Skriv din beskrivning här!

För mycket i huvudet.

Körkort. Födelsedag. Resa till Kos och eventuellt en liten resa på påsklovet. Tatuering. Sommarlov.

Och fortfarande inget jobb. Förstår varför folk kallar mig optismist när det gäller pengar. På nåt sätt har det alltid löst sig det där med pengar. Har för första gången i livet insett att jag måste söka jobb, känns så tråkigt på nåt sätt då jag fortfarande känner mig som en liten 14 åring. Kämpar ju med att gå i skolan för att sedan jobba resten av mitt liv. Lagom lockande.

Men jag ska. Och för mycket tankar rullar runt i huvudet just nu och har absolut ingenting att dela med mig av förutom mina dryga textinlägg. Inte så värt att blogga om när min buss går, hur jag ser ut idag och vad jag senast åt. Har inget fotosug och blir inte bra på bild. Nu vet ni läget mates.

Idag för ett år sen.



Var blek och hade fortfarande det fula mellanrummet i munnen. Plastic is fantastic.

Drunk on love, nothing can sober me up.



Min bruna pojkvän har kommit hem från värmen och jag har umgåtts med denna snygging hela helgen. Igår var jag på prinsessfest och blev sedan upphämtad och sov hos Måns. Idag har vi chillat hela dagen och fikat med min familj/firat mormor. Saknar honom redan. Även om han får mig att se ut som ett lik när vi står bredvid varann. Haha. :D

Inte okej!


Hemma från Thailand.



Måns kom hem från Thailand inatt och snart sticker jag iväg och träffar pepparkakan. Vid 6 ska jag iväg på prinsesskalas med massa brudar hos Elin som fyllde 18 i veckan. Sover sedan hos Måns inatt, har saknat ihjäl mig!

10:27

Vaknade klockan 9 idag och hade ett sånt grymt ljus i mitt rum. Solen som strålar in och man känner på sig att det ska bli en bra dag. Dock såg jag allt damm också så jag dammsög precis. Igårkväll mötte jag Jasmine i stan runt åtta-tiden och gick runt munksjön! Om någon timme träffar jag Paulina och tar en promenad i solen. Ska undvika huset då båda småsyskonen ska ha sina kalas idag..



Bästa plagget som någonsin skapats.


Slappar.

Kom hem från skolan för någon timme sen. Träffade min gamla bästis Paulina och stod och snackade med henne ett tag innan jag frös ihjäl. Har frysit hela dagen och har precis hoppat i min onepiece och ska sätta igång How I Met Your Mother. Hoppas på att tina upp och slippa ha ångest över att jag inte har orken att träna idag.


Världens sämsta bild.



Man ser ingenting men det gör inte jag heller när jag ska ta mig hem på kvällarna när snön är borta. ALLTID ska lamporna mitt i backen slockna så man inbillar sig att man är förföljd och så prasslar det överallt. Rusar hem som en liten tjej med andan i halsen varje gång, haha.. Nu ska jag sova, godnatt!

SUNSHINE.

Underbart väder! Så kul att se andra solälskare, så fort solen lyser går folk i tshirt och en kille gick tillochmed i shorts? Det är fortfarande Februari.. haha. Efter matteprovet imorse satt jag ute i solen halva förmiddag och väntade på en lektion. Nu är jag hemma och om några timmar sticker jag hem till Simon för lite reseplanering!


Drömmer alldeles för mycket.



Lägger upp alldeles för många Greklandsbilder här. Så fort solen visar sig rusar det runt i kroppen och jag längtar verkligen ihjäl mig tills det är mer än tio grader här. Just nu chillar jag järnet i min säng, har pluggat i fyra timmar och hjärnan har typ stängt av sig nu så får hoppas på det bästa. Imorgon smäller det, antingen Kos eller Magaluf i sommar. TAGGGGGAD TJEJ. :D :D :D

Freeeesch.

Frisören klippte av halva håret igår, känner mig nästan skallig. Dock är det grymt skönt att ha lite lättare hår att handskas med.

MATTE B, FUCK OFF.

Har haft två inställda mattelektioner i veckan vilket gör att jag slutat runt 13.00. Efter skolan åt jag på Chili Thai med familjen och gick på stan en stund. Har sedan klockan fyra pluggat matte, tog paus vid sex för att duscha och kolla internet lite. Nu ska jag sätta igång igen, har två kapitel kvar att gå igenom. Halva mitt betyg hänger på detta provet och jag hade varit något lugnare om jag hade haft en logisk hjärna som fattade. BLÄ. :(


Lights off.

