Skriv din beskrivning här!

#truetour.

 
Har sett David Guetta, Steve Aoki, Alesso och Axwell live och nu är det dags att bocka av Avicii!


Blir upphämtad 09.00 imorgonbitti av Simon och vi hämtar sedan upp Julia & Oliwer för att bege oss upp till Stockholm där vi även plockar upp Charlie. Vi bor på hotell en natt och kommer hem på lördag eftermiddag, har med mig min lilla kamera så några bilder kommer ploppa upp här lite senare! 

no regrets.

Något jag aldrig kommer att ångra är att jag åkte iväg till Neuwied i södra Tyskland med en grupp tjejer från gymnasiet. Våra skolor hade utbyten där man bodde en vecka hos en annan elev och fick följa dem till skolan, vara med på lektioner, aktiviteter och uppleva deras tyska kultur. De besökte sedan oss i Sverige året efter!

Min utbyteselev var inte den socialaste och vi fick aldrig riktigt någon kontakt då vi var ganska olika men trivdes bra i familjen ändå. Förutom att de serverade alla tyska måltider de kunde (läs korv), inte gott alls haha.. Har ju aldrig läst tyska så det var lite svårt men lyckades göra mig förstådd på engelska i en vecka ändå. Sjukt häftigt upplevelse och hade riktigt kul med tjejerna från Sverige och lärarna som hängde med.

Man ångrar aldrig en resa! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

cati.

 
 
 
Katten är kvar hemma hos oss och inatt kröp den upp i min säng, så gosii. Fortfarande ingen som hört av sig om sin saknade katt så den får bo hos oss ett tag till. Alltid hört att det ska vara svårt att få till bra bilder på katter så var ju tvungen att utmana ödet lite innan haha. Charmtroll!

sometimes I get a good feeling.

Bilder från 2011.
 
Idag har jag jobbat 07.30-16.30, är så himla trött nu och vet inte om jag håller på att bli sjuk igen. Menmen, hade såna himla vårkänslor idag! Det var ljust ute när jag slutade så kändes som att dagen blev lite längre iaf. 

Imorgon efter jobbet ska jag & Dennis iväg och titta på en lägenhet i stan, efter det är det en fotbollsmatch mellan Manchester United & Olympiakos (dvs Dennis lag möter pappas lag haha) så de har planerat att kolla på matchen hemma hos oss & köpa pizza. På onsdag är det dubbeljobb pass, på torsdag jobb mellan 07.30-16.30 och på fredag är jag ledig för då åker vi till Stokcholm & Avicii! :)


lille katt.

Igårkväll vid 10 lyckades en katt smita in i vårat hus haha. Vi fick ut den men sen stod den i 3 timmar och jamade utanför huset så tillslut släppte vi in den, gav den lite mat och lät den sova över. Snällaste katten någonsin, så himla len & mysig och älskar att gosa. Har frågat runt bland grannarna om någon saknar en katt och tidigare idag var vi hos polisen & kollade om katten var chippad men det var den inte så vi fick ta med den hem igen. 

Jobbigaste är att den inte vill lämna huset/oss och hela familjen har börjat fästa sig vid den. Men förhoppningsvis är det någon som snart kommer sakna sin katt & anmäla den försvunnen. Eller så får vi leta efter ett nytt hem till den.. eller så kanske katten kan få stanna för gott hos oss! :)
 
 
 
 
 
 
 
Bästa katten! 

2014.02.22.

I torsdag fyllde Elin 20år så igår vart det festligheter i hennes lägenhet med ett härligt tjejgäng! Vid 12 blev vi upphämtade av våra snälla killkompisar och åkte in till stan en sväng innan vi drog hem vid 2-tiden. Lördag idag och planen är att gå på Dennis bandymatch med mamma. Kvällen lutar åt att bli en myskväll med mello & mys med mamma och världens bästa hund haha. :)
  
Gårdagens outfit!

Dear boy of mine.

 
I tisdags firade jag & Dennis 1,5 år ihop. Denna killen gör mig så galet lycklig och glad. 

Bekännelser.

- Under hela mellanstadiet & halva högstadiet gick jag på hemspråk i grekiska. Hoppade dels av för att jag skämdes över att vara utländsk och dels för att det blev jobbigt att läsa 4 språk samtidigt.
 
