Skriv din beskrivning här!

PIGG.

Efter veckans 2 prov och en uppsats i engelska + massa framtidsfunderingar är jag helt slut. Ligger kvar i sängen efter min powernap, pluggfri för en gång skull och ska strax äta säsongens första grillat. 
 

Svar.

 Vart jobbar du? :)
 
Svar: Jag jobbar helger på Den Småländska Kolonin! 
 

Fyfan vad vi är bra.



KÄNNER MEST SÅHÄR NÄR STUDENTSMÖSSAN ÅKER PÅ
109 dagar kvar och det firar vi med 2 prov denna veckan. Imorgon är det syodag på ED för att få massa info om olika högskoleutbildningar, utomlandsstudier osv. Nu måste jag lämna cyberspace för att återgå till plugget fellas.

ROADTRIP.

Jag får alltid en bild till en låt, om jag har upplevt den tillsammans med ett bra minne så associerar jag alltid tillbaka till det ögonblicket. Med nya låtar får jag alltid en tanke på vart den låten skulle passa i, som i en musikvideo ungefär. Igår hörde jag denna låten för första gången och ända sedan dess kan jag bara tänka på att dra iväg på en lång roadtrip med denna låten i bakgrunden, håret flygande och med solen i ansiktet. 

Empire Of The Sun – Standing On The Shore
 

LÖRDAG.

Hann aldrig uppdatera igår då jag skrev prov i skolan, hann åka hem och sedan tillbaka till stan för att börja jobba 16.00-02.00. Kom hem helt slut och vaknade vid 12 idag. Har precis kollat klart det allra sista avsnittet av One Tree Hill och ska snart äta. Ska hinna umgås lite med Dennis innan jag börjar jobba ikväll igen vid 7. (:
 

WANTIES.



50mm objektiv från Nikon • Flytande kajal • Ralph Lauren Nr. 2 • Neonrosa träningsskor

Några saker som gärna får bli mina! 

STUDENTMÖSSAN.



Onsdagkväll.

Efter skolan idag stack jag & Julia upp till Rosenlund för att testa på deras relax som är den sista delen att göra i vårt projektarbete. Hur skönt som helst att glida runt i varma pooler och chilla i en ångbastu. Kom hem för en timma sen och ska nu sätta igång med rättskunskap och filosofi som jag har prov på torsdag & fredag. Till det äter jag mumsig frukt!
 
 

Dör pluggdöden.

I 3 veckor framöver har jag två prov per vecka. Och läxor på det, dessutom ska jag hinna med mitt liv, träna, projektarbetet & sova. Vi får väl se hur jag ska hinna med bloggen också! Som tur är så anländer studentmössan & balklänningen dessa veckor också så kanske får lite extra motivation. Eller inte. 
 

Smoothie.


Hittade ett smarrigt smoothie-recept i en ICA-tidning innan och var tvungen att testa det.

Jordgubbar
Frysta hallon
Färsk mango
Banan
1 dl mjölk
1 dl vaniljyoughurt

Resultatet: Hur gott som helst! :)
Min smakade mycket banan men ska öka på med mango & jordgubbar nästa gång. 

LÖRDAG.

 


Before I die.

Finbesök.



Lillebror skulle bara öppna dörren för att vädra huset en stund och så skriker han helt plötsligt att en fågel kommer mörda honom. Flyger fram med kameran och hittar en liten söt fågel sittandes i fönstret och som senare flyger ut utan några offer slaktade :)

BÄSTA GREJEN.

Jag fick en fjärrutlösare till min Nikon i julklapp. Kan vara bästa grejen ever.


NYTT.



Har äntligen fått tag på en skinnjacke-liknande jacka som jag trivs i. 

FREDAG.

Idag gick jag upp lagom tidigt och fixade frukost till min lillebror som är hemma från fritids. Har skrivit lite rättskunskap, kört styrka hemma och varit på en promenad för att lämna in en trisslott. Lagade nyss lunch och fick till det så bra att tillochmed lillebror gillade det. Det är sällan det händer haha..

Ska strax visa en jacka jag köpte igår och senare dra mig mot stan för att gå på ett aerobicpass med Julia!
 

Alla ♥-s Dag.

Har haft en riktigt bra Alla Hjärtans Dag. Sov hos Dennis inatt men blev hemskjutsad vid 7 när han började jobba och somnade sedan om till 11. Tog mig ner till stan, besökte läkaren, shoppade med Julia och var sedan iväg på ett kort möte. När jag kom hem stod en vas med fina blommor & choklad på bordet och Dennis är den skyldige bakom detta. Så himla fint! Fick även ett sött kort & en trisslott av mamma på posten imorse. 
 

Kan. Inte. Sluta. Längta.

Tittade igenom juli-bloggarkivet från i somras, får ont i magen av tänka på solsken och brun hud. Var ensam hemma, solade järnet, var iväg på roadtrip på västkusten, tog massa sommarbilder & längtade till resan till Kos. 
 