Förutom att jag skriker halsen av mig på mina vänner halva dagarna om en idiotisk resa så pluggar jag engelska, läser en engelsk bok och pluggar matte. Mår helt okej, solen gör det mer värt att leva!

HEJDÅ VINTERJACKAN.


Sitter kvar i skolan trots att jag slutade 10.55. Klippt mig och håret är superkort. Nu dör min dator.

Aldrig mer.

Jag vet inte varför jag inbillar mig att jag kommer börja gilla kaffe. Ger upp nu!


Kommer alltid att vara en superhjälte.


Ibland är det så sjukt utmattande att försöka hålla fred så att inte ett nytt världskrig ska utbryta. Har fungerat som medlare hela dagen känns det som. Men, det lönar sig och alla blir nöjda. Fan ta den som drar sig ur nu, kämpat som en idiot och vi ska iväg även om vi kommer döda varandra. Är glad trots allt och pluggat matte lite halvt, läser bloggar och lyssnar på skön musik. :D

GRATTIS KRÄM-ELIN 18 ÅR!



GRATTIS, tog den bästa bilden jag har så du blir sådär extraglad på din födelsedag! :D

M is for music.

När jag är lycklig, arg, sur, ledsen, glad så är det alltid samma musik som funkar. Vissa lyssnar på lugn och deppig musik när dem är ledsna, blir man inte ännu ledsnare då? Mår jag dåligt sätter jag på mig hörlurarna och dränker mig i riktigt hög housemusik så höjs mitt humör direkt. Ibland är det skönt med lugnare tempo men blir inte lika hög på livet då. Blir taggad på allt, vill hoppa runt och känner mig unstoppable. Svensk musik gör mig riktigt deppig, hör jag Håkan, Winnerbäck eller annat strunt(Kent funkar!) så är min dag förstörd. Det spräcker lixom min lyckliga bubbla och drar ner mig till den svenska, tråkiga verkligheten. Lustigt.  

Rihanna – We Found Love - Chuckie Extended Remix

Chris Brown – Turn Up The Music

T-Pain – Turn All The Lights On feat. Ne-Yo

Rebecca & Fiona – Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio

Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure - Alesso Edit


Norlie & KKV – Ingenting står över mig - Benji Of Sweden Radio Remix  (svensk musik funkar om den är remixad, haha. )

Vänder blicken och tittar bort.

Öland - 2011

IGÅR.

Några i klassen hade hyrt fiskestugan igår så vi var där några timmar innan och sedan vällde halva Jönköping in i lokalen för 50 personer. Kul att träffa folk och fötterna gör svinont idag efter att hoppat runt i klackar.

Känner mig nere idag och vet att ett stort matteB prov kommer äga rum i veckan. Har försökt lite iaf, sedan har jag två redovisningar som jag får göra själv då min partner antagligen ligger däckad i en snöhög någonstans, ironi. Men ska snart börja packa och åka hem till pappa. Blir bättre uppdatering i veckan.




Mobilbloggar.

Hade min tredje körlektion, var på stan med mamma och mormor, gymmade på badet i en timme och ligger nu i soffan helt utmattad av trötthet. Äter goda jordgubbar och ska fortsätta att kolla på avsnitt av HIMYM.

En bra blogg?

Alla har ju olika intressen och vill läsa om olika saker i bloggar. Men bland det tråkigaste jag vet är när människor bara lägger upp kläder dem vill köpa och gör collage av dem eller bilder man tar från google. Det är ju vissa som har det intresset så varför inte. Alla bestämmer ju själva vad dem vill lägga upp, dela eller vad man nu vill nå fram med sin blogg. Själv föredrar jag bloggar med många, klara bilder och text med lite humor i. Människor som bjuder på sig själva och som inte är fega för att lägga ut fula bilder på sig själva. Ingen kan se perfekt ut jämt. Om man inte heter Kenza förstås. :)

Torsdag.

Just nu är jag hemma hos pappa för att sova här inatt. Har en körlektion imorgon 07.30 och det blir närmare att ta sig härifrån än från Huskvarna. Har haft sjukt slappa dagar med lite körplugg och promenader. Saknar Måns som chillar i Thailand ännu en vecka. :(


Mitt liv är ett stort kaos.

Varit ute med Bella, träffat fina vänner och lagat middag ihop. Min internetsladd har gett upp och jag sitter på mammas dator som är så seg att jag skulle ha kunnat läsa ut hela bibeln under tiden jag suttit här för att lägga upp detta fantastiska inlägg. Ironin flödar och jag får se nästa gång jag uppdaterar. IRRITERAD.




Du är det bästa jag vet.