- Hatar hatar hatar djurplågeri, tvingar mig själv att se på klipp vad de gör med de stackars djuren och blir så satans arg och äcklad av människor, ändå måste jag se klart hela klippet trots att jag gråter.
 
- Har en lista på namn jag tycker är fina, Molly & Emilio är 2 av dem.

- Börjar jobba heltid i ett halvår framåt den 3 mars.

- Har gjort en stor sak för mig själv detta året som jag velat göra i flera år.
 

Lunch.

 
 
 
Var sugen på en lätt lunch idag så jag stekte upp kycklingfile och svamp, kokade haricoverts & gjorde en dressing på turkisk youghurt, citron, vitlök, kryddor och lite hackad persilja. Drack vatten och åt ett grekiskt pitabröd till, supersmarrigt!

fråga till er!

Vad gör att ni klickar er in på min blogg? 
Vad gör att ni återkommer och vad är intressant att läsa om? Är det tillräckligt med bilder/texter eller är det något som fattas? Har ni träffat mig eller har ni bara råkat hitta hit via internet? 

Är nyfiken & vill veta vad som gör att ni väljer att läsa om mitt liv så var söta och berätta för mig i kommentarsfältet nedanför så skulle jag bli glad! :)
 
 

mumma.

Älskar doftljus, har alltid ljus i mina rum oavsett årstid. Voluspa är helt underbara och även snygga, likaså Yankee Candles. Mina favoriter nedanför.

Så mys!
 

2014.02.17.

 
 
 
Idag gick jag upp klockan 9, åt frukost och åkte sedan till stan & mötte mormor. Jag har funderat på att plugga till tandhygienist sedan förra året och fick idag chansen att besöka deras övningsklinik som ligger på Rosenlund och se hur en undersökning går till när det är studenter som håller i det. Efter det åkte vi ner till stan igen och mormor bjöd på lunch på Twin City.

Strosade runt lite på stan efter det och träffade Jasmine för lite shopping. Lyckades hitta en tröja och ett mysigt doftljus, sista shoppingen på länge. Kommer bli ruinerad om jag fortsätter i denna takten haha.. 

get out of the way.

 
- Ska du och Dennis flytta ihop snart?:):) fin blogg!
 
Svar: Tack så mycket! :) Ja inom en snar framtid har vi planerat att flytta ihop, är själv trött på att flytta (mig själv + alla mina saker) mellan mamma & pappa och vi testade på i somras hur det skulle vara att bo ihop ett tag & det fungerade bra! För tillfället är det Dennis som sköter lägenhetssökandet och vi ska kika på en 1:a om någon vecka. Spännande och läskigt på samma gång haha, tänker mest på matlagning, pengar och allt annat som man ofta tar för givet hemma. Men någon gång måste man ju flytta hemifrån och visa för sig själv att man klarar sig! (:

tomorrowland.


vi ska dit!!

 
 
 
Tomorrowland, Belgien 17-21 juli, världens största housefestival.

Biljetterna tar slut på bara några minuter och vi lyckades skaffa 4 stycken till i sommar. Galnaste sommaren någonsin!

Q/A - skinnjacka.

Är det den från chiquelle? Också tänkt beställa den snyggingen, men hur tycker du att materialet känns? Den ser superfin ut men känns den plastig? :)
 
Svar: Ja precis, den är från Chiquelle! Ja den känns ju inte 100% skinnaktig, inte direkt plastig heller men en aning lättare och tunnare än en äkta skinnjacka om du förstår vad jag menar haha. Den ser mer skinnaktig ut än åt det plastiga hållet iaf, jätteskön på och massa snygga detaljer! :)
 
 
 
 

Söndagsdejt.

 
Igår jobbade jag & träffade sedan Dennis för mys & filmkväll. Vaknade vid 11 idag och såg Sverige ta hem guld i längskidåkning och fixade oss samtidigt. Åkte sedan ner till Aqua för att äta en försenad allahjärtansdag lunch ihop, jag åt schnitzel och är så himla mätt nu att jag måste ligga ner & skriva detta inlägget haha. :)

Resten av dagen ska jag vara hemma, duscha och ta hand om mig själv. Även fast jag mår mycket bättre nu än innan så känner mig fortfarande seg och trött i kroppen, är inte helt 100% pigg och full av energi än. Lite senare ska jag även berätta en helt sjuk sak! 

