Skriv din beskrivning här!

Jag vill inte vara kvar i Sverige mer.


Måsarna kan skratta sig hesa.

Lyckades vända denna kvällen till nåt bra då telefonsamtal från två av mina bästa vänner lyckades få mig positiv! Nu ska jag sova, inväntar Bella som snart kommer hoppandes i sängen, åh. Godnatt!

Dålig dag.

Denna dagen har sugit. Har dock inte så mycket plugg denna veckan men mitt humör är så lågt just nu att jag vill ställa in allting.

Chill ju.

Gårdagen blev inte som vi planerat då den ena av oss inte var lika fantastisk och träffade oss. Synd för honom för vi hade en bra kväll ihop och lite mer blev planerat på resan! Julia sov hos mig och vi avslutade kvällen med varma mackor och Jersey Shore avsnitt. Idag har jag träffat min farbror som kommit hit från Grekland, övningskört någon timme och nu står Måns och irriterar mina öron som kittlas. Nu ska jag avsluta här och ha en chill kväll!

Saturday.

Igårkväll kom en taxi hit med en arg Måns som blivit dissad av bussen, haha. Chillkväll med MTV-tittande och den delikata kvällsmaten bestod av korv med bröd (!). Imorse vaknade jag av Måns som slog mig i sömnen och vi gav oss ut i kylan vid 12 tiden och åkte skridskor i en lekpark. Just nu chillar jag i min varma säng och jag tror minsann att Jersey Shore står på schemat en stund. Ikväll träffar jag Fantastic Four, fantastiskt!


Imorse med min jacka som köptes i femman och fortfarande passar..

Ibland bara måste man.

Heartbeat - Childish Gambino  (BÄST)


Naked - Dev & Enrique Iglesias


Freak - Urban Cone


Sunshine - David Guetta & Avicii


Spotifys versioner är såklart bättre men tog mig tid att göra det lätt för er som inte har Spotify (Julia). :D

I want you to know, I'm ready to go.



Osminkad och söt. Känner mig inte riktigt på topp idag. Ska hoppa in i duschen, använda hårinpackning, smörja in hela kroppen, lägga på en choklad-mask i ansiktet och måla naglarna ljusa. Behöver lyssna på bra musik och föra över den till min ipod, som denna till exempel - Enrique Iglesias – Naked



Baby it's not you, it's me.

Tog en dusch, slängde på mig min onepiece och satt med datorn i knäet och kollade på Jersey Shore avsnitt. Hann precis med bussen och lyckades hamna hos Måns och chillar här just nu. Är sprallig och har energi som en 4åring, kollar djurklipp och töntar mig. Har ätit kyckling två gånger idag, kanske därför.. haha. Nu slutar jag skriva, ciaaaaaaaaao.



Går på långhelg!

Veckans två prov är avklarade, svenska & engelska böckerna är lästa och vi har studiedag imorgon! KÄNNS SÅHÄR BRA :D


Cry me a river if you need to.



Har en liten jobbig period. Ska välja kurser till trean inom 4 dagar och flera av dem ligger på samma tider. Funderar på ett år till med franska men får inga meritpoäng för det. Matte C är uteslutet! Drömmer mig bort till solsken och hav, har vilda diskussioner om utlandsresor istället för att lyssna på lektionerna och pluggar som en galning när jag kommer hem. Blir inte bra på bilder och mår illa för tillfället. Har tagit en paus från geografin en stund och lyssnar på pepp musik. 

Nu vet ni vad som pågår!

Pumped up kicks.

Familjen åkte till kusinerna och jag vrider upp volymen så hela nedervåningen skakar i takt till musiken. Dags för lite träning kroppen, borde verkligen skaffa ett gymkort och snart ge mig ut och springa. För tillfället får styrka hemma duga, TAGGET.


In my world.

Gått i skolan, varit på en resebyrå, suttit och fikat/pluggat franska med Simon i några timmar. Måste plugga lite geografi också innan jag kan sova, är helt utmattad. :)

Dummaste någonsin.



