Skriv din beskrivning här!

tröstshopping.

 
 
Hittade en sida där det är 70% rabatt på en del bareMinerals produkter och kunde inte låta bli att klicka hem en blush, highlighter och en ögonskuggspensel. Nöjd tjej!
 
Annars har jag idag hunnit med att äta lunch, varit ute på en promenad med hunden i totalt snökaos och duschat. Ska snart äta middag med mamma och senare ha myskväll med tänd brasa och film. :)

sjukling.

 
Trodde att jag var frisk där ett tag men nu ligger jag hemma med halsont, huvudvärk och en förkylning. Toppenkul, känns som att hela huvudet har domnat samtidigt som det dunkar och jag har ont överallt. Har tillbringat hela dagen i sängen och kollat på tv och serier. Hoppas på att bli frisk snart!

Ombré.

Ville inte färga håret mörkare som jag brukar göra på vintern och sen ångra mig på våren. Så jag har funderat i flera veckor om jag skulle våga testa på Ombré och igår tog jag steget med hjälp av Jasmine.
 
Var lite rädd att det skulle bli för rött och se för färgat ut men jag kan faktiskt säga att jag är riktigt nöjd! Håret känns fräscht och spännande att testa på något nytt! :)
 
 
 
 

Skridskor.

 
Igårkväll var vi ett litet gäng som tog oss till Råslätts skridskobana och åkte i någon timma. Har alltid gillat att åka skridskor men var inte särskilt stabil på fötterna igår haha. Vi fikade även en stund efteråt också innan vi åkte skilda vägar hem, jag följde med Dennis hem där vi kollade på Shutter Island och hade myskväll. Blev hämtad av mamma idag på Dennis lunch och ska strax sätta igång med att rensa min garderob!

Questions.

vad heter hotellet? Tack på förhand! 
 
Svar: Hotellet heter Anastasia Beach Hotel och vi bokade det genom reseguiden.se. Kika in HÄR för att se hotellets hemsida! :)
 
 
Vart köpte du den och hur mycket kostade den?
 
Svar: Den finns nog på alla ställen som säljer smink, köpte min på Åhlens och betalade 99kronor! 
 

Hej! Varför bor du inte i din pojkväns lägenhet? Bra smink tips!

Svar: 
Min pojkvän hyrde en lägenhet över sommaren bara så nu bor han hemma igen! Tacktack :)
 
 När Bella hälsade på i Dennis lägenhet i somras. 

Q/A

Fråga: Den bb-creamen kan du skriva ett inlägg om hur man använder den? Funkar den för alla hudtyper? Måste man ta bort innan man ska sova m.m
 
Svar: Absolut. :)
Har bara testat denna sortens BB-cream så har inte mycket att jämföra med! Finns 2 sorters BB-cream från Maybelline, den jag köpte är till för alla hudtyper, förenas med ens hudton och täcker ojämnheter, vårdar och återfuktar huden. Den finns en blå variant också - den lämpar sig mer för den som har blandhy eller fet hy, den dämpar röda partier och hjälper huden att ta bort orenheter och täcker ojämnheter. 

Jag är ganska blek nu på vintern så jag vill inte lägga pengar på en foundation som jag inte kommer kunna använda senare i vår. Så jag testade denna BB-cream igår för första gången, la på den som en vanlig foundation och tyckte faktiskt att den täckte ganska bra tillsammans med en concealer och lite puder. Är inte ute efter att täcka huden mycket utan vill bara ha en lätt bas som ger ett fräscht intryck. 
 
Tyckte att den var okej än så länge men vet inte riktigt om jag känner att den återfuktar och vårdar huden, men den är definitivt fräsch och lätt. Krämen tar du bort som vanligt när du tar bort sminket, den funkar som en dagkräm så är nog bättre att köra på en nattkräm om man vill återfukta huden även på natten! :)
 
 

Smink jag använder.

 
1. BB cream från Maybelline. 2. Mascara Clump Defy från Max Factor. 3. Primer från smashbox 4. Foundation från Isa Dora 5. Cover All Mix från Makeup Store 6. Puder från Isa Dora 7. Solpuder från H&M 8. Ögonskugga från H&M 9. Flytande eyeliner från Makeup Store 
 
Världens bästa concealer från MUS och en BBcream jag köpte igår, helt okej! 
 