My baby shot me down.

 
Yey, jackan är min! 
 
Har klätt på mig, packat ner lite saker i väskan och ska strax ta mig till stan. Där ska jag möta mamma för att se Cyrus möta Hultsfred i handboll och efter det träffar jag nog Dennis. Resten av kvällen är ännu oklar, kanske hörs av här lite senare men annars får ni ha en bra lördag amigos! :)

Fick fina rosor av Dennis hemlevererat innan, finaste killen. 
 
 
 

masterchef.

 
 
 
Smaskigt kan man tro när man ser bilderna men det blev inte alls så gott som jag hoppats på haha. Har iaf hunnit äta lunch idag, ska strax ta bilen mot stan för att uträtta några ärenden i det något soliga vädret. Alla Hjärtans Dag idag vilket inte alls kommer att "firas" med pojkvännen då hans bandylag var tvungna att spela match just idag i Lidköping. 

Menmen, kommer tillbringa fredagen med familjen och ikväll kanske jag drar iväg på en fika! :)

Hipp hurra!

 
 
 
 
Idag blir den här myran 10 år! Han går även under namnet lillebror eller Thano som han egentligen heter. Vi började med att luncha på Liban Deli (vem kan ha övertalat honom?), köpte med oss en tårta på hemvägen och nu har vi precis öppnat paket & fikat. Han fick även en tårta i ansiktet som han önskade sig och av mig fick han den stora lådan på bilden. Han önskade sig inget speciellt så slog in en 100-lapp så stort som jag kunde haha. :)

2014.

Jag lever på att se fram emot saker. Blir deppig, sur och förvirrad över vad mitt liv är påväg när jag inte har saker planerade. Är en ganska impulsiv människa och vill alltid göra sakerna (shopping är värst, måste köpa direkt, kan inte vänta haha) samma dag. Speciellt resor älskar jag att planera ihop, vill alltid ha en resa att längta efter och jag mår så himla bra av att ha något att se fram emot. Det gör även att vintern går fortare och det gör mig mer motiverad till att jobba mycket för att spara ihop så mycket som möjligt.

Förra året var ett riktigt toppenår, hade så himla mycket att se fram emot - Balen, Studentveckorna, Summerburst, Studenten(!!), Sommaren, Zakynthos. Iår har jag inte riktigt ett sånt späckat schema då man begränsas av jobb men kommer ta alla chanser som ges att komma iväg. Hittills iår har jag iaf 4 saker planerade:
 
 
 - 28 Februari - Avicii, Stockholm 

- 13-14 Juni - Summerburst Stockholm 
 
- 17 April - London 

Obestämt datum i Juni - En vecka utomlands ihop med tjejerna 

2014.02.12

 
 
Jag hittar alldeles för mycket saker jag vill ha på internet. För tillfället är jag inne på vårjackor (för att försöka få våren att komma igång tidigare?), antingen den svarta skinnjacka i mitten eller någon ljusare snygg jacka. Svårt.

Vet att det varit mycket collage/shopping i bloggen, har inte haft med mig kameran när jag varit iväg med kompisar eller haft saker för mig. Lite synd men även klumpigt att bära med sig kameran ifallatt. Har flyttat till pappa för denna veckan iaf, jobbade i måndags och jobbar även ikväll. Imorgon fyller min lillebror 10 år och han får välja lunchställe så det kan bli spännande. På fredag är det Alla Hjärtans Dag vilket jag inte har en aning om hur det kommer bli, ska träffa Dennis så mysigt blir det. :)

mary-lou manizer.

 
 
 
 
 
Äntligen anlände min highlighter från The Balm, har väntat i flera veckor haha. Den kan användas som ögonskugga, på kindbenen, som skimmer och kan läggas vid ögonbrynet/ögonvrån för att se piggare ut!

london calling.

 

Bokat!!