Det här är inte okej. Det är fan inte okej att vara en så pass stor bloggare och sitta och kränka folk med något sånt här. Han har väl själv haft ätstörningar halva sitt liv och nu skriver han att folk med lår som går ihop är tjocka? Hur fan kan han vara så dum och inte fatta att hundratals tjejer kommer må dåligt och träna som idioter för att det är ett skönhetsideal att ha så smala lår. JAG BLIR SÅ ARG. Man är snygg precis som man är, även om ens lår går ihop så är man inte tjock. Herregud.

En gång i tiden såg jag ut såhär.

Kakorna var mina bästa vänner och mat var det bästa jag visste. I femman/sexan började jag (redan) tänka på min vikt och började på gymnastik igen för att bli smal då någon påpekade att jag såg tjock ut när jag hade ätit. Magen försvann och det är bara på ett fåtal bilder jag ser ut såhär, haha. Kan inte sluta le när jag ser det här, hoppas ni oxå fick ett gott skratt denna söndagkväll! ;)

Kan vara bland dem sämsta bilderna jag laddar upp här men det är innehållet som räknas!

En bra dag.



Hade en lite trögstartad morgon då allt plugg hängde över mig. Satte mig några timmar med franskan och blev inte mycket klokare på alla värdelösa verb och texter. Var ute på en lång runda med Bella i snön och när jag kom hem stod Måns i köket. Hade en mysig kväll med videosar från när jag tränade gymnastik, hade uppvisningar i skolan osv. Nu är jag hemma hos pappa och har blött hår efter en varm dusch. Ska kika på Mamma Mia som går på trean, Ciao :)

Hej mitt vinterland..



Plötsligt ser det ut såhär utanför. Och det ska hålla i sig. Jag som taggade våren.. :(

Bästa sovkompisen.



Hålla om en liten gosig pälsboll som värmer om nätterna är mysigt det. Underbara lilla hund.

LÖRDAG.



Idag har jag haft en riktigt skön morgon. Körde ett litet träningspass och duschade. Smörjde in mig i massa krämer, äger dessutom världens godaste parfym och målat naglarna mörka. Nu är Måns här och ska troligtvis hjälpa mig med min dator som är konstig!

Gårdagens.

Igår såg jag ut såhär i skolan och senare på kvällen stack vi iväg till en tjej som fyllde 18. Det var 60-tals tema och jag kan inte säga att jag passade in med mina kläder men whatever. :)


# saker om mig.

Dålig på:
- Ge mig själv beröm
- Att vända något negativt till positivt
- Matte

Bra på:
- Vara ironisk
- Drömma
- Peppa andra människor

Tycker om:
- Choklad
- Sol & hav
- Att vara brun
- Skor
- Musik

Tycker inte om:
- Havsmat, allt utom fiskpinnar är äckligt(som knappt består av fisk)
- Människor som ser perfekta ut
- Djurplågeri
- Håkan Hellström
- Vädret som ska föreställa vinter just nu

2012 vill jag:
- Tatuera mig
- Ta körkort
- Åka utomlands & bli brun
- Bättra på mina betyg
- Ha ett sjukt bra år med världens bästa vänner och familj!

2012 vill jag inte:
- Att någon någonsin ska drabbas av cancer igen
- Läsa en massa tråkiga bloggar som bara har collage med kläder
- Bli överkörd
- Såra människor

Idag har jag:
- Gått i skolan
- Tagit min andra körlektion
- Lyssnat på Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure - Alesso Edit 23 gånger
- Duschat
- Kollat när på när Sverige förlorade i handboll

Jag borde:
- Skaffa mig ett jobb/sommarjobb
- Plugga franska//geografi//svenska
- Sola
- Sova mer på nätterna
- Gör intressantare blogginlägg, hähä. :D

Det nyttiga livet.



Har inte fått i mig en enda godisbit sedan nyår! Iochförsig är jag inget godismonster, det enda som lockar är min älskade choklad.. Några glas oboy har det blivit och lite glass. Men byter ut det mot frukt och bär istället. Så mycket godare!

Come on.



Här går jag omkring med en någorlunda frisk kropp och bara latar. Blir så arg att jag inte utnyttjar det bättre, älskar känslan när man gett allt man har och kan vara nöjd efter träning. Men, varför inte göra något åt det då! Satte ihop ett litet träningsschema som jag kan göra hemma och ge mig ut och springa ibland(!). Nu ska jag äta youghurt med hallon!