Primer från Smashbox som funkar prima, köptes på flyget till Grekland men kan hittas på Kicks.
 
 
 
 
Världens bästa eyeliner! Funkar som en penna och behöver bara skakas för att bli fuktig. 

Tacokväll.

 
Igårkväll var vi först och handlade på Willys och begav oss sedan hem till Julia. Vi var 7 personer som lagade tacos, åt och bara satt & snackade. Kollade även på filmen Now You See Me och som vanligt massa gamla bilder från resor, studenten osv. :)
 
Senare idag ska kompisarna åka skridskor men vet inte om jag har orken att följa med. Är fortfarande hängig i kroppen och kyla ner den ännu mer är väl inte det bästa men vi får se! 

new in.

 
'
 

2014-01-23.

Idag var jag uppe halv 10 och och blev hämtad av mormor en timme senare. Vi var iväg på ett par ärenden, åt lunch på Liban Deli och gick på A6 en runda. Hittade en tshirt och hårfärg och vi plockade sedan upp Jasmine på hemvägen och vi har varit hemma hos mig resten av kvällen. 
 
Vet att bloggningen verkligen har varit kass denna veckan men börjar bli lite bättre i kroppen. Imorgon blir det mys hos Dennis och på lördag blir det tacos & filmkväll med några vänner! :)



7.

1 sak du önskar dig nu: En shoppingresa till London

2 saker du är rädd för: Maskar och sprutor

3 favorit maträtter: Grillspett med tzatsiki - Kycklingfile med pasta - Kebabsallad från Prima

4 saker du ser fram emot: Avicii-konserten, Sommaren, Summerburst & Sommarkvällar med vänner

5 saker du gjorde i helgen: Sov mycket, internet-shoppade, bloggade dåligt, träffade Jasmine & Julia & åt tacos!

6 sätt att vinna ditt hjärta på: Humor, vara snäll/omtänksam, ge mig uppmärksamhet, visa att man är intresserad, vara framåt och social, vara glad och självsäker. 

7 saker du vill göra innan du dör: Lära mig surfa, besöka Maldiverna, bada med delfiner, leva när botemedel mot cancer uppfinns, äga en Golf gti, gifta mig och göra en fondvägg av en bild jag tagit själv! 

 

Magazine.

För några år sedan prenumererade jag på tidningen Frida och sen dess har jag knappt läst en tidning. Men i veckan köpte mamma med sig VeckoRevyn och jag fastnade faktiskt för tidningen, det är någonting extra med att läsa och bläddra i en tidning istället för att kolla allting på internet!
 
 
 

10 saker som gör mig glad.

- Att stå på en flygplats och veta att man ska iväg på en resa! 
 
 
- När man hittar den där låten som gör en så himla pepp på livet.
 
- Överraskningar (hatkärlek) & spontana påhitt.
 
När man känner sig uppskattad och älskad av människorna man bryr sig mest om.
 
 
- Komplimanger!
 
- När man lyckats med ett riktigt bra träningspass.
 
- Att bada i havet en varm dag utomlands.
 
 
Riktigt god mat när man är vrålhungrig
 
- Att jag kämpade till mig mitt körkort och snart haft det i 2 år.
 
- Att blir kramad till sömns av den bästa som finns.
 

aqua.

 
 
 
 
Lade till 2 citronskivor och några hallon i mitt isvatten för att göra det lite roligare. Citronvatten stärker bl.a. immunsystemet och hjälper kroppen att rensa ut orenheter och är även bra för matsmältningen. :)

Sunday.

 Har hittat en hel del inspirationsbloggar på det senaste och hjärnan är på högvarv när det gäller livet. Har massa planer, ideér och försöker bara få ihop allting. Men när det gäller bloggen har jag tyvärr ingen inspiration alls, mår förtillfället inte så bra i kroppen så har varit hemma hela helgen. Är trött, utmattad och orkeslös men rastlös i hjärnan, bra kombo va? 

Ska tillbringa resten av denna söndagen i sängen med serier, Bella och senare göra en frukttallrik. Oftast får jag massa inspo när jag väl vilar från bloggen lite så uppdaterar nog snart igen! :)

 

Myskväll med den bästa.