 
Äntligen är London bokat!
Redan innan Dennis drog till Thailand så snackade vi om att dra iväg på en weekendresa i vår och idag bestämde vi oss för London. Smidigt, bra shopping och får vi tag på biljetter så kanske vi ser en fotbollsmatch också. Vi åker torsdagen den 17onde april och stannar hela påskhelgen & kommer hem igen den 21a. :)
 

flowerpower.

 
 
 
Bikbok 199:-

20:41

 
Mötte upp Julia, Elin & Jasmine på A6 innan för lite shopping. Köpte ett somrigt linne och en liten present till Dennis lillasyster som fyllde år för någon vecka sedan. Lunchade sedan på Ikea med brudsen innan jag begav mig hemåt för att hämta lite saker och fick sedan skjuts hem till Dennis där jag befinner mig nu! :)
 

dagens.

 
 
 
 

21 år idag!

 
Idag blir denna fantastiska killen 21 år!
Han har match i Motala idag men vi ska träffas senare ikväll och fira hans födelsedag. Han är för tillfället 2 år äldre men jag knappar snart in när jag själv fyller 20 i mars. Börjar bli gammal haha.. 

Ska strax sminka mig och sedan ta bussen i regnet till A6! 

bareMinerals.

 
 

#kämpa

 
Jag följer mängder med fitspo-tränings-konton på instagram. Nästan så pass många konton att jag får mer ångest än inspiration. Dessutom får jag inte träna nu på någon/några veckor till så känner mig som en tickande bomb. Har lyckats hålla vikten i schack och tillochmed tappat något kilo, detta för att jag haft halsont, tappat matlusten och inte känner något sug efter någon mat. 

Men jag vet hur det brukar bli: börjar träna- äter nyttigare- tröttnar eller jobb tar tiden - har uppehåll - får ångest -börjar träna igen. Jag behöver verkligen en träningskompis som pushar, peppar och som själv vill ha orken att fortsätta träna. Det har blivit så att man tränar med någon några gånger men sen rinner det ut i sanden pga av att man själv alltid får höra av sig och det har jag verkligen tröttnat på.. 

Ska ta mig till gymmet när jag får börja träna igen och ge kroppen en mjukstart, gå på pass, få igång konditionen igen och fortsätta med kosten. Och denna gången ska jag fortsätta! Är ingen sucker för godis eller snabbmat oftast men har man en pojkvän som kan äta allt så är det inte så lockande att sitta bredvid med en morot haha.

vaseline.

Nu när jag varit sjuk i några veckor så har jag bara sminkat mig 2 gånger. Det är jättebra för huden och skonsamt för ögonfransarna men tänkte att jag kunde hjälpa ögonfransarna att växa lite extra under tiden. Senast jag körde på Vaselin var några år sedan och tyckte faktiskt att jag kunde se resultat så får se om det stämmer denna gången också! :)
 
 
 

Vecka 6.

 
Jag vet att bloggningen har sugit den senaste veckan. 
Ligger sjuk hemma och har faktiskt inte mycket att blogga om, är trött på samma inlägg hela tiden och kassa mobilbilder. Är så taggad på våren och på att solen ska komma tillbaka igen, vädret är genomgrått och jag har ingen energi alls nu på vintern. Men snart hoppar livet igång igen, Avicii 28 februari, jag fyller 20år i mars, Londonresa som förhoppningsvis blir av, jobb och allt vad våren & sommaren har att erbjuda. 
 
Ska försöka få igång inspirationen till bloggen igen, fotografera och fylla bloggen med mer bilder, dokumentera mer av vad som händer i livet! Roligare inlägg, absolut förbjuda tråkiga mobilbilder och kämpa lite lite till. För jag lägger faktiskt ner massa tid på bloggen men ibland blir det på fel saker. :)

Mellokväll.

Igår var jag så pass pigg att jag orkade ta mig till Elin där vi var ett gäng som kikade på Melodifestivalen!

Idag var det lite sämre med huvudvärken men knaprar piller så överlever ändå. Har varit på A6 och IKEA en sväng med mamma, hittade en sportbh och lite nytt till hemmet. Är nästan lite jobbigt att gå runt i inredningsbutiker, vill plocka på mig massa fint och flytta iväg bums. Men det får nog vänta ett litet tag till haha. :)