Skriv din beskrivning här!

weekend.

Har varit igång hela denna helgen! Igår var jag i lägenheten några timmar och fixade, blev sedan hämtad av två jobbarkompisar för att åka iväg och curla. Stelfrusen åkte jag ner till stan med Markus & Oscar efteråt för att äta en sjukt lång lunch på Jensens haha. På kvällen var vi ett gäng brudar hemma hos Ottilia som hade förfest innan vi drog ut och dansade in sommartiden. 

Idag vaknade jag hos Dennis, vi åkte direkt till lägenheten för att få hjälp av hans pappa att lasta in sängen och soffan. Tillbringade sedan resten av eftermiddagen inne på IKEA där vi fick hur mycket som helst köpt - nya resårmadrasser, ett köksbord & stolar, köksredskap, ett soffbord och en vardagsrumslampa! Har fixat med möblerna och fått besök av mamma & mormor som hade med sig massor av saker från mitt rum så nu börjar det bli ordning. Så himla fint blir det, imorgon flyttar vi in! :)
 
 

Lägenhetsfix!

 
 
Efter en seg dag som aldrig verkade ta slut på jobbet så åkte jag till våran nya lägenhet. Dennis befann sig redan där och visade runt 2 av sina kompisar. Vi packade upp en del glas och tallrikar, åkte sedan hem till Dennis & åt middag och befinner oss nu hemma hos mig. Imorgon ska lägenheten målas om så vi ska befinna oss där rätt tidigt för att packa upp ännu mer saker & kläder. På söndag ska vi till IKEA och inhandla det sista och förhoppningsvis flytta dit på måndag! :)

pinklicious.

 
NLY shoes & Stadium har 25% REA på allt idag och det bara kliar i mina fingrar efter att shoppa loss haha. Men det ska jag inte göra, vi får nämligen tillgång till våran lägenhet på fredag så prio 1 just nu är ett köksbord + 4 stolar, ett soffbord & en resårmadrass! 

2 arbetsdagar kvar av denna veckan, imorgon efter jobbet ska jag upp till Axamo igen och springa ihop med tjejerna & sedan hem till Dennis för att bada badtunna och sova över. På fredag blir det antagligen lite fix med lägenheten och på lördag är det Curling med jobbet som gäller & på kvällen kommer ett gäng tjejer hem till mig! :)

bloggar jag läser.

sarabergman.forme.se // brownsugar.se // lovisabarkman.myshowroom.se
 
 
Jag läser mängder med bloggar, fastnar oftast för bloggar som har många fina bilder, skriver om olika saker och som uppdaterar ofta. För tillfället har jag fastnat för inspirationsbloggar med inredning eller skönhetsprodukter haha. Personliga bloggar är fortfarande bäst, läser även fotobloggar & Kenzas blogg. Bloggarna på bilderna ovan skriver om kläder, tips, skönhetstrender och innehåller mycket bilder. Värda ett besök! 

monday.

Fick presenterna på bilderna ovan, ett större Yankee Candle ljus, presentkort på IKEA, pengar, en kokbok och massa fina blommor!

Jobbar sent skift denna veckan vilket gör att jag får en skön sovmorgon fram till 10 men slutar 18.30. Blev på dåligt humör när jag kom hem innan så jag slängde på mig träningskläderna direkt och gav mig ut på en löprunda i kylan. Helt galet vad bra kroppens endorfiner är, blev glad & lugn direkt så körde även på med lite styrka. Känner redan av lite träningsvärk, första träningen på 8 veckor, kroppen lär ju ha fått en mindre shock haha.. 

Mitt busskort gick även ut idag så fick åka förbi Ica Maxi för att köpa nytt + för att köpa en sallad till middag som även blir morgondagens lunchlåda. Nu ligger jag nyduschad i sängen & kollar på La Bamba, ska snart sova! :)

kalas.

 
 
 
Lilla söta kusin Jason som numera både kan gå & prata! 

I fredags blev jag firad av mamma & på kvällen av Dennis & hans familj. Igår hade jag släkten över på eftermiddagen och senare ikväll ska jag träffa fina vänner & äta pizza. Mycket bra helg! :)

Lördag.


Hade en riktig toppendag igår! Fick frukost serverad klockan 06:15 på morgonen innan jobbet av min fina mamma, blev även grattad på jobbet där arbetsdagen gick jättefort. Klockan 18 blev jag bjuden på middag på Liban Deli av Dennis och hann med en liten myskväll innan jag började jobba igen 20.00. 

Idag kommer släkt & vänner hem till oss på kalas. Massa mat, fika och trevliga gäster väntas så jag kommer inte hinna uppdatera bloggen mer idag, hoppas ni överlever ändå! :)

2014.03.21.

 
Min födelsedag! 

Idag jobbar jag till halv 5 & ska sedan börja jobba nästa pass klockan 8 haha. Kommer hinna fira en stund med familjen och på lördag kommer släkten hem till oss på lite firande. Firar detta med en gammal bild från 2011, woho!

Sista dagen som 19 år.