Har haft en riktigt lugn fredag, ätit middag, kollat på handboll med mamma och sen Junior Masterchef, ungarna är ju helt sjukt duktiga! Dennis har spelat match i Vänersborg så om några timmar kommer han hit & sover över. Mår inte jättebra för tillfället, håller på att bli sjuk så har ingen ork i kroppen. Har en gosig Bella i knäet framför American Pie som går på tvn, världens bästa myskompis helt klart.
 
 

Hello darling.

Kunde inte hålla mig längre så klickade precis hem denna kavajen i svart!
Blev medlem på members.com så fick den till halva priset istället för 499:- som den kostar på nelly. :)
 
 

springfeelings.

 
Även att det är snö ute och att vintern satt igång på riktigt så kan jag inte motstå att kika runt på vårkläder. Är så himla sugen på en jacka som den till vänster och på kavajen i mitten!

Bästa mormor.

En person som jag haft omkring mig hela min uppväxt (förutom resten av släkten då) är mormor. Min farmor & farfar som bor i Aten har jag träffat varje år men bara några veckor varje sommar. De har alltid varit ganska gamla i mina ögon då jag alltid räknat med att de varit 70 år gamla (vilket de är nu) haha. 

Mormor var i 40 årsåldern när mamma fick mig och jag har alltid haft en aktiv mormor vid min sida. Kommer ihåg att många kompisar hälsade på sina morföräldrar på sjukhus/äldreboende som små och jag tänkte inte ens tanken då på vilken ung mormor jag har. Vi går på stan, på restaurang, besöker Ullared, reser utomlands ihop osv och har gjort det under hela min uppväxt. Slog mig inte förrens för några år sedan och jag kan inte vara mer tacksam. ♥
 
 

15/1/2014

 
Jobbade på Mobis måndag-tisdag och igår efter jobbet mötte jag upp Dennis på Åttaglas då vi bestämt tisdagsdejt. Blev god middag, mys och filmen The Wolf Of Wall Street på bio!

Mysen.

Den här hunden är tåligast i världen. I lördags så var hon så smutsig efter promenaden så vi duschade henne (vilket hon hatar haha). Så efteråt satte jag på henne detta värmande lilla täcke för hon fryser ganska lätt och hon var så söt. Livets hund! 
 
 
 
 
 

Myssöndag.

Igårkväll träffade jag tjejgänget vid 6 och hade en liten förfest hos Lisa innan vi stack in till 8glas, Amour och tillslut centrum. Vanligtvis brukar det vara blandade åldrar på Centrum men igår var hela stället fullt med nyblivna 18åringar vilket sög så vi stack efter en halvtimma haha. Somnade sött hemma hos Dennis där vi idag vaknade upp till snökaos.  
 
Vid 1 idag så åkte vi hem till Dennis pappa på lunch och därefter åkte vi hem till min pappa några timmar. Fick skjuts hem till mamma av Dennis där jag nu befinner mig. Har impregnerat mina stövlar som imorgon ska användas för första gången, fixat med lunchlåda och ska strax ut i kylan med Bella! :)
 
Fick julklappar idag också, ännu mer bodyshop! ♥

Nike free run.

 
 

Vågar inte ens räkna hur många par skor jag äger just nu haha. Men somliga samlar på frimärken, andra på bikinisar & jag på skor. Lycka

body shop.

 
 
 
 
Eftersom jag nästan alltid önskar mig BodyShop produkter så har jag nu lyckats samla på mig en hel del. Just nu är favoriterna Shea-bodybuttern & mango skrubben!

lördagsfrulle.

Sedan jag slutade gymnasiet kan jag typ räkna på mina fingrar hur många gånger jag ätit frukost på en vardag. Gillar inte att gå upp tidigt för att fixa ihop en tråkig macka på morgonen så hoppar oftast över frukosten helt. Men på helger eller lediga dagar älskar jag frukost/brunch. När man har all tid i världen att fixa en massa godsaker, helst baguetter, bacon & ägg, youghurt och frukt och grönsaker!
 
 
 
 
 

2014-01-10.

 
Igår hade jag fullt upp, på förmiddagen var jag och mamma hos en släkting & fikade. Efter det fick jag äntligen min Nikon D3000 såld och därefter åkte jag hem till Jasmine där vi försökte planera ihop en resa. Gick sådär haha. Tog sedan bussen hem och senare kom Dennis och sov över efter sin träning. 