Innocent tonight.

Spontant köp av en mysig ljuslykta igår. Fråga mig inte varför!


Trött.

Så himla trött. Skolan, stan med Julia, åka hem med Måns och sova i två timmar. Borde verkligen sitta med franskan istället för här. Men jag orkar inte. Ska torka mitt hår och gå och lägga mig. Godnatt!

Årets bästa citat.

Jag: Vi struntar i flyg och köper en husvagn och åker genom Europa i sommar!
Julia: Men vi har ju inga husvagnskörkort..?

Och ja, min kära vän kommer hata mig men jag kan seriöst inte komma ihåg när jag skrattade så tårarna rann sist, hahahaha.

Vecka tre.

Denna veckan ska jag lägga upp minst en bild per dag, tagna samma dag. Har ett franska prov som behöver övas till. Ska även ta min andra körlektion + övningsköra. Läsa en bok till svenskan och ta en bild till fotolektionen. Skolan drog igång direkt där ja, projektveckor och studiedagar ligger längre fram också.

Idag efter skolan drog jag till A6 med Simon & William för att kika runt lite. Övningskörde hem i rusningen och nu ligger franskaboken öppen på golvet och jag ska snaaart ta tag i det!

Såg ut såhär idag.

Ovisade mobilbilder.



Lite bilder från nyår, promenadbilder och en charmig bussbild från igår!

You're gonna love again.

Igårkväll blev det ett spontant besök i Norrahammar på en 18års fest efter lite sent julfirande. Mötte upp Måns i stan och sov hos honom senare på natten. Är hemma hos pappa igen och ska snart börja packa mina saker och åka hem till mamma. Chillar i sängen med datorn och bra musik i lurarna just nu, orkar inte röra mig haha. (:

LÖRDAAAAG.

Vaknade vid 10 idag och har sedan dess hunnit duscha, städat undervåningen och äta varma mackor. Ska klä på mig snart och bege mig till Måns. Vid 5 idag ska jag på middag hos familjevänner och efter det får vi se. (:

Bästa Julia.

Spenderade kvällen med min fina Julia och några killar hos Jonatan med film. Kom hem för en stund sen och tinar fortfarande upp. Ska snart göra mig klar för att lägga mig, godnatt bloggen.

I'll be your dream tonight.

Hamnar i mappen med alla soliga Greklandsbilder igen.. Ikväll träffar jag fina vänner!

Making up for teenage crime.

Arg. Känner mig behandlad som en 10åring. Alla måsten. Skola, bra betyg, extrajobb, sommarjobb, körkort, känslor och hinna leva därimellan. Jag ska utomlands i sommar om jag så ska börja gå imorgon, det är ett ord som är säkert kära stalkers.

Adrian Lux – Alive - Basto Remix

En julklapp.

Hade helt glömt bort att visa denna fina julklapp jag fick för några veckor sen. Nu ska jag göra situps och sedan äta kvällsmat. :)

Torsdag.

Fick springa till bussen i regnet imorse men dagen har varit fin ändå. Gått i skolan, varit och hjälpt till hos en släkting och är nu hemma! Precis satt på mig mjukisbyxor och ska ta tag i lite matte, franska och körteori. (:


One day.

Ibland känns det sådär konstigt att veta att folk jag själv inte känner sitter och läser om mitt liv här. Att människor du inte känner vet exakt vad du ska tillbringa din dag med och går förbi dig utan att hälsa fast de vet så mycket om dig. Det är ju så det är när man blottar sitt liv på internet, skumt att man har orken att fortsätta!

Wanties.

Efter skolan så åkte jag till Babyproffsen för att hjälpa till att inventera fram tills halv 8. Känner mig helt död i kroppen och ska strax läsa ut min bok, har en uppsats att skriva imorgon. :)

Två tatueringar som ska pryda min kropp inom kort, mums.

Känslorna som uppstår när..

.. man kommer lyckades stänga av alarmet i sömnen och vaknar 07.57 och börjar 08.00. Nu är jag iaf i skolan!

Not gonna write you a love song.


Det snöar ute. NU PASSAR DET. Har haft en upp&ner dag, måste fortfarande läsa min fula engelska bok och duscha borde jag göra. Sitter och kollar på vårbilder och längtar tills solen faktiskt värmer.

