mina bästa kompisar, ha det bra i regnet mates! :D

Pockets full of stones.

 
Försöker packa men kommer verkligen ingen vart. Handdukar, necessärer, solkrämer, underkläder, bikinis, toppar, smycken, shorts, skor och alla andra prylar som man bara måste ha med sig. Hur fan ska allt få plats? Måste tänka om lite, min hjärna är inställd på att vara borta en månad men kommer bli så besviken när jag är hemma igen om en vecka. Om jag inte smiter från flygplatsen förstås..

Mysonsdag.

Fikade med 4 fina tjejer på Johan's innan och åkte sedan hem till mig med Jasmine och gick en långpromenad i regnet. Avslutade med varma mackor och oboy. :)
 

14:23

 
Plockat fram solkrämer, shampoo&balsam, smink och massa andra saker som ska ner i väskan till Kos. Kläderna tar jag tag i imorgon och åker sedan hem till pappa som kommer hem från Grekland imonkväll!. Just nu är jag hungrig och fryser så borde äta någonting snart. Träffar fina brudar senare idag för en fika någonstans! 

Morgon.

Morgonpromenad och frukost. Ska strax hoppa in i duschen och sedan börja packa lite smått. 
 

True story.

Somnar med ett leénde på läpparna och med världens bästa låt i öronen --> EITRO – True Story - Edit
 
 
Imorgon ska jag uppdatera bättre, lovar!

2012-08-07.

Startade dagen med en promenad och havregrynsgröt till frukost. Har plockat undan lite i mitt rum och lagt fram saker som ska tvättas osv. Hittat passet har jag också gjort, kan ju vara bra att ha. Ska försöka få liv i min slappa hund nu, tröttare får man leta efter haha. (:
 
 

Gladast i stan.

Ibland så funderar jag på hur vi människor i Sverige, speciellt i Regnköping, orkar fortsätta leva med det här vädret. I sommar har det varit max 2 veckor då solen lyst och det varit någorlunda varmt, resten har bara regnat bort eller så har hela himlen täckts av moln. Frågan är hur man varje år lyckas överleva en minst lika regnig höst och sedan en blöt vinter som aldrig tycks försvinna. Det enda som håller mig vid liv på vintern är alla tankar på vad nästa sommar har att erbjuda. Efter studenten börjar mitt liv som en människa i en solig miljö, stannar jag kvar i Jönköping kommer jag drunkna eller dö av depression. 
 
/Pessimisten

Måndagsmys.

 
Gick upp vid halv 10 för att gå ut med Bella och sedan gick vi och la oss igen. Lagat mat och fixat lite och nu har vi hamnat i min säng igen.. Inte direkt lockande att ge sig ut i regnet så jag segar kvar i sängen med bra musik och rosa strumpor.

Hälsningar från Grekland.

Hittade precis denna charmiga bilden på min ena lillebror från familjens Greklandsresa. Tänkte ta en liknande bild när jag är i havet, OM BARA 4 DAGAR. Har gått och tänkt på denna resan sen februari-mars så jag är aningens taggad!
 

Nytt navelsmycke.

 
Aldrig använt ett lite längre smycke, kör alltid på mina små diamantstenar. Men vi testar!

Söndag.

 I fredags var jag ute med ett härligt gäng människor. Lördagen startade ganska kaotiskt och jag spenderade mestadels av dagen på Ryhov. Lagade mat på kvällen och kollade på friidrott med en grym människa. Just nu är jag hemma hos pappa och ska packa ihop allting och sen åka hem till mamma. Mår hur konstigt som helst men  snart kommer fina Julia hit så det känns nog en aning bättre sen. 
 
 
 

You'll try to find a way to my heart.

Marcus Canty – In & Out featuring Wale
 
Börjat glida in mer och mer på R'n'b musik (ja, jag vet vad du tänker nu Julia om min musikstil haha) och har kört denna låten på repeat ett antal gånger nu. Sitter och kollar Breaking Dawn Part 2 trailern och ryser, enda anledningen till att jag längtar till hösten. Som den äkta Twilight-nörd jag är funderar jag på att läsa om alla böcker en tredje gång.. haha. Får se hur det blir med det, nu ska jag iaf börja fixa mig lite. 
 
Vet inte om det är jag som börjat se skum ut eller om camen är skum, skumt!

Hurtig.

En vecka kvar till Kos och det firar jag med en löprunda, 100 situps och havregrynsgröt. Känns som min ena lunga har spruckit då jag glömde astmamedicinen igen. Ska strax kolla på Breaking Dawn och chilla hela förmiddagen. Ikväll träffar jag Jasmine. :)
 

5åring igen.

Ingen ork till någonting. Orkar inte laga mat, sova, kolla på serier eller lyssna på musik. Har ont i huvudet och tänker ligga i sängen resten av livet typ. Woho.
 

OS i gymnastik.

Får ont i magen av att kolla på OS. Saknar gymnastiken och alla träningarna så sjukt mycket. Skulle såklart inte vara samma sak att börja igen, nästan hela gamla laget har slutat och är verkligen inte i form längre. Vilket suger. Det suger att känna sig ovig och inte sitta och stretcha på kvällarna för att klara av split & spagat. Det suger  att inte ha mål att klara av vissa volter eller köra ett visst antal flickisar längre. Saknar alla tävlingar, träningsläger och alla tjejer som tränade i Vit. 
 

Äventyr.

 
Liten utflykt med mamma & Bella till Huskvarnas utsikt.