Idag blev det en lång sovmorgon, vi gick upp vid 10 och fixade frukost men la oss igen och somnade om till 1. Gick långpromenad med hunden, åkte upp till A6 där vi senare blev stående med bilen för att batteriet dog haha.. Men det löste sig och vid 6 åkte vi hem till Dennis mormor i några timmar och nu är jag hemma igen! 

Gifts from thailand.

 
2 nya bodymists fån VS 
Smycken 
Jättefint armband där man kan hänga på egna berlocker!

 
 
 
 
 
Svårast är ju att köpa julklapp till någon som säger "Önskar mig inget speciellt, köp vad du vill". Så jag var för en gång skull lite kreativ och köpte en bok man själv fyller i med både text & bilder till Dennis i julklapp. En rolig bok att spara och titta i då & då. :)

Mysdagar deluxe.

 
Igår hämtade jag en solbränd Dennis och även hans 2 solbrända kompisar på tågstationen i Jönköping. Vi skjutsade hem dem innan vi fortsatte hem till Dennis där vi bytte julklappar, kramades och träffade hans familj. På kvällen badade vi i utejacuzzin och somnade sedan sött efter Paradise Hotel. Imorse var jag sjukt trött men blev väckt av att Dennis hade dukat upp en stor frukost med bacon & hela köret klockan 9. Så fin. 

Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit blodprov (det absolut värsta jag vet) och efter det åkte vi hem till mamma där vi för en stund sedan åt middag. Ska strax ta en dusch och sedan jobba klockan 7 ikväll. :)

bokat & klart.

 
Blir Summerburst iår igen, fast denna gången testar vi Stockolm! 

Låtar som aldrig blir dåliga.

 
Vissa låtar blir verkligen aldrig dåliga. Spelar ingen roll hur många gånger man lyssnar, blir alltid lika pepp på livet och volymen ska gärna vara på max. Här är 5 av mina låtfavoriter:
 
 
Avicii – Wake Me Up - Radio Edit 
 
Daft Punk – Get Lucky - Radio Edit
 
Calvin Harris – Sweet Nothing
 
CAZZETTE – Beam Me Up (Kill Mode) (Radio Edit)
 
Bjornberg – Absolut - Radio Edit

36 dagar.

 
I snart 37 dagar har jag varit utan min Dennis. De första veckorna gick riktigt långsamt, kändes jobbigt och ensamt. Ensamt fast jag var med både familjen och vännerna men den fasen gick lixom över. Har nästan vant mig vid att endast ha smskontakt och räkna dagar ner till vi träffas. Värsta är väl ändå när folk slänger ur sig kommentaren "Klaga inte på att vara/sova ensam, jag gör det varje natt som singel", men jag har ju lixom inte valt att leva som singel i en månad haha.. 
På tisdag är 38 dagars väntan över, då ska jag äntligen få träffa världens bästa kille igen. Är förväntansfull och sprallig, vill bli bombaderad med pussar och bli sådär töntigt glad som bara han kan göra mig. ♥

Drop the beat.

Fick nya högtalare i julklapp och har inte haft tid att testa dem så jag öppnade förpackningen nu och satte upp dem! Så nöjd, bra bas och jättebra ljud.

Nöjd Alice - mindre nöjda grannar. :)
 
 
 

Go girl.

Beställde hem denna minimala parfym från Carolina Gynning för någon vecka sedan. Den är endast 15ml och jag kan hålla den mellan tummen och pekfingret haha. Men jag har letat efter den ett tag så blev nöjd ändå! Doften beskrivs såhär: 

Den öppnar upp med en fräsch doft av viol 
och lime för att övergå till ett hjärta med sensuell ton 
bestående av apelsinblomma, persika och ros. Mysk, 
mandel och två träslag ger Go Girl en kaxig avslutning.
 
 

Gamla minnen.

Jag köpte ju en extern hårddisk för några månader sedan och har väl knappt fyllt hälften av alla gigabytes. Men jag kom på innan idag att jag aldrig lagt över alla riktigt gamla bilder som ligger på våran stationära dator!

