Skriv din beskrivning här!

FREDAG.

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Solat, badat och for nogra dagar sen treffade jag nogra danska killar som jag hengt ihop med po kvellerna. Idag har vi varit och lekt po nogon vattenlekplats i havet. Nu er jag soltrott och sitter inne men ska snart ut och bada. :)





26e juli 2011.




Forsta dagen, ganska blek, hehe.


En aning brunare.

Har en vecka sol & bad kvar her po hotellet. Hender inte so mycket her, blir galen po familjen lite varje dag, solar och badar och eter ute po kvellarna. Saknar Sverige och saknar alla fina menniskor. Stavar so doligt so nu slutar jag skriva, haha.

Uppdaterar nog nogon gong mer, har ett par hundra bilder att visa. Och Mons om du leser detta so saknar jag dig. Pusshej!

UPDATE.

Solar for fullt, trippar runt po sandstrand dagar longa och doppar mig i 26gradigt havsvatten. Life's good.

Tolo.

Sitter i hotell lobbyn med deras dator och svettas. Inte ofta man vaknar vid 10 och har 35 grader ute, ouf. Just nu er det vel runt 40 kanske och jag ska hoppa i havet strax. Ville bara uppdatera lite utan bilder denna gongen. Her kommer vi att stanna i 12 dagar och sen blir det nogra shoppingdagar i Aten och sen oker vi hem den 18-19 augusti.

Nu ska jag chilla galet i min solhatt och inte so bruna kropp, ha det bra! :D

Sista inlägget.

Vi håller på att packa in bilen med alla miljoner saker som ska med. Om någon timme ska vi åka och äta någonstans och sen åker vi ner till Trelleborg och tar båten mot Tyskland och är framme imon klockan 06.00. 3000 kilometer väntar och jag har fullt upp med musik, böcker och syskonbråk. Tar varken med mig dator eller mobil, kommer vara helt utesluten ur det sociala livet, haha. :(

Nu ska jag byta om till mjukisar och kolla lite svensk tv. Ha det bra och titta in här då och då för uppdatering från värmen, ciaaaao!


Saknar dig fina vän!

Bättre bilder.




KLAR.




Har packat klart allt! Måste dock packa om allt i resväskor när jag kommer till pappa. Och känner jag min pappa rätt får inte ens hälften av mina skor få följa med.. Har fixat hela morgonen och även duschat. Har med mig ungefär lika mycket som när jag åker mellan mina föräldrar, haha. Firar dagen med jeans för ovanlighetens skull. Har bara med mig shorts, linnen och andra tunna kläder. Skönt, men jag kommer sakna mina jeans..

Nu ska jag ut och fixa det sista med mamma och sen åker jag hem till pappa. Hade tänkt visa min bostad i bilen de 2 kommande dynen, så det visar jag senare!

Resfeber.

Sitter i mitt rum. Lika mycket kaos i mitt rum som innan, dock ligger allt på golvet nu. Äter snus-klubbor, lyssnar på musik och har lite ångest. Saknar min Måns så att jag går av. Är inte supertaggad på att åka bil i 2 dygn. Vill inte lämna Sverige. Dock vet jag hur bra det blir. Måste börja packa. Borde lägga över massa låtar till min ipod. Borde sova.

Tänkte ta med mig skoldatorn, men har ångrat mig och nöjer mig med hotellets internet. Ska även uppdatera vid ett internet café. Ska trots allt njuta av att vara iväg och inte sitta på facebook.

Ska sluta tjata och gå och lägga mig. Godnatt bloggen.



Vill ha.

Mobilbilder.

Sammanfattar allt lite med dåliga mobilbilder. I måndags var vi på Ullared halva dagen tills vi knappt kunde gå och sen åkte vi till en stuga vid Falkenberg som vi hyrt. Träffade världens gosigaste katt och badade i en kall pool i regn. Dagen efter åkte vi igenom Båstad och Torekov, åt middag och glass i solskenet bland alla stockholmare på tennisveckan. På kvällen checkade vi in i Helsingborg och imorse tog vi båten över till Danmark och gick omkring där och shoppade. Vi tog en tur i Helsingborg också när vi kommit tillbaka och sen satte vi oss i bilen hem.








