Skriv din beskrivning här!

Hektisk vecka

Förutom mitt vanliga jobb så har denna vecka bestått av lite lätt träning, en fotografering med Emelie i torsdags, häng på piren med jobbarkompisar i fredags, en stund på piren med vänner i lördags och imorse fotograferade jag Mike till hans PT-sida på facebook. Har spenderat hela dagen med Dennis, efter att jag kom hem från gymmet så slumrade jag till i sängen igen tills klockan blev 12, vi städade iordning lägenheten, åkte en vända till Lager157, Company och IKEA och tog Ica Maxi & veckans storhandling på vägen hem. 

Lagade enchiladas till middag och en äppelpaj till efterrätt, gick en liten promenad längs vättern och nu slökollar vi på någon film på tvn. Imorgon är det näst sista jobbveckan innan semester och lite måndagsklubb med ett gäng på kvällen. :)
 

Emelies blogg hittar ni här och Mikes PT-sida här!

Onsdag

 
Min förkylning sitter fortfarande i så jag har inte vågat köra 100% med träningen denna veckan. Igår bokade jag och Jasmine in oss på yoga och jag har faktiskt lite ont i musklerna idag. Superskönt att stretcha ut hela kroppen men lite för lugnt pass för min del men kan vara skönt att köra lite då och då. Idag körde jag zumba ihop med Julia på city, jag älskar passet som körs på Atlantis så detta var ingen höjdare men vi blev svettiga och trötta ändå! 

Imorgon är det redan torsdag, mina planer för denna helg är att vi blir ett gäng från jobbet som ska ut och äta på fredagkväll. Och på söndag ska jag fota min jobbarkompis till hans hemsida! Så himla kul att börja fota fler människor än mina vänner haha. (:

Midsommar hos Lisa


 
 

Världens bästa plats

 
Äntligen är flygbiljetterna till Grekland och världens bästa Tolo bokade! 
Det är fantastiskt att resa till grekiska öar men jag tycker verkligen att det är något speciellt med att vara kvar på fastlandet. Inte lika mycket skandinaviska turister, äkta grekisk mat och alltid blå himmel & strålande sol. Vi ska bo på samma hotell som vi alltid bott på ihop med pappas familj, njuta av ledighet och förhoppningsvis åka in till Aten en dag för att hälsa på min farmor och farfar. 

Folk får tycka att jag är tråkig som alltid vill åka till Grekland på somrarna men det ligger mig så himla varmt om hjärtat. 

21 juni

 Jag ska lägga upp fler midsommarbilder i veckan! 

Långhelgen är över och jag har haft fullt upp hela tiden. I fredags gick hela förmiddagen åt till förberedelser och till att koka all färskpotatis jag skulle ha med mig, vi tog bussen till Lisa vid halv fem och fixade med midsommarkransar och all mat tills alla hade kommit. Åt massa gott,, gjorde goda drinkar, fikade på jordgubbstårta, spelade kubb, körde beerpong, odsgame och flera spel. Dennis drog till sina vänner senare på kvällen medans vi andra vandrade upp till mariebo till någon fest där vi hängde ett tag men tog mig sedan ner till stan med Simon och Oscar för att möta upp Dennis och sedan gå hem ihop.

Igår tog vi sovmorgon och tog sedan bilen ut till pappa för att äta grillat ihop som vi brukar göra på helger, bra tradition det där. På eftermiddagen mötte jag upp Jasmine och Julia för att ta oss en glass på piren och sedan hängde vi hemma hos Jasse resten av kvällen med vattenmelon och film. Idag har jag spenderat hela dagen på Liseberg ihop med Jasmine & Gustav, vi hade solsken och blå himmel hela dagen och åkte allt vi kände för. När vi kom hem stack jag iväg och handlade mat inför veckan direkt och nu har jag precis duschat och ska strax gå och lägga mig. :)

Floral Dress


MIDSOMMAR!

Förkylningen är bättre och jag är så himla pepp på kvällens planer! Vi blir ett tio-tal personer som firar midsommar ihop i tokarp. Det blir midsommarmat, grillning och beerpong, vi ska även fixa våra blomkransar och äta jordgubbstårta som Julia så fint fixat. Ikväll åker kameran med så hoppas på några fina bilder kommer tas och poppar upp här under helgen.

Ha en trevlig midsommar vänner! :)
 
Min fina klänning från Zara, endast köpt till midsommar haha. Visar bättre bild när jag bär den senare.

Chicken Salad


 
 
Efter ha spenderat halva dagen i sängen så var det dags att göra middag. Orkade verkligen inte göra något avancerat så vi gjorde en enkel sallad och stekte bara upp kyckling & lite bacon. :)

18onde juni

I måndags vaknade jag upp med hur ont i halsen som helst men jobbade hela dagen och låg sedan hemma och vilade hela kvällen. På tisdagen gick jag till jobbet men vid 12-tiden kändes det som att jag skulle ramla ihop och jag blev dessutom förkyld under dagen så pappa kom och hämtade mig. Sov bort halva dagen hemma hos pappa tills Dennis hämtade mig och har varit hemma från jobbet både igår & idag. 

Det är bättre idag och det är kanske för jag ersatt alla måltider med glass haha. Har nog fått i mig en liter glass på det senaste dygnet, har ingen direkt matlust när man inte känner några smaker ändå. Igår skaffade jag Netflix så både igår och idag har jag kollat igenom alla avsnitt av American Horror Story. Har även mailat om praktikplats till hösten och rensat lite bland mina kläder. Är så himla rastlös och trött på att vara hemma nu. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon så jag orkar med Midsommar! 
 