 
Så himla trött!
 Igår efter jobbet åkte jag upp till A6 med Dennis för att kika på ett köksbord på IKEA. Hittade även massa annat fint så nu gäller det att välja haha, följde sedan med Dennis hem och sov över där tills idag. När jag slutade halv 5 så åkte jag upp till Axamo ihop med 2 tjejer från jobbet för att springa för första gången på 8 veckor. Det gick förvånansvärt bra med tanke på att jag fortfarande är lite täppt och min astma höll sig undan så jag är riktigt nöjd. Dock är jag himla trött i hela kroppen så jag ska lägga mig tidigt idag, min allra sista dag någonsin som tonåring!
 
 

kvällsmat.

Kvällsmaten idag bestod av bananpannkaka med frukt & jordgubbskvarg, smaskigt!
 
 
 
 
 

next stop.

 
Jag ska skriva högskoleprovet i vår igen men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska söka till. Vet att jag vill plugga på högskola och satsa 100% men finns så många utbildningar & skolor att jag får ont i huvudet.

En sak som jag vet att jag vill göra är iaf att resa iväg. Inte i ett halvår men kanske i 1 eller 2 månader. Om det blir nästa höst, vinter eller sommar vet jag inte men jag ska till Bali! Lära mig surfa, ta dykcert i ljusblått hav, fotografera allt som kommer i min väg och bara upptäcka Indonesien. Skulle vilja utforska Malaysia och Filippinerna också, blir galen av bara tanken!

breathing you in when I want you out.

 
Jag blir så himla förbannad på mitt immunförsvar, i snart 7 veckor har jag varit förkyld & snuvig. Låter hela tiden täppt och hostar fortfarande.. Igår slutade jag använda nässpray så jag hoppas på att "täpptheten" släpper lite iaf, vill kunna köra igång träningen snart!

Igår blev det en lunchdejt på Chili Thai med grabbarna och efter jag slutat jobbet klockan 02 inatt så hämtade jag upp Julia från stan och så åkte vi hem till mig och sov. Idag har vi bara legat i varsin säng och segat, varit på en promenad med Bella och nu är jag ensam hemma en stund. Jag ska snart gå och duscha med inpackning & skrubb, måla om naglarna, plocka ögonbrynen, smörja in mig med brun-utan-sol och bli allmänt fräsch inför kommande vecka, sista veckan som 19 år, herregud.. haha. :)

last night.

 Igårkväll åkte jag bara hem för att byta om och fick sedan skjuts hem till Julia där brudarna redan var samlade. Massa prat, snacks, presenter & trevligheter blev det och senare på kvällen blev jag hämtad av Dennis för att sova hos honom. Idag blev det tidig uppgång då han skulle iväg till Stockholm med sitt bandylag och jag åkte hem, gick ut med hunden och nu är det städning av mitt rum som gäller.

Om några timmar ska jag in till stan för att luncha med Simon & Gustav som är hemma tillfälligt från Brighton. Senare ikväll är det jobb som gäller. :)
 
 
 
Såg ut såhär igår.

22:22

Såå trött! Idag efter jobbet träffade jag Elin & Jasmine på A6 för att kika runt en stund och åkte sedan hem & duschade. Har sedan dess hängt i soffan framför HV-matchen och lyxade till det med några jordgubbar & smält Marabou. Äntligen fredag imorgon, först väntas jobb till halv 7 och sedan ska jag hem, äta och senare dra till Julia för 20årsfest!
 
 
 

2014.03.12.

Fina katten som nu är hos sina ägare igen. 
 
Denna veckan jobbar jag 10-18.30 och hinner bara komma hem, varva ner, äta och sen gå och lägga mig igen haha. Men idag efter jobbet ska jag till min kusin Johan och hälsa på & sen sova över hos Dennis, imon måste jag hinna till A6 en snabbis och på fredagkväll ska jag hem till Julia! 

Därför blir nog inte uppdateringen här den bästa, får ta igen det i helgen :)

shirt up!

 
 
 
Vaknade tidigt imorse och gjorde allt i min makt för att få liv i Dennis som ändå inte steg upp förrens vid 11. Tog mig ner till stan till halv 12 för att toppa mig på Salong Claes och åkte sedan hem till Dennis igen för att hämta honom. Därefter gick vi på stan en stund och jag fick med mig denna skjortan hem!

Har inga fasta planer för kvällen ännu, vi får helt enkelt se. :)

shame on me for loving you.

 
Flytten närmar sig och hittills har vi köpt en dubbelsäng, soffa och tv + tvbänk har Dennis sen innan. Dessutom har jag en del saker såsom mattor, spegel,kuddar och hyllor hemma som jag kan ta med mig. Det vi behöver köpa nu är ett matbord, gardiner, badrumsmatta, tv-bord och ett duschdraperi. Sedan fixar man ju inredning med tiden, kommer bli besök på både Ullared & Ikea framåt våren!

2014.03.07.

Fredaag och jag är hemma från jobbet idag också. Håller på att hosta upp mina lungor, gör så satans ont i hela kroppen när hostattackerna kommer och hostmedicinen fungerar inte. Visserligen anar jag att astman smygit sig på mig som varje gång jag blir sjuk men försöker önska mig frisk från det så har aldrig astma-medicin hemma, smart va?