MOTIVERAD.

Inga bilder tagna av mig.

Följer massa inspo-konton på Instagram för att ständigt hålla motivationen uppe, på både gott & ont. Har aldrig längtat så mycket i mitt liv efter att dra på mig färgglada, snygga träningskläder och ge mig ut i spåret när snön har försvunnit. Tills dess håller jag mig till gymmet & ska ge simningen några chanser till. Inga ursäkter. 

RASTLÖS.

Efter en hel dag hemma utan påhitt är jag helt sjukt rastlös. Det kyper i kroppen på mig, vill hoppa upp & ner, äta för att ha något att göra och får samtidigt lite ångest över att jag kunde ha spenderat dessa timmar till plugg istället för uppdatera Instagram 10 gånger i minuten. 

Vill resa iväg, shoppa, jobba ihop massa pengar, träna hårt och fota intressanta saker. Men denna årstiden ger mig 0 inspiration till att knappt orka tänka, allt står så jävla stilla. Jag är trött på snön nu. Har bara våren i tankarna, Summerburst, balen, studenten, sommaren. KAN INTE NÅGONTING BARA HÄNDA?
 

13:59

Alltid så skönt på lov att gå upp när man känner för det & sedan kan laga egen frukost/lunch (och dessutom ha tid att sitta och ta närbilder på maten, haha..) Har idag förutom lagat mat bara legat i sängen & kollat på One Tree Hill. Ska strax sätta igång med lite rättskunskap & filosofi, ska sedan packa ihop, fixa födelsedagspresenter till brorsorna som fyller år denna månad och åka till pappa. 
 

Blandade ihop isbergsallad med gurka, morot, röd & grön paprika med stekt kyckling och lite limesås med ris.

2013-02-10.

Igår var jag iväg på bio med Jasmine på Les Miserablés & åkte sedan hem till Dennis på kvällen. Sov länge idag och var sedan nere på bion en andra gång, denna gången Ego. Har sedan myst hela eftermiddagen och sitter nu & planerar mitt sportlov lite. Hittills har jag bara plugg på schemat för varje dag.. Ouf.
 

LÖRDAG.

Tränade ingenting under praktiken så igår tog jag tag i livet igen och begav mig till gymmet efter skolan. Åkte senare på kvällen ihop med brudarna till Dennis där lite andra människor redan befann sig. Vid elva drog vi ner till stan och åkte hem runt två-tiden. Hade en helt okej utgång men är så sjukt seg idag att jag fortfarande sitter i mjukisar i sängen och inte planerar att gå upp förrens jag ska på bio om några timmar haha..
 
Outfit från den långa skoldagen innehållande 1 lektion igår..

Dinner.

 
Lagade egen mat idag eller ah (ni vet reklamen på tv där en tjej lagar mat med Milda Cuisine och pasta, den gjorde jag haha) och så hade jag gjort en misslyckad kladdkaka igår. Men den blev god med lite glass, chokladsås & hallon! 

GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN!


Finaste killen fyller 20 år idag och det ska firas med middag & massa paket. Firandet forsätter även imorgon då vi blir ett gäng som kör en utgång ihop!

21:09



En sån där dag när lyssna på musik är allt jag gör.

2013-02-04.

Hade skola till halv 3 idag och var sedan hemma en stund, åt middag och sedan blev jag upphämtad av Julia för lite födelsedagsshopping. Har sedan dess gjort en hallonsmoothie, duschat och har just nu på mig en ansiktsmask. Och självklart gosar jag med min mysis Bella hela tiden. :)
 

GULD.

Hittade en sminkvideo på youtube & testade sedan att göra den i guld istället för silver. Kommer göra om den fler gånger och troligtvis överdriva en aning mer. 


ÅSASJÖN WINTER EDITION.

 
Solen sken idag på förmiddagen så vi drog iväg till Åsasjön en sväng och fotade lite på isen. Sa även farväl till Dennis bil som jag omsorgsfullt tagit hand om i några månader men nu är den på hemmaplan igen. Just nu befinner jag mig hemma hos mamma och ska strax sätta på en film. Har bara en skolvecka kvar och sedan är det sportlov som gäller! :D

Sunshine.



Det blev mat på Dalbaffo igårkväll & sen såg vi halva Ted innan vi somnade. Imorse var jag uppe tidigt men gick & la mig igen och vaknade halv ett. Besökte Julia på hennes jobb en stund och åkte sedan upp till min kusin Johanna och beställde våra balklänningar, aaaaah! Startade även lite drama här hemma imorse och skrikit halva dagen men är man tonåring fortfarande så är man! 

FREDAG.

 
Fick en enorm låda med massa gott och produkter från Ö&B som tack för denna veckan. Lite trist dock att jag inte äter något onyttigt men det går nog åt ändå om jag känner familjen rätt. Ikväll ska jag ut & äta med boyfriend någonstans men frågan är vart. Nu ska jag duscha och fixa lite innan jag drar iväg :)