Mitt rum är i fullständig kaos och jag försöker smita undan genom att läsa bloggar. Men jag ska strax sätta på lite musik och röja här inne. Ska försöka tänka ut vad jag ska ha med mig till Grekland. Slipper ju dra med regnkläder och jeans, drar till värmebölja och sol!

Shopping.

Först Ullared, Båstad, Danmark och sist Helsingborg. Allt är inte med på bilderna. Får visa mer senare.


Allt från hårfärg, nagelsätt, tandborste till bikiniunderdel.

Dålig bild men köpte 3 underbara navelpiercingar i Helsingör.

Höstjacka från Båstad.


Höga, svarta shorts från Vero Moda i Helsingör, åh.

HOME.

Har packat upp nästan alla grejer och påsar. Ska byta om till något varmare och sen visa vad jag köpt. Skippar att packa idag, tar tag i det imon. Smart tjej!

- Såklart skulle det stå Juli i förra inlägget, visste att det var något fel, haha. :D

Åker iväg.

                           

Imon 07.15 ska jag sitta i en bil färdigpackad med mamma & mormor för ett 3-dagars-äventyr! Blir en heldag på Ullared, sova i en stuga vi hyrt, ner till Helsingborg och sova där en natt och åka över till Danmark. Kommer hem på onsdag och blir nollbyte för på torsdagen åker vi neråt Grekland. Hinner nog med ett blogginlägg eller två innan det. Hörs amigos! :D

Åsasjön.

Första doppet för iår är nu avklarat. Var tillochmed riktigt skönt fast sjön var brun och kunde innehålla vita lik, haha. Nu ska jag strax torka håret och bege mig mot esplanaden, Jasmine är påväg för att säga hejdå.



Mina fina råttor.




Coola Ernst som jag stötte på, (:

Fina Angelica.

Sommardag.







00:03

Har precis kommit hem från Måns, blev en stund hos lilla sjuklingen iallafall. Är uttråkad och lite små trött, har läst varenda blogg jag följer och några till. Ska störa pappa i hans tv-tittande nu och sen sova. :)

Update: Kusinerna är påväg hit så blir nog en fördröjd sömn!


Gammal mysbild.

Lördag.

Känner mig sur och seg. Vill träffa min Måns som tyvärr är sjuk och har en dag på mig att träffa honom innan jag åker iväg i 5 veckor. Familjen drar snart iväg mot Åsasjön och antagligen hänger jag med. Hatar sjöar. BLÄ.

Snart är jag där igen. Med konstant värme, garanterad sol och halvbrun kropp. Även solblekt hår tillkommer. Underbart.

Ovärt.

                                                                   

Jag uppskattar inte kommentarer som försöker locka in folk på deras bloggar om tävlingar, dagens blogg och andra ovärda inbjudningar. Känns så patetiskt att försöka få fler läsare genom att lotta ut saker eller spamma andras bloggar. Hur många vill egentligen behöva sitta och kommentera varenda blogg man hittar?

Driv din egna blogg så lär flera uppskatta den. Fast alla har ju olika intressen, om intresset är uppmärksamhet.. Get a life!

High on life.

            

Är hemma i Hovslätt nu och har hög musik i öronen. Äntligen börjar det kännas som sommar när folk är ute sent och börjar bete sig som man gör utomlands och inte går och gömmer sig inomhus. Imon (eller idag) ska jag träffa fina Måns och mysa. Nu hade jag tänkt överföra lite musik till min ipod och sen lägga mig. :D

FREDAG.

Har precis duschat och ska snart börja fixa mig lite. Är fortfarande kvar på Öxnehaga men åker hem ikväll. Om några timmar åker vi ner till stan och äter på Jensens med Måns. Nu ska jag försöka få bort alla miljontals luddgrejer som fastnar på mina svarta jeansleggings. Vila kan ha världens sämsta kvalitet, blä. 

Bilder från idag.

En runda på stan med tvillingarna, chillat vid bryggan och träffat Pontus & William. Imon är min sista arbetsdag!




Öxnehaga.

Är hemma hos kusinerna uppe på Öxnehaga. Har jobbat, sovit och ätit frukost.
Får se vad vi hittar på idag, ikväll blir det nog en fika på stan. Nu ska jag återgå till tv:n!


SUNNY.