Blir endast vila för mig idag och mys med Dennis ikväll. Imorgon har jag dock bokat klipptid för mina slitna toppar! Är nöjd med min ombrè men jag funderar faktiskt på att snart färga hela håret. Någon mellanbrun färg som inte är för mörk! :)
 
Dagens charmiga outfit, Dennis t-shirt och mjukisar haha. 

cosmic love.

Egentligen hade jag tänkt välja Media som inriktning på gymnasiet men då ville jag bara inrikta mig på fotografering och det funkade inte för journalism och andra saker ingick så då valde jag Samhäll istället. Men i 2an kunde vi välja till en fotokurs som elevens val som vilket jag gjorde och det var riktigt kul. Vi fick även PhotoShop under ett halvår och hade inga läxor utan fick istället lämna in bilder som uppgifter. 

Några bilder här under som togs under kursen, 1a bilden var till en uppgift som hade med mode/reklam bild, det enda jag lyckades göra i PS ungefär haha.. 
 
 
 
 
 

just nu.

Igår mådde jag hur dåligt som helst på jobbet, kände mig svimfärdig, förkyld och frös/svettades om vartannat. Så när jag kom hem tog jag tempen och den visade 38,3 haha. Jag har inte haft feber på flera år och har ändå varit sjuk i flera veckor så förstår inte riktigt varför kroppen jävlas med mig. 

Så idag ligger jag hemma med hosta, förkylning och hela köret. Känner mig lite halvt borta i huvudet och måste använda nässprayen 1 gång i timman för att inte avlida. Ska inte göra något annat idag än att ligga i sängen och kolla på film!
 
 
 
 

GRATTIS JULIE!

Idag blir denna kalasbra bruden 20 år!
Vi lärde känna varandra i förskolan, jag blev faktiskt rådissad en dag när vi skulle cykla ihop till skolan då hon glömde bort mig haha, så vart lite sur ett tag men sen dess har vi hållt ihop. Vi gick i samma mellanstadie och hamnade i bästa klassen på gymnasiet. Har haft så många fotodagar ihop med denna tjejen och så många roliga minnen genom åren & dessutom kan jag stolt berätta att Julia äntligen skaffat Spotify! 

Livets brud, hoppas din dag har ägt! :)



born to rage, now come on

Dada Life – Born To Rage - USA Version
 
Ellie Goulding – Goodness Gracious - Chainsmokers Extended Remix
 
BlasterJaxx – Snake - Original Mix
 
Avicii – Shame On Me
 

birthday wishes.

 
Om 19 dagar kliver jag in i vuxenlivet, hela 20 år gammal blir jag. Man skulle ju kunna hoppas att mognad kommer på köpet men det blir nog aldrig så hehe.. Vi behöver en del inredning till lägenheten så jag önskar mig faktiskt en fruktskål från Ikea (haha??), doftljus av alla slag, Carolina Gynning-glas, proteinpulver från Fitnessguru, värmeskyddspray från Lee Stafford, presentkort på t.ex. Ikea, Glossybox-prenumeration, berlocker till mitt Thomas Sabo armband och en högtalare från Dr Dre såkallad BeatPill!

busy doin' nothing at all.

 
 
Denna söndagen har varit fullspäckad!
Igår hann jag hem till hovslätt och packa om väskan innan Dennis hämtade mig för att åka till stan och hämta mat från Liban Deli. Åkte hem till Dennis och åt, kollade på filmen En gång i Phuket och hade myskväll. Idag har vi varit iväg och kollat på 3 olika soffor. Alla var fina men vi bestämde oss för den sista som vi ska hämta imorgon. Vi lyckades även köpa en 160cm bred säng hur billigt som helst så är supernöjd! 

Nu ikväll har vi varit iväg på en trippeldejt haha. Vi åt buffé på Chili Thai med två av Dennis killkompisar och deras goa flickvänner. Väldigt trevligt! Nu är jag hemma hos mig, har fixat morgondagens lunchlåda, duschat och ska ägna resten av kvällen åt serier. (:

Stockholm.

 
 
Tele2 Arena 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotellfrukosten!

You make me.

 
Åååh gårdagen ägde!

Vid 13.00 var vi framme i Stockholm och checkade in på vårt hotell som låg 5 minuter från Tele2 Arena. Jag & Julia chillade på vårt rum medans killarna hämtade Charlie på flygplatsen och efter det gick vi och hämtade mat. Vi förfestade en stund på killarnas rum och vid 8 tog vi oss in till arenan och inväntade Avicii som började spela halv 10. De resterande timmarna spenderade vi på dansgolvet med 20 000 andra glada människor. Låtar från nya albumet, andras houselåtar och lite nytt spelades och bästa bästa avslutningen med Wake Me Up där hela publiken sjöng med. Vi snackar gåshud haha. Usch den grymma killen alltså, så glad att jag får se honom en gång till iår på Tomorrowland! :)

Avicii leverar