MÅNDAG.


Lite nya grejer som blivit mina på det senaste. Igårkväll var jag på filmkväll i Ljungarum och sov där inatt. Just nu packar jag ner till pappa ska bo där i veckan. Måste läsa ut en engelsk bok och fixa lite inför skolan imorgon.

*

                                   
                                   Har ni några favoritbloggar ni följer eller driver ni själva grymma bloggar? Dela med er! :)

Here we are.

Kollat filmer, snytit mig, legat i sängen, varit täppt, läst en engelsk bok, druckit varm oboy och känt mig trött. Nu får det fan räcka.


Déjà vu baby.


Ingen ork.

Ligger i sängen fortfarande och har ont överallt. Svårt att andas och hela kroppen känns tung och trög. Ska vila hela dagen och inte studsa runt, kommer bli jobbigt.. Nu vet ni iaf varför uppdateringen suger men kolla in här om någon dag eller senare ikväll. Ha en bra fredag! :)

Vad är ett jullov utan förkylning?

Kom hem från Måns för en stund sen. Hela huvet känns stort, snorig som en 5åring och ont i vänstra örat. Hes är jag också. Mums. Ska gå ut med Bella strax och få lite frisk luft och sedan ska jag ligga i sängen hela kvällen. Har två filmer på datorn som jag inte sett. Kanske ska visa vad jag köpte igår också. Nu måste jag snyta mig!


Konstig dag.

Sitter och kollar igenom alla bloggar jag följer och blir otålig på att folk inte uppdaterar. Så sitter jag själv med noll inspiration och tråkiga inlägg, häh.. Sitter iaf och nyser och ögonen tåras. Håller på att bli sjuk tror jag, härligt. Ska strax bli tvingad att se film, Warriors. Måns skriker i bakrunden att jag ska skriva att den verkar bra men det gör den inte. Aja, ha en bra onsdagskväll! :)


Onsdag.

Var uppe vid nio imorse och gick en promenad med hunden. Var lika trött när jag kom hem så gick och la mig igen och vaknade klockan ett. Har inte gjort alls mycket mer idag, ska träffa Jasmine om några timmar. Nu ska jag iaf klä på mig och fixa mig, ser ut som ett monster idag.

Jacka.

Någon undrade vart min jacka är köpt, beställde den från Ellos för nästan två år sen. Använder den som vinterjacka då det inte är någon vinter ute. Den drar dessutom till sig alla vita saker så därför den ser ut som den gör.

Myser.

Gosar galet med världens mysigaste pälsboll. Har duschat och ska strax torka håret och fixa mig lite. Åker in till stan om någon timme och träffar några klasskompisar. :)

We heart it.

Skaffade mig ett konto på weheartit.com och tänkte att jag själv skulle lägga upp bilder där. Visade sig vara lättare sagt än gjort. Fick ta lite bilder från bloggen och facebook, men alla bilder som kommer upp där kommer upp hit först. Men är det någon som vill följa så hittar ni mig på alicekstrom eller på länken --> http://weheartit.com/tag/alicekstrom


Jobbigt internet.

Är hemma hos mamma denna veckan och det betyder dåligt internet. Blir irriterad och arg på en sladd, haha. Har inte så mycket att säga här, har varit med Måns mest och kollat film och bara chillat. Imorgon ska jag fika med vänner och njuta av ledighet. Får väl se hur det blir med uppdateringen i veckan, kanske blir så arg att internetsladden ryker.. Nejdå, ska va lugn, nu ska jag sova! :) Amy Winehouse – Tears Dry On Their Own

Filmkväll.

Hela dagen har gått i slow motion och jag känner mig sååå bekväm i mina myskläder. Har hälsat på lite kusiner och nu har jag Måns hos mig. Ska fortsätta filmtittandet på Abduction och sedan sova. Godnatt peoples. :)

2012



Hade min bästa nyår hittills igår! Åt tacos med fina vänner hos Måns och senare åkte vi till Gräshagen där vi firade in det nya året med både nya och kända ansikten. Somnade hos Måns och nu har några vänner varit och köpt pizza så vi firar en ordentlig nyårsdag. :D