Jag älskar dig så att det värker i mig. Snart 11 månader ihop och du står fortfarande ut, du är helt otrolig. Jag kan vara den sämsta flickvännen i världshistorien men du får mig att tro att det fortfarande finns lite hopp. Jag saknar dig. Lilla kattmåns, du är finast.

Alla hjärtans dag..

Lyckas vara ensam på Alla Hjärtans Dag i år igen. Jag lyckas med alla omöjliga saker, särskilt såna situationer som svider och gör en psykiskt störd. Går och lägger mig nu, hoppas på ännu en natt med sjuka drömmar och lite sömn. Det äger.


TRUE.

                               

Hur man blir len som en bebis.

Duschcréme som luktar gott - Skrubbhandskar för att avlägsna gammal hud - Bodylotion för att återfukta huden.





Härlig dröm.

Sovit oroligt inatt. Drömde att jag bodde på något hem med ett gäng tjejer, dök ner i en pool och slog ut alla tänder. Hela poolen blev röd av blod och när mina föräldrar kom fick jag inte lämna hemmet på 6 månader för att fixa mina tänder. Vaknade upp helt vettskrämd. Ska duscha av mig all obehag nu haha!

PIZZA-TIME.

Taggat att äta pizza hela dagen och sen när jag väl börjar äta blir man mätt direkt, haha. Annars har jag varit ute i solen och lyssnat på musik. Tänkte klistra in lite mer bilder i min "minnesbok" och dricka saft. Sweeeet.

Tolfte februari.

Är hemma hos mamma och myser ikapp med Bella i min onepiece. Bästa plagget jag någonsin ägt, helt klart!


Sorry for party rocking.

Ska snart iväg till bussen som ska ta mig någon kilometer hem till en vän där andra sköna människor befinner sig. Ikväll sover jag hos Julia och går hem till mamma på morgonen. Ha en bra lördagkväll! :)


Ser ut såhär ikväll, utan fläckar från spegeln då!

Want to take over control.

Var en sväng på A6 och stan med pappa och min farbror, fikade en chokladboll och nu är jag hemma igen. Har duschat och nu tänkte jag ta tag i mitt dammiga rum. Vid fem får vi gäster på middag här hemma och senare ikväll träffar jag fina vänner!


Chillin'


Hurts like bullets between these walls.


Nattmat.



Dukat upp halva bordet med macka, risifrutti, juice och gurka. Är inte ett mack-fan men detta dög bra! :D

Leka i studio.

Startade min fredagmorgon med att experimentera i en studio med en kamera, liten lampa och sköna människor. Om det är någon som är fotointresserad och vill se vad vi håller på med så kan ni kika in på pbloggen som är skolans egna fotoblogg. Där hittar ni mina och andra elevers bilder och olika saker vi testar på inom foto. :)

Nya inköp från veckan.



Den blåa tröjan gör sig inte riktigt rättvis på bilden. Kastar pengar hit och dit när dem istället borde hamna i min söta spargris som ska ta mig till värmen i sommar. Måste ta tag i det där med sommarjobb snart!

Torsdag kväll.

Fick hem min youghurt så jag kunde krossa den med jordgubbar, florsocker och is. Smaskens! Har suttit och pluggat körteori någon timme nu och även skrivit klart på min svenska uppsats som kändes skitdålig. Måns gick precis på planet mot Thailand och jag funderar på om det kan kännas värre att vara fast i kylan i 6 månader till. Troligtvis inte. Nu ska jag fortsätta kolla på Revenge. :)

Overdose.

Skoldag, hjälpa till hos en släkting, plugga körteori med Simon, åka hem, äta middag med familjen och just nu väntar jag på att någon ska åka och handla youghurt så jag kan stilla mitt sötbegär med en smoothie!

Hos Måns.

Sover hos Måns ikväll då han drar till Thailand imon i två veckor. Nu ska vi äta kvällsmat och sedan sova, börjar klockan 8 imorgon, sweet.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1483383/images/2012/pic_188489912.jpg" class="image">


FN ROLLSPEL.

Vi lyckades lösa Israel-Palestina konflikten, frespris nästa?


22:26

Har duschat, lagt fram kläder tills imorgon(vi ska ha FN-rollspel och alla måste vara klädda i finkläder osv) och ska strax sätta igång filmen Footloose. Tänkte ta en bild på hur jag ska se ut, ska föreställa en amerikan och ha kjol. Kan bli intressant, för jag liknar mer en flygvärdinna som är dränkt i en kavaj men jaja. Slänger nog upp ett par bilder imorgon! Sov gott! :D


Slitet hår.