Plötsligt är det sol ute och det upptäckte jag nu för att jag suttit vid tvn i flera timmar, suck. Åkte inte upp till Måns innan för att han ligger hemma och sjuk, ska försöka hålla mig frisk ett tag framöver. Åker iväg redan nästa torsdag, känns galet att det gått så fort..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, det lutar mot en promenad. Ikväll sover jag hos mina kusiner.


Under the coconut tree.



Mitt fina linne som behöver strykas. Har precis duschat och funderar på om vi har något ätligt hemma. Har jobbat, sovit i 3 timmar och nu ska jag strax cykla upp till Mariebo och hälsa på Måns. : )

Let's go.

                                                        


Tell me if i'm bad.

Blev en rundtur på stan, Måns köpte skor och jag blev störtkär i ett par svarta klackar.. Fick dock med mig ett sjukt fint linne hem och efter det åkte vi hem till Måns pappa som precis kommit hem från Spanien. Avslutade kvällen hos mig med film och nu sitter jag i min säng och ska snart stänga av och sova. Godnatt alla söta!


Halvtaskig bild men visar bättre bild imon!

TISDAG.



Sitter i köket och äter sen frukost med Måns. Snart ska jag börja fixa mig och sen drar vi till stan en sväng. Dock måste jag vara lite snål och behålla lite pengar till Ullared, Helsingborg och Greklandsresan om en vecka! :)

23:24

Slappade mest hela dagen i myskläder och framför tvn. Vid sjutiden fixade jag mig, hoppade på cykeln och åkte till William. Blev ett spontant besök på bion för att se Bad teacher, sweet. Sen tog jag cykeln hem igen och just nu är så trött i benen efter att ha cyklat runt 3 mil idag så jag fuskar imon och tar bussen. Nu ska jag snart lägga mig och sova, godnatt. (:


En ny kärlek.



Här ser vi en utav mina absoluta favoriter just nu. Har säkerligen haft i en klick i varje måltid den senaste veckan. Så galet gott! Förutom det ska jag strax trippa ner till duschen och sen städa i mitt rum. Kaoz..

LA PLUIE.






Gjorde en spännande upptäckt förra helgen när jag lyckades fånga regnet. Använde mig av ett Sigma 70-300 mm objektiv som är lånat av min låtsasmamma. Har funderingar på att köpa mig ett eget macro objektiv snart..

Tredje juli.

Dagen har varit ganska konstig. Känner att jag behöver lite tid för mig själv och ta tag i nyttigheterna på riktigt. Från och med imorgon åker inte en enda sötsak ner i min mage. Usch.

Nu ska jag äta en nektarin och sen sova. Börjar klockan sju imorgon. Godnatt.


Sweeet love.

Fick skjuts till Måns igår och efter någon timme drog vi ner till stan och åt på Twin City. Ännu ett tillfälle för att se hur matkräsen jag är, haha. Efter det drog vi hem till mig, hämtade saker och sen köpte vi med godis och drog till Måns och sov där. Vaknade vid ett imorse och nu sitter jag hemma i vårat kök och kollar på när pappa grillar. Söndagsrutin!


Don't say goodbye.



Såhär ser jag ut idag + jeansjacka & converse.

Mitt 1000:onde inlägg.

Igår åkte jag hem till William & mötte sedan resten av gänget på bussen till norrahammar. Var där några timmar innan vi åkte tillbaka till stan och sedan kom pappa och hämtade mig. Hade en ganska lyckad kväll och sa hejdå till Julia som åker till Kanada i flera veckor.

Har precis städat hela undervåningen och ska snart börja fixa mig lite. Ikväll ska jag ut och äta med Måns på våran tre-månaders-dag. Nu ska jag klä på mig, ciaooo. (:


FÖRSTA JULI.




Har jobbat, sovit och ätit. Även duschat, fixat mig och nu väntar en skål med glass på mig. Åker in till stan och träffar Jasmine. Får se vart och hur kvällen slutar. Tell you later!

Have a little patience.

Hela dagen har spenderats med min fina. Solat, lagat mat och bara varit. Han drog för en timme sen och nu sitter jag i min säng och kollar på ett kaos, även kallat mitt rum. Miljontals saker överallt.. Ska fixa det imon!

Imon är även sista dagen jag behöver gå upp klockan 6 för denna vecka, har bara en vecka kvar sen. Nu ska jag göra mig iordning och gå och lägga mig. Godnatt. :)



Take That – Patience