Haha, jag orkar knappt kolla. Dra i håret på alla bilder, ha livets största ögonbryn och köpa alla färger som Adidaströjorna fanns i. 
 
Bilderna här är tagna mellan 2007-2009. Härliga va?
 
 
Mängder med bilder från tiden jag tränade gymnastik. Träningsläger, tävlingar och massa kul med laget!

Det allra tråkigaste med att kolla igenom alla bilder är att komma ihåg hur missnöjd och ledsen jag var under hela högstadiet. Mitt enda mål i livet var att bli så smal som möjligt och jag skippade mat så ofta jag kunde. På bilden längst ner till vänster var jag påväg ner till mina 41kg som jag vägde som minst. Tjatade jämt om hur fet jag var och speglade mig flera timmar om dagen, sjukt beteende. Glad jag är på positivare tankar idag! :)

Check you out.

Jag har inga speciella nyårslöften för de håller jag aldrig ändå men iår tänker jag satsa på foto. Jag älskar att resa och upptäcka nya saker pga att jag vill dokumentera allt med hjälp av kameran. Älskar att fota allt överhuvudtaget annars men känns som att jag blivit lat nu på "vintern" när det är så mörkt, trist och grått ute och väljer att fota med mobilen istället. Älskar när man får till bra bilder och har massa inspiration men just nu ligger den inspirationen under en snöhög som inte finns.

Vill ta bättre bilder, lägga ner mer tid och göra bloggen bättre. Det är kul att skriva om min vardag men ibland känns det så skumt. Har inte en aning om vilka människor som läser den här bloggen och ni vet så mycket mer om mig än vad jag vet om er haha. Ibland vill jag skriva ut en massa saker jag tänker på men vill inte heller sitta och skriva saker på internet som alla kan läsa om. Jag vill satsa på att fylla bloggen med fler & bättre bilder och mindre text helt enkelt men ändå låta er läsa en del av mitt liv. :)
 
 
 

last night.

 
 
 

godmorgon lördag.

Godmorgon! Har varit vaken någon timma men bara legat i sängen, snackat i telefon med mamma och nu har jag bäddat sängen och ska gå upp. Jobbade på torsdag-fredag vilket gjort mig rätt trött, sovit rätt dåligt på nätterna också vilket gör mig seg och småsjuk. Nu är jag iaf ledig några dagar! :)

Igår efter jobbet hämtade Simon mig och så åkte vi till Huskvarna för att handla med Charlie, Julia & Gustav. Lagade senare maten hemma hos Gustav som flyttat till Egnahem, spelade Monopol och satt och snackade hela kvällen. Så himla bra människor. Hade kameran med mig så bilderna kommer upp här lite senare! Nu: frukost!
 
Bilder jag tog i höstas.

Ciaté.

Jag har velat testa detta så länge! Såg dessa caviar nagellack i en affär i Göteborg för några år sedan men det var så dyrt men sen hittade jag detta lilla paketet för 50kr på Ullared sist jag var där så var bara tvungen att köpa det. Testade först på tummen men valde att köra på båda ringfingrarna och ett nudefärgat på resterande naglar på nyår!

Blev glatt överraskad över hur bra pärlorna faktiskt satt kvar, dock försvann färgen när jag tvättade händerna haha.. 


 
 
 

Nyår i bilder.

 
 
 
 
 
 
Vid 6 samlades vi tjejer hos Lisa för att äta 3-rätters som Lisa lagat och väntade sedan in resten av gänget. Vi blev 16-17 personer som firade in nyåret och smällde raketer & släppte iväg thailändska lyktor. Vid 2-tiden tog vi bussen mot stan där jag och Julia fick skjuts hem av Sandras bror, somnade sedan sött till avsnitt av Vänner. Bra nyår, mycket mycket bättre än förra årets misslyckade fest i Bankeryd haha. 

GOTT NYTT ÅR!

 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
Trots att detta är den mest kommentarfattigaste bloggen någonsin så gör ni mig så glad för all respons jag får! Hoppas ni haft ett bra nyår, det har jag haft och bilder på mitt firande kommer upp i eftermiddag. Har sovit hos Julia inatt och vi ska snart möta upp Charlie, Simon och Elin för den klassiska kebabpizzan dan efter nyår. :)