Håret har blivit blekt igen och jag orkar faktiskt inte färga det, det är ganska snyggt med det röda. Dock känns håret som ett fågelbo och topparna skulle kunna skära av någon fingret, haha. Får se till att klippa mig snart!

Flickan och kråkan.


TISDAG.

Sitter på en samhällskunskapslektion och precis fått reda på att vi får ny engelsklärare, oj. Har lunch om 40 minuter och sedan matte och slutar kvart i ett. Kanske ska upp till A6 en sväng och sedan vara med Måns i eftermiddag. (:

Myser till det denna måndagen.

Hela kroppen känns sliten efter dagens idrott i skolan, en klasskompis höll ett karate/boxningspass med styrka. Härlig känsla att bara kunna mysa ner sig i sängen med världens fulaste pyjamasbyxor och med bra musik i öronen. Har inte mycket plugg i veckan, FN-dag på onsdag och en uppsats tills på fredag.

You can run but you won't come far.

Jag vill göra förändringar i mitt liv. Börjar med att byta ögonfärg så kanske det känns bättre.

Världens bästa.


Denna lilla varelsen gör mig så glad. Bara tanken på henne gör mig sådär barnsligt glad och jag uttrycker mig med alla små töntiga ord jag kan hitta på. Lilla nussen. Ska sova en vecka utan en liten pälsboll som gräver sig ner under täcket och värmer mig. Lilla Bella.

Text.

Igår såg jag The Descendants på bio, den var bra men så sjukt sorgliga scener har jag nog aldrig sett i en enda film. Lagade sedan fläskfilé med pepparsås och potatis och sov hos Måns. Imorse lagade vi pannkakor till frukost, åkte till A6 en sväng och sedan hem till mig. Nu befinner jag mig i Hovslätt, har ont i magen, måste duscha och även packa upp allting som jag för en stund sen packade ner. Tänker seriöst köpa dubbelt av alla plagg så jag slipper packa fram och tillbaka, jag orkar inte hålla på, uuusch. Nu ska jag duscha och chilla galet hela kvällen. Mitt rum får se ut som tredje världskirget, peace out.

Finne.



Jag har drabbats av en finne. Jag har aldrig finnar så jag ska väl inte klaga.. Men ändå, åh. :(

Fjärde februari.



Dåligt ljus på bilderna och inget fokus i ansiktet, suck. Ska hem till Måns strax, ikväll blir jag bjuden på bio och mat, han skulle visst överraska mig med maten. Mysig kväll, hoppas ni har en också!

18 ÅR!

                        

                           En utav mina finaste vänner fyller år idag! Hoppas du får en bra dag, du är så himla bra killen!

Where everybody goes to be alone.

Projektveckan lider mot sitt slut och imorgon är det fredag! Efter träningen idag missade jag såklart bussen och skulle gå hem i 12 minusgrader men lyckades hamna på en annan buss. Troligtvis ödet, hade nog inte varit fullt levande annars, haha. Har kollat på Revenge och  druckit juice ikväll. Hörde även en helt underbar låt, tycker faktiskt att ni ska lyssna själva!

Agnes Obel – Riverside

Nu ska jag gå ut med Bella och sedan sova, är helt slut! Godnatt.

Som en scrapbook.

För flera månader sen beställde jag hem massa bilder från Fujifilm. Har gått och letat efter den perfekta boken att klistra in mina bilder från 2011. Och idag hittade jag den på Lagerhaus, lycka. Självklart tar limmet slut precis när jag börjat, så får fortsätta en annan dag och visar bilder då! :D


Inför beach 2012.

God sallad till lunch och nu ska jag snart upp till världens äckligaste ställe frivilligt, Rosenlundsbadet. Ska gymma & simma bort kalorier. Men först ska en födelsedagspresent inhandlas!

Fan för mitt liv.

http://se.fmylife.com

Idag tappade jag min nya iphone4 i marken så skärmen sprack.
Idag sade jag också upp min försäkring på den, eftersom jag är så försiktig. FML

Idag klämde jag min finne så hårt att jag fick näsblod.
FML

Idag när jag skulle till skolan så sprang jag till bussen, såklart springer min katt efter vilket gör att jag springer in rakt i bussen. När jag väl kommit ombord på bussen kör bussjäveln över min katt. FML


Vi har projektvecka och arbetar med Israel-Palestina konflikten. Min grupp är klara med våra uppgifter och sitter bara vid datorerna och flummar. Har läst bloggar, facebook, klädsidor och nu sitter jag och läser tragiska historier. Haha. FML.

KALLT.

Inte världens bästa känsla när man ser det här på morgonen och vet att man ska ut i kylan något senare. BRRRR.