 
Fina mamma var här igår med en söt blomma ♥

Shoeholic

Jag har ett syndrom som ni kanske märkt, det går ut på att köpa skor och känna total lycka! 
 
 

Vecka 25

Min helg har bestått av jobb hela fredagen, lite shopping på lördagförmiddagen, släktfest för att fira min morbror som fyllt 50 år i sommarstugan på kvällen & igår jobbade jag även 06-14.00. Direkt efter jobbet åkte jag hem till pappa och satt där i solen tills Dennis kom och hämtade mig på kvällen och vi drog och storhandlade. Var så fruktansvärt trött att jag tog bara hann ta en dusch och fixade med lite bilder innan jag däckade igårkväll. 

Måndag idag och den första semesterperioden börjar på jobbet. Dessutom är det kortvecka då vi är lediga på fredag för att det är midsommar!
Ha en trevlig måndag! 

 
 

Fråga angående fotoutbildningen

Stort grattis, det måste du berätta mer om! Vilken skola ska du börja på och hur lång är utbildningen? Hur stora chanser har man att få arbeta som fotograf/något inom foto efter utbildningen? Älskar sj att fota men har alltid känt att det kan vara svårt att slå sig fram inom fotobranschen och faktiskt få ett arbete inom det..men jag brinner inte lika mycket för det som du såklart! Stort lycka till :D

Svar: Hej!
Till hösten börjar jag på Fotoskolan i Jönköping och det är ettårig utbildning så jag kommer att ta tjänstledigt från mitt jobb. Möjligheterna är nog ganska stora, många som gått denna utbildningen söker sig vidare till andra fotoskolor efteråt och en del får fotojobb direkt. Jag vet inte riktigt vad jag vill syssla med inom foto än utan vet bara att jag måste få hålla på med på något sätt i mitt liv. Jag vill lära mig så mycket som det går och bli supersäker på mitt fotande för att sedan kanske kunna leva på mitt namn och bli anlitad som fotograf. Eget företag eller jobba ihop med andra fotografer, möjligheterna är stora så länge man vill till 100%!
Tack snälla du! :)

Jag ska faktiskt ta tag i att starta en fotoblogg där jag kommer uppdatera under utbildningen, eventuella fotojobb och kunna följa min egen utveckling. Kommer att ha kvar den här som min personliga blogg och uppdatera om min vardag som vanligt såklart. :)

 

Påväg hem till mig!

 
 

Vackra vänner

 
 

The only way is up

Räknar dagarna tills jag får gå på semester, har 5 jobbveckor kvar tills jag är äntligen är ledig!

Vecka 29 - Halmstad torsdag till söndag, Dennis kompis har ett sommarhus nära havet där vi blir ett stort gäng som ska umgås och bo ihop ett par dagar första veckan på semestern!

Vecka 30 - Ännu oklart om jag och Dennis åker ner Grekland en vecka då min familj kommer befinna sig där. Planen är att hälsa på farmor & farfar, visa Dennis Aten, bo på världens bästa ställe och bara njuta av mat och sol & bad. 

Vecka 31 - Jag och Julia ska iväg på en solsemester någonstans i europa, vart det blir återstår att se!

Vecka 32 - Hänga i sommarstugan, umgås med vänner, leva livet, åka på roadtrips, vara med familjen.

Vecka 33 - Börjat jobba igen men åker till Öland fredag till söndag med tjejerna till samma hus som förra året! Laga mat ihop, umgås, sola och bada i havet och njuta av sommaren.

Vecka 34 - Börjar på Fotoskolan den 19 augusti!
 

Pearls of Freja

 
 

Stockholm för en natt

Planen igår var att vi skulle bli ett gäng tjejer som skulle fota lite och ha en heldag ihop men jag stack iväg på en löptur runt munksjön på morgonen och åkte sedan på en liten shoppingtur med pappa och Dennis och skulle sedan möta upp brudarna. Det slutade med att tjejerna planerade ihop att vi skulle kidnappa Lisa som precis är hemkommen från Australien och ta med henne till Stockholm till våra babes Sara och Sandra. Sagt och gjort, en timma senare hade jag packat en väska och blev upphämtad, 4 timmar efter det kom vi fram till Stockholm med en chockad Lisa och ett återförenat tjejgäng. 

Efter kramkalas hann vi fixa till oss lite snabbt och tog sedan tunnelbanan in till stan där vi hittade en mysig restaurang där vi tillbringade resten av kvällen. Vi kom tillbaka till lägenheten rätt sent på natten och låg och snackade oss till sömns för att sedan gå upp klockan 6 imorse och ta bilen hem igen då Julia skulle börja jobba klockan 11 haha. Intensivt dygn med så himla bra tjejer ♥
 
 
 
 
 

Gränna hamn

 
 
 
 
 
 
 

5e juni

 
FREDAG! 
Denna veckan bara försvann i ett nafs, jag har jobbat sent så jag har varit hemma efter klockan 7 varje kväll & bara hunnit träna och äta middag ungefär. Idag efter jobbet bestämde jag & Dennis att vi skulle iväg på en liten dejt så vi tog bilen ut till Gränna och åt i hamnen. Jag hade med mig kameran så vi tog ett par bilder och det finns inte ord för hur konstig jag blir framför kameran haha. Jag är så mycket mer bekväm bakom men det är kul att experimentera lite. 

Jag är ledig hela helgen så imorgon ska jag förbi stan en sväng och sedan träffa mina brudar. Jag hoppas på en fotoshoot så jag kan få öva lite på mina vackra vänner så vi får se vad det blir! Har planer på att ändra om lite här i bloggen och möjligtvis skaffa en fotoblogg utöver min personliga? Hade ni kikat in där? :)